Родољубива ТВ|Ким


Народе, крајем априла почела је са радом Родољубива ТВ, или како је још зову, Алтернативна ТВ, а све у циљу разбијања страховитих обмана и лажи издајничког режима, првенствено око издајничког бриселског споразума којим се драстично крши Устав Србије, јер се њиме косметски Срби у својој сопственој земљи, претварају у националну мањину, која се препушта правним институцијама лажне Републике Косово и уставу Косова!

Ево линка ка сајту родољубиве ТВ:
http://srbskamedijskagerila.wordpress.com/

Припремају се још веће лажи овог безбожног и издајничког режима, медијски ће нападати Србе са севера Космета и представљаће их лажно, да ће бити криви, и за пропаст Космета и за пропаст Србије, а издајничке „играче“ су верујем већ припремили, извући ће их ко џокере и причаће лажи о косметским Србима и бриселском споразум, да је он тобоже добар за Косметске Србе.

Али видите, издајници се сами офираји и говоре како су прекршили устав Србије и косметске Србе су препустилу Уставу Косова, а то је у суштини уставни пуч и државни удар!

Ево шта је пре неки дан на јутарњем програму РТС-а реко издајник Милован Дрецун.
Извор: РТС
http://bit.ly/108ZMHs

Дрецун: Споразум за бољи положај Срба

„Ово јесте веома тежак споразум због тога што морамо да север Косова уведемо у уставно правни оквир Приштине“

Ето, шта ћете веће признање за кршење Устава Србије него ово, то је кршење Устава, АП КиМ се препушта добровољно правном систему самозваног Косова!

Ја ћу на овој страници поставити неке вечерње дневнике са родољубиве ТВ, а ви пратите свакодневне најновије вести и скидајте те емисије на компјутерима и ширити их даље. Чувајте то и слушајте, преслушавајте. Кад дођете на мој сајт лако ћете наћи линк и страницу за родољубиву ТВ, јер ћу за њу направити посебну страницу на врху сајта, а биће и линка на врху леве усправне траке сајта.

На крају ове рубрике и текста о родољубивој ТВ ставићу и неке битне своје чланке око ове издаје КиМ-а и Србије, кршења Устава Србије бриселским споразумом и свему што је повезано с тим, но ви свакодневно пратите родољубиву ТВ, јер медијске лажи биће све стравичније, издајнички режим ће ићи да нахушка србе из централне Србије на косметске, јер ће они бити наводно криви за све, они ће наводно бити против бољитка целе Србије, али то ће бити једна од најмонструознијих лажи! Јер, Косметски Срби у овом моменту су једино прави Срби, чувари Србије и Србског народа, они бране националне интересе свих нас Србе, својим бунтом бране и Устав Србије кога драстично крши ова издајничка власт!

Дајмо им подршку, јер то је подршка за све нас Србе, и тамо и овамо, подршка Србији и Космету у оквиру Србије!

Ивица Дачић прича, док није био премијер и министар полицију у садашњој влади:

„По некад мислим да наши људи, су кхххм (загрцнуо се човек), се мало праве наивнми! То је као јуче што је Тома Николић, каже да Европа неће условљавати признање независности Косова, од стране Србије. Пријем. Значи, у… за стицање статуса кандидата, или.. Па наравно да неће! Па наравно да неће! Па ево видели сте, то су причали и до сада, да неће! Али ће тражити да укинемо наше институције на северу!! Али ће тражити да признамо царинске прелазе као да су гранични прелази! И тако даље…
Па шта је онда то?! Није шија, него врат! Па јел ваљда овај, па није ваљда овај народ луд! Немој људима да причате бајке, сви редом који се бавимо политиком. Него причајте истину!“

Дачићу није овај народ луд, али га ти третираш као да је луд! Ево, некад си том народу реко истину, да је укидање институција Србије и признање царински прелаза уствари признавање независности Косова, то спада у ово твоје „Није шија, него врат“! Али сада када си дошо на власт, ти потписујеш и спроводиш све споразуме којима Србија признаје независност самозваном Косову! И ти и Тома сте обећавали у предизборној кампањи да нећете потписати ништа што је противно интересима Србије! Тома се заклињао да неће потписати Боркове бриселске договоре, па сад све заједно то урадисте и потписасте, слагасте народ! Прекршили сте Устав Србије! Изгубили сте легитимитет власти!

А ти Дачићу који говориш да непрекидно треба преговарати и тражити дипломатскоо решење са међународном заједницом, сада претиш косметским Србима да се бриселски споразум мора спровести, а они га наравно не прихватају, јер нису луди да буду препуштени Уставу Косова, а шиптари већ најављују да ће покренутуи кривичне пријаве за неке Србе са севера!

Срби, мислите свопјом главом, слушајте вести са родољубиве ТВ, не верујте ништа режимским медијима који су под контролом издајника на власти и страних власника тих телевизаја, којима је у интересу да се Србија потпуно уништи!

Не дозволимо то!
Одупримо се!
Живело Слободно Косово и Метохија у оквиру Србије!
Живела Слободна Србија!

ПРИЛОЗИ СА ОДОЉУБИВЕ ТВ

Дневник родољубиве алтернативне ТВ 07.05.2013

Линк ка видео прилог на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Дневник родољубиве алтернативне ТВ 04.05.2013

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Дневник родољубиве алтернативне ТВ 03.05.2013

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Срби са Косоваи Метохије испред Скупштине Србије 30.04.2013

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Силен 26.04.2013 – гост професор Милан Брдар

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

ПРИЛОЗИ СА МОГ САЈТА

%d bloggers like this: