Иван Ивановић: Србија је у канџама обавештајних служби!


Извор: ФБР

У држави је направљен тотални хаос, који је добро изрежиран и контролисан од обавештајних служби, и који за свој основни циљ има уништење српске државе на свим фронтовима.

01.01.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић, извор Ивановић Иван

Србија је у канџама обавештајних служби

Пише: Иван Ивановић

Ivan IvanovicКако би Србија уопште покушала да се извуче из катастрофалне ситуације у којој се налази потребна је снажна политичка воља и бескомпромисна борба са различитим агентурама и њиховим испоставама. Принцип по којем је Србија поробљена изнутра преко сопствених грађана је школски пример како су окупирне многе државе и од њих стварани западни протекторати којима управљају амбасадори. Преко 20 година, разне западне обавештајне службе помагале су “опозицију”, невладине организације и независне медије, да би по паду режима Слободана Милошевића (о којем такође немам лепо мишљење, да неко не помисли да га браним, и којег сматрам водећим кривцем за стање у којем се налазимо), исти ти људи који су финансирани под плаштом “бораца за демократију и слободу” од страних агентура дошли на власт у Србији.

Запад је уз велике количине новца и војну моћ успео да оствари своје геополитичке циљеве, и да кроз инструментализацију својих обавештајних кадрова у српске институције, преко политичких странака и НВО, које су својим новцем довели на власт, почне да на изглед легитиман начин води државну политику Србије, која када се стране погледа поседује све што и треба да има једна независна и суверена држава.

Оно што треба да нам буде јасно то је да свако од политичара који је финансиран од стране запада, односно обавештајних служби, који носе називе различитих фондова и организација како се не би на први поглед ушло у траг новцу су директно укључени у уништење српске државе које се одиграва на више поља. Преко својих политичких кадрова које су довели на власт и који су бесомучно испуњавали све захтеве амбасадора САД , најпре је уништена економија, уништене су водеће и највеће државне фирме, распродате су страним улагачима који су их после приватизација редом гасили и запослене отпуштали, на тржиште су дошле стране банке које су спровеле најбескруполознију пљачку грађана преко кредита и камата на кредите, српска војска је расформирана, оружје је уништено, инстутуције и министарства су постала легло корупције и неспособних политичких кадрова који су у њима нашли ухлебљење.

У држави је направљен тотални хаос, који је добро изрежиран и контролисан од обавештајних служби, и који за свој основни циљ има уништење српске државе на свим фронтовима.

У овом моменту Србија не постоји као држава, и све институције, укључујући и парламент су позоришта која у правом смислу речи служе искључиво за обману грађана како би имали утисак да држава функционише. Држава Србија , односно њени представници немају право на слободно мишљење, не смеју да воде државну политику у корист своје државе и народа и за сваки свој потез дужни су да добију одобрење амбасадора.

Никаква хапшења тајкуна, прошлих и садашњих политичара неће променити ништа. Јер ће њих наследити неки нови тајкуни и политичари који ће имати дебелу залеђину да раде то што раде. Овакав паразитски систем који разједа тело српске државе, односно њене иснтитуције могуће је уништити једино системском борбом и демонтажом политичких и НВО кадрова убачених у српске институције и финансираних од обавештајних структура.

Најпре се мора кренути у контролу рада и токова новца невладиних организација, политичких партија и медија, који су упали у око јавности по свом противуставном деловању, а затим кренути у истрагу њихових лидера и истакнутих личности које се налазе на политичким и државним позицијама од значаја и детаљно испитати да ли је њихов рад у складу са Уставом РС и да ли им имовинска карта одговара приходима.

Када истрага доведе до резултата, свако ко је добијао новац за противуставно деловање мора бити најстрже санкционисан, а медији, политичке партије и НВО редом забрањени.

Чишћењем државног апарата, политичих партија и медија од уплива различитих интересних и обавештајних групација, држава ће моћи да почне да дефинише своје циљеве и методе како ће до њих доћи.

Без обзира која политичка партија је на власти, без демонтаже обавештајних структура у медијима, НВО и политичким партијама, биће немогуће да дође до било каквог напретка и ми ћемо као народ из дана у дан све више пропадати.
Као логично питање поставља се да ли је уопште могуће доћи на власт без подршке запада и уколико нисте њихова политичка марионета која је одабрана да у наредном периоду глуми власт, и на то питање најбољи одговор може да да народ.

Уколико се српском народу смучило да буде у канџама агентура, да живи у лажној држави, има за председника и премијера пајаце, позориште од скупштине, да умире од глади и живи у беди, мораће да јасно у својој глави зна шта хоће и колику жртву је спреман да понесе.

Српски народ свакодневно подноси тихо страдање, које је развучено на дужи временски период, јер за политичке стратеге време не игра битну улогу, да ли ће доћи до нестајања наше државе за 5. 10, 50 или 500 година, њима је сасвим небитно, јер они имају тачно одрећену стратегију коју спроводе.

Да ли ћемо тихо умрети, или ћемо покушати да скинемо окове у којима се налазимо, и без обзира на последице које можемо због тога сносити на нама је да одлучимо, јер нестајање нам је свакако загарантовано.

******************

Ово је одличан чланак да се схвати како се Србија путем страних обавештајних служби уништава од распада СФРЈ. Међутим, ту би додао једну битнију ствар, што се тиче обавештајних тајних служби, о тајним србским службама, разним Удбама и КОС-овима које су инсталиране од стране титоистичке диктатуре у бившој СФРЈ, а пре свега у тадашњој Републици Србији. Те тајне службе у Србији које су инсталиране још за време титоистичке антисрпске диктатуре, раде и дан данас против Срба, комунизма нема, па нема, Југославије нема, и уместо да се после распада СФРЈ отворе архиве да се сазна права истина шта се стварно догађало за време другиог светког рата у СФРЈ и после, за време владавине не-комунизма, јер комунизам се нигде није остварио, већ титоизма у сврху злоупотребе оригиналне комунистичке идеје, да се путем ње идентитетно разграде, рашрафе и униште Срби, њихов идентитет, национална свест и самосвест зарад југословенства.

Овде треба одмах напоменути једну битну ствар, само по себи нема ништа лошег, у есенцијалном смислу, у идеји југословенства, да јужни Словени живе у једној држави, али под условом да ту идеју искрено доживљавају и желе да остваре сва три јужнословенска народа на примеру Југославије: Срби, Хрвати и Словенци. Међутим, такође је познато, да се тако сјајне идеје могу и те како перфидно и софистицирано злоупотребити у уништењи неких народа, њихове националне свести, идентитета. Е, то је урађено Србима, лоботомија србске националне свести и „касапљење“ њиховог културно-духовног идентитета. То је урађено Србском народу на примеру Југославије, јер једино су Срби „издресирани“ да буду искрени југословени, за разлику од Словенаца и Хрвата чији су народи и интелектуална елита желели само реализацију искључиво националне идеје за време свог привременог улаза у Краљевину Срба, Хрвата и Словенаца, не би ли се тако за неко време ослободили утицаја и притиска страних сила, да би се у повољном и стрпљиво чеканом историјском тренутку, отцепили од Југославије и засновали своје самосталне државе. О лажном југословенству код Словенаца писао сам овде», а о Хрватима се тек спремам да пишем, иако је њихово лажно југословенство (са изузетно србомрзилачком компонентом) ИСТОРИЈСКИ тако очигледно и очито, али треба писати о томе, аргументовано и чињенично, јер неким нашим умним људима то још није јасно, будући су тако огромно у емотивном и моралном смислу везани за саму бит идеје југословенства и комунизма, тако да да тешко могу да схвате ЖИВОТНУ СТВАРНОСТ, једну голу чињеницу, да је једно идеја, сама идеја и њена суштинска бит, а њено спровођење у пракси, нешто сасвим друго!

Та се идеја као што рекох може и тако вешто злоупотребити ради уништења неких народа, како физички тако и на културном, на националном, духовном, историјском нивоу, зарад општости идеје југословенства, у примеру Југославије. Срби су се зарад југословенства свесно одрекли србства, чак видећи да се то одвија на њихову штету (Јасеновац! итд…), надајући се да ће нас браћа која нас мрзе и кољу ваљда једном разумети, заволети и схватити како смо ми срби „космички мудри“, јер пристајемо да живимо са кољачима у истој држави, пристајемо да нас кољу, само да би временом кољачи схватили како је клање бескорисно, да су Срби „небескуи народ“ који се свесно препушта ризику клања од стране „браће“ џелата, ради њих, јер „схватиће они једном- ко смо ми Срби“.

Међутим, хрвати су то схватили како су од самог почетка све схватили, наставили су клање недокланих Срба, очистили хрватску од Срба, последљу трећину Срба су протерали за време грађанског рата 1991. – 1995. Њихове зликовце Хаг претвора у „хероје“, а историјске геноцидне жртве Србе у „зликовце“ тако да је Хрватска коначно створила своју НДХ, свој историјски сан, али на принципу свесно планиране геноцидне политике према Србима! Али, и поред тога, дешава се невероватна ствар, да поједина идеалистичка групација Срба, било у делу народа или интелектуалном делу, и даље плаче и кука за Југославијом и Титом, на фејсбуку се формирају групе од стране Срба који би и поред свог страдња срба зарад југословенства, жели поново да формирају са нашом „браћом“ некакву Југославију, или како би се већ то звало, иако смо сведоци да су и Хрвати и Словенци свесно рушили бившу Југославију док су били у њој, они то и не крију, отворено тврде да су то радили, хвале се тиме, поготову Хрвати.

Још једна ствар која је битна када се прича о комунистима, нису сви србски комунисти били лоши и радили против Србије док смо живели у СФРЈ, комунисти код Срба у обичном народу били су у реду, то су часни и поштени људи, искрено су веровали у идеју комунизма, њих не треба осуђивати. Међутим, они нису били свесни да су они највише изманипулисани од стране Тита, њихов комунистички сан, од стране југословенских и србских комуниста који су били у ужем кругу власти, титоистичке власти, који није спроводио никакав комунизам, већ диктаторски титоизам са искључиво антисрбском нотом у циљу уништења Србије и „реметилалчких“ Срба. Дакле, те Србе комунисте из најуже титоистичке стртутуре власти, не треба третирати као комунисте, већ као титоисте са основном идејом водиљом уништења Срба и Србије, да се припреми распад СФРЈ искључиво на штету Срба!

Такви Срби комунисти, односно титоисти, били су на овај или онај начин антисрбски настројене радећи против интереса свог народа, а неки Срби титоисти су и мрзели свој народ, његов национални ментални склоп.

Е, такви антисрби Срби, титоисти, већи су злочинци од било ког непријатеља немца, фашисте, Тита
или усташе!

Убедљиво!!

Ради буђења Срба, треба им само причати голу истину, поткрепљену чињеницама, историјским архивским документима, доказима! Али највећи доказ наивности Срба верујући идеји југословенства и комунизма, је сам живот и трагично страдање Срба под паролом југословенства и лажног комунизма, злочиначког титоизма!!

Из тог разлога, ове ствари треба понављати на разне начине и форме, путем писања фељтона на интернету. Интернет је велика шанса која може да допринесе националниом буђењу и препороду Срба, он и доприноси томе већ неколико година, и то је добро, одлично!

Али, прича треба непрекидно да се прича, да свакодневно тече као река, да то увек буде свежа текућа вода која умива, освежава и отвара заспале србске очи, баш као када су нам некад у СФРЈ испрали мозак партизанским филмовима и титоистичком пропагандом…

Генерално…

Србима заправо не владају Срби, већ србски одрод, школовани одрод који се увуко већ више од 100 година у србски државнички апарат, посебно после 1945. и Титове антисрбске диктатуре у којој су учествовали и тзв „Срби комунисти“ који уопште нису имали елементарну националну свест, за разлику од комуниста Хрвата и Словенаца који су и у тзв. „комунизму“ радили итекако дебело за интересе својих нација, били су лажни југословени, своје народе су и у тобожњем комунизму васпитавали у националном духу, и чекали час да се отцепе, што су и дочекали, док су једино наивни срби били искрени југословени, јер тако су их васпитавали утицајни и БЛИСКИ КОМУНИСТИЧКИМ ВЛАСТИМА Срби комунисти који уопште нису имали ама баш никакву националну свест, већ су били „космополите“, „југословени“. Неки су се вероватно и гадили да србски народ може тако историјски ниско пасти, остати на тако „низак идентитетни ниво“ да буду то што јесу, Срби, односно тако уско национално идентитетно одређени. У њиховим апстрактним главамаа срби су били само „примитивни националисти“ за разлику од њиховог „широког, свеобухватног југословенства, космополитизма“.

У СФРЈ властодржачкој пирамиди власти, само су Срби титоисти (за разлику од Хрвата и Словенаца комуниста, тобожњих „југословена“), тобожњи „комунисти“, космополите, натерали Србе путем друштвеног „југословенског образовања“, да се стиде што су Срби, јер је за њих бити националан, не шовинистички настројен, већ само ИМАТИ национално идентитетно одредиште, уствари једно те исто, У БИТИ то је ШОВИНИСТИЧКО ОДРЕДИШТЕ, које виде и у речи „националиста“ и „шовиниста“, све је то једно те исто за њих, исто им значи. Да, сами појмови су различити, то су две различите смислене појмовне речи, но они у оба појма виде ИСТИ ШОВИНИСТИЧКИ СМИСАО. Можеш ти њима до 101 и назад објашњавати да је појам „национализам“, национализам који има смисао у љубави и поштовању свог националног, културног и духовног идентитета, свог слободарског србског духа, да то нема ништа у корену против неке друге нације, да си спремани и да крвљу браниш то своје, без икакве штете према другој нацији, осим кад те нека нација нападне, тада само браниш своје. Међутим, не, све је то за наше србске комунисте и југословене који су били најутицајнији у титоистичком ЈЕДНОУМЉУ, ЈЕДНОУМНОМ систему власти, образовању, вредносном и пропагандном систему… само „примитивни и ускогруди националисти“, са већ унапред задатом шивинсистичком предубеђајном одредницом садржаној у речи: „националиста“, на интелектуалном, мисаоном и филозофском нивоу….

Они никако не могу да схвате, да у антрополошкој, историјској и егзистенцијалној равни, у неком људском бићу ИСТОВРЕМЕНО-ИСТОВРЕМЕНО-ИСТОВРЕМЕНО егзистирају и живе многи идентитерти: национални, религиозни, грађански, елемантарно људски… међутим за комунисти постоји само један једини ЗА ЊИХ ВРЕДАН И ДОСТОЈАН идентитет, грађански, космополитски, сви остали су „ограничавајући“ и безвредни.

И с тога, ако такви интелектуални тоталитаристи васпитавају народ путем образовања, онда добијамо народ као што су Срби, који се стиде што су национални, што су Срби, а не да су само и искључиво грађани, југословени и космополите… тобоже „једино вредни идентитети за поштовање“, што је уједно и неодређено-апстрактно у односу на идентитетну дубину националног одређења код човека, што је потпуно природно и емпиријски уграђено кроз историјско постојање људског рода, заправо ОДРЕЂЕНОГ НАРОДА. Сви ти идентитети се заправо кроз живот међусобно преплићу унутар човека и испливавају на површину његове свести адекватно догађањима у животу, тешкоћи или нетешкоћи времена, историјског тренутка. Омаловажавати појединачно било који идентитет у човековом бићу, зарад неког другог, „вредног“, кобна је грешка сваког интелектуалца, која се њему и народу трагично враћа као бумеранг. Тај интелектуалац не схвата пре свега дубину људског бића и постојања, дубину његове душе и његовог битисања, јер се НЕПРЕКИДНО копрца у плићаку умовања, површног филозофирања, будући да никад није сишао у дубље слојеве душе, у њен „пакао и рај“, јер то може бити и опасно.

Само су анти-срби комунисти, које је Тито пажљиво бирао у свом најужем властодржачком окружењу, били потпуно анационални, чак шта више, они су мрзели свој народ и његов „примитивни национални ментални склоп“, тако да су са перфидном страшћу учествовали у уништењу Србске националне свести, Срба и Србије, у тзв. „комунизму“, „социјализму“… а све је то заправо била титоистичка дубоко планирана диктатура која је имала за циљ да уништи Србе, зато је Тито једном приликом и реко Мештровићу који се плашио да се врати у Југославију, плашио се Срба, како се пожалио Титу. Како му је Тито одговорио, можете погледати из следећег прилога:

Ћирилица – Јоца Јовановић, Зоран Петровић, Славко Никић 2/7 1907

Јован Јоца Јовановић 2/7

„… Знате шта је Тито изјавио Мештровићу. Имате у књизи… у књигама, ја то што причам имате у књигама. Биланчић историчар загребачки је читао записнике политбироа, десет дана по уласку у Београд Тито је изјавио. “ Ми ћемо се у Србији понашати као окупатори… И још нешто, сретне се Иваном Мештровићем, то имате у сећању сина Мештровића, имате о томе у Загребу књигу. Каже Тито, пошто је и Мештровић масон, па се срели масони. Каже:“ Што се ви не вратите у Југославији“? Каже Мештровић: „Бојим се Срба„. Тито каже:Не требате их се плашити, ја сам их уништио заувек“!! И још једна мисао, Тито је рекао једном приликом: “ Ја сам тако уништио Србе, да за 50 година неће знати ко су! А за 100 година неће постојати…!

Зар нисмо сведоци свега тога…!

То нам се управо скоро у потпуности догодило, тај први део Титових речи. Срби су данас потпуно излуђени, одрођени, не знају ни ко су, ни шта су, ни куда треба да иду!

Тита више нема, али деца (србска) титоизма И ДАЉУ ВЛАДАЈУ СРБИЈОМ И СРБИМА, у континуитету крилатицом: „И после Тита, Тито“ по наравно квислиншком рецепту уништавања Срба. Ради се о биолошком, историјском, културном и духовном геноцидном уништавању Срба. То се контролише путем србских тајних служби у Србији, у којој одређени Срби нису ни Срби, већ имају лажан идентитет, лажна имена и презимена.

Народ треба да сазна истину, шта се догађало за време другог светског рата и после њега. Нешто од тога, можете чути у следећем прилогу...

Ћирилица – Јоца Јовановић, Зоран Петровић, Славко Никић 1/7 1907


Јован Јоца Јовановић 1/7

Ви треба да знате једну ствар, да је Београд најнесрпскији град. И да су Титоисти кад су ушли, кад су у ствари доведено од црвене армије у Београд, и у Србији, јер ти Титоисти никада не би освојили Србију. Они су направили стравичан гениоцид над србском грађанском класом! У Београду је убијено између 25 до 30.000 србске грађанске елите! А у Србији око 110.000!!…“

„...Имате тезу коју је Лењин реко на првом конгресу коминтерне. Бољшевизација Балкана се може извршити тек кад се сломи кичма србском народу!…“

„… Друго. Запањујуће је да овде људи у медијима незнају једну пресудну ствар. Ивам Долничар, генерал, шеф генералштаба је био председник одбора за сахрану Јосипа Броза Тита. У словеначким новинама „Делу“, то је ко „Политика“, је изјавио да тело Тита није било у том ковчегу, који је ишао плавим возом, који је био ту стављен итд… и на питање новинара када је Тито сахрањен каже: „Касније“…“

Иначе, кратко речено,Тито је био и остао веран аустроугарски војник, на дуге стазе, не само за време првог светског рата, када је као аустроугарски војник убијао Србе у саставу 42 хрватске домобранске по злу чувене „Вражје дивизије“, већ и касније. Тито је као аустроугарски војнико 6 месеци ратовао против Срба и убијао их! Усред Србије!! Чак је био и унагређен у тој борби, добио је медаљу за храброст, а неки срби и даље величају „највећег сина наших народа“, који је био злочиначки настројен према Србима!

Јосип Броз Тито као аустроугарски војник ратује против Срба у Србији током првог светског рата.

Јосип Броз Тито као аустроугарски војник ратује против Срба у Србији током првог светског рата, у саставу 42 домобранске хрватске по злу чувене Вражје дивизије!!.

О томе, а и нешто више, са наравно провереним архивским подацима за Тита, причаћу нешто касније, у неком од наредних дана.

И на крају… да би се Срби очистили тог патолошког србомрзачког антисрбског титоистичког кадра (сада су то наши врли „европејци“) у Србији, пре свега морамо све ово што сам причао ДУБОКО И КОНАЧНО СХВАТИТИ, ОРГАНИЗОВАТИ СЕ, и ПРВО потпуно реорганизовати СРБСКУ тајну службу, одатле све почиње, та властодржачка пирамида власти! И, тек кад у србским тајним службама, и друштвима, раде искључиво и САМО Срби родољуби, онда ће Србија истински бити Србија, поносна, војно и економски јака, богата и суверена земља! Тада ће оперативном логиком владања, у сам врх власти, на најбитнијим властодржачким позицијама, видљивим и обичнонм човеку невидљивим, бити искључиво Срби патриоте којима ће у срцу бити само Србија и Србски народ…!

Нека нам ова 2013-та година буде кључна, да се ослободимо антисрба који управљау нама, да постанемо поносна, слободна, богата и јака СУВЕРЕНА Србија…!

10 реаговања to “Иван Ивановић: Србија је у канџама обавештајних служби!”

 1. domana Says:

  Demokratija je smišljeni sistem kako da se na vlast dovedu loši ljudi, u najboljem slučaju prosečni, a onda je lako njima upravljati iz pozadine, senke. Kada na to nadodate novac kao jedini smisao življenja koji je emanacija sebičnosti – onda dobijete ovo danas … ne samo kod nas nego u celom svetu …

  Zato treba početi od smisla življenja, zbaciti novac sa trona vrhunskog smisla života. A nije to teško, samo treba probati: posle kratkog vremena dojadti i to; znam, probao sam…

  Preporuka: saznavanje i stvaranje je najzanimljivija stvar u životu. To tvrdim posle 60 godina iskustva…

 2. Tatjana Ivković Says:

  Да изнесем „плодове“ југословенства и „братства и јединства“ и високу цену коју су Срби плаћали и још увек плаћају.

  Извештај који је објавила децембра 1946. године Земаљска комисија за утврђивање ратних злочина за Босну и Херцеговину допунила је новим подацима ову ужасну слику страдања наших сународника. Врхунац монструозности фра Сатане представља покољ 6о малишана, Српчади, који су се несрећни, затекли у школи у селу Дракулићи. Секли су главе деци, пред очима учитељице, која је од тог ужаса – полудела. Према казивању проф. др Јована Јовановића, који је разговарао са учитељицом, после њеног опоравка, поново је доказано да је звер од човека поменути Вјекослав фра Сатана убијао малу српску децу. У учионицу, за време часа, изненада је упао фратар Томислав Филиповић. За њим је ушло 12 усташа. Фратар је у својој болесној глави умислио да је „бог“, „опонашао је“ Христа и водио често са собом 12 усташа, својих „апостола“. Онда је учитељицу Добрилу Мартиновић „замолио“ да из клупе изведе једно српско дете. Не знајући због чега, она је извела једну од најбољих ђака, лепушкасту, врло уредну малену Радојку, ћерку Ђуре Гламочанина, напредног и угледног Србина. Мислила је да дете треба да рецитује. Када је мала Радојка дошла до катедре, фратар ју је подигао, извадио нож и заклао ју је пред децом и учитељицом. Тада је смирено, језитски окренуо и рекао усташама: „Усташе, ово ја у име Бога, покрштавам ове изроде и ви слиједите мој пут! Ја први примам сав гријех на моју душу, а вас ћу исповиједити и ријешити свих гријеха“. Свим учитељицама је наредио да изведу српску децу у двориште. Био је утабан снег. Цича зима. Деци је онда наредио да трче у круг, а на одређена растојања поставио 12 „својих апостола” – усташа. Како је ужаснуто, дете, вриштећи од страха, дозивајући оца, мајку, трчало, тако су му одсецали делове тела – уво, руку, нос, вадили очи ! А затим су масакрирана деца морала да трче, све док не би потпуно онемоћала. Онда су их зверски масакрирали! Учитељице су остале избезумљене. У најтужнијем школском дневнику остало је записано да су 7. вељаче 1942. Радојка Гламочанин и остала српска деца једноставно – „умрла!“ Католичкој деци и учитељицама било је строго забрањено да икада о томе причају. Чим се Добрила опоравила – испричала је.

  И други „сличан“ усташки злочин:
  Ради се о италијанском документу, тј. писму италијанског генерала Александра Лузана дучеу Италије – Бениту Мусолинију као очевидца, а које је штампано у преводу на српски језик у књизи: Милослава Самарџића:[7]

  „Дуче! Моја безгранична оданост према Вама ми, надам се, даје за право да, у нечему, одступим од строгог војничког протокола. Зато и журим да Вам опишем један догађај којему сам, уназад три седмице, лично присуствовао.

  Обилазећи среска места Столац, Чапљину и Љубиње (између 60 и 130 km северно од Дубровника) – сазнам од наших обавештајних официра да су Павелићеве усташе, претходног дана, починиле неки злочин у једном селу (Пребиловци), и да ће, кад се то прочује, околни Срби поново да се узнемире.

  Недостају ми речи да опишем оно што сам тамо затекао. У великој школској учионици, затекао сам заклану учитељицу и 120 њених ученика! Ниједно дете није било старије од 12 година! Злочин је неумесна и невина реч – то је превазилазило свако лудило! Многима су одсекли главе и поређали их по ђачким клупама. Из распорених утроба усташе су извукле црева и, као новогодишње врпце, растегли их испод плафона и ексерима укуцали у зидове! Рој мува и несношљив смрад нису дозвољавали да се ту дуже задржимо. Приметио сам начети џак соли у ћошку и згрануто установио да су их клали полако, солећи им вратове! И, таман кад смо одлазили, у задњој клупи се зачуло дечје кркљање. Пошаљем двојицу војника да виде шта је. Изнели су једног ђака, још је био у животу, дисао је са напола пресеченим гркљаном! Својим колима одвезем то јадно дете у нашу војну болницу, повратимо га свести и од њега сазнамо пуну истину о трагедији.
  Злочинци су најпре, на смену, силовали учитељицу Српкињу (име јој је Стана Арнаутовић) и онда је, пред децом, убили. Силовали су и девојчице од осам година. За све то време, певао је силом доведени оркестар Цигана и ударао у тамбуре!
  На вечну срамоту наше, римске цркве – и један божји човек, један жупник, у свему томе је учествовао! Дечак кога смо спасили, брзо се опоравио. И чим је рана зарасла, нашом непажњом побегао је из болнице и отишао у своје село, да тражи родбину. Послали смо патролу за њим, али узалуд: нашли су га на прагу куће закланог! Од хиљаду и нешто душа, у селу више нема никога! Истога дана (то смо открили касније) кад је извршен злочин у школи, усташе су похватале још 700 становника села Пребиловци и све их бацили у јаму или на животињски начин на путу до јаме побили. Спасило се само око 300 мушкараца: једино је њима успело да пробију усташки обруч око села и да побегну у планину! Тих 300 преживелих јаче је од најелитније Павелићеве дивизије. Све што су имали да изгубе, они су изгубили! Децу, жене, мајке, сестре, куће, имовину. Чак су и страха од смрти ослобођени. Смисао њиховог живота је једино у освети, у страшној освети њих је, у неку руку, и стид што су преживели! А таквих села, као што су Пребиловци, пуна је Херцеговина, Босна, Лика, Далмација.
  Покољи Срба су достигли такве размере да су, у тим крајевима, загађени и многи водени извори. Из једног врела у Поповом Пољу, недалеко од јаме у коју је бачено 4.000 Срба, избијала је црвенкаста вода, лично сам се у то уверио! На савест Италије и наше културе пашће неизбрисива мрља, ако се, док је време, не дистанцирамо од усташа и не спречимо да се нама припише да подржавамо безумље!“

 3. Milutin Milivojevic Says:

  КО је извео Француску револуцију, ко је извео Октобарску револуцију, ко је извео револуцију у Југославији 27.марта 1941 год. у Београду. Исти сценарио са истим намерама и захтевима само да се унисте Монархије. Србија је стално била Монархија која је била уређена држава са свим елеменитима развијености за тај период развоја. Шта фали данашњим монархијама Европе, осим да изгубе самосталност постану Републике и уђу у Европску Унију. То Европа оцекује од свих држава будуће ЕУ, али ако Бог да то се никада неможе остварити. Ми срби цекамо да се деси преокрет уназад, па где је прво укинута монархија да се тамо васпостави, па онда редом Русија па Србија па Албанија па Италија и све тако редом, е онда се може очекивати неки препород и нестанак тих ситних душа које су се накотиле и у државама и у Црквама, укључујући и нашу СПЦ, која је још под скутима Удбе и Озне и осталих Тајних полиција које су масони на чели саЈозефом Клајном спроводили да би смо данас били где смо, јадни бедни без иђе икога. Фала Богу да мо као народ имамо наследнике и по Обреновићима и по Карађорђевићима, само треба да се испуни време које це доћи, јер добро не траје вечито нити зло траје вечито. Већ се у свету дешавају такве промене да неки нису ни свесни шта ће се све десити, али тако је то увек било, а тако ће остати док је свијета и вијека. Само за једну годину сведоци смо шта се све издешавало. Где је СССР, где је Америка где су те обесне Велике силе, где је СФРЈ. Јошсу живи неки Народни хероји који уживају и даље у високим пемзијама ,а држава коју су створили већ 20 година не постоји. Па зашто је нестала тако лепо уређена држава како су нас тада магарчили неким причама о животу који се само њима десио. Све је то почивало на чистој лажи која се показала тиме да је један поштар Јанез Јанша подигао ТО и почео да пуца у голобраде војнике који су без оружја гинули за ту масонску лоповску државу која је створена на крви срба који су вечито били за Бога, Краља и Отаџбину. Нека се још богате јајаре и лопуже преваранти сецикесе и властољубци, и нека срби још више копају по депонијама, а тада ће доћи до промене.

 4. Lara Says:

  …Na komentar T. Ivković…Da li je moguće da osamdesetih i devedesetih godina dvadesetog veka, kada je počela najnovija tragedija Srba, nije bilo načina (medija, papira, bilo čega!) da se obelodane najširoj domaćoj i svetskoj javnosti gore pomenuti dokumenti?! Zgranuta sam i zgrožena i tim događajima i činjenicom da su bili sklonjeni od saznanja najšire javnosti…O, Bože svemogući, o ljudi…

 5. Sud Srpske Javnosti Says:

  Za dobrobit i oporavak Srbiji i Srbskom narodu sada,dajte javno pokažite ! sve ! što je sada protivustavno..USTAV KAO VRHOVNA VLAST PRED SUDOM JAVNOSTI NEMOŽE DA SLUŽI PROTIV INTERESA NARODA da bi neki novi vođa-vo KAO LUD MOGAO DA SE žrtvujući narod BORI ZA (nad)VLAST,nego služi NARODU da bi eliminisao SVAKI PATOLOŠKI SLUČAJ NASTAO IZ ŽELJE ZA OSVAJANJE (NAD)VLASTI nad narodom UPRAVO KAO JAVNI NAČIN ZAŠTITE ŽIVOTA NARODU OD bolesne SAMOVOLJE VOĐAVOLA !
  1.Niko ko je u nečijoj borbi za nadvlast žrtvovan, netreba ni da traži ni da prihvati izvinjenje kao zalog „za mir u budućnosti“ jer je izvinjenje ludilu samo novi početak ponavljanja ludila !
  2.Niko normalam netreba od žrtvovanih da traži praštanje za zločin radi nade u mir sa uzaludnom verom uboga čoveka..,(u tome hrišćanska pravoslavna „mudrost“mnogo greši !) jer
  BOLESTI SE NE PRAŠTA OD BOLESTI SE MORA LEČITI !

 6. Serbian World Says:

  Naravno,

  Da pomognemo hrvatima da otcepe od Bosne, a onda ce oni da nam se opet “zahvale” sa Jasenovcem, Jastrebarskim i ostalim logorima.

  Neka hvala .. nek sami rešavaju svoje problem sa “krvatskim cvijećem” , kako su zvali muslimane u II svetskom ratu, kad su zajedno uništavali Srbe u krvatskoj I Bosni i Hercegovini.

  Samo krvati što dalje od Srba i Srbstva.

  From: kocmoc [mailto:kocmoc@comcast.net]
  Sent: petak, 4. januar 2013 2:28
  To: republikasrpska@yahoogroups.com; „Небојша“; „Васељенска ТВ“
  Cc: sinophone@sympatico.ca; FRANK PAUL; VLASINA TRAVEL; office@PavlovicConsulting.com; Neda Stojovic; Natasa Todosijevic; Ivana Spasic
  Subject: НВО Croatia LibertasFw: [Нови чланак] БиХ треба да чине: Република Српска, Херцег-Босна и Босанска Република

  Svaki potez koji vodi raspadu nakazne tvorevine treba da pratimo i eventualno podrzavamo da bi povratili nase oteto.

  Pokret Rieka Libero treba podrzavati na sve moguce nacine ali kulturno i indirektno. Samo, medju Srbima uvek se nadje UPROPASTITELJ bilo crnorukas, bilo pucista, drazinovac a o bagri nad svim bagrama – srbokomunistickom olosu da i ne govorimo

 7. Јанко Says:

  Клањам се духовној величини српском песнику, писацу и дипломати Јовану Дучићу !

  Дучић је 1942. године ( пре 71. год.) знао и написао ИСТИНУ о хрватима оно што данас наша поданичка елита не сме да шапне „комшијама“ а поготово да јавно изјаве пред новинарима. И даље се „договорено ЋУТИ“ о нашој крвавој истини.
  Шта је Дучић знао и јавно рекао:

  „Хрвати су најхрабрији народ на свету не зато сто се ничега не боје, него зато сто се ничега не стиде“

  „.. чувајући образ другима изгбићемо свој …“ ( избегличкој Влади у Лондону која је прекривала злочине НДХ , касније и комунисти !?!)
  СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ

  Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,
  На пољима родним, бранећи их часно
  Китио си цвеће сваког освајача,
  Певајућ’ му химне, бестидно и гласно.

  Слободу си вечно, закржљала расо,
  Чек’о да донесу туђи бајонети,
  По горама својим туђа стада пас’о,
  Јер достојно не знаш за слободу мрети.

  Покажи ми редом Витезе твог рода,
  Што балчаком с руку сломише ти ланце,
  Где је Карађорђе твојега народа,
  Покажи ми твоје термопилске кланце.

  С туђинском си камом пузио по блату,
  С крволоштвом звера, погане хијене,
  Да би мучки удар с леђа дао Брату,
  И убио пород у утроби жене.

  Још безбројна гробља затравио ниси,
  А крваву каму у недрима скриваш,
  Са вешала старих нови коноп виси,
  У сумраку ума новог газду сниваш.

  Бранио си земљу од нејачи наше,
  Из колевке пио крв невине деце,
  Под знамење срама уз име усташе,
  Ставио си Христа, Слободу и Свеце.

  У безумљу гледаш ко ће нове каме,
  Оштрије и љуће опет да ти скује,
  Чију ли ћеш пушку обесит’ о раме,
  Ко најбоље уме да ти командује.

  ХОРДА

  Ми нисмо познали вас по заставама
  Ни ваше хероје од лавова љуће:
  Све на коленима вукли сте се к нама
  Носећ мач убице и луч паликуће

  Без буктиња иде та војска што ћути,
  Пожар села светли за маршеве горде…
  Ваше громке химне не чуше нам пути:
  Немо убијају деца старе хорде.

  Поломисте више колевки, о срама!
  Него херојима отвористе рака.
  Подависте више њих у постењама,
  Него што сте у крв срушили јунака.

  Узели сте очи фрескама са свода,
  Главе киповима хероја из бајке;
  Спржили сте семе у страху од плода,
  И реч убијали убијајућ мајке.

  Пресити се земља од крвавог вала,
  Али вам победа не осветли лице:
  Јер ловор не ниче с буњишта и кала,
  Он је за хероје а не за убице.
  И на крају треба Извештај војводе Мишића краљу Александру по повратку из Сплита:

  „Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио сто смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице… Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим предлогом да се појавиш….. ствар је пропала…..

  Ништа се не може зајазити, ничим што би јој се понудило.

  Ја сам са тим начисто. Двоје нам као неминовно предстоји: потпуно се отцепити од њих, дати им државу, независну самоуправну, па нека ломе главу како знају, а друго је, управо прво, да у земљи заведемо војну управу за двадесет година и да се земља сва баци на привредно и економско подизање, далеко од свих политицких утицаја. Ако то не може, онда се отцепити, дати им њихову државу.

  Границе ће бити где их ми повуцемо, а ми ћемо их повуци не онде где наше амбиције избијају на поврсину, него онде где историја и етнографија кажу; где каже језик и обичаји, традиција и најзад где се сам народ по слободној вољи определи, па ће бити и право и Богу драго.

  А Италијани? Нека им је са срећом. Нека се они Хрватима усреће. Ја сам дубоко уверен да се ми њима нећемо усрећити… Ти су људи сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви и у толико мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земаљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи.

  Не заборавите Височанство, моје речи. Ако овако не поступите сигуран сам да ћете се љуто кајати.”

  Забележио секретар војводе Мишића Милорад Павловић

 8. ristić ljubodrag Says:

  Gospodine Ivanoviću, šta Vi ono biste po obrazovanju?Šta ste u svom životu do sada učinili, stvorili, odobrotvorili osim, što je moj lični utisak, negirajući sve dobro kod drugih, pokušavate da od sebe učinite harizmu.Šta ste dakle završili od škola!S poštovanjem, Ristić, sa sajta http://www.uimenaroda.rs!

 9. Sud Srpske Javnosti Says:

  Znamo šta je ludilo i branićemo se od njega najbolje ako znamo šta je razumno i radimo da ga ostvarimo za život.

 10. Stefan Perovic Says:

  U Srbiji je jasno na delu proces uništavanja Srbije, u najvećoj meri podstican od zapadnih mentora, uz saradnju svojih balkanskih satelita i uz voljnu i nevoljnu saradnju samih prozapadnih elita u Srbiji, koje im u velikoj meri olakšavaju namere, slamajući unutrašnju opoziciju. Zapad je ostvario svoju vekovnu težnju da se osveti Srbima i da ih kazni kao pobunjenički i remetilački narod na Balkanu. Uspeli su u tome što su vekovima sanjali. Srpski okupatori i njihove domaće sluge koji su instalirani voljom zapada 2000.god zajednički deluju na ostvarivanju zapadnih interesa , pre svega interesa SAD i Nemačke kojima jeste cilj nestanak Srbije kao države, a po mogućstvu i Srba kao naroda. Time bi se u mnogome olakšao geostrategijski interes Nemačke da izađe na topla mora i interes SAD da opkoli Rusiju sa svih strana i osigura leđa u eventualnom sukobu sa Rusijom.Naravno, tu je nesumnjiv ekonomski interes da se rudna bogatstva Kosmeta otmu od Srbije i besplatno stave u ruke lešinara sa zapada.Da su ekonomski interesi u pitanju vidi se po ponašanju Nemačke koja jeftino želi da se dokopa kosmetskog uglja, pogotovo što uskoro mora da zatvori niz svojih nuklearnih elektrana. Naravno da je zapad isparcelisao celokupnu teritoriju Kosmeta i međusobno se dogovorio šta će ko da otme. O tome srpski evropoliticari ne smeju ni da zucnu. Za cenu uništenja države i naroda, omogućeno im je neviđeno bogaćenje. Ogroman je jaz danas između 1% bogatih i sve bogatijih i onih 99% siromašnih i sve siromašnijih građana. Taj 1% bogatih je vezan isključivo za partije na vlasti. Pogledajte vrhove partija na vlasti i videćete da se ne zna ko je od koga bogatiji.Ako sve ostane ovako kako je danas, onda je sasvim sigurno da ćemo izgubiti državu i da će Srbi zaista i nestati. Srbija, kao eksperiment, je dobar primer kako se jedna nacija može razbijati, ne samo kroz instrumentalizovan separatizam manjina, već i sistematskim stvaranjem novih naroda od tkiva same te nacije. Stvaranje Crnogoraca, muslimana i delom Hrvata,a u bliskoj perspektivi Vojvođana, kao posebnog naroda, je taj primer. To ukazuje da je moguće razbijati srpsku naciju do tačke njenog nepostojanja. Po teoriji domino efekta, svaka odcepljena grupa, koja se odvaja od Srba preuzima na sebe zadatak podrivanja preostale srpske teritorije, jer se njihov novi identitet psihološki zasniva na negaciji starog.Time ti novi narodi postaju sveži regruti za zapadne interese, koje slede sa velikim oduševljenjem.Odavno govorim da nam Zapad sprema nestanak kao naroda , jer se već naslućuje stvaranje Vojvođana kao naroda koji će uz blagoslov ove vlasti to i postati. Naravno, da bi se to postiglo, moraju se naći neprijatelji Vojvođana i stalno stvarati osećaj ugroženosti od nekoga. To su naravno Srbi. Već se to uveliko radi uz podršku Zapada.Egzibicionista Nenad Čanak stvara vojvođansku naciju, državu i jezik. Folksdojčeri traže milijarde evra da im Srbija isplati, kao da to sve nije već završeno sporazumom Tito-Brant, naravno, na štetu nas Srba.Pomahnitali muftija Zukorlić otvoreno zagovara stvaranje bošnjačke autonomije koja će, kako to u nas biva, postati država u državi. Pritisci koji se pojavljuju u Raškoj (Sandžaku) i Vojvodini su najverovatnije najava onog što nas čeka, kad Kosovo bude potpuno „pacifikovano“, imajući u vidu spomenuti „domino efekat“. Kad već mogu da nam uzmu sve bez ikakvog otpora sa naše strane, što ne bi uzeli i ostatak? Sve ovo što sada gledamo u poslednjih 20 godina, od dana raspada SFRJ,već se desilo na početku 1941.god. Isti akteri,isti zločinci,iste žrtve. I tada je Srbija prestala da postoji kao država, isto nam se i sada događa. Razlika je jedino u tome što je ološ sa zapada našla pravi način da nas uništi. SRBIJU UNIŠTAVAJU IZNUTRA.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: