Синдикат српске полиције: Испитати наводе о кемтрејлсу над Србијом


Коначно су се и људи из српске полиције, сем самог министра полиције, пробудили и схватили да су и они само људи, да и њих и њихову децу од запрашивања отровним материјама путем кемтраилса неће заштитити пендрек, нити значка полиције, јер кемтраилси у „опису посла“ не препознају то, они запрашује све, био он полицајац, војник, министар, председник државе или обичан грађанин.

Не знам само зашто нису реаговали пре, већ су чекали да шведске власти званично признале да су кемтраилси стварни», а не теорија завере, могли су само да погледају у небо изнад Србији и уз мало истраживања схватили би одавно стварност.

Но, добро, боље је пробудити се икад, него никад…

*************

Аутор: Синдикат српске полиције»»

Синдикат српске полиције: Испитати наводе о кемтрејлсу над Србијом
15.10.2012 Саопштења

Председник Синдиката српске полиције, Глишо Видовић затражио је данас од Председника Владе и Министра унутрашњих послова Вице Дачића, да испита наводе грађана и медија о постојању кемтрејлса над Србијом.

У допису Дачићу, синдикат наводи: „Велики медија у Србији о овом проблему отворено говоре и наводе да специјално адаптирани авиони, под маском комерцијалних летова над небом Србије, на млазницама на репу или крилима авиона испуштају отровне хемијске агенсе као што су: вируси и вирусни фрагменти, нервни отрови, тешки метали попут алуминијума и баријума, микроорганизми, пестициди и радиоактивне материје, дехидриране људске ћелије, фибризне филаменте и др.

Шведска власт је званично признала да се Кемтраилси стварни, а не теорија завера, а шта чека српска? Да нас потрују?

Како медији наводе, крајем прошлог месеца шведске власти су признале да су кемтреилс стварни а не неке теорије завере.

Оваквим писањем медија, и позивањем да грађани Србије шаљу своја искуства и фотографије све више се уноси узнемирење и панику међу становништвом. Шире се гласине а путем јавног поговарања повезује овогодишња суша, алармантан број канцерогених обољења међу становништвом као и пораст других болести са појавом кемтрејлса над Србијом.

На интернет форумима и социјалним мрежама о овој теми се воде разне дискусије у коме учествују и запослени у МУП.

Сложићете се да оваква писања и јавно изнета искуства грађана све више доприносе јавној несигурности и повећању панике и небриге руководства државе за ове проблеме и здравље нације.

С тим у вези, сматрамо да је неопходно и што хитније, оформити државну комисију састављену од стручњака која ће испитати наводе о постојању кемтрејлса над Србијом а јавност обавестити о резултатима истраге и предузетим мерама у циљу отклањања опасности.

У противном, ћутање државе и њених институција допринеће масовној паници и хистерији становништва, медији ће о овоме писати у циљу повећања својих тиража а грађани ће испредати приче и стварати даље теорије завере.“ – Потписује Глишо Видовић – Председник синдиката.

Број: 127и/012
Београд, 15.10.2012. године

Реаговање Курира на наше саопштење: Истражите ко трује Србију из ваздуха!

14 реаговања to “Синдикат српске полиције: Испитати наводе о кемтрејлсу над Србијом”

 1. Nino Says:

  Pozdrav Nebojsa,

  Juce je 19.10.2012 citav dan padala chemtrails paucina sa neba iznad Srpskog Sarajeva, i imao sam osecaj da to nikako ne prestaje. Vreme je bilo suncano bez oblaka i gledajuci u sunce tacno se mogla videti paucina na visini od nekoliko stotina metara kao i na zemlji. Danas sam video da se ta paucina nalazi na biljkama travi, vocu, povrcu kao i na zemlji.
  Zao mi je sto nisam mogao sve to da snimim na kameru iako sam pokusavo nekoliko puta sa mobilnim telefonom. Dole je isecak iz tvog predhodnog teksta, kakve su posledice. Nadam se da ce neko i Srpskog Sarajeva procitati ovaj tekst.

  ~Чини се да се хемијски састав временом мења. Рани извештаји говорили су о лепљивим или желатинастим капљицама које су падале с неба након запрашивања, а касније се чешће спомињу танка микровлакна слична паучини. По свему судећи, они који стоје иза овог програма експериментишу са различитим типовима и мешавинама хемикалија тражећи најбољи резултат, што објашњава зашто се опажања и ефекти с временом разликују. У сваком случају, многи људи су се разболели после директног контакта с паучином или капљицама пронађеним на терену и објектима после појаве chemtrailsa.~

 2. Nino Says:

  Pozdrav Nebojsa
  Ovako izgleda danas nebo iznad Istocnog Sarajeva

  PP Nino B.

 3. Небојша Says:

  Nino
  Нема ничега, нема слике.
  Поздрав.

 4. Nino Says:

  Nebojsa pomozi!

 5. Nino Says:

  Evo i Kemtrails paucina:

 6. Небојша Says:

  Штета што на доњем видео прилогу:

  Chemtrails, Here is your PROOF 100% Real „MUST WATCH“ ( Ево вам 100% доказа да су кемтраилсуи стварност, „ово мораш да погледаш“)

  Линк ка видео прилогу на YouTube
  Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

  нема превода на србском језику, да то прочитају сви који не знају енглески, но добро, тај податак o неком званичном признавању загађивања земље, дакле тла, воде и ваздуха путем Кемтраилса, као и да је то стварност а не теорија завере, које изазива штетне последице по здравље људи и деградацију животне средине, потврдила је и шведска влада.

  Иначе, Розалинд Петерсон је председник и суоснивач организације „Коалиције за одбрану пољопривреде“ (Agriculture Defense Coalition (ADC) у САД.

  Ево једног дужег документарца где Розалинд Петерсон говори о кемтраилсима да су стварност која изазива штетне последице по здравље људи и деградације животне средине, мењање временских прилика, климе…

  Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up (Full Length • HD)

  Линк ка видео прилогу на YouTube
  Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 7. gavrilo Says:

  Ovih dana bio sam svedok nocnih i jutarnjih preletanja aviona, koja su se zaustavila mozda neposredno pred ovaj potop. nije mi bio jasan razlog nocnih letova i pred zoru jer nema nekog racionalonog objasnjenja, niti vojnih vezbi niti nekakvih nocnih odlazaka i dolazaka nekakvih zvanicnika. Samo znam da su avioni ili avion leteli nisko zbog buke, bas sam to i pricao poznanicima…sta cemo sve doziveti dok nadlezne institucije i zvanicnici spavaju dubokim snom trnove ruzice..jedino nas Bog moze izbaviti, a moramo i mi sami da se pokrenemo..evo i ovi potopi su nekakav znak sa nebesa..


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: