Војислав Милошевић: О Србији, Космету, шта је било, шта ће бити…


По причи бившег дипломате Војислава Милошевића који познаје светска збивања, рад тајних служби, тајних друштава и оно што се стварно дешавало кроз историју са Србима, говори да има шансе за Србију да опсатане, да се обнови и препороди, да поврати све што је изгубљено, да на челу Србије дођу прави Срби националисти и патриоте који неће издати србске интересе!

Војислав Милошевић: О Србији, Космету, шта је било, шта ће бити

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути путем овог сајта.

Војислав говори ко је кроз историју био највећи србски непријатељ, а то је енглеска политика према србима која нам је изкреирала сва могућа зла из новије историје! Онако из сенке, а нас су учили да су нам енглези тобоже неки пријатељи, „савезници“.

Зашто су амери купили САРТИД?

Купили су га за мале паре да би уништили србско значајно тешко наоружање, да тиме униште србску војску на путу безбедног уништавања Србије (уз кључну улогу квислинга, и „бивших“ и „садашњих“), и да наравно зараде на томе, па кад униште србско наоружање, могу и да оду. Тако су и урадили уз помоћ квислинга из ДС-а! У жељезари је истопљено 2000 србских тенкова, затим скоро исто толико артиљеријског наоружања, а амери су још и зарадили на томе, добивши најквалитетнији челик, што би се рекло „један на један“, без копања и прераде руде гвожђа у челик што би коштало доста скупље.

Отац му је био члан УДБ-е тако да је по тој линији и он доста изверзиран, познаје рад обавештајних служби, тајних друштава, њихову улогу у светским збивањима, рушењу држава, креирању светских ратова итд…

Овај човек говори многе значајне ствари за нас Србе и Србију, прича му је патриотска, дај Боже да је онај прави који ће имати утицаја да уз помоћ осталих патриота, и србског народа наравно, покрене препород Србије, да ова издајничка и криминална пљачкашка властодржачка багра оде у историју!

И затвор!!

Са Ју Тјуб канала:

„Нико не зна ко је он иако је био шеф протокола југословенског парламента, шеф кабинета Вука Драшковића и директор Центра за антитероризам. У сталном је контакту са америчким, руским и енглеским тајним службама, а домаће га слушају у ставу мирно и зато само он зна шта ће бити са нама и какве нас тек завере против Срба чекају“.

%d bloggers like this: