06.04.2013.- Народ! Да Косово и Метохија! НЕ Европска Унија!


Да Косову и Метохији…!
Да Србији…!!
Не! Не!! Не Европској Унији…!!!

Линк ка видео прилогу на: https://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Снимак са јучерашњег протеста против издаје Космета снимљен је преко мобилног телефона и није баш најквалитетнији. Све у свему, све је јасно, и србском народу и издајицама на власти. Издајице су пред завршним чином потписивања и овере издаје, и сад су наводно у „тешкој дилеми“ између „две тешке одлуке“, од којих „ни једна није добра за Србски народ“. Међутим, ни код просечно интелигентних, спин не може да прође, и ту њихову „тешку дилему“ треба описати правим речима. Наиме, те 2 „тешке одлуке“ су следеће, прва – „или да потпишу и овере издају Србије и тиме крунишу своју издају“ и друга: да из било ког разлога, не патриотског свакако, већ неког ситношићарског, овог или оног разлога, за Србију и Србски народ донесу суштински добру и спасоносну одлуку, да не потпишу бриселски споразум…!
protest

Ако овере издају, биће тешко и народу и њима, дугорочно гледано више њима него народу, јер им се може привиђати „да су заштићени ко бели медведи“. Србски народ ће некако наћи пут да се ко феникс издигне из блата понижења: економске, војне, државне и националне издаје, да стане на своје ноге и крене ка путу обнове, препорода и свеопштег бољитка. Ако, ако овере издајуи, тако ће ићи историјски ток, јер то је наша Космичка матрица приликом велеиздаја.

Ако им још није јасно, издајничким властодржцима треба појаснити, да су за њихове западне менторе само „роба за једнократну употребу“, примере за то имају из ближе и даље прошлости у неким својим другим „колегама“, из других земаља. Тренутно, можда им изгледа да су заштићени ко бели медеведи, али то је само тренутно, јер њиховим менторима тако ТРЕНУТНО одговара. Оног момента, када ЕУ почне неповратно да тоне и распадне се, кад моћ САД-а почне значајно да се урушава, а ти процесу су већ у току… пустиће их низ воду, ментори ће се бавити другим проблемима, а не Србијом, јер биће их све више и више, све више и више…

Тада ће Правда као категорија вечности доћи да наплати своје, јер све има своје време, историјско време, Правда само стрпљиво чека, јер је Вечна.

Ако су довољно свесни овога, властодршци неће оверити издају, и то ће бити стратешки добро за Србе и Србију, пошто је јасно да ће накнадне тешкоће бити само пролазне и краткотрајне, јер излаз постоји, он је и врапцима јасан, то је стратешко партнерство и савезништво из обостраних интереса, братске Русије и Србије, будући да је понуда за помоћ Русије Србима већ унапред понуђена, крајем прошле године…!

Историјска понуда Путина Србији да поврати суверенитет и економску снагу – смеју ли Николић и Дачић то да прихвате?
http://wp.me/p3KWp-5Oo

Да Косову и Метохији…!
Да Србији…!!
Не! Не!! Не Европској Унији…!!!

%d bloggers like this: