Косметски Срби позивају све Србе на велики Народни митинг 10. маја 2013. у Београду: Остајемо у Србији…!


Извор: http://www.fakti.org/
22:03 03.05.2013.

Српски лидери севера Косова позвали на велики народни митинг
„Остајемо у Србији”!

ПОЧЕТАК СКУПА ЗАКАЗАН ЗА 12:44 ЧАСОВА НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

protest
Стоп капитулацији и окупацији! Данас Митровица – сутра Суботица! Данас Зубин поток – сутра Бања Лука! Данас Косово и Метохија – сутра Република Српска – наводи се у позиву организационог одбора митинга

ЛИДЕРИ општина са севера Косова позвали су грађане Србије и Републике Српске да дођу на велики народни митинг у Београду 10. маја и да дају подршку опстанку институција Републике Србије и српског народа на Косову и Метохији.

„Подржимо браћу са Косова и Метохије и њихов захтев за поштовање Устава, закона и институција државе Србије, а против бриселског споразума и капитулације. Стоп капитулацији и окупацији! Данас Митровица – сутра Суботица! Данас Зубин поток – сутра Бања Лука! Данас Косово и Метохија – сутра Република Српска!“, наводи се у позиву организационог одбора скупа „Остајемо у Србији“.

У позиву је наведено да ће скуп имати надстраначки карактер, тако да се учесници уздрже од истицања страначких или неких других обележја, осим државних симбола Републике Србије.

Почетак скупа заказан је за 12:44 часова на Тргу Републике у Београду.

Poziv-na-protest

********

Браћо Срби – Србски Народе!

Остали смо потпуно сами, голи и боси, издао нас је комплетан државни апарат са свим својим институцијама! Квислиншки властодржци бриселским споразумом прекршили су Устав Србије, добровољно су се одрекли Космета и изместили га у правни систем самозваног Косова!

Нико од интелектуалаца из националних институција не диже глас против ове срамне издаје Србије!
Универзитет ћути!
Академија Наука ћути!

Задњи је час за народно јединство и слогу!
Морамо се ослонити сами на себе и у што већем броју доћи на митинг, да својим чисто физичким присуством на миран начин кажемо сложно:

Косово и Метохија је Србија!
Не бриселски споразум!
Не Европска Унија!

Навијачи из Београда, навијачи Црвене Звезде, Партизана, Рада… велика снага је у вама, превазиђите све клубске разлике и дођите сложно и заједно на митинг, јер је у питању опстанак нашег једног јединог клуба, опстанак Космета, опстанак Србије, опстанак Отаџбине, опстанак Државе…!

Живела Србија…!!!

%d bloggers like this: