Драган Симовић: Стварање државе у Бићу Времена


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

СТВАРАЊЕ ДРЖАВЕ У БИЋУ ВРЕМЕНА

Сврха и смисао сваке Србске Владе, у последњих стотину година, јесте уништење Државе и затирање Србства.
Ниједна Србска Влада, у последњих стотину година, није била Србска, нити је ишта за Србство чинила.
Све Србске Владе, у последњих стотину година, имале су један једини задатак – да распродају Србију, да поткопају и разруше Државу, да посве ослабе и, на концу, да сасвим униште и затру Нацију.
Ниједну Србску Владу, у последњих стотину година, нису ни бирали нити стварали Расни Срби, они Срби који имају Србски ДНК и Србски Светлосни Запис, већ су све Србске Владе, у последњих стотину година, бирали и стварали НеСрби, они који имају само србска имена и привидне србске родослове.
Ово је веома важно да схватимо и освестимо, како не бисмо и даље лутали и улудо распршивали животну енергију, покушавајући да разрешимо нешто на разини политике и друштва што се, превасходно, разрешава само на пољу Свести и Свесности, односно, само у пространствима Духа и Наслеђа.
Напросто, дошао је тренутак када морамо почети да уважавамо духовне науке, те да не лутамо више од једне до друге позитивистичке, илити лажне материјалистичке науке, обмањујући, успут, како себе тако и ближње своје.
Ми морамо да схватимо и освестимо, да је огромна већина Расних Срба изгинула у Првом светском рату; да је велик део Расних Срба затрт у Другом светском рату; као и да је она мањина преживелих Расних Срба, после Другог светског рата, или расејана по беломе свету или посве скрајнута и ушуткана у Србији.

Ако је пред Први светски рат, рецимо, било осамдесет посто Расних Срба, сада их нема ни петина!
Више од осамдесет посто од овога што се данас Србима зове, нема никакву свест о Србству и Словенству, о Пореклу и Предању, о Прецима и Традицији.
Надаље, више од осамдесет посто оних који се Србима зову, нема Србски ДНК, нема Србски Светлосни Запис, нема Србску Етику, нема Србску Вертикалу.
Они су, напросто, нешто посве друго, и они, уистини, желе да буду то нешто друго (што осећају и верују да јесу!), и то, свакако, јесте њихов избор, који се мора уважавати и поштивати.
Ако неко нема Србски ДНК, и нема Србски Светлосни Запис, а има само србско име, не може нико од њега створити Расног Србина!
То је Закон!
Она мањина Расних Срба, ВедСрба, Стиборјана, ПраАријеваца, мора да пређе на Есотерно Поље, на Поље Духа Стварања, да васпостави своје Духовно Језгро, да се повеже са Великим Прецима, и да ствара Државу, не у Простору, већ у Времену, у Бићу Времена!
Заиста, није важно Пространство, није значајна Територија, већ је значајан, и битан, Дух Стварања, Биће Свести и Свесности.
По Предању Стриборјана, ВедСрбима се то већ једном догодило, пре 7520 година, и тада су они створили Државу у Времену, тако што су, из Духвног Језгра, ширили своја Света Знања преко Светог Језика по васцелом свету.
Ово искуство је веома важно, и у овоме Времену, за преостале ВедСрбе који су остали без своје Државе.
Само ће улудо трошити драгоцену животну енергију, на буђење и освешћивање оних Срба Натуршчика, оних што, уистини, нису од Србскога Рода.
Има још Древних Народа, који су духовно ојачали и оснажили тек онда када су остали без властите Домаје.
Зато не смемо очајавати, нити Духом клонути, већ да есотерно, тајинствено и тајанствено, дејствујемо из Духа Стварања усаображени са Бићем Времена.
Уосталом, боље је сачувати Језик и Предање, него ли земље и градове!
То је Наук наших Великих Предака.

5 реаговања to “Драган Симовић: Стварање државе у Бићу Времена”

 1. Aleksandar Says:

  Ja sam Srbin, ali ne priznajem nijednoga Boga do Gospoda moga i Spasa Isusa Hrista.

  • Небојша Says:

   Исус Кристос није Бог, већ Божји син. Уреду је да признајеш своје богове, као и други Срби своје.

 2. Синиша Says:

  Данас, сад и овде, у Србији, дошло је очима виђено, на грбачи доживљено, време за радикалне промене, целокупног, већ давно пропалог, смрдљивог, никоме потребног, друштвеног система. Време је дошло, да се створи, потпуно нова модерна, хумана, држава, без партијског система, који гарантује свим грађанима, нама свима драге и једине домовине СРВије, један живот достојан живљења, по моралним, духовним правилима вредностима. Сада је јасно свима, да је судбина традиционално НЕПОКОРИВОГ – МИРОЉУБИВОГ срБскОГ народа, у рукама и прије свега памети сваког појединца, СРБкиње, СРБина, грађана СРВије здравог разума. Оно што следи, није револуција, већ само потреба, легитимно право народа, да сам бира систем у коме жели да живи, ствара. У СРБији, матици, Расејању, постоји неискоришћена Умна елита, која не чека само својих 5 минута, већ искрено, из дубине срца, чисте, савесне, одговорне, традиционално непокориве, Православне душе жели да да свој допринос животу, достојном живљења, помогне свом народу да изађе из овог неподношљивог, моралног, духовног, економског, друштвеног мрака. Следећи корак је УЈЕДИЊЕЊЕ УМНЕ ЕЛИТЕ, почетак радикалних, спасоносних, дуго времена, прижељкиваних, спасоносних промена.

  У ИМЕ ОЦА СИНА СВЕТОГ ДУХА !!!!

  НЕПОКОРИВОГ- МИРОЉУБИВОГ срБскОГ НАРОДА. АМИН !!!!

 3. * Says:

  Govoriti u nečije ime je želeti vladati nad nekim u svoje.. 🙂

  ..tako smo dobili Milanskim ediktom legalan način kolonijalne vladavine nad Srbstvom i Srbijom !
  ..kako ga kao robovi nerazumemo,još samo da si ga kao vernici proslavimo 🙂

  ! NEVERUJEM !

 4. vesna Says:

  “…Идући Путем Права, Матер Слава ме води, Свевишњем свесно служим и славим, јер ја сам Србин, као и Марко Краљевић што сунчеве атрибуте носи, јашући свога шарца као Хорс што небом језди, светог Ђорђа Змајевића што уби аждају и спаси Ладу Богомајку…..Па зар потомци оних што Сварога са Земљом венчаше на свадби Благотинској, на чијим пољанама Световидови коњи вршидбу чинише, а Перунови око стожера звездано небо још и данас покрећу што јесте суштина Права, закона о Право-слављу нашему коме су подчињени и небо и земља што је Закон Рода, родитеља нашега одрекоше се? Зар ми, који смо дужни њему, јер смо ми деца његова, одбацујемо пут Права, јер пут Права је пут ка Богу а Род је суштина његова? Он је Свевишњи у тројству Јава, Права и Нава – Оца, Духа светога и Сина.
  Дију жртве приносимо, хлеб и вод, који нама требају а Он нам и данак у деци узима, сланом руком мамећи их ко стадо на своје пољане. Биће тако до Судњег дана јер Он, свргнути са неба, што само материјалне ствари и златнике прибира, ко робље води нас путу Нава. А Он благоглагољиви, сладкоречиви Деус и дијевићи а с њима и помућени сварожићи, пошто добише обећано, постадоше бич народа.

  А Сварог, наш духовни отац, што нашим молитвама удовољава, стрпљиво чека да се Дијева војска и плаћени сварожићи, поново заглаве у Уралским планинама, као и много пута до сада, да сварожићи очарани Дијевим царством вештачких светлости, сјаја драгокама, његовом децом лепотана и заводница, што сваки дан мењају одећу, модом и дрогом што мути разум, те од тога настају невоље, престану проклињати своје неспокојство, већ да своје скромно и телесно одухове у духу Свароговог царства, где је све скромно обливено мирисом земље наше и млеком Краве Земун, мајке Маје Златогорке….“

  СВЕ ОВО ПРЕКОПИРАНО ИЗ ЖИВОТОПИСА СЛИКАРА ЉУБИВОЈА ЈОВАНОВИЋА. КО РАЗУМЕ СХВАТИЋЕ. За све који читају оно што пише СрБски посвећеник Драган Симовић а не разумеју најбоље, препоручујем да прочитају Перунове веде које је Небојша поставио, и да се позабове тзв. Словенском митологијом коју доживљавају као неки мит и неке приче, и направе поређења са свим староверним празницима. Лако ће се приметити да сви свеци које данас славимо почев од Божића-Сварожића, Свете Петке-Макош, Младенаца-Масленица и да не набрајам имају велику сличност. Да не напомињем да су СрБи једини народ који има крсне славе, а из ког то разлога само ми? Да ли се неко некада упитао какве везе има Св.мученик Кнез Лазар са Видов-даном и Световидом. Време је за размишљање и за истину.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: