Војислав Милошевић: У САРТИД-у истопљено 2000 српских тенкова!


Из емисији „Питања и одговори“ на ТВ „Палма Плус“ гостујући код Оливере Милетовић, Војислав Милошевић говори о приватизацији смедеревске железаре и њене позадине.

Војислав Милошевић: У САРТИД-у истопљено 2000 српских тенкова!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Зашто је продат САРТИД?

Војислав Милошевић:

„Питали сте зашто је продат, продат је из следећих разлога. Када је Србија, нажалост 5-ог октобра имала један такав пуч какав је имала, и када су дошли на власт људи који су добијали нештедимице од запада и њихових тајних служби стотине милиона марака, у то доба, да би се организовали да би извршили тај пуч. Они су продали, дакле, Смедерево американцима, са намером да се комплетно наоружање српске војске истопи у тој железари! Отприлики 2000 тенкова српских је тамо истопљено…. и ако имате при том 2900 тешкога комада артиљеријског оружја, које је исто тако, хаубица, топова и других, истопљено тамо, долазите до једне невероватне цифре и бројке колико је српска војска разоружана! И када видите кад се дешава да Ју Ес Стил напушта Смедерево? Онда када су завршили посао. Њима више боравак овде не треба. Они су одрадили посао, добили су 100% челик, разоружали војску Србије и напуштају Србију“.

Да, запад је одрадио посао, али само захваљујући што су наши квислинзи и шибицари 100% одрадили посао за њих! А то су министи разоружања српске војске, и министри распродаје привреде Србије!

Ја мислим да је ред да за 100% добро одрађен посао, добију 100% ћузу!

Сада нам је главно оружје за „одбрану“ праћка, и шта ће са њом да ради нови минстар „одбране“, Вучић?
Да ли ће њом неког судски да „гађа“ и стрпа га 100% у затвор за 100% одрађен посао?

5 реаговања to “Војислав Милошевић: У САРТИД-у истопљено 2000 српских тенкова!”

 1. Неђељко Милосављевић Says:

  Појео вук Магарца!
  Многи се изоварају са 5’тим Октомбром, смо незнам кога Миленијума. народе ако имате очи прогједајте са њима па ћете видети мало даље. Данас у Србском Парламенту нема Срба, је говорим Срба који се брину за свој Народ, Ја све њих зовем Балканске Хијене, Нама не треба спољни непријатељ, доста је да имамо Срба по занимању!

 2. Мила Says:

  шокантно!

 3. ивант Says:

  ово би требало још истражити и детаљније објавити

  • Небојша Says:

   Да, али гарантујем да то ова „нова“ власт неће да учини, а ови који су разоружали србску војску, проћи ће некажњено!!
   Није довољно само рећи да је српско наоружање истопљено у железари Смедерево, они који су то омогућили, треба да заглаве на доживотну робију!!

 4. Milan Says:

  Неће Вучић никога да отера у затвор (и ако некога отера то че да буде сића). постоји старо правило: врана врани очи не вади. А и он и његов председник као и председник владе прво оду код Америчког амбасадора по мишљење па онда кажу ˝ своје˝.Сви су они на нечијем платном списку и воде неку ˝ своју˝ политику.
  Западу тренутно одговара ˝ про руска˝ влада и председник државе а до јуче им је одговарала ˝ про западна˝ гарнитура. Е сада је дошло време екстремних конфротација и сукоба унутар Србије (као што то раде по целом свету и на западу) па је потребно изазвати сукоб ових сучељених ставова и страна. Американцима треба сукоб да би остварили оно што желе, без тога је неизводљиво. Зато, немојте да се изненадите ако нам импутирају сиријски или либијски сценарио, војска разоружана а суседи једва чекају да нам узму још ˝ мало˝ земље. Ко ће и чиме да одбрани Војводину од Мађара и ˝ Хрвата˝, Рашку област и градове око Косова од Албанаца и ˝ Бошњака˝. Е то је главни проблем, а Американци га решавају на свој начин, онако како им одговара – што мања Србија (ако може и да не постоји) то је боље за њих.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: