Војислав Милошевић: Тајна документа НАТО-а о бомбардовању и агресији на Југославију!


Гостујући 15.09.2012. код Оливере Милетовић у емисији „Питања и одговори“ на ТВ „Палма Плус“, Војислав Милошевић је говорио и о једном тајном састсанку НАТО пакта где се одлучивало о злочиначким методама и разради варијаната у агресији над Југославијом! Извуко сам тај део.

Војислав Милошевић: Тајна документа НАТО-а о бомбардовању и агресији на Југославију!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Пре него што је прочитао најбитније тачке тог нацистичког плана агресија на Југославију и Србију, Војислав је реко једну врло кључну ствар о нашим „демократама“, да су стране обавештајне службе довеле ДС на власт правећи од ње једну организовану криминалну групу којој су дате одрешене руке да „оперише“ по Србији где хоће и шта хоће, али и да то исто омогући земљама запада и њиховим оперативцима да и они раде све што је у складу са њиховим плановима, који су штетни и злочиначки према Србији, то ми грађани Србије и Србски народ најбоље знамо.

Неке од одлуке о агресији на СРЈ донете на тајном састанку од 13.03.1999.
Војислав Милошевић:

„Оно што је јако важно, јесте, а то наш народ не зна, јесте следеће. Тајни договор челника НАТО-а био је тајни, али је истовремено био доступан нашим оперативцима и обавештајцима, имао је 5 тачака.

1тачка: Створити најоптималније услове за агресију на СРЈ.
Овај састанак се одржава 13.03.1999. ово су закључци са тога састанка. Једни од, али најбитнији.
Тачка 2: У случају отпора користити муницију са осиромашеним уранијумом 238 и касетне бомбе.
Ми знамо да су сада у јулу месецу наша 2 подофицира на Копаонику погинула, јер је експлодирала касетна бомба. Значи, толико година после, 13 година после бомбардовања Југославије од енглеских и америчких касетних бомби, које су забрањене свим међународним конвенцијама о рату, оне и даље убијају српске војнике и српску децу.

Контејнере са бојним отровима и микробиолошким матерјалима активирати ако одбрамбени системи пруже толики отпор да се поремете планови акције „Алигатор“. Стратешке неутронске бомбе користити за елиминацију живе силе на граници према Албанији и Македонији.
Тачка 3: Формирати међународни суд у Хагу који треба да пресуђује по брзом поступку политичком, војном и полицијском врху СРЈ.

Тачка 4: У случају отпора треба убијати цивиле, рушити мостове, болнице, школе, обданишта, резервоаре воде, инфраструктуру, трафостанице, далеководе. Рушењем рафинерија изазвати еколошку катастрофу. Активирати операцију „Потковица“ то јест, преко ОВК-а припремити наводни егзодуа албанског живља које ће се повлачити према Албанији и Македонији. Где ће чекати ТВ екипе, како би се овековечила наводна зверства српске војске и полиције…То су њихови закључци које су они спровели у дело.“

Из свега овога је јасно какви немилосрдни монструми иза сцене владају светом, ради се о глобалном фашизму и нацизму најгоре и до сад невиђене врсте! Ово није пример само са Србијом и нама Србима, већ и са другим народима и државама: Ирак, Авганистан, Либија. Када је реч о Србији и нама Србима видимо да је све унапред припремљено и одређено, та фарса о „албанским избеглицама“ па суд „правде“ у Хагу за ратне злочине на просторима бивше СФРЈ, где су само Срби криви, „злочинци“, „геноцидни“, а сви остали су јадне „жртве“.

Има ли нечег горе од светских монструма и НАТО-а?

Има, то су ове наше страначко-шибицарске „демократске“ властодржачке ДОС структуре са ДС-ом на челу, који све ово врло добро знају, и знали су цело време, али и поред тога желе да нас увуку да постанемо чланица НАТО пакта, а поврх свега повукли су тужбу против злочиначког НАТО-а мећународном суду од стране бившег режима, а видимо да су они унапред донели одлуке о убијању цивила у Србији, чак и о бомбардовању обданишта, о изазивању еколошких катострофа и геноцида путем осиромашеног уранијума!

3 реаговања to “Војислав Милошевић: Тајна документа НАТО-а о бомбардовању и агресији на Југославију!”

 1. Milutin Milivojevic Says:

  Главна тајна је,Егзодус избеглица са Косова и метохије,договорена је 1995 год. са Милошевићем,у једној војној бази у САД. То је био главни алиби за који се НАТО ухватио,да би имао оправдање за бомбардовање Србије. То је у неколико наврата неколико врхунских политичара Србије сасвим несмотрено изнели неколико *ситница* које су отвориле тајну. Ни данас Хашки Суд не дозвољава расправу која понекад крене у том правцу који објашњава како су избеглице врло организовано превожене са Косова и Метохије, где смо имали прилике да видимо врло уређене кампове за дочек избеглица,а онда натраг на Косово и Метохију, Избеглице и Албанци из Западне Европе и из Албаније крећу да заузму позиције на скоро испражњеном Косову и Метохији. Данас неки градови на Косову и Метохији имају по два и три пута више становника него сто је то било 1998 године. Пећ, Призрен Приштина…..

  • Небојша Says:

   Milutin Milivojevic,

   Ти си изгледа неки војни аналитичар са Марса, какав бре договор са Милошевићем око егзодуса албанских избеглица, каква је то небулоза??? Па није НАТО пакт са Милошевићем договарао егзодус шиптара и то јо 1995., већ су егзодус договорили са ОВК на том тајном састанку од 13.03.1999. када је Милошевић одбиио тај нацистички ултиматум.

   Егзодус се договора са страном која сарађује, са страном којој одговара да се исценира лажан егзодус да би се за њега оптужила Србија, а то сау шиптари, не Милошевиш, коме, као ни Србији, то није одговарало, него само ишло на штету.

 2. Svet je Kauzalitet Says:

  UN legalni legitimni interesi i ostvarenje prava na miran život i prosperitet Srbskog naroda i države Srbije su na udaru sinergije sinhronizovane antisrbske politike :
  1.EU KAPITALNO TEHNOLOŠKO TRŽIŠNOG EKSPANZIONIZMA(ruše konkurentnost rasta domaćeg kapitala i ekonomije)
  2.NATO vojnog blokovskog EKSPANZIONIZMA(skršili su vojsku i ostvarenje suverenih prava na odbranu narodu)
  3.ALBANSKOG RASISTIČKOG EKSPANZIONIZMA(demografski su uništili UN međunarodno pravni i ustavni poredak)
  4.MONARHIJSKOG FAŠISTIČKO KOLONIJALISTIČKOG NADVLASNIČKOG EKSPANZIONIZMA
  (stranački razbijaju svaku vlast demokratskog odlučivanja s namerom da politički stave sve institucije pod svojevoljnu kolonijalnu upravu kao vlast krune nad državom)
  ..naravno da su Miloševiću pripisali krivicu što im se bez odobrenja mešao u rabotu.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: