Љубодраг Симоновић Дуци: „Клопка“ ТВ Пинк 2002.


Љубодраг Симоновић Дуци: „Клопка“ ТВ Пинк 2002.

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Ово је само исечак из емисије „Клопка“ на ТВ Пинк из 2002. године коју је тада водила Оливера Ковачевић. Гости емисије били су: Љубодраг Симоновић Дуци, Петар Игња новинар недељника НИН, и Миља Јовановић активисткиња покрета „Отпор“. У емисији је углавном виђен дуел између Дуција и буцмасте отпорашице. Дуци је разјашњавао суштину борбе притив капитализма, као главног узрочника свих проблема целог човечанства, не само Србије, док се ова отпорашица бави неком тобожњом борбом за решавање „наших аутентичних проблема“, али све у циљу да се замаскира, да је главни проблем за те наше аутентичне проблеме, управо капитализам, који их системски генерише преко људи на власти, а отпораши то само треба да замагле и упакују у форму „аутентичности“ и да узрок није у капитализму.

То је тај исти капитализам који је и финансирао тај наш „аутентични“ покрет „Отпор“ ради спровођења својих циљева, разарања и уништења Србије у сваком погледу. Дуци је још тада открио да тај наш „аутентични“ покрет „Отпор“ финансира капиталистичка Америка, са централом у Будимпешти, што је буцмаста отпорашица негирала. Међутим, данас сви знамо да је то тачно, будући да је бивши амбасадор у Југославији Монтгомери, то изнео у својој књизи, са тачним цифрама колико су и када дате паре „нашим отпорашима“…

4 реаговања to “Љубодраг Симоновић Дуци: „Клопка“ ТВ Пинк 2002.”

 1. Петар Says:

  Хвала Небојша што проналазите ове клипове и стављате их да би сви људи могли да виде. Хвала вам на труду да се овај блог одржи. Читајући Ваш блог и после Дуцијев почео сам да се интересујем за нашу историју (још више него пре), филозофију, стање у земљи и у свету и још много тога што чини овај блог. Стварно једно велико хвала!

  • Небојша Says:

   Петре,

   Драго ми је да сте нашли корисне информације на оба блога.
   Хвала и Вама на лепим речима.

   Поздрав!

 2. Lukin Mayo Says:

  Где је ова буца данас, волео бих да је чујем сада..

 3. eugenika Says:

  ОТПОР – Револуција је светски бизнис


Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: