Најџел Фериџ, британац: Паре нећете наћи у Европској Унији јер и сами стежу каиш! Србија пред крајем!


Чувени британац Најџел Фериџ, лидер британске партије за независност и посланик у Европском Парламенту увек из прве руке прича оно што се нама годинама не прича, а то је да је пројекат назван ЕУ најобичнија превара и манипулација са народима, она је тамница где народи губе своју државничку независност и суверенитет. На свим пољима економије и финансија контролу преузимају наднационалне капиталистичке корпорације (преко марионетских и издајничких „елита“ на власти), тако да се домаће националне привреде и финансије путем „слободног тржишта“ уништавају и доводе у расуло, радници губе посао, настаје, сиромаштво, беда, глад, свеопшти колапс. Управо смо сведоци тога од тзв. „петооктобарских промена“ и „приватизације“ привреде Србије, а нама и даље некадашњи „националисти“ и „патриоте“ који су били против ЕУ, а сада су на власти, говоре оно што је говорио и претходни издајнички режим на челу са Тадићем, да нам нема среће и напретка без уласка у ЕУ.

О… „патриоте“, „родољуби“ и „националисти“ из бившег Слобиног режима, шта то би са вама?
Ништа, јер „све иде по плану“…

Ово што прича Најџел, сви већ добро знамо, и уз његову помоћ и на основу других информација, али се мени посебно свиђа што је један странац рекао за чувеног „патриоту“, „четника“, „равногорца“ и „националисту“, Вука Драшковића, да је поред Бориса Тадића највећа марионета на Балкану у послушности пред страним политичарима.

Знамо и ми то, него ето потврде и од странаца, ИЗ ПРВЕ РУКЕ, а ја само да подсетим, да су такви попут Драшковића највећи антисрби! Користе се говорничким вештинама само да преваре народ и ма зашта да се приказују да су: комуниста, партизан, југословен, четник, србин, националиста, увек је то само вешта игра, глума и обмана на штету србских интереса, само што сад Драшковић више не глуми, нема где, сатеран је у ћошак и отворено антисрбски дејствује…!

Ни један „кредит“ из прошлости му више не вреди ништа, по принципу:

„Вук и СПО су први урадило „ово“, урадили „оно“… итд.. итд…“

Јер то је само била одређена игра, сценарио, хипноза за наивни верујући народ…

*************

Извор»

„НАРАВНО, НИКАД ВАМ НЕЋЕ РЕЋИ ДА ЈЕ ДОШАО КРАЈ, АЛИ СРБИЈА ЈЕ ПРЕД КРАЈЕМ“

20. октобар 2012. 12:33
Пише: Милош Ћупурдија

Паре нећете наћи у Европској Унији јер и сами стежу каиш. Што се тиче Америке они нешто и нису заинтересовани за вас. Можда вам и дају неку сићу али очекујте да дате Косово. Русија вам може дати неке кредите али знајте да хоће неки интерес!

Најџел Фериџ: Наравно, никад вам неће рећи да је дошао крај, али Србија је пред крајем

Мој лични интервју који сам обавио путем скајпа са представником Британије у Европском Парламенту, Најџелом Фериџем. Познат је поприлично као оштар критичар Еврпске Уније и као противник Европских званичника те је најавио крах и крај ‘ Лудог пројекта’ како он назива Европску Унију. Дозвољено ми је да интервју са њим проследим у јавност под условом да све буде у скриптама то јест у писаној форми.

Познати сте као јак критичар Европске Уније! Који су највећи разлози због којих имате таква лоша мишљења о тој Унији?

Ја сам критичар свега онога што не ваља! Знате, ако нешто штети свима и ако то нешто са друге стране представљате као рај на земљи, то онда није нормалнно! Ти људи тамо у Европском парламенту ништа не раде, не одлучују о ничему. Они су ту само да потврде неке унапред исписане законе и планове! Онај ко то не подржи наћиће се на зиду срама унутар Уније. Европска Унија није слободна, и није онаква каквом је многи представљају.

Наши српски политичари ипак нам скроз говоре како без Европске Уније нема будућности, да ли они то говоре због себе или им је неко тако рекао?

Наравно да ће ваши политичари причати све најбоље о Европској Унији. То им је може се рећи једна од дужности. Ту настаје проблем, јер Србија није једина пред вратима лажног Бољег живота. И Хрватска и Црна Гора се налазе у истом проблему као и Ви. Сви политичари на Балкану само испуњавају нечије задатке, ту и тамо нешто и само одлуче! Али кључна питања се решавају у Вашингтону и Бриселу а не Београду.

Да ли Србију видите унутар ЕУ?

НЕ! Још једном наглашавам НЕ! Зар заиста мислите да ће Унија да позива нове чланове, сада када је и сама пред колапсом! Новца има све мање у Европским Фондовима и не треба Унији још социјалних случајева. И Србија и Хрватска су пред банкротом као и Европска Унија. Кад би се ви сви спојили настао би прави колапс. Црна Гора је нешто финансијски боља, али проблем је што тамо мафија управља државним капиталом и он може нестати преко ноћи!

По вашем мишљењу који је најпоштенији и најнезависнији политичар у Србији а ко највише слуша инструкције Вашингтона и Брисела?

Нисам ја баш компетентан да причам о томе. Ипак не познајем ваше политичаре најбоље. Знам их из виђења али никад нисам са њима разговарао нити сам им држао свећу док су примали инструкције од некога. Ипак морам издвојити Бориса Тадића и Вука Драшковића који су највеће марионете на Балкану поред бившег премијера Хрватске, Иве Санадера који је претерано крао. Ту су још неке велике марионете али нису српски политичари па је сувишно сад да их спомињем. Најнезависнији од Вашингтона су управо странке и њени људи који нису ни ушли у владу нити прешли цензус.

Шта мислите о Новом Светском Поретку?

Ох да! Тај чувени Нови Сватски Поредак. Реално гледано јако много информација имам о томе. И смешно ми је кад ме људи питају кад ће Нови Светски Поредак доћи. Јер он је већ одавно дошао. А шта је Нови Светски поредак и да ли је он добар или не, хм, па само погледајте какво је глобално стање. Да ли је све нормално ил иде низводно? Сами закључите.

Имате ли идеју како да Србија изађе из економских проблема?

Не бих рекао да имам тако нешто. Реално увек говорим истину ма колико год она била сурова, и сад ћу рећи. Србија је пред крајем! Враћате се полако али сигурно у 90′те што се тиче недостатка пара и стандарда! Наравно не враћате се у оно насиље. Ваши политичари су врло уплашени и нервозни јер не знају шта да раде како би створили паре. Још не желе да вам саопште да пара нема јер неће демонстрације и панику. Наравно никад вам и неће рећи да је дошао крај. Али погледајте сами.

Ако Србија заиста иде ка дну и ка тоталном финанцијском колапсу, да ли има ико да је спаси од тога, да ли неко може да спаси Србију?

Свакако да може! Али питање је да ли они то желе. Паре нећете наћи у Европској Унији јер и сами стежу каиш. Што се тиче Америке они нешто и нису заинтересовани за вас. Можда вам и дају неку сићу али очекујте да дате Косово. Русија вам можте дати неке кредите али знајте да хоће неки интерес! Значи неће вам само тако дати позајмицу, даће вам паре да њиховим фирмама створите услове за рад у Србији, Србе ће запошљавати али главни профит иде Русима. Можда најбоље да Кинезе питате, али опрез они никад не дају паре а да неће нешто заузврат.

Да ли је икако могуће да Србија добије битку за Косово или је све ипак изгубљено?

Није баш све изгубљено по том питању. Проблем је што ваши политичари не желе да се потруде да реше нешто, већ само питају Вашингтон и Брисел, шта даље, уместо да сами раде нешто. Можда север Косова може бити ваш. Али тешко.

*************

Најџел Фериџ: ЕУ игра је готова!


Најџел Фериџ: Империја ЕУ мора бити срушенa
http://www.slobodanjovanovic.org/

3 реаговања to “Најџел Фериџ, британац: Паре нећете наћи у Европској Унији јер и сами стежу каиш! Србија пред крајем!”

 1. Неђељко Милосављевић Says:

  Народе, није добро да увјек преко гледамо преко ограде у туђе имање и тамо трагамо за кривцима, они за којим ми трагамо су около нас, они су десна рука налогодаваца, само их ми не примећујемо или нећемо да их приметимо јер понеки од нас има користи, Ми смо део тог апарата који нас полако али сигурно нечујно убија. Спаса има у образовању, ту нам је једини спасј јер док смо утучени и неписмени нас рачунају као обичну марву, кад јој газда одреди колико дуго ће да ходи по земље док не добије своје задња ЊАМ, ЊАМ. Ово је стварни опис нас и судбине која нас прати. Историја то лепо потврђује, питам се за кога и чије бабе здравље.

 2. ивант Says:

  есенцијална анализа, ово би требало ширити даље!

 3. Balkanske priče Says:

  Povratak nacizma: Hitlerova deca marširaju Evropom…..
  http://zlj13051967.wordpress.com/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: