Скупштинском резолуцијом о КиМ брутално преварени косметски Срби – Издаја у континуитету! Забрањен протестни скуп!


Гледао сам синоћни пренос седнице Скупштине Србије поводом доношења резолуције о КиМ и то је било право мучење, да гледаш како се издајници из оба властодржачка табора, и предходног и садашњег , вербално препуцавају, ударају пацке једни другима и ликују. Тако је рецимо из ДС-а она Јелена Триван на сав глас хвалила „храброг“ Ивицу Дачића, јер Дачић је коначно схвати да је Устав Србије „превазиђена ствар“, и да је са тиме коначно раскрстио, са својим ставовима из Слобине прошлости и тако му јавно удара пацке, а као хвали га. Другим речима, да је „Устав Србије превазиђен“, Триванка нам говори јер није у складу „са реалношћу“ по којој Србија више нема своју власт на територији КиМ-а услед нелегалне агресије САДа- и НАТО пакта, па је тренутно КиМ у туђим рукама, онда издаја му дође као „нормална ствар“ која је у сагласности са „реалношћу на терену“, па је самим тим и највиши законски акт, Устав Србије, „превазиђен“, не мора се мењати.

Зaбрањени протест испред Народне Скупштине 12.01.2013.

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Онда имамо бестидни цинизам Борка Стефановића који говори, да пошто је овај документ резолуције првобитно проглашен тајним, он треба да буде јаван, што је и изгласано, да би јавност „знала о чему се одлучује“, јер можда је текст измењен па тамо недај боже пише да требамо прекинути преговоре са Приштином и Европском Унијом, а „то није добро“ за нас каже Борко.

Наравно да тај првобитно тајни документ резолуције, треба да буде јаван, јер произилази из претходне јавности доступне Платформе Томе Николића. Међутим, сви ми знамо док је Борко Стефановић за време Тадићеве диктатуре у име ДС-а преговарао са Приштином, платформа под којом је он преговарао била је „света ватиканска тајна“ нико жив није знао садржај текста, само ужи круг ДС-а и он, тада није тражио да та платформа буде јавна, да народ види да се можда миц по миц не гура лажна Република Косово у незавосност коју одобрава Србија као држава, да се можда не стварају границе, као што се и дешавало.

Пре свега, из ранијег текста Николићеве платформе коју су прихватили косметски Срби, избачене су одреднице због којих су се косметски Срби сложили да је прихвате, а то је став да ништа није договорено док се све не договори, односно тиме се указује да нема парцијалних договора са Приштином око техничких питања, већ да цео договор буде у пакету. Међутим, како кажу косметски Срби, те одлуке су муњевито избачене из платформе, на око 24 часа пред заседање Скупштине.

Сви који су се мучили и гледали скупштинско заседање, знају да је резолуција у ствари капиталација и континуитет издаје Србије, као и то, што је неко из ДСС-а реко, ова резолуција је у ствари резолуција за „добијање датума“ (магле) илити резолуција о европским интеграцијама, не о КиМ-у, јер се у више ставова текста резолуције наглашава да дотичне одлуке морају бити у склопу европских интеграција?!

Све то нема благе везе са КиМ-ом, али са издајом да, јер и главни „играчи“ ЕУ третирају КиМ као независну државу!

Усред Народне Скупштине Устав Србије је кажу неки из ДС-а "превазиђена" ствар

Усред Народне Скупштине Устав Србије је кажу неки из ДС-а „превазиђена“ ствар

Да су Косметски Срби и на правни начин пуштени низ воду, види се из дела текста резолуције где се третирају као „српска заједница“, попут српских заједница у другим земљама где се Срби логички третирају тако, а не као грађани Србије како се називају сви грађани Србије ма на којем делу територије Србије они живе, укључујући и КиМ, који и поред тога што је ТРЕНУТНО окупиран, по Уставу Србије део је Србије, што тврде и ови састављачи капитулантске резолуције, да је КиМ неотуђиви део Србије.

Још једна битна ствар, текст резолуције даје нам на знање да ће се држава Србија сагласити да се повуку њене институције са севера КиМ, да се замене „аутохтоним институцијама“ косметских Срба.

Али аутохтоне институције у односу на шта?

Па на шиптарски правни систем, што значи да те тзв. „аутохтоне институције“ Срба са севера Ким ПРАВНО неће више бити у оквиру државе Србије, већ у оквири правног система лажне Републике Косово!

И на крају долазимо до врхунца владања страхом и застрашивања народа ратовима, само да се не би водио курс заштите националних интереса. Поводом тога Дачић је изнео небулозу да можемо ми и да одлучимо да прекинемо преговоре са Европском Унијом и Приштином, али по њему онда нас чека свеопшти рат и пита се човек као, можемо ли ми ратом да бранимо Косово?

Он и даље мисли да су Срби дебили који баш ништа незнају, којима можеш да владаш страховладом и да их стално плашиш ратовима, али није тако у стварности. Могуће је прекинути преговоре са шиптарима и Европском Унијом и без рата.

Како?

Веома једноставно, просто и тако очигледно, а то је да уђемо у савез са моћном Русијом, јер таква великодушна понуда већ постоји о којој ова однарођена власт упорно ћути!!

Историјска понуда Путина Србији да поврати суверенитет и економску снагу – смеју ли Николић и Дачић то да прихвате?
http://wp.me/p3KWp-5Oo

И с ким ће после да ратује Србија?
Ко ће да је бомбардује!
Нико…!!

Добро су наши властодршци изучили тактику манипулације лажима западне дипломатије, један текст ти дају да га потпишеш док само не ставиш потпис и потпишеш га, а када се званично у Скупштини тај текст треба изгласати, ти га само измениш у кључним детаљима, тако је сад Тома лепо опрао руке као политичар, јер његову платформу су прихватили косметски Срби, док је то после изменила влада Србије и преварила косметске Србе, не он.

Косовски Срби о резолуцији Владе Србије

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Народ ће ипак победити!
Издајници ће бити судски изпроцесуирани и кажњени…!
Отићи ће на заслужену робију…!!
Доћи ће и та „реалност“, то је сигурно…!!

Конф.за новинаре СНВ-Платформа за КиМ 11.01.2013

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com

Говори Др Милан Ивановић, Председник СНВ (Србског Националног Већа) за север КиМ

Забрањен скуп Срба у суботу 12.01.2013. испред Народне Скупштине!

Извор: Срби на окуп

Београдски званичници који већ два месеца не успевају да нађу начин да приволе један споменик шиптарским терористима да се уклони сам од себе, одлучили су да забране један уредно пријављен улични скуп у организацији доказано ненасилне грађанске иницијативе НИКАД ГРАНИЦА.

Протестни скуп који је требало да буде одржан у суботу, 12. јануара, у 10.30 испред здања Народне скупштине, дакле пола сата пре седнице на којој ће се расправљати о резолуцији о Космету, писмено је забрањен у петак увече. Представници иницијативе НИКАД ГРАНИЦА ће, међутим, искористити своје грађанско право да се лично увере како се то у земљи Србији забрањује акција удружења посвећеног одбрани Устава, али се зато, унутар те исте Скупштине, поспешује и легализује даље противуставно комадање српске државне територије. У коришћењу тог грађанског права, представници иницијативе свакако неће кршити законе ни прописе, па ни оне који су режимским силницима омогућили да забране уредно пријављен скуп, док у исто време споменици терористима по Србији ничу као печурке после кише.

ДОПИС ПОСЛАНИЦИМА

Поштовани,

Од Вас се тражи да усвојите Предлог резолуције о Косову и Метохији и тиме лично преузмете одговорност за издају Србије.

Влада и Председник су паметно смислили да Ви, када се Србија ослободи, одговарате за оно што су они преговарали и договарали без Вашег знања и учешћа.

Три су основна разлога због којих је Предлог правно неуставан, а политички капитулантски и тиме издајнички.

 1.  Ви ћете бити одговорни за одобравање тзв. договора Тадић-Стефановић и Европске уније, којим договорима је успостављена граница са Косовом и Метохијом, а наши сународници и сви неалбанци гурнути у руке албанским сецесионистима. Ни Устав Србије, нити било који други устав на планети земљи предвиђа успостављање државне границе унутар сопствене територије,
 2. Од Вас се тражи да противуставно придруживање ЕУ подигнете на ниво највишег принципа кроз који се тумаче све уставне категорије и државни интерес, што је директно супротно Уставу. Да вас подсетимо, Србија је заснована, између осталог, на европским вредностима и принципима, а не на придруживању било којој организацији, па ни ЕУ. Политичка организација каква је ЕУ, са израженом тенденцијом да прерасте у федерацију, је заправо страна држава. На овај начин се интерес стране државе предпоставља интересу Србије, што је апсолутно противуставно,
 3. Ви треба да одлучите о Резолуцији која се има тумачити у духу Платформе, а Ви, као ни грађани ове земље, немате појма шта у тој платформи пише. То је захтев да усвојите тајни документ. Резолуција није тајна, али се тумачи на основу тајног документа, чиме и она постаје тајни документ, што је такође противуставно.

Уколико ипак усвојите Предлог резолуције о Косову и Метохији Ви ћете своје име додати подужем списку издајника и непријатеља Србије.

Ми ћемо урадити све што је данас у нашој моћи да сви Ваши суграђани знају да сте баш Ви гласали за издају, а све снаге ћемо усмерити ка томе да капитулантска власт падне, Србија се ослободи, а издајници приведу правди.

2 реаговања to “Скупштинском резолуцијом о КиМ брутално преварени косметски Срби – Издаја у континуитету! Забрањен протестни скуп!”

 1. Katarina Says:

  Vest (12.01.2013): Saopstenje JSO povodom ucestalih pretnji siptarskih terorista
  vise o tome:
  http://www.vaseljenska.com/vesti/

 2. Stefan Perovic Says:

  Evropa kakva mi nije potrebna,Siniša Kovačević:” Uporno insistiranje da Srbija uđe u EU, sa naznakom da taj put nema alternativu, ili da ćemo bez EU ostati gladni je pogubno za Srbiju. Govori se o realnosti koja se mora prihvatiti takva kakva je.Otomanska okupacija je takođe bila realnost. Da su naši preci pristajali na nju kao neopozivu konstantu i danas bi plaćali danak u krvi, šetali opanke, trpeli agino pravo prve bračne noći i „aktivno“ učestvovali u izgradnji nekoliko novih Ćele kula. Jedno pitanje, dragi prijatelji, šta je sledeće posle Kosova? Vojvodina? Republika Srpska? Raška oblast? Promena himne, pisma, promena istorije….? Šta je sledeće što će ovakva Evropa tražiti od nas?Danak u krvi nam već uzimaju…To nije Evropa Zole, Igoa, Sartra, Roselinija, Bergmana, Harolda Pintera i Ronalda Harvuda, to nije Evropa časti i altruizma, humanizma i individualnih sloboda, radnih i higijenskih navika, sindikalne solidarnosti, Evropa reči i principa, koju smo voleli.Ovo je Evropa interesa i samo interesa, bezočno i po svaku cenu, po cenu laži, prevare, ucene, pritiska, krađe i otimačine.To nije Evropa za mene!Politika nije silikonska ljubavnica, već službovanje narodu,stoga se postavlja pitanje imate li vi nešto u glavi ili je dovoljno da vam to kažu u Briselu. Govore da ćemo, ukoliko ne uđemo u Evropsku uniju, po svaku cenu, pocrkati od gladi, da će se ponovo orati drvenim ralom i lečiti mokraćom od sedam udovica. Kao da smo retardirani narod, nesposoban da o sebi brine sam, bez pomoći dobronamernih tutora. Udavićemo se u blatu i sopstvenom izmetu. Najstrašnije je to što to govori i srpska kvazielita – ili, glupavo, zaista verujući u to, ili sinekurama i sinekurčinama naterana da tako govori. Samo se mi radujemo jarmu i podređenosti, slavodobitno se objavljuje: još jedan Merkator, još jedna Idea, još jedan Merkur… Pa gde ide novac iz Merkatora? U Lapovo ili u Ljubljanu!? Nameće se idiotizam koji se zove liberalni kapitalizam u kome je sve dozvoljeno, baš sve.Dragi prijatelji, ako smo narod koji ne može da živi bez milostinje, nek nas ne bude! Nek nestanemo! Sa Evropom se može sarađivati i trgovati iako nemamo člansku kartu. Kao Norvežani. Kao Švajcarci.Što se mene tiče, meni Evropa bez Kosova i Metohije ne treba.Ako Srbija može bez Kosova i Metohije, može i bez mene. Živeću u Republici Srpskoj. Ako i nje, pored ovih i ovakvih na vlasti bude bilo; ako ne, onda odoh u Australiju. Tamo bar ima Srba i ćirilice. „


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: