Лео Ангарт: Како да на природан начин, разним вежбама, поново нормално и добро виде деца и одрасли…


Недавно је у Београду одржан семинар за поправљање вида природним путем, разним вежбама које су наравно поткрепљење логичким и теоријским објашњењима. Семинар је одржао Лео Ангарт под називом „Магичне очи“.

Магичне очи: Лео Ангарт у Београду

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Лео Ангарт је прво себе излечио вежбама за очи које препоручује на својим семинарима. У задњем видео прилогу који је само на енглеском језику, снимљен је преко скајпа, Лео је на почетку разговора рекао да је 26 година носио наочаре, па је након тога практикујући разне вежбе за очи, које су већ постојале негде описане, излечио сам себе, тако да он већ 22 године не носи наочаре. На семинару у Београду неки су за 2 дана постигли резултате које су годинама прижељкивали, ради се о дечици. Ево издвојио сам за вас неке Леове цитате….

Лео Ангарт - Некада је 26 година носио наочаре. После практиковања одређених вежби за очи, на природан начин је повратио добар вид. Сада већ 22 година не носи наочаре.

Лео Ангарт – Некада је 26 година носио наочаре. После практиковања одређених вежби за очи, на природан начин је повратио добар вид. Сада већ 22 година не носи наочаре.

Лео Ангарт:

„Десила су се чуда и овде. Већи број деце дошло је са великом плус диоптријом. Као што видите, ни једно од њих више не носи наочаре, а вежбали смо само током викенда. То је чудо само по себи“.

……………..

„Овог викенда један младић је одмах скинуо наочаре, јер му је диоптрија била ниска. Други са мало већом диоптријом који су могли да виде на овој удаљености (показује руком) мораће да вежбају недељу, две, и биће у реду. Ако имате већу диоптрију, мораћете полако да узимате све слабије наочаре. Овог викенда било је неколико људи који ће морати да вежбају можда 6 месеци. Али… напредак се осећа сво време“.

……………..

„Наочаре не поправљају кратковидост, оне могу само да коригују стање, а не да излече. Када их скинете, и даље сте кратковиди. Сочива раде исту ствар, она само помажу да са њима боље видите. Не постоје лекови ни вакцине од којих се поправља вид. Можете јести шаргарепу све док вам лице не постане наранџасто :-), али ништа се неће променити. Најбољи савет који могу да дам за децу је да их пустите напољу да се играју, јер ми данас имамо проблем да је свет који нас окружује превише близу. Наши очеви и дедови пре свега нису имали телевизор. Њихов свет је био другачији, користили су очи да гледају и близу, и далеко.

Гледали су какво је време, посматрали су усеве и поља, тако да су им се очи развијале на природан начин. Данас, углавном гледамо у екране. У једном научном истраживању које препричавам полазницима, у којем су лекари желели да открију да ли околина утиче на очи. Ставили су шимпанзу у једну кутију у којој је видео само пола метара од себе. После месец дана почео је да буде кратковид, а после 6 месеци, имао је диоптрију од -7 до -10. Тако да је моја порука људима који стално гледају у компјутер, да је та раздаљина заправо кутија у којој живе (ко и онај шимпанза :-)). Ви се адаптирате на њу, и у томе је проблем. Оно што ја радим је заправо физиотерапија за очи“.

……………..

„Ако радите једно те исто, седите за компјутером, или вам је „Ајфон“ или „Ајпе“ све време испред носа (Уређаји попут мобилног телефона, само много комплекснији), вид ће вам се прилагодити томе. То је проблем и са децом. Данас многе мајке чим се дете узнемири дају му „Ајфон“, а то није добро. Дете буде мирно, али то није добро за дете, јер дететове очи ће се прилагодити ономе у шта дете гледа. У данашњој култури има много стварчица које су превише близу, и деца добијају поремећен вид. Најбоље је да изађу напоље и да се играју“.

Лео Ангарт – Вежбе за проток енергије у очима

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Овде ћете видети неколицину корисних вежби за проток енергије у очима које можете и практиковати…

Лео Ангарт – семинар „Магичне очи“ у Београду

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Овај разговор са Леом снимљен је преко скајпа, али је само на енглеском језику. Као и овај, све остале прилоге урадила је Нина Мартиновић која је водила на ТВ Војводина сада већ укинуту емисију „Космос“, али на Нинином Ју Тјуб профилу, преко овог њеног канала, можете гледати прегршт корисних емисија.

Лео Ангартов сајт:
http://www.vision-training.com/
Предвиђено је да сајт буде и на србском језику, но то изгледа још није одрађено, јер страница на србском језику, када се кликне на њу, не отвара се.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: