Косметски Срби на протесту од 22.04.2013. одлучно одбили бриселски издајнички споразум!


Клетва Кнеза Лазара: Ко изда, стићи ће га

Клетва Кнеза Лазара: Ко изда, стићи ће га

На величанственом протесту у северној Косовској Митровици на Тргу „Шумадија“, окупило се око 20.000 косметских Срба и одлучно су рекли не издајничком бриселском споразуму Вучића и Дачића! Тада се одиграо и велики народни сабор, и дизањем руку, Срби су прихватило и донели декларацију Сабора српског народа о успостављању Скупштине Аутономне покрајине Косова и Метохије, јер то је једини начин да се заштити важећи Устав Србије и одбрани њен суверенитет! Све је ово покретач великог преокрета који ће се десити.

Косметски Срби на протесту од 22.04.2013. одлучно одбили бриселски издајнички споразум!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути путем овог сајта.

Славиша Ристић је прочитао најглавније тачке из издајничког споразуме, по којима се види да се влада Србије одриче КиМ-а као свог дела територије, што је класичан државни удар и издаја, ево тих тачака из бриселског парафираног споразума, које де факто означавају признање независности Косову.
Ne-briselskomsporaxzumu

Славиша Ристић:

„На Косову ће постојати јединствен систем полиције који ће се звати косовска полиција“ … „Полиција не северу Косова ће се интегрисати у косовску полицију“ … „Службеници полиције примаће плату искључиво и само из фонда косовске полиције“ …. „Регионални командант на северу биће косовски србин, запослен у министарству унутрашњих послова Косова, са листе коју предложи заједница“ … „Правосудни органи на северу Косова, биће интегрални део правосудног система Косова“ … „Локални избори наших општина на северу Косова ће се организовати уз подршку ОЕБС-а, а у складу са законима Косова током 2013. године“.

Међутим, оно што је најбитније схватиту, јануарском резолуција у Скупштини Србије о КиМ 2013. која је донешена на основу преговарчке платформе за КиМ, крши се најдрастичније Устав Србије, то говори чак и Јелена Триван из ДС-а.

Јелена Триван на седници Скупштине Србије о КиМ од 13.01.2013. рекла да и платформа и резолуција о КиМ крши Устав Србије
http://wp.me/p3KWp-6cH

Она овде хвали „храброг Дачића“ што је увидео да је Устав Србије „превазиђена ствар“, што и она са ДС-ом исто мисли. Али, говори му, да док се тај „превазиђени Устав“ не промени, он је важећи и Дачић га са својим коалиционим партнерима путем резолуције крши, и да је то што Дачић ради нелегално и нелигитимно. У овим Јелениним речима нема ни трунке морала и поштовања Устава Србије, јер слаже се са тиме што Дачић ради, и ДС ће подржати то, јер у ствари Дачић само наставља „њихов посао, посао ДС-а“. Будући да сви знамо да су темеље ове издајничке резолуције ударили Тадић са својим ДС-ом, ЈАСНО је да се овде ради о заједничком удруженом злочиначком подухвату „бивших“ и „садашњих“ на издаји и разбијању Србије, на велеиздаји Србије!

Дакле, не треба се замарати на тумачењу тачака бриселског споразума, јер је он ионако базиран на резолуцији о КИМ која је противуставна и самим тиме нелегитимна и нелегална! Њеним усвајањем суспендован је Устав Србије, извршен је државни пуч, државни удар!

Треба под хитно организовати референдум о Косову и Метохији, да народ одлучи о судбини Космета! Да остане правно тамо где и јесте, на територији Србије!

То је порука косметских Срба која треба да се следи….

%d bloggers like this: