ТВ АС 24.12.2012. – Југослав Петрушић прича оно што нико не сме да прича о издаји Србије!


Објединио сам два најновија гостовања бившег обавештајца Југослава Петрушића на ТВ „АС“ из Шабца и све то спојио у једну емисију. Ево линка за прву емисију коју је Југослав поставио на свом Ју Тубе профилу: Otvoreni studio TV AS Šabac – Jugoslav Petrusic 1 – 23.12.2012.godine ( http://youtu.be/rmbRymOVBgc ), док у доњем видео прилогу можете пратити обједињене обе емисије у трајању од једног сата и 53 минута.

Видитељ: "Ко је спречио ликвидацију Харадинаја"? Петрушић: "Лично контраобавештајна служба Војске Југославије. Значи, начелници контраобавештајне злужбе, Алелсандар Васиљевић који је у суштини бугарин и зове се Александар Васиљев, и припада Турцима, који је променио своје име. Тај зликовац је организовао да ја будем ухапшен, повучен у Београд и да оде код Слободана Милошевића да каже: Југослав Петрушић је вођа свих паравојних јединица на Косову..."

Видитељ: „Ко је спречио ликвидацију Харадинаја“? Петрушић: „Лично контраобавештајна служба Војске Југославије. Значи, начелници контраобавештајне злужбе, Алелсандар Васиљевић који је у суштини бугарин и зове се Александар Васиљев, и припада Турцима, који је променио своје име. Тај зликовац је организовао да ја будем ухапшен, повучен у Београд и да оде код Слободана Милошевића да каже: Југослав Петрушић је вођа свих паравојних јединица на Косову…“

ТВ АС 24.12.2012. – Југослав Петрушић прича оно што нико не сме да прича о издаји Србије!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Ко је од раније пратио прилоге са Петрушићем на Ју Тјубу вероватно је у почетку то све примао са великом резервом и сумњом, јер су то биле тако невероватне ствари које је Петрушић износио на светлост дана, ствари које нису биле у складу са морално-вредносним системом који нам је кроз образовање и васпитање усађен у свест и подсвест живљењем у бившој СФРЈ, нешто што ни у најгорем лудилу не би смо помислили да се може догодити, па стога народ није могао ни да замисли да тако „морални и одговорни“ људи на државних функцијама свих Република могу такве гадости да ураде „својим народима“, па бих стога многи са неверицом и бесом, када би им неко попут Југослава открио тако „невероватне лажи“ и „немогуће ствари“, реаговали бурно, пуни љутње и беса:

Шта, они да то ураде свом народу!!??
Па ти си луд!!“

Међутим, сада, када нам је уназад 8-10 година доступан интернет као медиј који светски и наши државници и моћници не могу да контролишу, имамо могућност да сазнамо горку истину и своју заблуду о нашим „моралним државницима“ схватајући да су они само један обичан интелектуални и морални неподношљив, ужасан смрад!! Сетимо се само какве су нам неморалности радили око свињског грипа и вакцина које су биле штетне по људско здравље!

На интернету можете видети и чути гомилу и гомилу глупости, лажи. Да, то је наравно тачно, међутим, интернет нам такође даје могућност да сазнамо сакривене истине о многим стварима и светским битнијим збивањима, тако да се дешава да за многе ствари за које смо годинама и годинама били убеђени да су „свете недодирљиве истине“, најобичније манипулације и лажи. Такве лажи које су некада биле „свете истине“, немогуће је сакрити, интернет је као слободан, народски речено „герилски“ медиј, то сазнање само страховито убрзао, јер је дао шансу људима који знају, да објаве ту истину, да раскринкају многе лажи које раније нису могли преко тоталитарно строго контролисаних, главних и великих државних медија. Из свега овога произилизи спознаја да су над нама путем манипулација и лажи, хиљадама година владали једни те исти кретени из позадине, кретени психопате који су управљали светским кретањима, попут ових данашњих, док су истовремено путем образовања и васпитања убризгавалили људима у свест да смо ми нека „одговорна цивилизацција“ којом владају такозвани „мудри продуховљени људи“, али захваљујући интернету, уз мало урођене интелигенције и логичког размошљања, јасно се схвата да су одувек људским родом управљали идиоти-психопате, јер да није тако човечанство не би било на ивици лудила и пропасти као што је данас!

Да се интернет појавио масовно пре рецимо 30-40 година, многе ствари народ би брже схватио, проникао би раније у суштину светских манипулативних догађања, неке зле судбине би се можда и спречиле, али, џабе нам је сад расправљати о томе: шта би било кад би било, вратимо се нашој садашњој претешкој ситуацији.

Оно што треба издвојити, а Петрушић о томе једним делом и прича, је то, да су српски државници у политичким, обавештајним и војним структурама ЈНА, били убедљиво најгори према свом српском народу, од истог типа људи код других народа! Управо ти тзв. „Срби“ из обавештајних структура Србије и војске ЈНА која је била из Србије, потпуно су свесно радили против Србије и Срба! Циљ (задатак) им је био да се потпуно рашрафи и уништи српска национална свест, борба Срба за своје интересе, док се другим нацијама дозвољавало све да остваре у своју националну корист, а на штету Срба!

Срби су по матрици новог светског поретка требали бити проказани као главни и једини зликовци на просторима бивше СФРЈ, око њеног крвавог распада. Они су требали бити оптужени за све… Срби су „гениоцидан народ“, „Срби су дивљи кољачи“, а сви остали народи су нека „немоћна нежна невинашца“ које су „злочинци Срби“ „убијали и клали“ у процесу крвавог распада СФРЈ. Да Срби што неспремније дочекају тај одавно планирани распад СФРЈ од главних зликоваца владара из сенке, подстицани су потајно национализми свих народа СФРЈ, само не и србског, њега је било потребно угушити, а борбу Срба за своја елементарна национална права треба искривљено приказати као „великосрбски нацизам и фашизам“.

Ту целу злочиначку шему знали су и најглавнији „Срби“ из србских редова у Републици Србији, у полицији, политици, војсци и обавештајним структурама. Из разноразних разлога, многи такви ликови су из дна душе мрзели Србе и Србију, а за неке „уважене Србе“ убијање Срба и Србије у процесу распада СФРЈ био је само „обичан рутински бизнис“ после кога је србски народ све то платио животима и крвљу! Но, то не би те потпуно аморалне типове спречило да потпуно ноншалатно „после добро обављерног посла“ онако ожеднели попију флашу пива, подригивајући у свом задовољству само „добро обављеног посла“. Баш је овакав ментални склоп тих људи, изрода, зато то тако и карикирам.

Сви ти анти срби, ови-они, били су само подређени једној криминално врховној међународној обавештајној структури која их одавно контролише, тако да су они потпуно аморално без икаквог осећаја кривице „извршавали своје задатке“, „своје обавезе“ у уништавању Србије и Србског народа, а својим приватним бизнисима су се богатили.

Гледајући неке Петрушићеве раније прилоге, а тога има и у овом видео прилогу, он често врло отворено оптужује бившег начелника контраобавештајне службе ЈНА (КОС), генерала Александра Васиљевића да је зликовац који је највише штете нанео србском народу, а у овом прилогу по први пут износи чињеници да је генерал Васиљевић у ствари бугарин коме је право име Александар Васиљев, па га је после променио у Александар Васиљевић.

Петрушић је својевремено са својим људима пратио кретање злочинца Харадинаја, требао је да га ликвидира, међутим, како он тврди, то је управо спречила контраобавештајна служба Војске Југославије, а око тога највише терети генерала Александар Васиљевића, ево шта каже о томе…

Видитељ:

„Ко је спречио ликвидацију Харадинаја“?

Петрушић:

„Лично контраобавештајна служба Војске Југославије. Значи, начелници контраобавештајне злужбе. Алелсандар Васиљевић који је у суштини бугарин и зове се Александар Васиљев, и припада Турцима, који је променио своје име. Тај зликовац је организовао да ја будем ухапшен, повучен у Београд и да оде код Слободана Милошевића да каже: Југослав Петрушић је вођа свих паравојних јединица на Косову…“

Такође, Југослав је са својом обавештајном екипом пратио и кретање Хашима Тачија, требао је и њега да ликвидира, међутим и то је спречено, како тврди Југослав, од стране Јовице Станишића, бившег обавештајца и начелника Службе државне безбедности Србије, и генерала ВЈ, Мoмчила Перишића. Годинама Петрушић непосредно оптужује разне високе личности из обавештајног, политичког и Војног врха, да су непосредно криви и одговорни за издајничку политику према Србији приликом распада СФРЈ, међутим, нико од поменутих га кривично не гони за клевету. Он непрекидно прича да га оптужују да је крив за многе злочине, за које он тврди да нема везе, али зато да буде још чудније нико од тих који га оптужују не покреће судски просец против њега, јер како каже, преко њега многи други високи државни фактори желе да прикрију своје злочине и сарадњу са страним фактором око планираног распада СФРЈ на штету Срба који су живели у Југославији, заједничкој домовини са другим народима, и на штету Србије! Јер, све је тако измонтирамо да су само Срби искључиви кривци за све.

Он сам каже да поседује доказе против њих, и из тог разлога он већ скоро 13 година напросто моли да га наши судски органи изпроцесуирају за оно што непрекидно прича и оптужује, па ако је он крив нека иде у затвор, како сам захтева, или да се чује његова истина па да неко други иде у затвор.

Наравно, најглавније је то, да преко српске кривице и међународни фактор, а пре свега администрација САД са НАТО агресором, жели да опере своје сопствене монструозне злочине против мира и Срба, јер они за све око распада бивше СФРЈ криве Србе и Србију!

За свесно економско-финансијско убијање Србије с почетком петооктобарских „рефеорми“, Петрушић оптужује као најодговорније Мирољуба Лабуса и Динкића. За Динкића објашњава како то да такав човек опстаје у свим владама, а објашњење је једноставно, јер он је гарант разним страним капиталистима за исисавањље капитала из Србије за њихово лично богаћење, а на штету државе Србије! Зато га страни фактор својим ултимативним захтевима и угурава у сваку владу приликом избора!

Веома је битно да народ схвати следеће што Петрушић објашњава, да се само хапшењем тајкуна Мишковића ама баш ништа неће решити повољно у борби против пљачкања Србије, у борби против организованог криминала и корупције. То је само „козметика“ дозвољена од главних државних „играча“, да би прикрили главне криминалце, себе! Тим потезом и акцијом они народу методом „жртвеног јарца“ дају илузију да се „ипак нешто догађа“, али суштински се не догађа ништа! Јер, разним Мишковићима, сам државни апарат је омогућио незаконито богаћење, сам пљачкашки државни систем и кључни љиди у њему, разни министри, политичари, тужиоци, судије, намештени тендери, разни општински функционери, и тек кад се поред разних Мишковића ухапсе стотине оваквих људи који су омогућавали и покривали Мишковићево незаконито богаћење, само тада ће се сузбити криминал и пљачкње Србије, будући да би разни Мишковићи без ових „кључних играча“ били нико и ништа.

Али нажалост, тешко ће се то спровести са постојећим позиционим и „опозиционим“ структурама у властодржачкој структури, јер свака странка има своје „оперативце“ у тим незаконитим радњама, па тако и ова садашња „народњачка“ која је на власти.

То се може десити само са новим поштеним и часним људима, који нису били ни у једној странци.

Много тога прича Петрушић, тако да је најбоље да горњи видео погледате пажљиво по неколико пута. Петрушић прича да се од страног фактора припрема нов балкански рат са шиптарима и албанцима око формирања велике Албаније, по њему то ће бити негде 2016. године. Наравно, и ми сами смо свесни тога, народ Србије и њени остали грађани, а то се може десити и пре 2016. Ми, Срби у Србији, доживљавамо највећу срамоту, јер представници шиптарске терористичке паравојне формације са југа Србије из „ОВПМБ“ (Паравојна формација Прешева, Медвеђе и Бујановца) који су убијали наше полицајце приликом покушаја отцепљења од Србије, сада прете Дачићу да ће се супротставити државним органима Србије ако покушају да уклоне споменик њиховим командантима, тим терористима?!!

Има ли веће срамоте и лудила, да државу Србију воде „државници“ који су чак и дозволили шиптарима са југа Србије да дигну споменике доказаним терориостима који су се борили против исте те државе, који су убијали њене полицајце, и сад још прете државним органима да ће се оружано супротставити ако државни органи покушају да уклоне споменик терористима!??

Србија неће бити слободна и озбиљна држава док се темељно не очисти од најгорег могућег криминалитета и издајника у обавештајном сектору, сектору тужилаштва и судства који су и креатори свеоштег уништења Србије и Срба у сваком погледу, у погледу државног суверенитета, економском, финансијском, војном, идентитетном, историјском.

Неправедно би било не рећи о Петрушићу најбитнију ствар што је учинио за Србију.

Док је био на Космету за време бомбардовања 1999. и рата за Косово, управо је како каже Петрушић, обавештајни генерал Александар Васиљевић организовао његово хапшење и повлачење за Београд, а Милошевићу га је представио као вођу свих паравојних јединица на Космету, касније је оптужен за шпијунажу против СРЈ у корист албанских терориста.

А заправо Петрушић је херој рата за Косово, јер је дешифровао све НАТО планове за бомбардовање наше војске на Космету, омогућивши тиме да руководећи кадар ВЈ безброј пута спасоносно дислоцира људство, тенкове, топове, хаубице и тако спаси животе 35.000 љиди и све војне технике!

Да је то тачно, потврду да је Петрушић својим обавештајним радом спасио хиљаде и хиљаде живота српских војника, да је спасио тенкове и осталу војну технику од уништења, можете сазнати у доњим видео прилозима путем сведочења часних српских официра!

Југослав Петрушић: Ко је спасао Косово 1

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Заменик контраобавештајне службе Приштинског корпуса, пуковник Војске Југославије Стеван Ђуровић:

„Познато ми је да нас је Југослав Петрушић обавестио о релевантним чињеницама, јер су дешифроване поруке шиптара које су достављене НАТО агресору, а то у конкретном случају значи да смо тачно знали коридоре лета НАТО авијације, који су долазили из Македоније и из Албаније, а посебно желим да истакнем и то да смо благовремено могли да склонимо наше тенковске јединице, након обавештавања Југослава Петрушића, да је НАТО авијација тачнио знала где су наше тенковске јединице смештене и благовремено смо успели да дислоцирамо наше тенкове, а та места где су они били су безуспешно гранатирана.

Желим да наведем да смо по савету Југослава Петрушића копали рупе, потом би смо ложили ватру, стављали лимове тако да су ракете које делују на извор топлоте погађале те празне рупе, а наши тенкови су дислицирани.

О свему овоме што сад говорим постоје писмени трагови и та документација је у нашој служби. На који начин и како је Југослав Петрушић долазио до важних података, које је потом нама проследио мени није познато, али се утврдило да је свака његова информација била потпуно тачна. Мислим на то, који ће циљеви бити гађани, на наше тенкове које смо благовремено дислоцирали. У конкретном случају мислим на комплетну војну инфраструктуру, јер су шиптари имали податке где су стациониране наше јединице-људство, и ми смо их благовремено дислоцирали.

ОЕБС је оставио шиптарима кодиране топографске карте, тако да су на бази тих карата, шиптари сателитским телефоном, или на неки други начин, на албанском језику достављали податке о нашој војној техници, о људству, где се они налазе – где су размештени. А Југослав Петрушић нам је благовремено достављао преводе тих шифрованих извештаја“.

Југослав Петрушић: Ко је спасао Косово 2

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Главни Претрес
Председник судског већа Павле Вукашиновић

Савовић Александар, начелник безбедности 125 моторизоване бригаде 08.08.2000, године:

„Ја сам од Југослава Петрушића преко сателитског телефона добио преко 300 до 400 циљева који су требали да буду гађани. Ја сам те податке који се односе на мој рејон дејства оставио за себе, а остале проследио корпусу. Ја не могу да се изјасним о броју војника који је на овај начин био спашен, али могу да поуздано тврдим да ни једно теже оружје: тенк, топ, хаубица… није било погођено бомбардовањем зликовачке НАТО авијације“

Југослав Петрушић:

„Због оваквих података које сам достављао ВЈ за време бомбардовања, српски издајници из војске, генерали: Геза Фаркаш, Бранко Гајић, Александар Васиљевић, у договору са генералом Радетом Марковићем су 08.05.1999. подигли кривичну пријаву против Југослава Петрушића за шпијунажу против СРЈ у корист албанских терориста, и да сам ликвидирао читаву фамилију доктора Вуљаја“.

Замислите ово лудило, човек је својим обавештајним радом спасио хиљде живота војника наше војске у борби против шиптара, албанаца из Албаније и НАТО зликоцваца, спасао је тешку технику наше војске од уништења, а поједини високи представници наше војске оптужују га да је шпијунирао против СРЈ и албанских терориста!!?

О Србијо, земљо моја, кад ћеш већ једном бити слободна од свог најгорег издајничког и криминалног шљама…!

П.С.

Са Петрушићевог профила на Ју Тјубу можете погледати и скинути за сада његових 100 видео прилога.

http://www.youtube.com/корисник/југославпетрушићvideos

2 реаговања to “ТВ АС 24.12.2012. – Југослав Петрушић прича оно што нико не сме да прича о издаји Србије!”

 1. Nebojša Zubovic Says:

  Zdravo, imenjače

  U nastavku je link ka jednom tekstu koji sam objavio 2008, u vezi prekrajanja istorije. S obzirom da se tvoj blog prati pogledaj ovo i ako misliš da ima smisla objavljivati objavi ga i kod sebe

  Ja sam 2008 slao ovo u Blic, Politiku, Novosti, Kurir… ambasadi Srbije u Turskoj, Turskoj ambasadi u Srbiji, našim predstavnicima na vlasti i niko nije istražio ovu priču – praktično zabole ih za prekrajanje istorije. Jedino je ona marioneta od Tadića počeo da koristi taj termin “prekrajanje istorije” u zvaničnim izjavama, ali niko prstom nije mrdnuo da se ovaj tekst ispravi. Tekst i dalje stoji na internet stranici:
  http://bit.ly/VlwzEt
  Link ka mom tekstu je: http://bit.ly/VlxNPS
  Pozdrav

  • Небојша Says:

   Здраво имењаче,

   Да, добар ти је текст. Преморен сам дугогодишњим радом, све радим сам, тако да немам толико времена да преносим текстове по препоруци, јер ми многи попут тебе предлажу да објавим разне текстове, тако да не може се све. Но, добро, сада ће твој текст свеједно бити виђен, јер си га линковао, будући да људи прате и коментаре на текстове.

   Поздрав,
   Небојша


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: