Борко Стефановић: Бриселским споразумом је де факто призната независност Космета


Ово је снимак једног дела другог дневника телевизије Републике Српске у коме се говори о потписаном бриселском споразуму 19.04.2013. око ситуације на КиМ. Прво је прочитано Дачићево писмо Ештоновој, да је све учињено по договору, односно да је влада Србије дала сагласност на парафирани споразум, а на крају прилога Борко говори следеће:

Борко Стефановић: Бриселским споразумом је де факто призната независност Космета

Линк ка видео прилог на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути путем овог сајта.

Борко Стефановић:

„Понављамо наш захтев да у овако једно тешкој ситуацији по државу Србију и њене грађане, власт треба да каже истину, и треба да објасни грађанима шта ово у ствари значи. И де факто, ово јесте признање независности Космета.“

Пре овог Борковог исказа и његов шеф из ДС-а Ђилас је то исто рекао, то можете погледати овде: http://wp.me/p3KWp-6c2
rtrts-borko-nezavisnost[(001260)14-26-07]

Наравно, 90% издаје Космета урадио је и припремио ДС док је био на власти, али сада пошто је намештено да потпис на издају ставе тзв. „народњаци“ и „националисти“ који су се у прошлогодишњој предизборној кампањи заклињали бирачима и обећавали им да неће потписати ништа што је штетно по националне интересе српског народа, овим изјавама их напушују и у медијском рату им узвраћају ударце, јер су се криво заклели грађанима лажним обећањима! Брига је ДС за истину, а понајмање за народ и Србију коју су скоро тотално уништили, опљачкали и довели у најгору беду!

%d bloggers like this: