Војислав Милошевић: ХААРП који је постављен у Барајеву, почео је да функционише почетком маја 2012!


Гостујући 15.09.2012. код Оливере Милетовић у емисији Питања и одговори“  на ТВ „Палма Плус“, Војислав Милошевић је између осталог говорио и о томе да ли је инсталирано нешто од харп система у Србији (Барајево, Бељина), односно нека харп антена, о чему се већ више месеци углавном пише само по интернету. Извуко сам тај део емисије и сад је пред вама. Господин Војислав Милошевић је завршио факултет политичких наука и преко 20 година је радио у дипломатији. Бивши је члан ДС-а и Српског Покрета Об(мане)нове.

Војислав Милошевић: ХААРП који је постављен у Барајеву, почео је да функционише почетком маја 2012!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

До сада се само нагађало писањем на интернету, по разним сајтовима, форумима и блоговима, о томе да је инсталирана нека харп антена у Барајеву или Бељини, која је у садејству са харп системом на Аљасци, али сада су ово прве опипљиве информације од човека који се кретао и креће у високим политичким круговима, а такође су му познати и езотеријски кругови који иза сцене вуку конце политичких кретања у свету.

На питање водитељице да јој нешто више каже о томе да ли је нешто од харп система инсталирано у Србији, господин Војислав Милошевић одговара:

Војислав Милошевић:

„Да, ради се о систему харп који је постављен у Барајеву, он је почео да функционише почетком маја ове године.“

Оливера Милетовић:
Ко је то одлучио?

Војислав Милошевић:

То је могла да уради само актуелна власт. Тада је актуелна власт била у рукама Бориса Тадића, Мирка Цветковића као премијера и наравно Парламента у коме су они чинили већину. Тако нешто што је урађено је потпуно неуставно! Потпуно ван закона и нелигитимно, јер тај систем који је тамо инсталиран, врло је познато да се не користи у хумане сврхе, да се не користи за унапређење и бољитак живота човека, него се користи управо за изазивање еколошких катастрофа, колико суша, толико стварањем разних енергетских таласа који се зову цунами облаци, односно харп облаци…“

Дакле људи, ову су прве опипљиве информације које нам казују да су ненормалне летње врућине са сушним периодом, што је осакатило пољопривредне приносе, узроковане харп системом који се налази у Барајеву! Ово треба под хитно да се испита од стране Николићеве власти, да се судски изпроцесуира и казне починиоци! И да се те харп направе уклоне из Барајева!

Положај Барајева у односу на Београд, види се и Панчево

14 реаговања to “Војислав Милошевић: ХААРП који је постављен у Барајеву, почео је да функционише почетком маја 2012!”

 1. Филип Says:

  “ И да се те харп направе уклоне из Барајева!“
  Колико ми се чини према информацијама, Американци изричито не дозвољавају демонтажу и уклањање ХААРП-а са територије Србије за најмање до колико ми се чини 2050 године, иначе………

 2. Филип Says:

  Наравно да је наше здравље у питању и ја сам апсолутно за то, и на другим форумима сам веома жесток против НАТО-а, запрашивања из авиона, ХААРП-а, ГМО хране, ГМО семена култура, њихових „еколошких“ тоталних хербицида,……..само постављам питање да ли имамо снаге да ХААРП избацимо у оваквој држави која је фактички без војске и доброг дела наоружања који су уништени у топионици гвожђа УСС (бивши САРТИД – Смедерево).

 3. Филип Says:

  Зашто си ми избрисао задњи пост кад је чињеница у вези стања у Србији?

 4. dragan Says:

  Odakle tolika mržnja prema Srpskom pokretu obnove?
  Zašto i drugi nisu prevara, magla i obmana? Zar je to samo SPO?
  Vaš dodatak u zagradi je Vaš i odmah Vas legitimiše, a vreme će pokazati i pokazuje ko su pravi prodavci magle… Ne želim da poverujem da Vi spadate u tu kategoriju?!

  • Небојша Says:

   Филипе,

   Немам више живаца да ко папагај објашњавам нервозним људима, а и теби, јер једном сам ти то већ рекао, да сам одржавам блог и све што је везано са њим, да сам преоптерећен радом на компјутеру и да не висим 24 часа над њим, с тога, треба да се сачека да коментар буде пропуштен. Можда некад одем и ван Бора, тако да у неким варијантама треба и 2 дана да се чека да би се објавио нечији коментар.

   Још једном ли ми упутиш примедбу да сам ти наводно „избрисао пост“, аутоматски ћу да бришем све твоје коментаре кад их накнадно удледам, без читања!

   А сад да ти одговорим на коментар…

   Не треба нам војска и тенкови да би уклонили харп систем, већ само патриотска власт, а довољно имамо људе који су стручни да демонтирају те скаламерије. Као и многи, код тебе је овај ДОС својим пропагандним антисрбским тоталитаризнмом свих ових година урезао страх у свест путем нон-стоп пропаганде у медијима, а то значи кад било ко попут тебе и осталих Срба изрази мнеко мишљење или став да је нормално да у Србији Срби бране своје интересе, здравље и животе, режим избаци флоскулу да је то наводно:

   „повратак 90-им годинама…“, односно „повратак у прошлост“ итд…

   Са алузијом да следи неки „обавезни рат“, јер ето „Срби су нацисти“ кад као и све нације природно у својој држави желе да бране своје сопствене интересе. За друге нације је то нормално, али кад то срби чине, е „то је нацизам“ … „ми идемо против целог света“….

   То је психолошки пропагандни рат против срба с циљем да се иоле било какво брањење сопствених националних интереса и живота, здравља, сматра „реметилачким“ , „ненормалним“, „фашизмом“, „нацизмом“ са „враћањем у прошлост…“ итд… јер по сатанизованој слици НСП-а Срби нису нормални људи, већ: „животиње“, „злочинци“, „кољачи“, „геноцидан народ“, „једемо живу децу“… и остале у подсвесат пропагандом утиснуте дефиниције.

   То је деловало до сад, али треба да се прекине, излизало се све.

   Е, сад, упоредо са том пропагандом ишао је процес уништавања србске војске, и наравно, услед тих чињеница и антисрбске пропаганде, многима је усађена у глави алузија да ако бранимо своје интересе, попут уклањања харпа из Србије, одбијања увоза ГМО итд… „да ће нас бомбардовати поново “ итд…

   Али у стварности то није баш тако.

   Не може САД покренути рат против Србије или бомбардовати нас само зато што желимо да заштитимо своје животе уклањањем харп система којег су инсталирали, затим, да одбијемо ГМО храну коју „морамо да увозимо“ итд… из простог разлога што се то тако у дипломатији не ради, јер би тиме и признали да се тиме чини штета Србији. Наравно, вршили би притиске на политичаре, међутим, у случају да је истинска родољубива власт на челу Србије то не би имало успеха, јер би се упоредо политички и организационо повезали са русима, кинезима (Група БРИК и сл.) и свим пријатељским земљама који би нас подржавал, … економија би се покренула и стала на здраве ноге, ојачала би наша војска, тако да би то било повољно за нас. Народ би живнуо, а земља би се полако опорављала, а и чињеница је да САД више није то што је био, све је слабији и слабији, а тако ће ићи и надаље, док руси и кинези све више јачају, тако ће и бити надаље. То значи, све у свему, да ће у тој варијанти Србија полако стајати на своје ноге, прегрмеће све тешкоће, срби ће се поново осећати да су људи, вредни људи, нација!!!

   Тако ће и бити…

 5. Филип Says:

  „dragan каже:

  Odakle tolika mržnja prema Srpskom pokretu obnove?
  Zašto i drugi nisu prevara, magla i obmana? Zar je to samo SPO?
  Vaš dodatak u zagradi je Vaš i odmah Vas legitimiše, a vreme će pokazati i pokazuje ko su pravi prodavci magle… Ne želim da poverujem da Vi spadate u tu kategoriju?!“
  Небојша,

  Прво – молим те објасни лаику о чему прича „драган“? То што прича немам појма о чему се ради и нема везе са том горе поменутом темом.

  Друго – немој молим те да ми обришеш све моје постове. Схвати да на твом блогу час видим мој задњи коментар, а час не видим те отуд моја неадекватна реакција. Иначе, свакодневно редовно посећујем ваш блог и много ми се допао јер се ти и ја слажемо у мишљењима ама скоро 99% и заиста не видим разлог за међусобне нетрпељивости.

  • Небојша Says:

   @Филипе,

   Не брини, нећу ти брисати постове, само мораш бити мало стрпљивији приликом одобравања коментара из разлога који сам већ објаснио.

   А сад да кажем коју реч и овом СПО „падобранцу“…

   @draganе,

   Ја не знам како можете ви страначки послушници СПО да будете толико ван простора и времена да не схватате да је за народ Вук Драшковић и СПО одавно испричана обмањивачка прича!! То у загради „Српски Покрет Об(мане)нове“ не значи мржњу, јер је Вук Драшковић и обмањивачки СПО одавно као што рекох испричана прича за нас обичне људе, буквар. То да је то наводно моја мржња, немоћна је и излизана пројекција вас послушних чланова СПО којом мислити да ћете некако покрити праву истину о обмањивачком СПО и Вуку Драшковићу!в

   А и сами знате да је то немогућа мисија, али инерција страначке робовске послушности је јака ствар…

   Где год се то види на интернету, на блоговима, форумима и сајтовима, тамо где се једино могу огласити обични људи из народа, више нико не жели да троши речи и живце око најперфиднијег манипулатора и обмањивача српског народа који се зове Вук Драшковић!!!

   Не желе да губе време на то, но ајде да ја мало губим то време, не због тебе, јер ти знаш како стоје ствари, већ истине ради. Најгори сте управо ви, чланови странака, ви који знате да су оне обмањиваче, шибицарске, али који из својих ситношићарских интереса тим паријама, свим странкама укључујући и „Српски Покрет Об(мане)нове“, удахњујете живот својим чланством! И тиме сте саучесници у упропашћивању србског народа, јер то сам више пута писао на сајту, највеће зло које је икада, али икада постојало и постоји у Србији, је страначко зло!!!

   Свих партија!!!

   А што се тиче Драшковића, он сам најбоље описује, да је највећи манипулатор и обмањивач српске националне свести и Србског народа!!!

   У читавој историји Србског народа!!!

   Ево шта је раних 90-их причао за шиптаре и Космет:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Vuk_Dra%C5%A1kovi%C4%87
   Quotations( цитати):

   “ Any of the Arnauts [Albanians] and other nationalities who want Kosovo to be a republic can pack their bags immediately. There is room only for those who recognise Serbia as their fatherland.“ 24 June 1990 SPO rally. BBC Summary of World Broadcasts, 29 June 1990
   („Сваки од Арнаута (Албанаца) и припадника других националности који теже да Косово постане република, могу одмах спаковати своје кофере. Овде има места само за оне који Србију препознају као своју домивину.“)

   А ево шта прича данас!!

   Драшковић: Нова политика за Косово

   Сада прича све супрортно!!!

   Сада је „за реалност“ сада би да се спроведе ахтисаријев план који значи губитак Космета и признање његове независности! А да је то тако, око преваре са еулексом и ахтисаријевим планом најбоље говори Дрецун.

   Милован Дрецун говори о превари са ЕУЛЕКСОМ
   (11.08.2008)

   Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
   Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

   Српски Покрет Об(мане)нове напустио је и Војислав Милошевић који говори о харпу у Србији, кад је схватио стање ствари, напустио је Српски Покрет Об(мане)нове. Када је ПРОТИВУСТАВНО инсталиран тај харп систем у Србији, за то је одговорна Тадићева власт и СПО који је био коалицини партнер ДС-у и владао СРбијом!!!

   Такође се из доњег чланка најбоље види ко је Драшковић:

   Српски ТВ “Велики брат”: Вук Драшковић – ЕУ нас оправдано условљава

   http://wp.me/p3KWp-4UA

 6. dragan Says:

  Poštovani,

  Očekivao sam da ćete odgovoriti na jedno od pitanja koje sam postavio, a tiču se inih manipulatora i obmanjivača… Na političkoj sceni Srbije ih je puno, ali je po Vama samo jedan bitan, jer je njegovo učešće (njegove stranke, jednog ministra) u prošloj vladi bilo od presudnog značaja za HAARP, koji je postavljen u Barajevu.
  Vaš odgovor ili analiza lika i dela ispunjena je mržnjom i to joj je glavna mana.
  Ako protivnik povode sa 1:0 hoće li se igra menjati? Hoće li taktika ostati ista kao kod rezultata 0:0. Ne bi trebalo da ostane. Morate da uzmete u obzir da situacija nije ista 1990, 1999, 2000, 2012… Pa zar je samo pomenuti lik menjao ili prilagođavao priču. Zašto to nisu i drugi, koje ne pominjete ili ne želite da pomenete. Zar je njima oproštena promena ili prilagodjavanje priče da bi samo jedan bio za sve.
  Nisam član stranke, ali i ne želim da Vas ubedjujem u to jer to je nevažno.
  Ovo slovo B umesto P (Srbski – Srpski) je presudno za naše spasenje i treba se držati tih stvari…

  • Небојша Says:

   draganе,

   Сваком ко је прочитао мој сасвим јасан коментар, јасно је да су моји погледи такви да све страначке лидере сматрам обмањивачима, шибицарима, рекао сам јасно да су све странке „наше највеће зло“, а самим тим се и подразумева да су и њихови лидери обмањивачи, шибицари и манипулатори. Нагласио сам да сам и писао о томе, па ти тражи по сајту, немам намере да се понављам, али када је већ у овом чланку поменут СПО ја сам се логички осврнуо на Драшковића са његовим СПО као убедљиво најперфиднијег обмањивача, зашто би причао о другима када сам о њима већ писао. Али, Драшковић је убедљиво најперфиднији обмањивач који скривено ради у служби антисрбских интереса дуго и дуго…!! Јер уме да лепо прича, беседи, људи му верују, али на крају кад мало боље све то сагледају увиде да је он само вешт обмањивач и човек који је увек радио на штету србских националних интереса, и то свесно!

   Моји знаци узвика нису индикатори мржње према Драшковићу, напротив, такве ликове жалим, ти знаци узвика говоре сконцентрисаном љутњом уместо људи који су изгубили животе верујући до краја Драшковићу, а то сада не могу сами да раде јер их нема, а радили би сигурно, према таквим обмањивачима, будући да они врло свесно служе анти-србским интересима! Само неки то нажалост касно увиде, и скупо плате цену, они то увиде тек после 5-10-15 година, а неки су и под земљом а нису то спознали.

   Наравно, обмањивачи попут првокласног професионалца у тој улози као што је Драшковић, тешко се одмах примећују, будући да се они својим улогама прилагођавају одређеном времену и ономе што им за задатак задају страни налогодавци.

   У СФРЈ Драшковић је био „партизан“, па „комуниста“, па се одједном после распада СФРЈ преобратио у професионалног Србина, „четника“, „равногорца“, тзв „националисту“, али све је то била саму олога у одређеном времену. Али, када су налогодавци захтевали одређеније и јасније антисрпске ставове да спроводи у делима, тад није могао да избегне да се види његово очигледно антисрбство, јер у супротном, да није радио против српских интереса, налогодавци би гаа стрпали у Хаг као ратног злочинца, чак и са доказима, насупрот Шешељу за које Хаг нема доказе, будући да ју Век основао и био на челу српске добровољачке гарде која је ратовала у Хрватској, па да не би заглавио доживотно у Хаг, био је принуђен да отворено делује антисрбски, и зато је сада „за реалност“!

   Небитно је да ли си члан СПО или ниси, али се очигледно види да си Драшкобићев фан, јер покушаваш да релативизујуш његова прилагођавања, као „многи су то радили“, па зашто не би и он. Да, многи су то радили, али он најдуже! Он је први зачетниг тога, а то се види када се укрсте ове његове изјаве о шиптарима и Космету од 1990 и сада 2012.

   Овим покушаваш да релативизујеш причу и Драшковићеву одговорност за његова СВЕСНА недела обмањивања Србског народа!

   „Morate da uzmete u obzir da situacija nije ista 1990, 1999, 2000, 2012… Pa zar je samo pomenuti lik menjao ili prilagođavao priču..“

   Хоћеш да нам сугеришеш да је све то „нормално“, јер ето шта би друго јадни Драшковић, морао је да се прилагођава тренутку, али тај правац је чиста издаја!

   Јер, ако то Драшковићево прилагођавање тренутку, односно „реалности“ иде даљим идентичним током, може се десити да рецимо 2013. признамо независност Космету, па ће типови попут тебе рећи: „Шта ће, мора се, прилагођава се Вук тренутку, а и остали су то радили“,… па онда дође 2014. и признамо отцепљење рецимо Војводине, онда ће типови попут тебе поново релативизовато Драшковићеву издају: „Шта ће, радио је оно што и остали“ … „прлагођавао се тренутку“… и кад се Србија распарча са таквим типовима попут Драшковуића на Шумадију, Моравски Регион, итд… а од Србије само остане Београдски пашалук, ти ћеш опет бранити Вука: „па шта ће, то су и остали радили…“… „прилагођавао се тренутку“…

   Немој ми више помињати Драшковића, а тражи по сајту где сам слично писао за друге лидере, сад имам битнијих ствари за писање.

 7. Vesna1 Says:

  Онај који је био Титов СЛУГА (а знамо ко је био и шта је тај СрБски србождер и колико нам је наудио) , може да буде и опет само слуга, онај ко љуби руке вештице-СрБождерке Олбрајт, само је променио налогодавца. ТИПИЧАН ПРЕЛЕТАЧ који нема ни образ, ни част, ни понос. Та шупља прича о промени става и мишљења је управо најцрња и најгора. Јер, сваки човек рођењем зна шта је добро а шта не. А када одрасте зна и шта је истина а шта не, или шта је правда а шта не. Писање књига је само добра маска за издрајника Вука, почела сам да сумњам да их сам пише. Он сапда заједно са жутима у најгори људски шљам. Не могу да схватим да неко ко воли своју племениту земљу СрБију и свој народ може било шта добро да каже за њега. Једино ако дејство хаарпа или хемтрејлса и дроге коју по нама посипају од 2006. није изменила мождане вијуге оних који могу да бране Вука Драшковића. А то да ли је само један човек битан, одговор је ДА БИТАН је, свако ко ради против свог народа је издајник и без таквих појединаца ми не бисмо били у оваквом бунару као сада. И Тадић је један човек, није сијамски близанац, па један Шутановац, све исти сој. ЦЦЦ.

 8. donsaki Says:

  По ко зна који пут говорим и пишем—-СРБИ доба Филипа Вишњића је прошло.Па зар има нешто боље од Небојшиног сајта.Човек нас учи и то бесплатно али АВАЈ па од навека волимо да плаћамо и да се жртвујемо.Устај народе СРБСКИ и сети се Шантића!!!

 9. Небојша Says:

  ПС.
  19.05.2014.

  Обавезно погледати овај најновији прилог:

  Инфо ратници радија „Снага Народа“: Гост Велимир Абрамовић – Да ли су најновије катастрофалне и невиђене поплаве у Србији изазван харпом? Видео
  http://wp.me/p3KWp-6HD

  У емисији је било речи и о томе да ће се ускоро од стране 3 независна инжењера ових дана извршити сва потребна мерења на мосту на Ади, како би се утвдило да ли је у мосту стварно уграђен харп уређај, а резултати тих мерења биће објављени идуће недеље у емисији „Инфо ратници против новог светског поретка“ радија „Снага Народа“.

  • Небојша Says:

   Фридриг Вагнер говори о ратном злочину бомбардовања пројектилима са осиромашеним уранијумом и самој катастрофалној штетноси осиромашеног уранијума по људско здравље (преведено)

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   „Фриедер Вагнер је одрастао до средње школе у Хоф (Саале). Од 1966 до 1969 био је помоћник за камеру код Лукаса Марија Бохмер, Жерар Ванденберг и Јан де Бонт. Од 1970 ради као независни камерман. Као одговорни сниматељ у многим документарним филмовима добија 1982 златну награду Адолфа Гриме. Раније је добио сребрену Гриме награду. Вагнер је, такође добитник Европске награде за телевизију. Од 1982, Вагнера ради своје филмове као писац, кинематограф и редитељ. У сарадњи са Елвира Охоа основао је филмску продукцију. Од 1986 он је такође радио са ЗДФ-а познати немачки ТВ. Од 1992 се окренуо истраживачким документарцима за АРД, ЗДФ и ВДР.

   2003 Вагнер је снимао документацију „Лекар и контаминирана деца у Басри“ који је емитован на ВДР-у. За то је добио награду на европском ТВ ОКОМЕДИА.На основу тог материјала урадио је 2007 и 93-минутни документарни филм „Смртоносна прашина“. Упркос свим позитивним реакцијама и награде Вагнер не добија више посао. Филм „Смртоносна прашина“ је у немачкој непожељан.
   Фридер Вагнер је ожењен и има двоје деце и живи у Келну.“

   ochoa-wagner.kulturserver-nrw.de/

   Искачем из ове теме око харпа, да искористим прилику да укажем на штетност од осиромашеног уранијума по људско здравље, будући да смо бомбардовани од НАТО злочинаца 1999! И ово требамо увек имати на уму. Пажљиво послушајте Вагнера о самој штетности осиромашеног уранијума по људско здравље и колико дуго траје његово зрачење тамо где га НАТО „посеје“.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: