Драган Симовић: Сви Европљани јесу пореклом Срби


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

Сви Европљани јесу пореклом Срби

Ананда Ор СрбИнда о једном древном пророчанству, рођеном на Пупку Стриборије, пре четрдесет и седам векова.

Сви Европљани јесу пореклом Срби.
Од Древних Срба, Стриборјана, Хиперборејаца постали су сви европски народи.
То је истинита повесница европских народа, а ова званична историја јесте пука обмана, опсена и лаж.
Долази време, то време убрзано долази, када ће све више освешћених Европљана схватити да су србског порекла.
Многи ће од њих тражити своје србске корене, своје србске родослове.
Управо је због тога, у овоме часу, свуда у Европи, као и диљем Запада, велика хајка на Србе.
Ова истина о ВедСрбима полако израња из вековне таме, и, ускоро ће ступити на светску позорницу.
А тада нико више неће смети да оспори истину о Србима, о Србима као ПраАријевцима!
Близу је час, када ће сви они народи који су вековима ратовали противу Срба, појмити и освестити да су србскога порекла, да имају србски Светлосни Запис, да имају србски ДНК, да имају србску Сварожницу, Божанску Осу, Вертикалу!
И сви европски и индоевропски језици постали су од ПраЈезика, од ПраЈезика ВедСрба ПраАријваца, који су владали ЕвроАзијом, који су прастановници, пражитељи Стриборије илити Хипербореје.

ПраАријевци јесу потомци Звездане Расе, синови и кћери Богова, Оних који су обитавали на Пупку Света.
И још нешто, такође суштаствено!
Долази време, убрзано долази то време, када ће србским језиком поново сви говорити, и када ће се србицом, божанским писмом, снова сви служити.
Они, који се у овом часу свему овоме ругају, већ колико сутра биће пред самима собом постиђени.
Ова Чудесна Божанска Дејства што нас појачано запљускују из ПраЈезгра Звезданог Јата, што ми осећамо и доживљавамо као проширење Свести и Свесности, управо најављују Поновно Рођење ВедСрба, али овога пута на Петом ступњу и у Петом пространству.
Биће ће то Поновљено Златно Доба Стриборије, чиме ће се затворити Велико Коло Сварогово.
Тако стоји у Књизи кедровој, и, тако ће, уистини, и бити!

8 реаговања to “Драган Симовић: Сви Европљани јесу пореклом Срби”

 1. Неђељко Милосављевић Says:

  Без Фантазије нема ни…
  Браћо, Срби нису имали Богова али су имали веће Учитеље од богова, СВЕТЛО Браћо је предака Учитељ. Светло Истине оно је водило пређе правим путем. Много се Фантазира из незнања, Редакторе ја се немогу у потпуности да изразим јер ми недостају слова у овом писању, молим вас дајте могућностда изнесем коректно или да прекинем са дописом
  поздрав,

  • Небојша Says:

   Неђељко Милосављевић,

   Не оптерећујте се с овим текстом ако мислите да је фантазија, довољно је да сте рекли да је фантазија, то је сасвим јасна реч. Јер, нико и није оптерећен с тим 24 часа, како многи мисле и желе да прикажу, па као ти што то пишу и готиве то, залуђују себе и цео народ по цео дан, то им је као опсесија, не једу леба, не дишу, не трепћу, само мисле на „фантазију“. А то да као појединци и народ требамо да радимо на свом егзистенцијалном бољитку, на бољитку својих породица, трансформацији на боље и одуховљењу је и више него евидентно…

   То око недостатка слова је технички проблем код вас, са вашим веб прегледачем или нечим другим, тако да вам ту не могу помоћи.

   Аха, сад се сетих… да помогнем разним „душебрижницима“, сваке увредљиве коментаре одмах ћу брисати, ако неко мисли да тим „стилом“ било шта коментарише… кврц… коментар иде у корпу за отпатке, да не губимо непотребно време, јер ВРЕМЕ је веома битна суштасвесност, оно је најдрагоценије БИЋЕ.

 2. Тијана Says:

  Поштовање и велико хвала за Ваш огроман труд. Захваљујући овом блогу, никоме у мојој околини није досадно. Уче и млади и стари, живот нам бива испуњенији и радоснији јер се не осећамо усамљеним. Свако добро и велики поздрав!

 3. Неђељко Милосављевић Says:

  Пријатељи, У потпуности је тачно да сви народи имају порекло од СРБ. За ово мишљење имам чврсте доказе путем читања старих писама. Народ који је стварао своју културу он је исту писао са својим мислима на свом језику. Језик се звао СРБ које је наследијо од самог свог имена СРБ, али које се писало различито у свим подручјима где су битовали, вероватно због различитих услова али мисао Срб је била свукуда иста. Као што рекох Језик се звао Срб, то је основица назива народа и њиховог језика. У мом читању, из давнине ја сам наишао на називе СРПЉАНИ што се односило на људе који су се бавили у земљорадњи у овом случају Жетеоци који жању житарице са својим Срповима. Ова реч Срп није продрла у наш језик него су њу промовисале незналице Лингвисти. Нама је увјек било суђено да нам незналице кроје капу на било ком пољу; политика, економија, култура и ко зна где још нису забадали своје носеве само да би се некоме додворили.

  • Небојша Says:

   Неђељко Милосављевић,

   Ако се слажете са текстом, онда је ваша контекст „Без Фантазије нема ни…“ потпуно бесмислен, будући да он не изражава слагање са нечим, већ неслагање- Не требља ваљда сад да се објашњава смисао речи „фантазија“.

 4. милан Says:

  Нешо један велики поздрав за тебе и нашег пријатеља Драгана који нам свакодневно дарива величанствене спознаје о нашем Роду . О пореклу, садашњости и будућности . Он нам открива непогрешиву истину о нашем животном стању. Његови запису су веома кратки, јасни и разумљиви само за праве Стриборјане, чији преци а ни Ми потомци, нису посрнули на путу којим се иде даље.Због тога око нас и јесте толико безумље, неразумевање,незнање и разврат. Мржња. злоба и завист. Зато не замери и не обраћај пажњу на оне који би да га критикују,поуче или саветују јер они не разумеју нити знају Изворе његових спознаја.

  • Небојша Says:

   милане,

   Еј, где си…

   То је само био благи неспоразум, нијансе, јер свако гледа из свог угла оно што гледа, и тако треба да буде.

   Један велики поздрав и за тебе Милане!

 5. Драган Симовић Says:

  Благодарим Милану, Тијани, Небојши, Весни, Миодрагу и свима инима, који с љубављу, и посвећенички, читају моја поетска јасновиђења!
  У свему овоме што пишем, што стварам, јесте моја Душа, моје Срце, моје Биће и моје Суштаство.
  Не пишем из таштине, већ пишем зато што сам од Оних из Виших Светова, још давно, добио Задатак да пишем.
  Извори које користим, како у чистој Поезији тако и у поетским записима, нису књишки, и нису од овога света!
  Има Један Извор, ПраИзвор, над свим изворима, у којему је Истина Сушта записана, гле, од самога почетка без почетка па све до свршетка без свршетка!
  Тај ПраИзвор јесте Створитељ Сам.
  Песник на свом Путу Тајносаном, понекад, стигне и до Тог ПраИзвора, и, Оно што Тамо види и чује, То, потом, у Песму преточи.
  Немојте ми замерити, пријатељи врли, што одмах не одговарам на коментаре ваше!
  Ја сам Песник који је још на рођењу својему изабрао сиромаштво овога света. Што значи, да мени сиромаштво није наметнуто, већ сам га сам самцијат бирао, и стога га у радости и љубави прихватам, и живим!
  Будући да сам бирао сиромаштво, а то значи, да ја, рецимо, свакога дана излазим на Словенски Дунав, где је праискона шума, и у тој шуми праисконој, скупљам сува дрва, пртим их на леђа и носим дому своме, а потом палим ватру, на радост ближњих мојих.
  Е, видите! То је дивота једна! За мене дивота!
  Дошао сам до познања, да је Песник у сиромаштву више Човек него ли у богаству! Можда ме нећете разумети, али је тако како рекох.
  Братски поздрав свима од Песника Белих Срба!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: