Протестни марш „Никад Граница“: Косово и Метохија је Србија…!


Суштину неког битног догађаја у једном краћем историјском интервалу, у земљи Србији коју воде политичари-шибицари, исказују потпуно супротна и опречна мишљења једних те истих „озбиљних политичара“ око тог битног догађаја. То се најбоље види када проће неки краћи период после тог догађаја и када се укрсте ти драстично опречни ставови. Тај битни догађај, односно најбитнији за Србе је судбина Косова и Метохије у контексту незаконитог шиптарског отцепљења.

nikadgranica

И поред обавештајне медијске блокаде, на минус 10 степени испод нуле, србски народ је са око 5-6 хиљада душа у тросатном протестном маршу 10-ог децембра 2012. под називом: „Никад граница – Косово је Србија!“ демонстративно прошетао улицама Београда да искаже своју вољу, да је против фактичког признавања независности Косова у које га без питања уводи нова власт успостављањем државних граница са Косметом, на већ постојећим по уставу Србије административним прелазима.

Протестни марш НИКАД ГРАНИЦА!

Линк ка видео прилогу на: https://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Колико јуче, док су били у „опозицији“, сами представници те нове власти говорили су да се никад неће смирити док се не поврати нелегално отцепљено Косово, осуђивали су издајничку политику Тадићевог режима говорећи да је њихов споразум о граничним прелазима између Београда и Приштине управо то, што у правној бити тај споразум и значи, споразум о границама између две суседне држава и тако фактичко признавање независности отцепљеног Косова, од стране државе Србије. Сада, када су се докопали власти, ти исти „борци“ за повратак Космета у оквиру Србије говоре нешто потпуно супротно, сада на сцени ступа та фамозна „реалност“ па тако споразум између Београда и Пиштине за њих више није споразум о државним границама, како су некада категорички тврдили, већ споразум о „административним прелазима“.

Једина реалност које је народ горко свестан, која је актуелна, која има историјски континуитет је та, да је на сцени најгора издаја комплетне политичке структуре у Србији, посебно „патриота“ и „опозиционара“, „критичара“ „издајника Тадића“, који својим делима говоре да су и гори од њега, јер где је он у издаји стао, они настављају!

У доњим прилозима који су претходили овом величанственом маршу србског народа, чућете праву истину, да је фактички од нове владе извршен један вид класичног државног удара, јер они садржајно и формално драматично крше важећи Уставу Србије по коме је КиМ неотуђива територија Србије! Формално правно га крше, јер као влада Србије немају уставна овлашћења да одлучују о судбини КиМ-а, будући да о томе удлучује Скупштина Србије по утврђеној платформи за Косово и Метохију, а сви знамо да та платформа још није званично усвојена у Скупштини, нити народ зна садржај те платформе.

Никад граница – испред председништва

Линк ка видео прилогу на: https://www.youtube.com/

Отаџбина

Линк ка видео прилогу на: https://www.youtube.com/

Дакле, на сцени је присутно безобзирно кршење Устава Србије од стране нове власти и тешка издаја србских националних интереса!

Раније, док нису били на власт, имали су избора, имали су алтернативу, међутим сада када су дошли на власт „народњаци“ нам говоре да фактички „немамо избора“, јер морамо као „озбиљна држава“ да преузмемо „обавезе“ (издају) претходне власти, ако хоћемо да нас међународна заједница „третира озбиљно“. Док су били опозиција, нашим „народњацима“ пуна уста су била да избора увек има у односу на „једину алтернативу“ уласка у ЕУ, а то је савез са братском Русијом и пријатељски настројеном Кином, групом БРИК. Русија је „народњацима“ кад су дошли на власт понудила тај избор, веома конкретан:

Историјска понуда Путина Србији да поврати суверенитет и економску снагу – смеју ли Николић и Дачић то да прихвате?
http://wp.me/p3KWp-5Oo

Али то се од стране „народњака“ не обелодањује и не дебатује на великим контролисаним медијима, не мењају Тадићев издајнички курс, а имају сајајну прилику да потпуно уз помоћ Русије препороде и ојачају Србију! Како економски, тако и војно, будући да нам Руси нуде најновије авионе типа „Миг“ против-авионске ракетне системе „С-400“ и тек тада би србска дипломатија била уважавана од стране суседа и тзв. „међународне заједнице“. Не, ово није „позив на рат“, нити „повратак 90-им годинама“ како антисрбски елементи то воле да приказују, наши врли „европејци“ који су када су дошли на власт потпуно разоружали Србију, док се истовремено шиптари са србског Космета, и околне регионалне државе, константно наоружавају и спремају на рат.

Тако усамљена, разоружана и економски упропашћена Србију од стране „петооктобараца“ не може имати никакву дипломатску моћ да би бранила своје интересе на ненасилан дипломатски начин. Само економски и војно јака Србија, уз помоћ братске Русије, пријатеља из Кине… може дипломатским путем бранити интересе Србије и србског народа, и бити спремна, ако је то потребно, и војном силом да то одбрани!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: