Историјски говор професора Димитријевића против ГМО у Србији!


Водећи медији у земљи опет ћуте и ово важно излагање не преносе народу, зато, помозите у његовом ширењу. Медији, скупштина и разна министарства врве од похлепних ГМО лобиста које једино ми можемо да победимо. Потребно је само да бринемо о нашем здрављу!

Народе, информиши се и бори се за себе и своје породице ако ти је до здравља. Оно је у твојим рукама, не у рукама политичара шибицара. Ако производимо сами своју органску храну, без пестицида и хемикалија, имаћемо здравље, властиту производњу хране, радићемо и живети од пољопривреде, зарађивати паре, контролисаћемо своје животе, бићемо здрави људи пуни достојанства и самопоштовања.

Ако увозимо ГМО храну, изгубићемо здравље, нећемо имати своју производњу хране, јер ће људи јести увозну патентом заштићену ГМО храну, нећемо имати своју производњу хране, а самим тим ни посла од кога ћемо живети и зарађивати за живот. Нећемо бити контролори својих живота, контролисаће нас мултинационалне ГМО компаније са својом патентираном ГМО храном. Хараће болести, више нећемо бити здрави људи пуни самопоштовања, бићемо попут ГМО – само индустријско-генетички произвиод у тзв. „људском облику“, франкенштајнском.

Историјски говор професора Димитријевића против ГМО у Србији!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Професор др Миодраг Димитријевић:Не! Не ГМО! Стоп!

Двери: ЗА Србију без ГМО! Проф. др Миладин Шеварлић

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Такође послушајте овај врло значајан говор против ГМО професора др Миладина Шеварлића са Пољопривредног факултета у Београду.

За Србију без ГМО! Ирена Берет

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

Веома значајан говор Ирене Берет, нутриционисткиње и оснивача удружења „Стоп ГМО“!

Убице човечанства – Свет према Монсанту (Опасности ГМО хране)

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

И на крају погледајте на судбини американаца који највише једу ГМО храну шта нас чека ако је и ми увозими и једемо. Људи ће се разбољеватзи, умирати, а у најгорем случају ГМО компаније ће платити новчану одштету, али она неће бити ни изблиза по мери претходне зараде, и неће кривично одговарати за свесно уништавање здравља људи и њиховог тихог умирања, као да се ништа није десило.

Погледаје добро судбину града Анистона где су живели црнци у држави Алабама.

Монсанто је светски лидер у производњи генетски модификованих организама (ГМО), такође и најконтроверзнија корпорација у историји индустрије. Ова један век стара империја је створила најтоксичније производе који су икада продати. Постоји велика опасност да Монсанто преузме целокупно светско тржиште, а резултат тога би била потпуна пропаст огромног броја произвођача органске хране, као и епидемије разних смртоносних болести које су тесно повезане са конзумирањем ГМ производа.

2 реаговања to “Историјски говор професора Димитријевића против ГМО у Србији!”

  1. Miloš Says:

    Moramo se boriti protiv GMO, potrebna je znatno šira inicijativa.. Treba izneti problem u medijima pre svega putem dnevne štampe jer nju narod najviše čita.. Nažalost u srbiji malo ljudi se ionformiše preko interneta.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: