Монсанто победио! Никола Алексић осуђен на 3 месеца затвора! Пољопривредна инспекција да провери јесење засаде увезених сорти Монсанто кукуруза!


Извор: Васељенска ТВ

Данас је у Основном суду у Новом Саду по приватној кривичној тужби МК Групе, на основу монтиране изјаве, без доказа о намери нарушавања пословног угледа приватног тужитеља, без иједног доказа о претрпљеним штетним последицама по приватног тужитеља, на основу доказаних чињеница да приватни тужитељ незаконито увози семена пољопривредних култура која нису испитана, одобрена нити уписана у Регистар семена пољопривредног биља, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, кажњен од стране судије Пап Боривоја на три месеца затвора, условно на годину дана.

Народ је највећи и последњи судија. Донета пресуда против опстанка Србије!

Један човек је пред Судом доказао да се над становништвом Србије спроводи геноцид, један човек је доказао да је приватни тужитељ измонтирао његову изјаву, променио јој смисао и ставио је под знаке навода да би му послужила као основ за тужбу, један човек је доказао да приватни тужитељ незаконито увози семена пољопривредних култура, један човек је доказао да је приватни тужитељ корумпирао цео систем у одбрани свог назаконитог увоза семена неиспитаних, неодобрених и у Регистар семена пољопривредног биља неуписаних семена пољопривредних култура, један човек је доказао да је новосадски суд сервис организованог криминала и да је зато био кажњен, јер становништво Србије не сме знати шта му се спрема и на који начин му је осмишљен нестанак са лица Земље.

Тај човек се зове Никола Алексић и Еколошки покрет се поноси њиме.

Еколошки покрет се не може заплашити, још мање ућуткати. Колико сутра, против судије Пап Боривоја биће поднета кривична пријава због злоупотребе службеног положаја, због кршења Закона о судијама и биће затражено његово разрешење као судије. Нису судије божански изасланици који могу по свом нахођењу, без материјалних доказа или супротно материјалним доказима, да пресуђују и одлучују о судбинама обичних људи. То време је давно прошло, а ако неко помисли да се вратило, разуверићемо га.

Народ је највећи и последњи судија.
Донета пресуда против опстанка Србије

Данас је у Основном суду у Новом Саду у 13.30 часова судија Пап Боривоје донео пресуду против опстанка Србије.

Окривљени Никола Алексић КРИВ ЈЕ због нарушавања угледа и части Миодрага Костића, па се због клевете осуђује на 3 месеца затвора, условно на годину дана.

Окривљени се обавезује да објави диспозитив пресуде у оним новинама и на радију, на којима је „ширио клевету“.

Тако отприлике гласи пресуда честитом човеку који упозорава целу земљу да постоји могућност да нас бараба потрује!

(Извештај Саборкиње Наташе Ристић, која је у име Сабора и подухвата Заокрет, односно и у моје име, присуствовала чину ове срамне пресуде.)

Одмах по доношењу ове пресуде против опстанка Србије, чуо сам се са Николом Алексићем и договорио о предузимању даљих радњи, о чему ће у најскорије време бити обавештена како јавност, тако и сви званични органи Србије, земље која је овим чином показала да је страна самој себи.

Опција опстанка нема алтернативу која би била прихватљива било којем живом и бар минимално нормалном човеку било где у свету, па, дакле, и у Србији. Дрскост оних који преко ГМО, кемтрејлса и сличних работа врше фундаментални геноцид је прешла сваку границу. Поступак судије Папа је један од крунских доказа за то.

Узвратићемо ударац.

*****************

А сада погледајте емисију јутарњег програма РТС-а где професор Миладин Шеварлић са Пољопривредног факултета у Београду говори о експериментима који су показали да је ГМО храна штетна и опасна, а то показује и једна озбиљна француска студија!

Монсанто и генетски модификована храна у Србији

Спикер:

„Француска влада је затражила од министарства и агенције за здравље и безбедност људи да процене студију научника која је послата агенцији за безбедност хране у Европској Унији. Научници Универзитета у Каену дошли су до закључка да су пацови храњени „Нк603“ модификованим зрном које је отпорно на пестициде Монсанто компаније, умирали раније него они са уобичајеном исхраном. Вође научника Жик Ерик Серелан и његове колеге кажу да су пацови боловали од рака млечне жлезде, тешких оштећења јетре и бубрега. Студија је објављена у часопису „Храна и хемијски отрови“, а резултати су представљени у Лондону. Половина мужјака и 70% женки пацова угинули су раније од животињица из контролне групе…“

Мајкл Антониу:

„Сматрам да су прикупљени подаци довољни да се укине дозвола за ову врсту кукурузног зрна, све док се не уради још једно истраживање са већим бројем животиња како би се добили потпунији статистички подаци“.

Спикер:

„Прошлог петка Француска је одлучила да продужи раније уведену забрану на генетски модификоване усеве америчког гиганта.

Жозе Бове
Комисија за пољопривреду Европског парламента:

„Студија је коначно показала да смо у праву и да је веома битно да се преиспита начин на који генетски модификована зрна утичу на организме. Упркус томе што је њихова употреба у Америци распростањена, генетски модификована храна је мање популарна у Европи, највише због страха од њеног утицаја на околину и здравље људи“.

Ово су озбиљне ствари и оно што треба под хитно у име нас грађана и заштите нашег здравља да се уради је да, као што предлаже професор Миладин Шеварлић, пољопривредна инспекција узоркује јесење сорте засејаних сорти Монсантовог кукуруза у Србији, како би се независним анализама показало евентуално присуство генетски модификованих организама.

МК Група која је тужила Алексића, увози у Србији Монсантове производе. Миодраг Костић председник те компаније, тврди да не увози кукурузе који су генетски модификовани, већ како он каже увози најквалитетније хибридно семе кукуруза и других биљних куклтура. Те деманти можете видети у овом чланку:

МК група демантује да увози генетски модификовано семе
Извор»

Међутим, са ове странице можемо видети како Костић цинично извргава руглу опасност и штетности од ГМО хране по људе, јер каже:

Извор»

Да ли је штета већа од употребе ГМ хране или да од глади умре неколико милиона људи у свету, велико је и озбиљно питање„.

Миодраг Костић председник МК групе која увози Монсанто производе

Е, па добро, ако је ово његов избор за свет, или ово или оно, дакле нема треће варијанте, а пошто је и он део тог света, нека он онда једе ГМ храну да не би умро од глади, а ми грађани Србије бирамо оно треће, што Костић не нуди, да једемо органски здраву храну, без ГМО, јер то је наш избор!

Која црна глад Костићу кад Србија са 4,2 милиона хектара обрадиве површине може да храни и себе и пола Европе са здравом органском храном.

Ово што је реко Костић има другу конотацију, позадину…

Путем запрашивања Кемтреилсима из авиона, плодна земља се исушује, затим се загађује разним тешким металима попут алуминијума, баријума итд… и као таква једино може после да прихвати ГМО усеве, и онда долази Монсанмто као „спас“, да нас спаси од глади путем ГМО хране која је опасна и штетна, експрименти то доказују.

Биће то биолошки геноцид над људском врстом, пут у пакао, а не спас!

12 реаговања to “Монсанто победио! Никола Алексић осуђен на 3 месеца затвора! Пољопривредна инспекција да провери јесење засаде увезених сорти Монсанто кукуруза!”

 1. kocmoc Says:

  Ljubisa Trgovcevic 21. mart 2012. „ko je vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti… da znas da je u pravu, ista je to bagra bila i ostala i posle 70 godina i ko zna koliko jos godina u buducnosti jer se to: „biti i ostati bagra“, kod nas prenosi sa kolena na koleno.”

  Radomir Zivanovic

  Ja se stidim Srba zato sto se oni ne stide Brozove Lesine i Pijadine Mesine zakopanih u Prestonici.

  Boris Pribic Bilo kako bilo, Hrvati su se TRI puta borili za NDH dok su se glupi Srbi borili za Jugoslaviju umesto za Srbiju. Hrvati dobise svoju NDH a Srbi izgubise Jugoslaviju i sada gube deo po deo Srbije.

  Да цитирам Његоша:

  „Не бојим се туђинскога кота / нека га је ка на гори листа / но се бојим од зла домаћега…”

  Biskup Jaroslav Hus

  “Pokorni ce naslijedit GULAG”

  „Krscanstvo ==Boljsevizam sa maskom religije”

  „Boljsevizam==Krscnstvo bez maske religije”

 2. Katarina Says:

  Neverovatno! :-/

 3. dmitras Says:

  Sramota!!!
  A pre par sedmica smo mogli da čujemo neznamkogatamo iz vladajuće garniture, kako nas na Tv-u uverava da kod nas nema, i ne može biti genetski modifikovane soje, niti njenih proizvoda, jer su zakonom zabranjeni.
  Ništa me više ne iznenadjuje u ovoj zemlji. Odavno već nikoga nije briga što osoba, čovek, ljudsko biće koje nema para za zubara, ili ne daj Bože neki drugi važniji pregled, može samo da čeka dan kad će biti oslobodjen ovozemaljskih muka. Ili, ako nema šta da jede. Pa, to nije problem koji država treba da rešava, zar ne??? A gde nema brige za Čoveka…
  Gledam na vestima Grke, Francuze. Divim se tim ljudima, jer se ne libe da izadju na ulice i pokažu svoje nezadovoljstvo čim primete da im se radi nešto nepošteno, ili nešto što ih ugrožava. Štaviše, sa ugroženom manjinom tamo će ćesto izaći i ljudi kojih se problem direktno ne tiče, ali su SVESNI nepoštenja i kršenja ljudskih prava koji iza sporne odluke stoje. A naš čovek ćuti kao ovca i pušta da mu rade što god žele. Nema ni svesti o tome šta mu se dešava. Ako, tako nam i treba.

 4. Мила Says:

  шокантно!

 5. Stevan Sinđelić Says:

  Ma ko Srbe u Srbiji da natera da mu valjaju,a ako pa nevaljaju,onda vama nema pomoći..
  ..bolje bi vam bilo da vam valjaju..ali neće oni da budu valjani..i kad moraju..pa toti je..umre će,a neće..ma ceo svet umre će i oni opet neće..bš gi nije briga ni za sebe ni za vas..valjao Tesla za sve Srbe,za ceo svet,pa mu nije valjao,i opljačkali ga i ubiliga pa im opet nije valjao jer je Srbin..a Srbi kao što vidite,nikad neće vama da valjaju..i aako neće..a što bi..

 6. Saša Says:

  znate šta?

  svaki komentar je suvišan

 7. Ратко Стокић Says:

  Пољопривредна инспекција да провери јесење засаде увезених сорти Монсанто кукуруза!

  Ако стварно овако пише у пресиди онда немам коментара. Каква глупост па још од судије. Можда судија мисли и да млеко извире у тетрапаку. Кукуруз се сеје у априлу месецу и никада није могао да се сеје у јесен. А такође шта ће инспекција сада да ради када је у Србији кукуруз обран, склоњен са њива. Све ово јако смрди..
  Па наравно да ГМО усева има код нас много. Мени се хвали један познаник из суседног места (околина Пожаревца) како сеје ГМО соју и јако је задовољан. На моје питање зашто то ради, зар не зна шта је ГМО, одговара он шта има везе. Каже пустим је да порасте 10цм и онда испрскам тоталом. Тотал је хербицид (roundup или Glyphosate) који уништава сваку биљку која није гмо. Управо је он произведен и патентиран од стране Монсанта за употребу у ГМО усевима. Наравно да овај хербицид није од јучер у земљи Србији. Чак јако је јефтин и пољопривредници га радо користе да очисте њиве када дигну усев. Жалосно је што већина њих не зна (као и овај мој познаник) а мислим и да их не интересује пуно са чиме загађују и трују своје њиве. Мишљења сам да је ниска цена овог отрова намерно направљена (рачунајући на необавештеност наших пољопривредника) да би се што више користио.

  Хербицид линк доле
  http://en.wikipedia.org/wiki/Roundup(herbicide%29)

  Нешто о штетности овог Монсанто зла
  http://bit.ly/WTBqPN
  „Potvrdu da „Roundup Weedkiller“ koriste i poljoprivrednici u Srbiji dobili smo od ovdašnjeg zаstupnika zа Monsаnto, „Hemikаl аgrosаvа“ iz Beogrаdа. O popularnosti Monsantovog proizvoda najbolje govori činjenica da su gotovo sve količine ovog herbicida prodate.
  – Herbicida nema. Sve se prodalo. Sačekajte jedan momenat. Evo, ima još malo. Koliko vam treba – upitali su predstavnici beogradske firme pre nego li su shvatili da razgovaraju sa novinarom S media portala.“

  Укуцајте у гоогле речи: тотал хербицид (доњи линк) и многи ће се изненадити.
  http://bit.ly/WTBv5Z

  Свака част Николи Алексићу на храбрости.

 8. Katarina Says:

  Prosle nedelje sam kupila krupne, lepe i socne paradajza…Posle 2 dana stajanja u frizideru, pola od toga su pukle k’o balone, na dnu posude su napunjene vodom. :/
  To znaci da niko nije sigurno da li je onaj pravi(organski) ili vestacki…

  • Небојша Says:

   Да, док човек нема властиту башту са органским парадајезом и осталим пољопривредним културама, не може бити сигуран у исто било где да то купи, ту укључујем и пијацу.

 9. Katarina Says:

  Tacno tako, kupila sam ga direktno od seljaka na pijac, uvek prodaje kvalitetno i organsko (to znaju gradjani), a sad…. Cudi me, pa se mislim da nije valjda da presao u nesto ‘nelegalno’….:/

 10. Katarina Says:

  Vest: „Jedan od najvećih uslova za članstvo Srbije u Svetskoj trgovinskoj organizaciji jeste omogućavanje uvoza i prometa genetski modifikovane hrane, što naša trenutna zakonska regulativa ne dozvoljava. Stupanjem u STO na snazi može da ostane zabrana proizvodnje GMO, ali ne i uvoza tih namirnica.

  vise o tome:
  http://www.blic.rs/Za-i-protiv-genetski-modifikovane-hrane-u-Srbiji


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: