Трибина у Лепосавићу: Не шиптарским изборима…!


Професионални Срби, илити Срби по задатку из привремене власти у Лепосавићу на Косову и Метохији, техничким измишљотинама забранили су вечним Србима да одрже своју трибину у србским институцијама које су годинама стврали, око тога зашто рећи НЕ шиптарским изборима, али су зато вечни Срби одржали своју трибину под ведрим Небом.

Трибина у Лепосавићу: Не шиптарским изборима…!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Укратко, не ради се више о манипулацијама, спиновима, јер је и најглупљима јасно, а камо ли паметним, правницима, да се изласком Косметских Срба на новембарске шиптарске изборе, непосредено, фактички и правно, признаје независнос лажне државе Косово! Јер, будући да је по Уставу Србије КиМ њен саставни део, те изборе противуставно спроводе шиптари кроз своје нелегалне институције власти, путем свог Устава и правног система, тако да би својим изласком косметски Срби само оверили шиптарску независнос Космету, јер, понављам:

Тиме ПРАВНО легитимишу шиптарске такозване институције…!

Послушајте добро све говорнике, ради буђења своје србске самосвесности и самобитности, а говорили су: Владислав Јовановић, бивши министар спољних послова Србије, затим Биљана Ђоровић, адвокат Славка Којић, Бошко Обрадовић, академик Јован И. Деретић и остали.

Корени нашег србског проблема су дубоки, још од стварања Краљевине Југославије почело је обробљавање србског националног ума интернационализмом, од стране разних такозваних србских интелектуалаца из власти, обичних интелектуалаца-интернационалиста, теоретичара и идеалиста (југословени, космополите) којима су увек били важнији апстрактни и „неопипљиви“ други (свет, човечанство, југословени…), док су им тобоже „њихови“ (Срби) били страни, апстрактни, маргинални, нико и ништа! Дакле, опседнути ВЕЛИЧИНОМ шуме, србски интернационалисти и космополите нису видели дрво од којег је сачињена шума, дрво по дрво и ето шуме, а само се дрво може обгрлити, опипати, али ето, србски интернационалисти имају толико дугачке руке, па могу да загрле и шуму. Наруживали су у свим Југославијама сваког Србина који је и помислио да заступа „само“ србске интересе, говорећи усхићено да је то: себичност, примитивност, јер за њих, свесни они тога или не, Срби нису припадали том „великоооом човееееччанству“ за које су се они борили, већ су то били „само примитивни *ебени националиости…!“

Срби нису губили битке у ратовима, добијали су их, али су зато све победе у тим ратовима претворене у поразе у миру, под ВЕЛИКИМ дејством срба интернационалиста, како на власти и у политици, тако и у образовно-духовној сфери. Милионску цену заблуде србских интернационалиста на власти и у образовно-духовној сфери, плаћао је србски обичан народ, свјом крвљу, својим биолошким нестајањем, и пре свега својим СВЕ ВИШЕ испражњенијим не-србским умом и духом…!!

Зато данас ове најгоре издајице које је икада имао србски род, могу слободно и неометено да врше невиђену велеиздају државе Србије, ГОТОВО У ДОКОЛИЦИ, јер у Србији више скоро и да нема Срба да то спрече, они су тако национално обесвешћени да су фактички, иако то нису, постали нацинална мањина у својој рођеној земљи, у Србији, иако их „има“ више милиона, јер главна одлика истинских Срба била је БЕЗРЕЗЕРВНА СПРЕМНОСТ на жртву за свој род и немање страха од смрти, а таквих је у Србији данас врло мало, јер је већина њих већ одавно под земљом и у вечност, доста њих је у иностранству, јер су морали да побегну од тобожњих комуниста који су се борили за човечанство, СФРЈ-комуниста.

Спремност на жртву за свој род, не значи у старту да сад треба одмах да се гине, то је задње што долази, већ несебична и племенита брига и борба за свој народ на многим релацијама, како на политичким, историјским (следити дух Србских предака који су гинули да би ми данас живели…) интелектуалним и духовним, тако и у оним егзистенцијалним, економским релацијама.

Ти „други“(Хрвати, Муслимани, Словенци, Шиптари, ови, они…), који су за наше србске интернационалце увек били светиња и „први“… увек су, и заиста увек, у заједничкој југо-држави, искључиво мислили и радили на остварењу својих сопствених интереса, националних интереса, не југословенских (што се данас и те како ЈАСНОболно види), али ТАДА то за наше србске интернационалисте нису били „примитивни националисти“, попут „њихових“ Срба, већ „…тај Свеееет… То „… Чооооввеееччааанство за које се они боре“. Срби су за њих били увек само „потрошни биолошки матерјал“, јер за србске интернационалисте нема веће смрти, од „смрти“ интернационалних идеја у главама обичних људи, не и смрт самих људи, подразумевајући да су за њих и ти срби, заиста људи, то „чччооооовввеееечччаааанство“ за које се они тако „жестоко“ боре. Али, нису, и никад неће ни бити, јер су робови идеја и неспремности да схвате, да и тако „вееелиикке идеје“ могу бити изузетно моћно „оружје“ (за многе невидљиво) на путу уништења неке посебности, неког народа, у овом случју Срба. Чак и кад то крајичком ока виде, примете, њихова непрекидна опседнутост „вееликим идејама“ им говори:

„не, то је само ружан сан…“

Они се плаше смрти интернационалне идеје у главама људи, не и самих људи, надам се да схватате ту суптилну поенту, оно што желим да нагласим.

Шта хоћу да кажем, да не бих дужио, јер о овој теми се може написати права докторска дисертација.

Кључ за буђење успаваних Срба је борба за повратак Србског ума СрБству, а кључ је у одбрани Косова и Метохије од наших највећих непријатеља, а то нису ни шиптари, ни американци, немци, то су србски политичари и велеиздајице (страначки људи, странчари-шибицари…) који су при крају спровођења плана потпуног и правног ЛЕГАЛИЗОВАЊА Косовске независности од стране државе Србије, и Срба у њој!

То им не смемо дозволити, јер ако изгубико Косово и Метохију, изгубићемо Србију, будући да после следи законитост „домино ефекта“ у виду пуштања низ воде: Рашке области, Војводине, Тимочке Крајине, Шумадије, итд.. итд..

Бити националиста и борити се за свој род је нераскидиво везано и за космополитизам, за борбу за човечанство, јер и Срби су део тог човечанства, они су то човечанство, човечанство у малом, зар не?

Борећи се током историје тако храбро кроз разне ратове за себе и свој род, Срби су били јединствен принер за цело човечанство, како се тзв. „мали народи“ требају борити за своје нације, своје клтуре.

Међутим, нема те крви коју србски интернационалиста не може трептајем ока да погази, да упрља, да је поново окрвави и убије, јер је за њега истинска смрт, „смрт“ те његове „вееллликкке космополитске идеје“ у главама обичног човека, у масама, у тој „потрошној биолошкој маси“ без које се идеје не могу спроводити.

Ако у успаваним Србским главама, релативно „кратко-историјским зимским сном“, добијемо битку за Србство, све остале борбе против разних зла биће глатко добијене, такође путем домино ефекта… пашће тако тада и ГМО зло, зло екуменизмма, зло организованог криминала, корупције, пљачкашке приватизације, историјских лажи о историји Срба и Словена, итд… итд…

Кључ и шифра нас Срба који отвара „браву“ наше победе и спаса од нестанка као народа и људи, је:

Косово и Метохија је Србија…!!

Србска група Хексаграм: Икона и секира

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Једно реаговање to “Трибина у Лепосавићу: Не шиптарским изборима…!”

 1. Gordon FlashSTAR* Says:

  ..ako kažeš:
  Kosovo i Metphija je Srbija,..onda je ono što jugoslovisti političari zovu ostatak Srbije u stvari još uvek „njihova“ Jugoslavija.
  ..zašto se mogu komotno nazvati jugoslovisti a ne jugoSLOVENI¿..prosto zato što veliki deo u Skupštini Srbije NISU GENETSKI POREKLOM SLOVENI kao što su to Srbi ! ZATO IM JE I SMETALO DA PEVAJU: „HEJ SLOVENI JOŠTE ŽIVI..“ pa su zato i UKINULI ODU SRBSKOM NARODU POTEKLOM OD PRASTARIH SLOVENA NA BRDOVITOM BALKANU..!

  ako kažeš:
  Kosovo i Metohija je deo Srbije,..onda svi političari a naročito zakonomvladajući u parlamentu Srbije,jugoslovisti,naslednici zakonodavaca jugoslavije, NAD(ri)VLASNICI svojim zakonima NAD(ri)PRAVIMA,..moraju znati da su Srbi i samo Srbi JEDINI nad svojom državom ,sojem vlasništvu,nosioci vlasničkog prava u celoj svojoj državi Srbiji
  na celoj svojoj teritoriji države Srbije..jer je to ISTORIJSKI ISTINITO I TAČNO LOgično da:

  SRBIJA PRIPADA SRBIMA. 🙂


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: