Јованка Броз: Стане Доланц био нациста, агент немачке тајне службе и члан хитлерјугенда!


И раније сам знао за ову информацију, да је наш словенски „брат“, словенац Стане Доланц, тобожњи комуниста, био члан хитлерјугенда, о томе је говорио Генерал Ђоко Јованић у својој исповести, шеф Контраобавештајне службе ЈНА.

Извиор: РТВ

**********************

Јованка Броз: Стане Доланц био нациста и агент немачке тајне службе

28. фебруар 2013. | 11:09 | Извор: ФоНет, Вечерње новости

БЕОГРАД

Титова удовица Јованка Броз изјавила је да су она и Тито били стављени у кућни притвор да би могли на миру да разбију Југославију и оптужила Станета Доланца да је био члан Хитлерјугенда, а касније и агент немачке тајне службе.

„Велике силе су неколико година пре Титове смрти већ почеле да муте око разбијања Југославије, а људи који су ме ставили у изолацију били су претходница те прљаве радње. Реч је о извршиоцима наредби великих сила, а те државе и њихови агенти ни данас не желе да се објави истина и зато ме малтретирају“, рекла је Јованка Броз у интервјуу „Вечерњим новостима“.

jovanka-broz

Она је рекла да је била сметња Станету Доланцу и генералу Николи Љубичићу „у намери да преузму сву власт у Југославији, скривајући се иза Тита“ и истакла да су Титу под врат прислањали пиштољ и тражили да се разведе од ње.

„Доланц је хтео да ме се реши пошто-пото јер сам знала да је био члан Хитлерјугенда и да је радио за немачку тајну службу. Говорили су: Лако бисмо ми са Старим, али с Јованком не можемо да изађемо на крај“, рекла је она.

Адвокат Тома Фила, који је од времена Титове смрти до прошле године био правни заступник Јованке Броз, рекао је да је „било је претњи, уцена и прислушкивања“.

Према његовим речима, представник стране издавачке куће телефоном му је дао понуду од 1.000 марака за сваку страницу Јованкиних мемоара.

„Чим сам спустио слушалицу позвали су ме из Удбе и рекли да се не шалимо главом и да Јованка не сме да напише ни један ред“, рекао је Фила.

Доланц срушио генерала КОС-а због документације о чланству у Хитлерјугенд

Наводе Титове удовице о Доланцу као вођи завере потврђује и исповест генерала Ђоке Јованића, шефа Контраобавештајне службе ЈНА, коју је забележио његов пријатељ и биограф Милан Шарац.

„Генерал Јованић је имао документацију о томе да је Доланц био члан Хитлерјугенда и једне од тајних служби Трећег рајха. Доланц је сазнао за компромитујуће папире и почео да ради на рушењу Јованића и њему оданих генерала, али и уклањању Јованке. Она је добијала све те информације од официра који су обожавали Тита. Доланц је успео да компромитује генерала Јованића и Јованку, лансирајући лаж о пучу који припремају с личким генералима“, преносе Новости.

stane-dolanc-

Титова удовица наводи да је суштински разлог најновије провале у „привремени смештај“, где живи од 1977, актуелна оставинска расправа око Титове имовине.

„Истерали су ме из куће у Ужичкој 15 и нису дозволили да присуствујем попису ствари после Титове смрти, иако је то било моје право. Нису дозволили ни суду да каже на шта имам право и шта ми припада. Ушле су неке самозване групе и једноставно рекле: „Марш вани!“ Али ја сам визуелни тип, кад нешто фиксирам никада не заборављам. Чувам у глави списак свих ствари које су моја лична имовина и коју су ми отели. Након 35 година живота с Титом ваљда имам право и на некакво наследство. Сви остали су добили нешто, а ја ни квадратни метар на своје име“, одсечно каже најпознатија удовица на Балкану.

*********************

Ето браћо Срби, били смо окружени константном „љубављу“ наше словенске „браће“ у СФРЈ». Посебнио нас је нациста Доланц много „волео“ ( А „син свих наших народа“ Тито, наравно „ништа није знао“ о томе да је Доланц био члан хитлерјугенда и немачки шпијун), зато је и као министар унутрашњих послова заташкао шиптарски монструозни чин насиља над Србином Ђорђем Мартиновићем, кога су шиптари набили на колац 1985 године!!

Судбина Мартиновића је и судбина Срба на КиМ-у, судбина Срба у свим Југославијама, где су нас фигуративно речено набијали на колац и наша Словенска „браћа“, а највише и кључно наша незрела југословенско-комунистичка и страначка елита!! Наша незрела и неодговорна интелигенција!!! Она нас је набила на паганистички жртвени колац идеје лажног југословенства» и стварања за нас Србе трагичне заједничке државе са својим убицама и кољачима из првог светског рата, који су се борили против нас!

Зато нам се касније и десио геноцид у Јасеновцу…!!

Срби праштају и заборављају злочине над њима својој Словенској „браћи“, али зато та наша „браћа“ не праштају србску наивност и мазохизам националног самоодрицања ради „братства и јединства“ и лажног југословенства! Зато данас наша „браћа“ имају своје самосталне државе, знају врло добро ко су и шта су, а ми смо данас ту где јесмо, потпуно излуђени као народ, не знамо ни ко смо ни шта смо! Налазимо се пред стравичном провалијом нестанка као народа! Најјаче „оружје“ Срба док су били Срби, није било оружје, пушке и топови, већ наша идентитетна укорењеност у националној ИСТОРИЈСКОЈ, ИСТОРИЈСКОЈ самобитности и самосвесности, зато смо попут феникса и изашли као победници у првом светском рату, иако су против нас ратовали и непријатељи и наша „браћа-пријатељи“, јер смо знали ко смо и шта смо и зашто гинемо и дајемо животе, нисмо жалили животе да дамо за то, за Србију!

Но наши душмани, и страни и домаћи, добро су нас проучили, ушли су нам у мозак и душу, и разбили су нас не ратовима, не бајонетима и пушкама, већ у миру… идејама тобожњег комунизма и југословенства!!

Међутим, и поред све те трагедије наших историјски трагичних заблуда, и данас неки србски југословени и комунисти – поново би да нас набијају на исти колац у својој југословенско-комунистичкој фатаморгани, сањају неку нову Југославију, а не причају какве су злочине претрпели Срби од комуниста-титоиста за време другог светског рата и после њега!!

О томе детаљније можете чути са братске телевизије Срба из Републике Србске, који отворено о томе говоре, у једносатној емисији „Некад било“.

Перо Симић говори о злочинима комуниста и Титу

http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=15608

Срби… добро погледајте ову емисију са Пером Симићем, о свему овоме што ћете чути у тој емисију дужни су да причају наши србски комунисти и нарочито титоисти из Србије, да се тако ограде од злочина комуниста над србским народом, и за време другог светског рата („Пасје гробље“ итд…) и после њега, јер само је у Београду по принципу „преких судова“, без права жалбе… ликвидирано је између 13000 и 30000 Србске интелигенције, то су били виђенији Срби!

Цитат:

Комунисти су у време ослобађања Београда стрељали између 13000 и 30000 људи! Мајор ОЗНЕ Милан Трешњић, сведочио је да је у кварту којим је командовао убијено 800 цивила, а Београд је имао 16 квартова. Србе је Брозова УДБА трпала у камионе и марице одвозила изван града и тамо убијала испред великих гробнца које би сами ухапшеници ископали!! Када су откривена документа ОЗНЕ у Загребу испоставило се да су комунисти више људи (Срба) убили у једном Београдском кварту него у целој хрватској престоници…“

О томе сведочи Бранко Мулић, бивши припадник КНОЈ-а (Корпус Народне Одбране Југославије)

Злочини комуниста у Београду

Срби, вратимо се себи, својој националној самобитности укорењеној у историјско идентитетно-културној самосвесности, ко смо и шта смо, ако хоћемо да опстанемо као народ!!

2 реаговања to “Јованка Броз: Стане Доланц био нациста, агент немачке тајне службе и члан хитлерјугенда!”

  1. Љиљана Ћуић Says:

    И онај ко је уверен да је слободан у великој је заблуди. Ми немамо право ни да се боримо за живот, за здравље, за животну средину, ми немамо слободу речи, језика писма. Нас сатиру. Јованка није изузетак. Достојанствено се носила са улогом најпопуларније жене света, а ни тада ни данас није слободна

  2. Драган Says:

    Тито је све знао, он је само хушкао и потурао друге да одраде посао!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: