Свесно затирање србске историје путем археологије…!


На само 3 км. од Врањске бање у насељу „Ђелинци“ скоро да је потпуно уништен археолошки локалитет „Латифка(Остаци римског насеља које датира с крајем II до средине IV века, у археолошкој литератури познатог под именом „Латифка“), а „извођач радова“ је грча фирма „Терна“. По речима археолога Народног Музеја у Врању Горана Митровића, грчка фирма „Терна“ још од фебруара месеца изводи земљане радове на простору локалитета „Латифка“, без икаквог археолошког надзора и готово је скроз уништила то археолошко налазиште, само се још може спасити један део некрополе која је откривена.

ТВ Врање – Археолошки локалитет „Латифка“, 25.06.2013.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Мислите ли да се ово десило случајно?
да ли ће неко бити кажњен због овог?

Нема шанса, ни у најцрњем лудилу, јер заправо ОДНАРОЂЕНА ВЛАСТОДРЖАЧКА, СТРАНАЧКО „ИНТЕЛЕКТУАЛНА“ СТРУКТУРА која је час на власти, а час у „опозицији“, у свакој институционалној пори нашег друштва, све ово свесно и допушта, они су све ово и допустили, они су главни „извођачи радова“ уништења србске историје и културе, јер нису на самом почетку земљаних радова грчке фирме ни поставили никакав археолошки надзор, да се локалитет Латифка евентуално не би оштетио или уништио радним машинама грчке фирме. Овако нешто се ни у једној другој држави на свету, сем Србије, не би десило, јер ни у једној држави на свету не постоји гори издајнички одрођени шљам на власти и у култури, као у Србији!Уништење србске историје, културе, па самим тим и србског националног идентитета, свесно се и систематски чини уназад више од 200 година, па и више, но кључан незаустављив значајан период је од берлинског конгреса 1878. Од тада се организовано од стране запада и Ватикана одгајају, доводе у инститицијама власти и културе, адекватно „изфабриковани“, анационални медиокритети из србког народа, ради уништења србског националног идентитета и БИЋА, БИЋА, БИЋА… и пре свега да се фалсификује србска историја и култура! Овај археолошки пример, само је једна епизода у низу њих, и не треба гунђати зато што нам то чине тзв. „браћа“ по православљу Грци, јер кажем, главни извођачи уништења србске историје, културе и нације, чини од запада мажена и пажена издајничка србска властодржачка струкрура, такозвана наша „интелектуална елита“ који су чист србомрзачки задојени одрод. Она све ово допушта, грчка фирма ништа не би могла да ради на своју руку, нити да се усуди да започне ово криминално брисање историјских трагова са србске земље, али ако издајници, одрод и србомрзачке властодржачке крвопије србске крви дају сигнал одобрења, е онда стране фирме могу да затрпавају археолошке објекте.

Археолог народног музеја у Врању - Горан Митровић

Археолог народног музеја у Врању – Горан Митровић

Да се све ово ради плански, да се ништа не препушта случају, говори и то, по речима археолога Горана Митровића, да су по речима неких мештана који су били и пратили све догађаје на лицу места, и од неких који су изводили радове, ти археолошки објекти систематски уништавани!

А „радови“ још трају, нису прекинути….

Изроди на власти, из институција културе, ако се ми Срби не побунимо, затрпаће наш идентитет и постојање багером испод земље, да више никад не изађе на светлост дана, сваки делић нашег културно-духовног и историјског идентитета, уништиће нам Србију и распарчати је, зарад разних умоболних „датума, ради датума“, зарад „можда“…. од Србије неће остати ни београдски пашалук…!

Не дозволимо им то…!!

%d bloggers like this: