Драган Симовић: О Аријевцима и о човеколикој раси Гуштера


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

Видовито Знање илити Поље Божанске Свести

Човеколика раса Гуштера, која је створена у Упоредним сеновитим световима, загосподарила је посве Западом, пре осамдесет и осам година, преко лихвара и зеленаша, који су, уистини, најпослушнија и најоданија војска ове Тартарске расе Рептила.
Присуство те човеколике расе без божанског светлосног записа, осећало се и раније, превасходно у пределима Средње Азије; расе којој су Аријевци (док су још бивали сложни и јединствени), успешно одолевали, али, вечита неслога међу Аријевцима, расколи и суревњивости, условили су јачању и успону Гуштерске расе која је, по свему судећи, највећи непријатељ Словесног Човечанства, а првенствено ПраАријеваца!
Западни су Аријевци сасма поклекнули пред ударом Гуштера, односно, преко њихове војске лихвара и зеленаша, тако да у последње време не пружају скоро никакав отпор, приставши без борбе, на потпуно поробљавање својега ума и духа.
Поробљени Западни Аријевци, штавише, бивају употребљавани и као војска у свеопштем рату противу ПраСрбских, ПраКолоВенских Аријеваца на Истоку.
Први и Други светски рат били су само увод у Свеопшти рат против Словесне расе Аријеваца, расе која је једина сачувала ПраСветлосну ИзвиИскру у Језгру Своје Божанске Душе!
У оба ова рата гинули су Аријевци и на једној и на другој страни; то и јесу били ратови између Аријеваца, будући да је све ратове у последње време осмишљавала раса Гуштера, у сарадњи са светским лихварима и зеленашима.

Ја унапред знам, да многи од вас неће поверовати овим песничким речима, зато што су и то свестрано осмислили Гуштери, на свим пољима и на свим ступњевима бивања и битисања; али, свеједно, моје је да речем оно што ми је задато и дато од Великих Предака!
Нећете поверовати, између осталог и стога, што се већ три столећа, подмукло и потуљено, ради на потирању и поништавању нашега Видовитог Знања; а то је оно Знање које смо, још пре рођења, примили од Великих Предака, који су се низвели Одозго на Беломе Ветру, како стоји записано у Кедровој Књизи Живота.
Ви данашњи Аријевци можете да разумете још само позитивистичка и материјалистичка учења, и, донекле, да наслутите неке тајне у Оностраној Вишој Стварности!
Дубоко у вама запретено је Видовито Знање, тако да само на тренутке, ретке тренутке, из дубине проструји, и ви тада имате магловито присећање на своје БожанскоПорекло!
Ово што се данас дешава и збива на Планетарној Позорници, то је, уистини, Космичка Драма која је већ догођена у Будућности.
Али, и Догођена Будућност може се преиначити, уколико се Словестан Човек (којега они који не знају србски зову још и хомо сапијенс!) пробуди и узнесе на Поље Божанске Свести.

А Поље Божанске Свести јесте васаображено са Видовитим Знањем!

2 реаговања to “Драган Симовић: О Аријевцима и о човеколикој раси Гуштера”

  1. jojka Says:

    Ја поверовах, предуго нас истребљују а још увек нас има, то само значи да је у нама нешто што се материјалним не може платити. Када нас не гурају у ратове,нашу духовност надрастају физичким исцрпљивањем и „лове“ нам тренутке слабости…да поверујемо да без новца, највећег зла сотониног не можемо…и посрнемо често посежући…Али, то што нас упркос свему и свима… ЈОШ УВЕК ИМА ,оставља наду …ДА ЈЕСМО и ДА ЋЕМО БИТИ…
    Хвала за ова дивно ПИСМО – ПОРУКУ !!!

  2. Aca Says:

    Kucaj u Google: Šest jevrejskih kompanija kontrolišu 96% svjetskih medija


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: