Никола Алексић: Власт чека моменат! Kaд се народ забави другим јадом, ОЗАКОНИЋЕ ГМО!


Цела поента је да нас по ко зна који пут на старом штосу, као и много пута раније, власт поново не преведе жедне преко воде, и да тако на мала врата донесу закон о дозволи промета Генетски Модификованих Организама!

**********

Извор: ФБР
http://bit.ly/SpsnUh

Најважније!

Никола Алексић:

Ја живим у Србији, моја деца живе у Србији и по цену живота нећу дозволити да се такво зло уведе у нашу земљу. Поново позивам грађане Србије:
Oног тренутка када будете чули, дознали на било који начин да се на дневни ред Народне Скупштине ставио Закон о легализацији Генетски Модификованих Организама – сви, до последњег! Мотке у руке! Скупштина се мора разјурити! То се мора спречити по сваку цену!...!

Стоп ГМО! Стоп закону о дозволи промета ГМО!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог скините пратећи ово упутство.

*****************

спикер:

„Швајцарска је прво дозволила, па увела потпуну забрану Генетски Модификованих Организама! Мађарска је својим Уставом од 01.01.2012. забранила Генетски Модификоване Организме на својој територији! Пољска је законом навела које сорте кукуруза су забрањене на њеној територији. А бугарски народ је протестима на улици поништио дозволу узгоја Генетски Модификованих Организама у овој земљи!

"Ја живим у Србији, моја деца живе у Србији и по цену живота нећу дозволити да се такво зло уведе у нашу земљу. Поново позивам грађане Србије: Oног тренутка када будете чули, дознали на било који начин да се на дневни ред Народне Скупштине ставио Закон о легализацији Генетски Модификованих Организама – сви, до последњег! Мотке у руке! Скупштина се мора разјурити! То се мора спречити по сваку цену!...!

„Ја живим у Србији, моја деца живе у Србији и по цену живота нећу дозволити да се такво зло уведе у нашу земљу. Поново позивам грађане Србије: Oног тренутка када будете чули, дознали на било који начин да се на дневни ред Народне Скупштине ставио Закон о легализацији Генетски Модификованих Организама – сви, до последњег! Мотке у руке! Скупштина се мора разјурити! То се мора спречити по сваку цену!…!

Никола Алексић:

„Наша влада је укинула контролу хране на граници! Од 839 контигената који су увезени: меса, хране и других производа, само је 10-ак контролисано на граници!??

О чему ми причамо !!?

После смо народном посланику на име и презиме упутили упозорење, као и свим министарствима, влади и председнику државе, шта ће бити буде ли се тај закон ставио на дневни ред! Односно буде ли се покушала лагализација (промет) ГМО – Генетски Модификованих Организама!

То је један једини основни разлог да народ изађе на улицу, и да физичким путем спречи своју пропаст, да преузме власт и судбину у своје руке…!

Спикер:

„Алексић тврди да су измене закона о Генетски Модификованим Организмима припремљени. И да уколико се наведени закон о Генетских Модификованим Организмима у Србији под било којим изговором нађе на дневном реду Народне Скупштине, стећи ће се основни разлози да народ Србије изађе на улице и преузме сопствену судбину у своје руке…!“

Никола Алексић:

„Тај предлог закона је направљен. Чека се само неки стицај околности да се народ забави неким другим јадом. Као рецимо сада, пуштањем ових генерала из Хашког суда, да би се на мала врата провукао тај закон…“

10 реаговања to “Никола Алексић: Власт чека моменат! Kaд се народ забави другим јадом, ОЗАКОНИЋЕ ГМО!”

 1. zormil Says:

  U vecem jadu mozemo da budemo,ali smo oprezni,GMO ne sme proci u skupstini!Najgore sto nam se sada dogadja,nasi ratari nedovoljno znaju o GMO.Njihovu zelju za sto vecim prinosima i zaradi,bojim se da ne iskoriste kroz donacije semena i vestackih djubriva.
  Nezvanicno,vec se uveliko seje gen.modifikovana soja,pominje se kukuruz,paradajz,??Nasi agronomi,koji su na terenu,znaju istinu .Hoce li nam reci?

 2. Katarina Says:

  Citat Nikola:“Gde su ti prijatelji?“…. Evo, pricala sam svima o GMO, cudili su se, znaci da je narod nedovoljno informisan i neobavesten…. Bilo koji medij TV, treba da prica o tome, niko nece.

  • Небојша Says:

   Katarina,

   Разумем вас, но и народ је одговоран, кад су већ то чули од вас могли су да се сами заинтересују и траже информације на интернету, а не да наивно очекују да ће им РТС то сваког дана говорити, јер у питању су њихови животи и животи њихове деце. Они уместо тога ко зомбији робују тв ектранима и бивају све глупљи и идиотизованије. О ГМО се пише и у штампи, могли су то да нађу у „Трећем Оку“, дао сам доле линкове за 3 текста о ГМО и Кодексу Алиментаријусу, дакле грађани не могу да се ваде да немају интернет.

   Ја рецимо имам комшије којима све ово причам већ 3 године, имају и интерне где сам им реко да сами траже информацијет, додуше не умеју да рукују, али њихов син уме. И они тек пре неки дан, ко да су открили врућу воду, почели су да ми држе превавања о ГМО, јер су то читали у Трећем Оку, а ја им три године причам о томе. Говорим им да користе интернет кога имају, да угасе тај телевизор. И сада они мени држе предавања о ГМО.

   Добро, нема везе, ја сам слушао та предавања, барем су се са тим сад преко трећег Ока упознали и видели да то нису „теорије завере“…

   Чиме нас то хране?! Алармантно:
   http://www.treceoko.novosti.rs/code/23

   Codex Alimentarius jе подвала!
   http://www.treceoko.novosti.rs/code/366

   Не желимо пустињу у Србији:
   http://www.treceoko.novosti.rs/code/360

 3. DRAGANešković Says:

  Фамилија, данaс држи светску власт и спроводи прави терор и највећи досад геноцид у историји човечанства.
  Замисао је да човечанство буде поробљено, да се отму сви ресурси и да се дистрибуција светског богатства направи тако да „златних 500 милиона“ становништва остане на овој Плавој планети?
  Остатак становништва преко 500 милиона становништва треба на разне начине редуковати-уништити-побити.
  Збигњев Бжежински је рекао како је „ у прошлим временима било много лакше контролисати милионе људи него убити. Данас је пуно лакше убити милион људи него их контролисати“.
  Логига „фамилије“ подразумева неометано преузимање тржишта свих земања.
  Из стих разлога створена је „Светска трговинска организација“?
  Јер она није шанса не развијених земаља да се укључе у светску трговину, већ то укљања баријере којима су те земље штитиле своја слабашне економије.
  Истовремено, „храна“ је основно питање за опстанак човечанства а суверенитет над храном је најважније питање садашњости и будућности“.
  Хенри Кинсинђер је једном врло јасно рекао: „Контролишете нафту и контролисаћете нације. Ако пак контролишете „храну“, тад ће те контролисати сваког појединца“.
  Суверенитет над „храном“ је најважније питање живота садашњости и живота будућности.

  Решења за дужничку кризу доводе до све већег задуживања?
  Борба против глади доводи до још веће глади?
  Програми здраствене заштите путем вакцинација воде до све већег броја обољевања, болесних? Борба за заштиту животне средине доводи до све већег загађења?
  Брига за безбедност грађана доводи до тоталне контроле и укидања људских права?
  Банкарске породице контролишу светске берзе стратешких сировина.

  Све је ординарна лаж и да само једна Аустралија може да прехрани дупло више становника ове Плаве планете него што их сада на овој планети има. Пораст глади је чињеница, али не зато што нема хране, напротив, него зато што нема новца којим се тако скупа харана може платити.

  Решење које “фамилија“ нуди је „ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНА ХРАНА“, преко које ће се успоставити апсолутна контрола и моћ над сваким појединцем, а за коју они тврде да има много веће приносе уз много мање трошкове.
  Та храна је власништво њихових компанија, као што су „МОНСАТО“ „ Ду ПОНТ“, и друге.
  Генетски модификовани организми,(ГМО) не постоје у природи, они су настали у лабараторијама великих компанија.
  Суштина модификације је у томе што се у гени соје , кукуруза, пшенице или пиринча убацухе ген неке отровне бактерије или гљивице. Резултат је да таква биљка сама производи отров који убија инсекте и коров у околини, па зато такве усеве не треба третирати пестицидима и хербицидима. Гиганске компаније нуде ГМО семе свуда по свету под изговором да ће нахранити гладне, а истина је да ове компаније желе контролу над производима хране, јер ко контролише храну, контролише свет.

  Руски научници су направили заједнички експеримент у институту Руске академије наука којим су дошли до закључка да „хрчци“ храњени ГМО храном након четврте репродукције потомака остају стерилни. Још је средином деведесетих откривено да ГМО дефектно утиче на људске гене, а Монсато је то оценио „истинитом али небитном нус појавом“?
  Без обзира на катастрофалне учинке, ГМО пројекат „фамилије“ је веома успешан, 95 одсто свих усева соје о око 75 процената кукуруза у свету је изашло из Монсатових погона, код пшенице и пиринча то је нешто мање, али само за сад. Коришћени су сви расположиви канали за имплементацију од хуманитарне помоћи замљама Африке и југоисточне Азије, преко насилног приморавања сељака да сеју искључиво Монсатово ГМО семе као што је то учињено у Ираку под америчкомн окупацијом, до поткупљивања локалних власти и политичара. Уколико би нашли на отпор, на сцену би ступили поменута Светска трговинска организација са тужбом против такве државе због ометања слободне трговине. Евроспка Унија под притиском просвећеног становништва је успела да колико-толико, још увек сачува своје тржиште од ГМО хране, али је осуђена да плаћа сваке године милионске пенале наводно оштећеним компанијама у власништви „Фамилије“.
  У многим земљама света укључујући и САД, ма колико то невероватно звучало, постоји забрана чувања и коришћења сопсрвеног семена за сетву, већ обавеза да се за сваку сетву купује ново семе, а то је по правилу од великих мултинационалних компанија. Казне за не поштовања ових прописа су драконске, новчане и затворске.
  Следећи корак „Фамилије“ ка контроли хране су прописи којима се забрањује људима да гаје сопствену храну у сопственој башти, наравно ако то не раде са семеном и на начин прописан законима.
  Поред овакве бриге „фамилије“ за људску исхрану, где прописима терају стајновништво да једе све нездравију храну, на све начине спречавају превнтиву и лечење традиционалним методама и природним препаратима. Зато није нимало чудно што светски фармацеутски картел бележи највећи раст продаје лекова и највеће профите, чак веће и од нафтне индустрије. Сви традиционални методи лечења су проглашени „алтернативним“ а природним препаратима укључујући и чајеве, наметнути су такви стандарди и високе таксе за сертификацију да их готово нико не може испунити и платити. Чиме су елиминисати са тржишта.
  Ко је овде луд, а?

  A пази сад.

  Кад се каже „фармацеутски картел“ ту потпуно свима јасно као кад се каже породица Рокфелер јер она у потпуности располаже, управља и одређује свег што је важно за овај кртел, овом индустријом од почетка 20. века.
  Обабезна вакцинација деце је још један заједнички пројекат СЗО и фармацеутске индустрије у циљу смањења и контроле броја становника на овој Плавој планети.
  На пример, свако четврто вакцинисано дете лечи се од „асме“ а ни једно невакцинисано?!, Међу невакцинисаном децом нема ни једног случаја „аутизма“. Акција вакцинције против „папилома вируса уз подршку СЗО и уз издашну финансику помоћ „хуманитараца“ Била Гејтса, „случајни је резултат стерилитета 300.000 девојчица у Централној Америци?
  Подсећамо Вас на једну фрапантну чињеницу а то је да под притиском јавности а због своје доказане штетности вакцинација више није обавезно у многим земљама а међу њима је чак 18 држава САД, затим Канада, Аустралија, Немачка, Велика Британија, Швајцарска, Холандија, Шпанија, Ирска, Литванија . . . .
  Дотични Бил Гејтс је снимљен у једном свом говору 2010 године када је рекао да се становништво Земље мора хитно смањити за једну милијарду и да ће „вакцинација и здраствени систем лако обавити тај посао“, неопевани инбецил, медиокретен, комплетна ретардирана будала. Ти исти су куповали његов Виндовс и датим сиротинским новце су га издигли из сиромаштва, а тад овај кретен то сиромаштво које му је дао избор хоће, може и ради да сатре оне коју су га и обогатили ! Спреман је за изолацију комплетну и доживотну.
  Годину дана касније овај имбецил је уложио 2,3 милијарди долара у програм вакцинације у земљама трећег света. Није он једини који пропагира „депопулацију“ јер и Дејвид Рокфелер је то омиљена тема.
  Он, наиме, сматра да се становништво Земље мора свести на „златну милијарду“ која би по њему онда могла пристојно да живи да има ауто и ТВ.
  Позивам све кориснике виндовс пакета да се препакују на Линокс прогам и да једном за свагда забораве Виндовс и Били Гејтса.
  Били Гејст мора да упозна наш одговор.
  Један од нај жешћих и најефикаснијих система овим малоуних идиота је „флуорисању воде за пиће“, коју је СЗО препоручила као обавезну, са образложењем да ће се тиме спречити болести зуба.
  „Флуор“ је изузртно отрован елемент који изазива „атрофију мозга“, смањује коефицијент интелигенције. Због тога он чини основу нервног гаса који се користи као хемиско оружје.
  Сва његова дејства су испитана и доказана у концентрационим логорима „ИГ Фарбена“,
  Логораши су под дејством флуора, у веселом и раздраганом расположењуишли ишли на погубљење и веома добро позната челницима фармацеутске индустриј. Једино што никад није доказано је његово позитивно дејство на здравље зуба. Ипак стотине милиона људи већ децениојама узима флуор за пиће и преко пасти за субе и трује се, на препоруку СЗО. Да ово није случајна грњешка, доказује и додатна препорука водоводима да се количина флуора у води повеча 10 пута у случају „ванредних ситуација“, ратова или прордних катастрофа.
  Скреће Вам се пажња да користите само пасте за зубе које нeмају флур а то су „Ayurvedska pasta“ i “AloeMent Fresh”
  Кад смо већ код „воде“ да Вас подсетимо и упозоримо да је „вода“ стратешка сировина веома важна за „Фамилију“. Њихов програм за успостаљање контроле над извориштима pитке воде обухвата куповину тих ресурса где год је то могућем, као и притисак на задужене државе да приватизацijom обухати и приватизацију својих извора „пијаћеих вода” као и системе за водоснабдевање.
  Највећи пројекат „Фамилије“ је прича о „глобалном загревању, за његово спровођење био је задужен Ал Гор, подпреседник САД у доба Клинтона. Реч је , наравно о ординарној лажи.

  Не постоји никакво глобално загревање. Највећа глупост у свему овоме је њихова теорија да су климатске промене изазване индустријским развојем и претераном емисијом угљен-диоксида. Мерење показују да се концентрација овог гаса у атмосфери није повећала.
  Без обзира на чињенице, Фамилија уз помоћ медија продала ову причу целом човечанству и изазвала реакцију коју је и очекивала, захтеве да се нешто учини на глобалном нивоу. Резултат тога је стварање још једне шпекулативне берзе на којој се тргује квотама емитовања угљен-диоксида а још један намет на сиромашне земље које заправо плаћају порез на застарелост своје индустрије.
  Лаж о претећем глобалном загревању послужила је и као оправдање за геоинжињеринг, небројене експерименте са нашом Плавом планетом, у којима научници покушавају да промене климатске услове. Препоручујемо Вам да понекад погледате у небо над овом нашом Србијом. Видећете да је оно веома често ишарано белим пругама за које већина мисли да су трагови путничких авиона а не размишља више о томе. Нису то трагови путничких авиона, људи који се баве овим проблемом то зову „ ЦХЕМТРАИЛС, ХЕМИСКИ ТРАГОВИ“ .
  Рече је о још једном пројекту „Фамилије“. Он се спроводи тако што специјално опремљени авиони избацују тоне специјалних мешавина алуминијума, стронцијума, баријума и других штетних материјала, под изговором да ће на тај начин одбранити Земљу од претераног сунчевог зрачења и спречити глобално загревање..
  Количина алуминијума је у послењих четири до пет годиа на тлу и у води повећана чак 500 пута. Бачени алуминијум оксидира и као алуминијум-оксид доспева у земљу и воду, биљке, животриње и нашу храну. Његов распад у природи мери се деценијама, а његов оксид се не може избацити из организма.
  Наталожени алуминијум највише оштечује крвне судове и челије мозга – последица је нагли пораст броја оболелих од Алцхајмерове болести, кардиоваскуларних болести, али и канцера. Дакле, прича о глобалном загревању за масовне експерименте „ ИН ВИВО „ на огромним територијама и на огромном броју људи, са једним циљем а то је депопулација, односно смањење броја становника на планети. Занимљиво је да је један од главних финасијера ове кампање уништавања земљине атмосфере поново „Бил Гејтс“?
  Споменик отворен 22 марта 1980 године у америчкој Џорџији, популарно је назван и „амерички Стоунхенђ.
  Нико не ко је био човек очигледно лажног имена који је донео нацрте и исплатио поприличну своту да се ово направи. На њему су на осам светских језика написани „САВЕСТ ЗА ЉУДСКУ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ“!,Која ће преостати после велике несреће.
  Први налог гласи:
  Одржавај човечанство на нивоу испод 500 милиона у сталном баласту са природом.
  Други налог гласи:
  Мудро управљај репродукцијом – побољшањем физичких способности и диверзитета.
  Трећи налог гласи:
  Ујединуи човечанство једним заједничким живим језиком.
  Четврти налог гласи:
  Разумно управљај страстима, вером, традицијом и другим питањума.
  Слика свременог света која је скицирана не може бити мрачнија, није споменуто о све већој опасности од избијања нуклеарног рата на Истоку. Или беспилотних летилица које по целом свету убијају људе са списка који је направио лично пресдник САД, јер очекује се да ће те се сложити да сви пројекти „Фамилије“, пројекти о глобалном рату против људског рода.

  Питање је да ли постоји начин и срества да се супроставимо овим „Фамилијама“,
  Постоји, свакако постоји, и он је врло једностава, упрошћено и врло фукционалн ка само уништењу ових „Фамилија“.
  Још од сутра треба да сва своја лична, породична, послован и држвна финасиска пословања пренесемо на Руске, Кинеске и Индиске банке. Између себе путем интернета треба да измењамо информације у којим све пословно-производим компанијама, фабрикама и предузећима ове Фамилије имају свог финасиског удела и производе роба и услуга ових узрочника бојкотовати, избегавати.
  Држава Србија треба да се ослободи свих долара, несме своје девзне резерве да држи у доларима, јер која год држава Амерички долар држи као своје девизне резерве она дугорочно бесплатно кредитира САД? Зашто се то чини?
  Из овог свега изнедриће се нека штета, али та штета је контролисан и свешће нас да живимо из стеченог, да живимо од и из рада а не да живимо на рачун наших покољења. Нашом потрошњом угрожавамо и осиромашујемо живот који не ћемо живет, већ угрожавамо и осиромашујемо живот наше унуке и праунуке.
  Желим да се српски народ коначно само освести и да се уједини ка оној карици заједништва коју данас имају Немци, Словенци и . . .
  Желим да Српски народ вежба и увежба себичност, јер Себичност је темељна одлика природе.
  Живот је величансдтвем, живот је бајан, живот је леп, живите живот још сад, овај трен јер и овај трен се је прелио у прошлос, безброј ових трен-ова је животна магистрала али испуњена по личном и националном избору. Наздравље!
  Желим Вам бистро око и бистар ум!
  Позз. ДРАГАНешковић

 4. Katarina Says:

  Hvala na linkovima, Nebojsa.

  Evo jos jedan link:
  http://www.ekologija.rs/

 5. bogiidar Says:

  Dragi Nebojsa,
  Zeleo bih da vam prezentujem jedan klip iz Francuske od pevaca Kolibri koji se zove Monsanto.
  Dobra kip gde na ironicki nacin prezentuje Monsanto. Treba ga propagirati.
  Da li imate mogucnost da ga prevedete na srpskom ?
  Srdacan Pozdrav i srecna vam nova godina

  • Небојша Says:

   Драги bogiidar,

   Немам могућност да преведем овај водео, јер не знам француски.
   Хвала вам на честитању Нове године, желим вам и ја све најлепше у Нобој години.

   Поздрав.

 6. Katarina Says:

  Pre skoro mesec dana, jedna starija radnica (50-godisnja udovica) je pricala da namerava ukloni staro drvo – orah plus dva drvece (voce), pitala sam joj zasto, kaze da ima puno lisce na zemlji, nema vremena da ih ukloni sve. Bila sam iznenadjena i odgovorila joj da ne sme uraditi, treba da ih sacuva (autohtono seme) i pokazala joj stampani (ono sto si mi dao 3-linkovi ‘trece oko’). I, procitala je do kraja, zacutala , ostala bez komentara i videce nesto, verovatno nece uraditi….

  Toliko… 🙂

  Bar sam sprecila jednu da uradi glupost, bolje nego nista…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: