Игор Војиновић: Србија нестаје, гасимо се ко свијећа, нестајемо…


Извор: Васењљенска

*************

01. 11. 2012 21:30 | Игор Војиновић / Н. П. Отаџбина

Почетком ХХ вијека постојале су двије србске краљевине Србија и Црна Гора. Почетком ХХI имамо антисрбске републике Србијицу и Монтенегро. Крајина је 1995. у геноцидној агресији Хрвата и НАТО пакта окупирана , а милион Срба протјерано. Босна и Херцеговина су под патронатом ЕУ, а од Вардарске Македоније је створена БЈРМ НАТО творевина. Војводина је под влашћу ЕУ аутономаша док у Рашкој области се шире Муџахедини, а Косово… Косово равно притисла тама, тмина и мук над Метохијом. Света србска земља се постепено предаје Шиптарима и НАТО пакту преко ЕУ. Србија и србство исчезавају нам пред очима. Гасимо се ко свијећа. Нестајемо.

Игор Војиновић: Србија нестаје, гасимо се ко свијећа, нестајемо…

Лазарев завјет, мит Обилића, Косовска легенда не обитавају више на Косову и Метохији. Грачаница сва у мраку, Високи Дечани спуштени ниско на ниво папе, а Бањска …Свети Архангели, Богородица Љевишка… узурпирани од паписта и спремни, о Боже, спремни за ,,Косовску цркву,,!

Србске институције се на Косову лагано гасе, а шиптарске заживљавају уз помоћ издајничке власти у Београду и шиптарских срба на терену. Слобо, Ђинђић, Човић, Богдановић, Тадић, Дачић, Николић, Јулин и крај! Сви они су се мање више потрудили да Србија и Срби на КиМ нестану. Резултати су све видљивији. Видљиви за оне који желе да виде.

ЕУ власт из Београда нас убјеђује да припремају платформу и како неће кршити устав, а устав крше од првог дана. Убјеђивали су овај изгубљени народ да се не зна шта је Борко Стефановић договорио и потписао иако су то разни медији више пута објавили, а Срби на КиМ и потписали петицију за поништење тих издајничких споразума. Нема одговора. Тадић се руковао у Дубровнику са Тачијем и тако утро пут Дачићу да се изљуби са тим истим терористом. ЕУ власт је потврдила све Тадићеве издаје, а Дачић чак ,,храбро,, и потписао Боркове споразуме и спроводи их на терену.

ЕУЛЕКС фашисти се слободно крећу сјевером КиМ и спремају хапшења Срба на пунктовима у Брњаку и Јарињу (које је КФОР у међувремену претворио у тврђаве). Патролира КПС, оперативно дјелује ШИК, а наша полиција и власт уклањају барикаде. Остала је симболично само барикада на мосту у Косовској Митровици уз дежурна мјеста у Зупчи и Лепосавићу. У Рудару код Звеачана је општина по наређењу Владе Србије уклонила барикаду код чувеног крста, а потом на захтјев Шиптара подигла крст за метар висине да би могли шиптарски камиони да пролазе, а потом уз договор са ЕУЛЕКС-ом проширили пут код крста и око њега направили пјешачко острво ко да је то пут код Чачка а не пут за Шиптаре и ЕУЛЕКС из јужне КМ. Стоје КФОР контролни пунктови у Јагњеници између Зубиног Потока и Звечана, гдје у сваком тренутку може да се блокира пролаз Срба. Шиптарске институције шире се ко епидемија, а 33705 Срба је на платном списку ,,Владе Косова,,!

Свему томе треба де супроставе Срби на КиМ и цијело србство.Отпор постоји, али га ЕУ режим кроз НВО, школе и медије слаби. Жандармерија Србијице туче и хапси искључиво родољубиве Србе од свог оснивања. Како су крвнички и свирепо тукли народ на протестима за др Радована и ђенерала Ратка, то ни усташе не би тако радиле. Не зову их узалуд УСТАШЕ! Та иста Жандармерија је у базама код Газивода и Руднице да помже КФОР-у и ЕУЛЕКС-у против Срба већ годинама, да би у току ове године имала више директних напада на Србе са Косова! Уклонили су барикаде у међузони код Брњака и Јариња које су блокирале пунктове ЕУЛЕКС-а, а блокирали србске алтернативне правце. Тако Србе усмјеравају ЕУЛЕКС-у на пункт, а заживљавају гранични прелази. У фебруару је десетина Жандарма у црном са фантомкама напала петорицу младића у међузони код Јариња уз пријетње клањем и бацањем у Ибар. Сада су поновили сличан терористички акт. У сриједу ујутру на Светог Луку и Светог Петра Цетињског, група Жандарма у црном са фантомкама усред Косовске Митровице је отела Славољуба Јовића Пагија највећег борца у СНВ и родољуба прве врсте. Човјек је праћен данима и на крају пресретнут и убачен у амбулантна кола и са пратњом од три џипа тамних стакала пребачен у Краљево, гдје му је србски суд одредио једномјесечни притвор због ,,рањавања војника КФОР.а,,! Предходни дан су у Београду биле Хилари Клинтон и Кетрин Ештон, а док је трајала терористичка отмица храброг србског патриоте, Клинтонка и Ештонова су већ биле са Тачијем, а када је почео истог дана у подне протест Срба због хапшења Ивана Радуловића у недељу на Јарињу од ЕУЛЕКС-а и Пагија тог јутра у КМ од Дачића, ове двије вјештице су сједиле са опатом Савом Јањићем у неком објекту који они зову црква Светог Николе.

Негодовање и револт народа су огромни, али је и невјерица још већа, зар Жандармерија Србије да упадне у Митровицу и да хапси лојалне грађане Србије умјесто да похапсе онолике издајнике и проблематичне типове од којих обичан народ не може да живи! Овако је ЕУ режим из БГД показао Србима на Косову да не смију да пружају отпор Шиптарима и да морају да се пошиптаре, а Николић и Дачић су се још више додворили ЕУ и САД и доказали да ће све урадити да Србија нестане. ГОСПОДЕ ПОМИЛУЈ!

Одмах су почели полтрони и агенти режима да правдају овај гнусни чим отмице и издаје, да се данас чула прича како је тако Влада Србије показала да је присутна на КиМ!? Да , да присутна да отима и хапси Србе када то не могу Шиптари и ЕУЛЕКС! Неко рече јуче не протесту како су базе Војске и полиције Србије само на пола сата од нас! На шта је један наш брат добацио: ВИДЕЛИ СМО ЈУТРОС.

Бијес и љутња су кључали у родољубивим Србима уз осјећање издаје и будућег погрома, али… те исте вечери само 20-так метара од мјеста гдје Паги отет у некадашњој дискотеци ,,Вива,, а садашњој ,,Крајм,, групацији прошиптарских НВО одржала се журка поводом ,,Ноћи Вјештица,, на коју је омладина хрлила маскирана у вјештице и вампире!!! БОЖЕ ГОСПОДЕ! Еј, људи, народе…на Светог Луку и Светог Петра Цетињског!? Ујутру 31. октобра 2012. је отет Паги а омладина коју је бранио и одбранио иде на журку код Шиптара поводом ,,Ноћи Вјештица,,!!!??? Не само то, данас, значи сутрадан, неки опрвдавају тај одвратни и робовски потез омладине! Господе Исусе Христе сине Божији помилуј нас грешне. ДА ЛИ УОПШТЕ СРБИ ЗАСЛУЖУЈУ ДА ОСТАНУ НА КОСОВУ!? НИСМО ДОСТОЈНИ КОСОВА, НИ БОЖИЈЕ МИЛОСТИ! Умјесто покајања, молитве и борбе, ми имамо сатанизам и самобмањивање!

ПАГИ БРАТЕ ОПРОСТИ. СРБИЈО МАЈКО ИЗВИНИ.

1. новембар 2012.год. Н.П. ,,Отаџбина,,
Кос. Митровица. Игор Војиновић

*************

10 реаговања to “Игор Војиновић: Србија нестаје, гасимо се ко свијећа, нестајемо…”

 1. Anica Milović Says:

  poštovani Nebojša,
  molim Vas ovim putem (preko emaila nije išlo, ne znam zašto) da mi više ne šaljete članke na email: hanicam53@gmail.com;
  hvala na do sada poslatim tekstovima; ipak, oni mi se gomiluaju kao pošta, ne stižem da ih pročitam; u svakom slučaju na vašoj strani ću uvek moći da nađem ono što bi mi bilo od značaja …
  svako dobro
  Anica Milović
  Lunovo Selo

  • Небојша Says:

   Поштована Anicе Milović,
   (и остали који ми овакве коментаре шаљете, по некад)

   Побогу људи, образујте се једном минимумом минимума технички, кад користите интернет.

   Сви ви који пратите мој блог самостално сте се путем своје E-mail адресе пријавили да пратите мој блог, тај део је на левој усправној траци блога, као и приликом штиклирања одређених наредби приликом ваших коментара које остављате што се може видети на овом приказу.

   Али, али, али и још једном али…

   Ја свему томе немам приступ у унутрашњости блога, нити било како, тим вашим пријавама, јер нисам вас ја пријавио да пратите мој блог, већ ви сами, тако је то системски и програмски урађено. Тако да, када се пријавите на један од ова два начина да пратите чланке са мог блога, систем вам аутоматски, аутоматски, аутоматски на ваше мејлове шаље све најновије чланке, а не ја лично, а не ја лилчно, а не ја лично

   Аутоматски систем не препознаје који се вама чланци свиђају а који не, већ вам све шаље.
   Јел то разумљиво?

   Идемо даље…

   Када вам систем аутоматски пошаље све најновије чланке, он вам даје могућност у пратећем обавештењу да се одпретплатите, да не примате чланке са овог блога, и то ви морате урадити сами, сами, сами… ја то не могу и да желим, јер немам приступ томе, јер немам приступ томе, јер немам приступ томе.

   Па учините то једном људи, уложите минимум труда да се елементарно технички образујете кад користите интернет.

   Ако ни оволико не знате и не желите да научите, ту вам ја не могу помоћи.

 2. BULAVA Says:

  Pa neumemo JASNO DA 1.DEFINIŠEMO i 2.TRAŽIMO I 3.OSTVARUJEMO SVOJA NACIONALNA VLASNIČKA PRAVA da bi smo mogli da se skupimo i mirno krenemo svojim kućama i stanovima za početak u Prištinu,jer VRAĆANJE I STANOVANJE CIVILNOG STANOVNIŠTVA U SVOJIM KUĆAMA NIJE RATNI OSVAJAČKI POHOD NEGO NA SREĆU PROSPERITETA CELOG ČOVEČANSTVA, OSNOVNO MEĐUNARODNO PRAVILO SVIH ZEMALJA SVIH NARODA SVETA,a sobzirom da znamo da će lopovi i mafijaši koji žive u otuđenoj srbskoj imovini DA NAS FIZIČKI NAPADNU,
  moramo od prijateljskih zemalja i svetskih naroda nabaviti JASNU SAGLASNOST SA JASNIM OPŠTIM PRAVILOM JEDNAKO VAŽEĆIM ZA SVE LJUDE NA OVOJ NAŠOJ UGROŽENOJ ZAJEDNIČKOJ PLANETI ZEMLJIkoja ja kao što primećujete BEZ PERSPEKTIVE ZA ŽIVOT NA BILO KAKAV NAČIN ! kao i odgovarajuća odbrambena sredstva ODGOVARAJUĆE PROTIVSILE NA SILU NAPADA NA NAS ! od kamenica kojim su nas kamenovali da bi nas oterali i opljačkali pa do INTERKONTINENTALNIH BALISTIČKIH RAKETA KOJIM SU SE OSILILI DA NAS KAO JAČI DRŽE DALJE OD SVOJIH DOMOVA I SVOJE IMOVINE ! ako zatreba efikasne odbrane od svakog oblika mogućeg napada na ostvarenje našeg vlasničkog prava jer KAO ŠTO JE OPŠTE POZNATO SVOJ UMNO NEPOREMEĆENOJ VEĆINI ČOVEČANSTVA U SVETU IMAMO TO PRAVAO NA ODBRANU NAŠE VLASTI NAD NAŠIM VLASNIŠTVOM.

 3. kocmoc Says:

  Igore, imamo jednog od najvecih mislioca ikad rodjenih na Zemlji pa kao papagaji ucimo da deklemujemo njegove stihove a nasi profesori ne smeju da djacima tumace njegovu PRIRODNU filozofiju. Kukavicluk i podmuklost potpuno prozima Srbe od vrha do dna.

  „Не бојим се туђинскога кота / нека га је ка на грани листа / но се бојим од зла домаћега…”

  „Krst i Luna, dva strasna simbola Na grobnice njihovo je carstvo“! Vladika je znao koji su simboli SMRTI, odakle PROPAST dolazi. Sahranjen je na srpskom Olimpu koji munje vladikinog Boga posecuju. Vladika je zeleo da bude sto blize Perunu. Radomir

  P.S. Mozda ovi stihovi madjarskog pesnika Devetnajstog veka mogu da ukazu i na nasu nesrecu i nesrecu svih Slovena pa i celokupne Evrope jer Propast je dosla sa Bliskog Istoka putem kulta smrti.

  Tot Kalman

  Pas zaplaka gorko: „Sudbo, sto me sazda! Ja povazdan sluzim, jos me bije gazda!!!

  A to Sudba cula pa ce reci njemu: „Cuti bedni stvore, sam si krivac svemu!!!

  Tvoji preci behu hrabri vuci, smeli!!! PA ME NISU KLELI!!!

 4. BULAVA Says:

  SVI PUTEVI VODE U RIM

 5. Katarina Says:

  Nazalost, sve je tacno sto je napisano… 😦

 6. *KOS-M-OS*(kaže) Says:

  …..*Nj*B*V*K*E*LO*A*….
  …………..*PRESUDA*………….
  ……………*PRAVDE*…………..
  SVE NESAVRŠENO NESTAĆE
  ………………………………………….
  ..teško onom čovek da bude, ko se na životinje ugleda..da mu one budu uzor pravednosti…

 7. cedo Says:

  OD 1991-DO 1999 SAM BRANIO SRBSTVO PO CIJELOJ BIVSOJ JUGI,I OPET AKO ZATREBA.ALI NEMA KO DA NAS ORGANIZUJE I POVEDE.A JA SE NADAM SE UGASIT NECU,IMAM CETVORO DECE.DVA SINA I DVE SCERI.A OSTALI SRBI NEKA TAKO ISTO MISLE I RADE PA NAM ETO NAPRETKA.NIJE BOGASTVO U PARAMA I KUCAMA,NEGO U PORODICI I ZDRAVLJU.

 8. BULAVA Says:

  ..NEMA KO DA VAS POVEDE..
  pa gde bi ste to da vas taj neko vodi,zar niste već kod svoje kuće..?
  problem jeste baš u tome što IMA PUNO NJIH vo-đavo-đa-vola koje srbski narod nikada nije zvao,a oni niču ko pečurke posle kiše,KOJI SU DOŠLI DA VAS I U RATU I U MIRU VODE U ROBSTVO,POGUBLJENJE I PROPAST.

  Jer gde bi mogao da vas „dobronamerni“ vo-đa-vol povede „za vaše dobro“ bez dovoljno ORUŽANE SNAGE da odbrani naciji i lojalnom građanstvu ostvarenje legitimnih prava na masovnu zaštitu od lopova iza kojih stoji mrski poredak NATO sile,ako ne „NA TANAK LED“ „NA BRISANI PROSTOR“ „TAMO DALEKO“ u neko novo kolektivno gubilište.
  ..u toku je pritisak rasista s ciljem za organizovano „samoisterivanje“ stanovništva Srbije sa Kosova i Metohije.
  Srbija IMA PRAVO ALI NEMA SNAGU da zaštiti narod od rasista i nema vlast kojom bi zaustavila promenu etničke strukture na celoj svojoj teritoriji suvereniteta !
  SRBIJU NASTOJE DA VODE PODMUKLE NAMERE ANTISRBSKIH VOĐA=ĐAVOLA !

 9. BULAVA Says:

  STVARATI DECU DA BI DRŽAVA OPSTALA A NEMATI DRŽAVU U KOJOJ TA DECA MOGU DA ŽIVE NORMALNIM MIRNIM ŽIVOTOM KAO USLOVOM ZA SVOJ NORMALNI RAZVOJ I OPSTANAK JE ŽRTVOVANJE ŽIVOTA POTOMSTVU !
  MOŽDA JE RAZMNOŽAVANJE NAČIN BORBE ZA OPSTANAK ŽIVOTA U ŽIVOTINJSKOM I BILJNOM SVETU DIVLJINE ZA MESTO=TERITORIJU POD SUNCEM ALI RAZLOG I CILJ POSTOJANJA INSTITUCIJE DRŽAVE JE I DA REGULACIJOM KVANTITETA ETNIČKE STRUKTURE,ELIMINIŠE GENOMSKU BORBU=RAT DIVLJAŠTVA MEĐU VRSTAMA A DA ISTOVREMENO OMOGUĆI MIR KAO PREDUSLOV ZA HARMONIČNI CIVILIZOVANI RAZVOJ KVALITETA ŽIVOTA=RAD !
  JER PLANETARNI OPSTANAK ŽIVOTA ZAVISI OD RAZVOJA KVALITETA HUMANO RAZUMNOG CIVILIZOVANOG ŽIVOTA ,DOK ZBOG EKSPANZIJE SAMO KVANTITETA NASTAJE JAGMA ZA TERITORIJALNE RESURSE I RAT KAO SVRSISHODNO SREDSTVO NESVRSISHODNOM CILJU,TO JEST JAGMI ZBOG SEBE SAME !
  JA BULAVA IMAM MOJ-e CILJ-eve OD KOGA ĆU NA KRAJU DA ŠTITIM OD NATOa i njegovog štićenja rasističkog nakota I ONO JEDINO PREOSTALO SRPSKO DETE ROĐENO ZA RAZVOJ HUMANO UREĐENOG CIVILIZOVANOG ŽIVOTA NA KOSOVU I METOHIJI U DRŽAVI SRBIJI SRPSKOG NARODA I NA PLANETI KOS-M-OSa !
  ..a-to-m o ž e svima da se nesviđa.. kao i meni..zto „lajkujte“ ovaj tekst sa onim rimskim palcem osude na DOLE za poražene gladijatore u koloseumu,pobunjenih robova iz rimskih kolonija da pokušamo bar da označimo najgore što nastaje..da slobodno kažemo pred celim svetom šta nam nigde i nikome razumnom netreba..


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: