Одлучујући дан: ХААРП 12. октобра емитује најјаче зрачење над Србијом! Прете поплаве и земљотреси!


Извор: Правда

БЕОГРАД – Антенски ХААРП систем емитоваће 12. октобра до сада најјачу емисију зрачења ка јоносфери у десет постројења на планети, укључујући и Барајево у Србији, а последице ове пробе, односно експеримента, могле би бити веома опасне.

ХААРП систем на Аљасци

Како „Правда“ ексклузивно сазнаје од извора из САД који већ дуже време прати тематику ХААРП-а, у седишту овог система на Аљасци донета је одлука да се 12. октобра изврши генерална проба способности и спремности ХААРП-а да врши утицај у јоносфери са, у последњих двадесет година постојања, најјачом емисијом зрачења. Одабрано је десет локација ХААРП-а широм света, укључујући и Србију, где ће се овај експеримент извршити. Владе тих држава о томе су обавештене средином маја месеца ове године, а централа ХААРП система захтевала је да евентуална одговорност за последице тога дана и максималног зрачења не сносе ни САД, ни централа овог антенског система.

– Највећи је проблем што нико не зна шта ће се тог 12. октобра заправо догодити у Србији и још неколико држава широм света, и какве ће последице бити. У коликој ће мери та проба утицати на здравље и менталну свест грађана, да ли ћемо ризиковати појаву поплава или земљотреса, нико не може са сигурношћу рећи, јер ако се пре две деценије о ХААРП-у и његовим ефектима знало минимално, данас се не зна ни толико. Наиме, САД држе као војну тајну све везано за овај антенски систем, и тек се ту и тамо појаве неке штуре информације. Грађани Србије нису ни свесни какву Пандорину кутију зла имају надомак Београда и свако ко је дозволио постављање ХААРП-а у овој држави, требало би да одговора. Познате по бахатости, Сједињене Америчке Државе често нису ни постављале директно питање о дозволи инсталирања ХААРП-а у другим државама, него су то провлачиле кроз споразуме о цивилној и војној сарадњи или у споразуму о приступању Партнерству за мир или НАТО-у. Светска али и наша јавност већ месецима расправља о календару Маја и 21. децембру као смаку света, а нико и не зна да нам се много реалнија опасност приближава већ 12. октобра – упозорава саговорник и извор „Правде“.

**********

Не желим да плашим народ поводом овог текста, али сви знамо да су монструми који воде ову Планету у пропаст најобичнији полудели фанатици који су умислили да су Богови, а исто тако знамо да та ХААРП антена, преко које се путем ХААРП система делује у Србији, постоји у Бељини надомак Београда. У овом доњем тексту са мог сајта и пренешеној радио емисији:

Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП
http://bit.ly/PyUoG0

Теслијанци Др Велимир Абрамовић и инжењер Горан Марјановић говоре о могућностима дејства ХААРПА на човека, његову психу, на природу, то оружје може да буде разорно по човека. Дао сам и мапу те антене која се налази у Бељини. Како видимо из текста, наши властодршци су обавештени да ће се 12. октобра 2012. извршити експеримент са досад најачом емисијом зрачење уз помоћу ХААРП-а. Сетимо се оне преваре из 2009-е са свињским грипом и штетним вакцинама када су фармацеутске компаније произвођачи штетних вакцина, потписале уговор са владама земаља којима су продале те штетне вакцине, да не одговарају за евентуалне последице по људе. Тако и сада влада САД обавештава владу Србије да не одговара за последице које ће се десити 12.10.2012. од максималног зрачења које ће се остварити преко ХААРП системе путем те антене у Бељини, као ни особље из централе ХААРП система.

Мора се покренути неки хитан масовни раћански протест да се апелуја на владу Србије да се под хитно уклони та ХААРП антена у Бељини, ради наше сигурности, нећемо ваљда седети скрштених руку и попут заморчића чекати 12.10.2012, а причати шта ће се десити 21.12.2012.?

42 реаговања to “Одлучујући дан: ХААРП 12. октобра емитује најјаче зрачење над Србијом! Прете поплаве и земљотреси!”

 1. domana Says:

  Posle ovako svima poznatog teksta, lako je promeniti datum testiranja Srbije kao zamorcica … ako on nema veze sa nicim kosmicim … ili politikim 😉

 2. bogoboj Says:

  Da li to znači drugim rečima da će nas naš zemlak oteslati sasvim, ako to već dobro i sasvim nije uradio do sada. Ili je i to još jedna „nadžak baba“, za malu decu i odrasle? Petar

 3. Бранко Says:

  Не спорим овде опасност и могуће злоупотребе ХААРП система.

  Указаћу само на крајњу непоузданост информација које долазе од новинара Миловановића из –Правде. Видим да је и овде раније писано о наводним ХААРП антенам у Бијељини крај Барајева, али новинари су по професији дужни да проверавају информације. Нажалост то све мање чине или намерно користећи сензационализам ради профита, или не би ме чудило, бивајући плаћени од неких интересних група.

  Изгледа да поменути новинар већ месецима понавља ову информацију о ХААРП антенама код Бијељине. Ја сам пре нешто више од месец дана видео на Васељенској ТВ његов чланак, а неки дан после објављено је истраживање једне фејсбук групе, дакле оно што је могао и Миловановић да је иоле професионалан новинар да уради, која је утврдила да се ради о једној антени и то не код Барајева, него на крову Института за физику у Земуну.

  Наравно, Миловановић је наставио да штанцује своје чланке, без обзира на ово. Још један медиј који није под контролом, ФБ Репортер пре десетак дана је исто објавио чланак да нема ХААРП антена у Бијељини крај Барајева:
  http://bit.ly/O0FQRy

  То и даље не смета Миловановићу да и у овом чланку, који је објављен пре мање од недељу дана поново спомиње антене у Бијељини. Сада је додао информацију из свог тајног извора да ће се 12ог октобра вршити најјача проба система ХААРП на Аљасци, што делује као могуће тачна информација. Али у наставак јако сумњам да је тачан и аутентичан: «Одабрано је десет локација ХААРП-а широм света, укључујући и Србију, где ће се овај експеримент извршити. Владе тих држава о томе су обавештене средином маја месеца ове године, а централа ХААРП система захтевала је да евентуална одговорност за последице тога дана и максималног зрачења не сносе ни САД, ни централа овог антенског система»

  Зашто Миловановић не коригује своје дезинформације у вези антена код Барајева:
  -услед обичне новинарске површности и непрофесионалности?
  -зарад сензационализма и тиража?
  -или је у овом случају, као и у другим све учесталијим, на делу НАМЕРНО пласирање полуистина и нетачних информација везаних за осетљиве теме, да би се скренула пажња или да би временом људи отупели па да касније преспавају спровођење неке конкретне СВИЊАРИЈЕ?

  • Небојша Says:

   @domana,

   Да, наравно 🙂

   По мени, они у ствари експериментишу свакодневно са нама, а ми само констатујемо лудило и зомбизам.

   @bogoboj,

   Нема Тесла ништа с ХАРПОМ, он га није направио, њега се не може оптужити за злоупотребу харпа ни под разно, без обзира на његова открића, све је то ствар људске намере, јер ако неко оптужује Теслу за Харп, онда се исто треба оптужити човек који је открио ватру, да је крив за своје откриће, јер су неки Пера или Ђока ватром запалили Микуну кућу, у којој је Мика изгорео, и за то је крив наравно тај ко је измисалио ватру, а?

   Али ватром се може исто тако неком спасити живот, коме прети опасност да се потпуно смрзне од хладноће. Ни за једно, ни за друго, није одговоран и заслужан тај који је открио ватру, већ људска намера, добра или зла.

   Тако је и са Теслом…

   @Бранко,

   Ништа ти не доказујеш да тај новинар суштински дезинформише јавност.

   Прво, није тај новинар реко ништа ново о антени у Бељини, један мој друг је још у априлу прошле године нашо званичан сајт станфорда са мапама ХААРП антена које се разасуте биле по целом свету, једна је била и у Бељини. То је послао мени, и први сам то ја објавио у децембру прошле године, мада сам могао и раније, јер то су биле званичне информације са Стандфорд сајта, јер желим да информишем људе. Свако има потребне информације.

   Е, сада, ко је читао тај чланак о Харпу и слушао повезану емисију „Речено и пречутано“ могао је да сазна да се те антене могу поставити и у затвореној просторији, тако да јавност не би знала ништа. Поента је, али то нико не обрађује, па ни ти Бранко, да те антеме могу бити још 10 или 20 у Србији, и не морају да буду на никаквим мапама, дакле нико ни не би знао локације, а антене ипак постоје, преко њих би се деловало.

   Али, битности ради, какве сад разлике има да ли је харп антена у Барејеву, Земуну, или Клокочевцу, ако је она ту где јесте?
   Никакве, јер преко ње се може деловати било где да је у Србијив

   Због свега тога, јер на ово не указујеш иако се само по себи намењће, као што ти покушаваш да дискредитујеш тог новинара, може се и за тебе рећи да се плаћеник режима, који треба да разводни целу ствар, јер кажеш:

   „Још један медиј који није под контролом, ФБ Репортер пре десетак дана је исто објавио чланак да нема ХААРП антена у Бијељини крај Барајева“

   Под чиијом контролом?
   Под контролом „Режимских маказа“ који те плаћају?

   Дакле, чак и да нема те харп антене у Бељини, што је само претпоставка, будући да још нико није дао њен смимак, ФБ Репортер је дао снимак те антене, али у Земуну.
   Али какве сад разлике има да ли је харп антена у Барејеву, Земуну, или Клокочевцу, ако је она ту где јесте и помаже дејство харпа?

   Могућност да антена у Бељини постоји није још искључена, иако још нема снимака те антене, можда је на на неком брду, а будући да овом марионетском режћиму ни на крај памети није да истражује, и да потпуну информацију, све је препуштено неорганизованом народу, да снима, доказује…

   Ево, користим неке коментаре са фејсбука које је дала Биљана Ђоровић, они описују суштину, чим неко проговори о харпу, јави се гомила њих којима је само циљ ра разводни целу ствар.

   Све је почело прво у шаљивом и ироничном тону…в

   Biljana Djorovic,

   „HAARP ne postoji. To su izmišljotone dokonih novinara željnih senzacija koji lupetaju kako se uspostavlja Novi svetski poredak, da GMO nije hrana koju treba jesti, da postoje chemtrailsi i slične nepodopštine, teorije zavere i slično. Čista paranoja kako bi rekao Barak Obama“

   Biljana Djorovic,

   „Da ne govorimo o vakcinama, fluoru i sl…. Puke priče koje se prenose bez ikakvih dokaza. I osiromašeni uranijum je, suprotno nagvaždanjima lekovit i blagotvoran. Srećne su zemlje i narodi po kojima je posut“.

   Jelena Mileusnic,

   „Biljana vi sigurno ne mislite izbiljno…“

   Biljana Djorovic,

   „Koristim ironiju kao poslednju liniju odbrane od ljudi koji nasedaju na nedotupavne smicalice Novog svetskog poretka. Sada su angažovali neke tipove da po Fejsbuku napadaju svakog ko istražuje istinu o HAARP-u. Metod je sledeći: ko god postavi neki tekst ti tipovi nagrnu na njega u stilu da naklapa, nagvažda, da bi trebalo da ide u zatvor i tome slično.Omiljeno pitanje tih agenata uticaja je: postoji li snimak antene: forografija i sl… Kada vidim da taj odvratan metod ima uticaja na ljude kao što se vidi na ovom profilu, ja se naježim. Otuda ironija…. Naravno da je sve suprotno…. Kao što znamo“.

   Biljana Djorovic,

   „Pogledajte raspravu koju sa njima vodim u grupi: Sanning åt alla!
   Tu su se ti tipovi potpuno razotkrili“.

   Biljana Djorovic,

   „DOKAZ JE TU: HAARP SE NALAZI I KOD NAS U MESTU BELJINA KOD BEOGRADA

   http://dejanlucic.net/

   Biljana Djorovic,

   „Владимир Јевтић: Пројекат ХААРП – страшно оружје или истраживачки подухват?“

   http://www.nspm.rs/

   Biljana Djorovic,

   „Istraživanja su urađena i predstavljena populaciji. Vaše je pravo da prema tim istraživanjima formirate mišljenje i zauzmete stav. Sasvim je legitimno ne verovati činjenicama i živeti u matriksu“.

 4. Бранко Says:

  Ништа ја Небојша нисам ни намеравао да доказујем. Само сам скренуо пажњу на непоузданост извора и изнео своја размишљања о томе.

  Очигледно јесте да се већ дуже време упорно понавља прича о ХААРП антенама у Бељини код Барајева, а да се један од главних штанц мајстора поменути Миловановић није потрудио ни да провери тачност локације, ни да прочита да су други пре више од месец дана утвврдили да је локација антене везана за Институт физике у Земену. Кад се не даје пуна доступна информација то је дезинформација, поготово што се као подразумевајуће говори да се преко те антене плански делује на широку популацију.

  У линку који сам дао све око локације је јасно и детаљно је објашњено, а до тога је могао да дође и новинар да је иоле професионалан, па чак и да «Antena i jeste isključivo prijemna. U pitanju je “2.6m narowband” antena i nema veze sa HAARP projektom već sa IHY projektom univerziteta Stenford. Kontaktrali smo ljude sa insttuta i dobili precizne informacije o toj anteni»

  Према томе има везе и где је и чему служи антена. Наравно и у то се као и у све може сумњати, али то подразумева опет рад новинара професионалца, који ће наставити истраживање, а не лагодно преносити информације које добија од тајног извора и чији део који сам већ у претходном коментару цитирао звучи врло сумњиво, поготово у светлу сазнања о постојећој антени.

  И опет као што сам нагласио на почетку претходног коментара уопште не доводим у питање реалне опасности од злоупотребе ХААРП система.

 5. antiglobalista Says:

  Rusi su napravili odličan naučni dokumnetarac Klim atsko oružje.
  Više nas ne moraju bombardovati avonoma i kasetnim bombama, nego nas bombaruju svake godine klimatskim oružjem
  http://tfile.ru/forum/
  Cilj je kad su nam uništili privredu da unište i poljoprivredu, proizvodnju hrane, da unište prirodu.

 6. eugenika Says:

  Људи не прихватају неке ствари из прве, што би рекли.
  Онда се заитересују, почну да копају…и избезуме се.
  А у каквом подлом окружењу „живимо“…скините ову радио
  емисију и послушајте!

  Мара Кнежевић Керн о глобализму
  http://bit.ly/TSsdEP

  Извињење, ако сам промашио тему, а мислим да нисам…

 7. Zoran Jecinac Says:

  I sta sad.Svaki prosecno normalan covek bi se zabrinuo. Ali ne lezi vraze. Mi smo najpogodnije tle za sve eksperimente.Dakle udri brate dok se vlasi ne dosete ili jos bolje dok Srbin Srbinu ne poveruje. Neko bi reko gde ima dima ima i vatre,a ovde necega zasigurno ima. Sad se pitam koja to spodoba ili ti koji to nadobudni moron sebi dade za pravo da omoguci ili ti aminuje postavljanje ovoga zla,da je dobro ne bi nas zapalo, kojim to pravom i kojom drskoscu neko jedan narod podvrgava eksperimentima,unapred se ogradjujuci od odgovornosti. DA NISU U PITANJE DESAVANJA U OVOJ I OVAKVOJ Srbiji,milio bih da je neslana sala u pitanju.ovako ?

  • Небојша Says:

   Сви који нсте из Бељине, Барајева, Београда, Земуна, проверите ову информацију што пре, да ли је тачна или не, изгледа да су мештани Бељине код Барајева пронашли ту харп антену, али је чува полиција. Погледај ова доле 2 свежа прилога о томе, аудио без слике, стара су само 3 дана, у првом говори мештанин Бељине.

   Ево само укратко о чему се ради…

   У првом прилогу говори неки мештанин из Бељине, и детаљно описије где се налази та Харп антена, или нека направа, будући да је то округлог облика, како каже, величине 3 метра. Налази се каже 300 метара од дома културе у Бељини, на неком грађевинском земљишту и чува га полиција 24 часа.

   Прича и да се људи осећају необично због тог уређаја, да утиче на психу, боли их глава. Та направа каже да је укључена 3 маја ове године пред изборе.

   Тешко да ће моћи и да се слика све то због полиције, али добро, сад се зна локација, а и видеће се брзо тај простор и та направа, макар и са неке пристојне даљине.

   У другом прилогу чини ми се да говори неко ко познаје харп систем, јер говори о томе, као и овој направи у Бељини, каже да је приликом уградње овог харп уређаја у Бељини, био и неки професор са Стендфорда, каже да не може да изазове земљотресе, али климатске промене да, повећање температуре ваздуха више него што је уобичајено лети, утицај на психу, ум итд…

   Харп у Србији1

   Харп у Србији 2

 8. Robert-Radovan Jovic Says:

  HAARP sistemi su, za sada, tamna strana americkih psihi-mentalnih ogleda i pokusaja da ljudsko bice svedu na poslusnu zivotinju sa jedinim ciljem bespogovornog izvrsavanja programiranih akcija. Nije mi poznato da li nasi policajci koji to obezbedjuju uopste i znaju sta cuvaju i u kom cilju? SRBIJO PROBUDI SE. Nek nam neko to objasni: kako, zasto, zbog cega?

  Magistar Robert-Radovan Jovic àbican Srbin medju srbima

 9. Svet je Kauzalitet Says:

  Srbijo,
  prirodno sunčani maksimum sušnog perioda
  +
  harp
  =
  nestašica hrane zbog suše & manjak struje zbog velike letnje potrošnje klima uređaja
  =>
  bogate zemlje koje imaju sisteme za navodnjavanje,ponudi će hranu SKUPLJE na svetskoj berzi,sisteme za navodnjavanja,i kredite za izgradnju dodatnih alternih izvora energije po njihovoj tehnologiji
  =>
  MORAŠ da kupiš skuplju uvezenu hranu
  MORAŠ da kupiš sisteme za navodnjavanje
  MORAŠ da kroz MMF investiraš energetiku jer te čeka i hladnija zima .
  MORAŠ kad tad da praviš njihovu nuklearku jer su alternative skuplje i nedovoljne..
  MORAŠ da se zadužuješ i prodaješ državne resurse da bi platio njima za tvoje osiromašenje i nacionalni kolaps
  ..država više nepostoji zbog socijalne potrebe ljudi nego ljudi postoje za rad postojanja takve države kao banktotirane firme koju preuzimaju interesne korporacija kao što veća riba guta manju.
  Po njihovom tržišnom ptincipu,države su samo kompanije koje mogu propasti i biti preuzimane a nacije biti raseljene ili nestatati kao radnici upropašćenih firmi..

  to mi nismo razumeli,NOVO ORUŽIJE ZAPADA,ne primenjuj više SANKCIJE nego NOVU TEHNOLOGIJU NASILJA, TRŽIŠNE REPRESIJE.

  cenzuriši ovo

 10. Небојша Says:

  Ало, еј, људи, где сте?
  Јел има живих у Бељини, Барајеву и околини?

  Нека неко услика тај простор на 300 метара од дома културе, па нек покаже слику да видимо да ли је на тој њиви нешто инсталирано или не. Ако тај простор због обезбеђивања локације од стране милиције не може да се услика, нека се јави и то, да барем знамо неку информацију.

 11. Vladimir Says:

  Ima jedno postrojenje antena u Švedskoj i jedno u Britaniji, kako nađoh negdje jedan podatak… Ima i jedna antena u privatnom vlasništvu iza tunela Budoš u Nikšiću, i po svemu je klasična HAARP-ova…
  Evo ovdje u drugom dijelu snimka ima predavanje dr.Abramovića na Teslindan u Staroj Pazovi, gdje je govorio i o HAARP-u:

  HAARP kalcificira pinealnu žlijezdu i sprečava lučenje melatonina, hormona duše – svi problemi nastaju usljed toga što tijelo ne proizvodi melatonin. Onda se ne treba čuditi upravljanju ponašanja mase preko antena ovog izopačenog projekta.

 12. Radovan-Robert Jovic Says:

  Predlog za urednika ovog prostora: Bilo bi vrlo interesantno i poucno, pogotovu za nase rukovodioce, da posle svake pisane diskusije objavite rezume bar vecine prispelih odgovora i komentara. To je veliki posao ali bi se na kraju ipak jasno videlo sta narod misli o ovim vaznim temama i u ovom teskom vremenu, o buducoj sudbini Srbije? Sa uslovom priznavanja Kosova za ulazak u E.U. bicemo tesko osteceni: moralno, finansiski, politicki …. Ljudi koji su, sticajem raznih mahinacija, na celu drzave ocigledno su spremni da to prihvate bez pogovora i diskusije. U moje vreme su i seoski odbornici nekoga zastupali a oni, koga i pod kojim uslovima, oni zastupaju? Magistar Radovan-Robert Jovic obican Srbin medu Srbima

 13. Skulja Says:

  http://www.dverisrpske.com/
  ПРОФ. ДР ВЕЛИМИР АБРАМОВИЋ О ЛАЖНОМ СЛЕТАЊУ НА МЕСЕЦ

  • Небојша Says:

   Слушао сам то јуче, припремам се да то поставим на Ју Тубе, ако то не стигнем данас, биће сутра.

 14. Katarina Says:

  Priblizava se… 🙂

 15. kokotere Says:

  Samo da znate izbori u Crnoj gori su 14 oktobra ko zna možda slično rade kao pred vaše izbore u Srbiji,pozdrav iz Nikšića i hvala na iteresantnim temama

 16. ивант Says:

  Поред електронских апарата који би омели таласе харпа а које тренутно немамо, једини начин заштите за нас је умирење ума и силазак са фреквентног опсега у ком харп делује или боравак у дубокој природи, тј. густој шуми, како каже проф. Абрамовић, која упија све штетне вибрације.
  За нас људе у граду, молитва, медитација или тиховање, једини су и веома делотворни начини да се потпуно заштитимо и остнаемо ментално здрави.

  • Небојша Says:

   Имају, Теслијанци праве мале анти-харп уређаје, то није проблем да се направи, али бране само себе и своје најближе на местима где живе, то могу.

 17. Vladimir Says:

  – Promocija knjige „Globalno drustvo i evolucija svesti“ Mise Vasica –

  Govore:
  Prof. dr. Velimir Abramović, filozof,
  Prof. mr. Tijana Fišić, akademska slikarka,
  Milovan Stanković, pisac i pesnik, i
  Miša Vasić, autor.

 18. Vladimir Says:

  Kokotere,

  pozdravljam te iz Podgorice kao, kao i tvoj a moj nekad studentski grad Nikšić. 🙂

  Što se tiče upravljanja masom, dovoljan je „prirodni haarp“, tj. korišćenje propagande reakcionarne (zasnovane na lažima) i retorike sa srdžbom uz adekvatnu frekvenciju glasa i gestikulaciju. U oba slučaja, retorički i pisano propagandno, ako je bilo prethodnih sukoba među narodima onda se ponavljanom laži uvećava efekat stereotipa i uspjeva kao istina na kraju… Zato stvari na vječito najvnu masu lako uspjevaju od moćnika širom Zemlje kroz sve vijekove. (EKV kaže „olovne godine“ a trebalo bi „olovni vijekovi“…) Hitler je shvatio najbolje način vladanja masom – elektricitet je širio od centra (bine i govornice kao jezgra centra) ka „periferiji“ (masi), budeći i zloupotrebljavajući frekvencije uzbuđenja 15-20Hz. Pomnožite to po glavi prisutnih (mase) i dobijate elektricitet mase. Taj elektricitet se prenosio i razmjenjivao međusobno, jer u retorici uvijek važi da govornik treba da „razgovara“ sa masom i ona s njim, kroz to međusobno posebno komuniciranje dok sve traje. na taj način je baš Hitler dovodio do hipnoze mase koju je naveo na genocid, da ga tako odobri, zato što se u klasičnoj hipnozi svijest hiprnotisanog sa svojom frekvencijom usmjerava samo ka hipnotizeru i njegovom glasu sa određenom frekvencijom, pa tako prima sugestiju ali ima uskraćenu kritičku svijest. Zato su klicali i na riječ „istrebljenje“ bilo koga, kao što su kroz medije i laž širom Evrope mase prećutno odobrile genocid u trećem nuklearnim ratom niskog intenziteta u svijetu, a prvim u Evropi bombradovanjem SRJ 1999….
  Sada vam je jasno kako je Hitler uspio, i kako danas usjevaju samo kroz medije da vladaju, jer govornici sa srdžbom više nisu potrebni. Na žalost, svijetom vlada crna magija, jer reakcionarna propaganda nije ništa drugo do zloupotreba fotonistike. Samo se sjetimo kako se vid ostvaruje i sjetimo se vibracija, a osnovno etarsko svojstvo je baš to… „Moj glas je kao vatra“ kaže Ibn-Rabin u Talmudu, a vatra je filozofski princip zagrijevanja, elektriciteta prirodnog i vještačkog, topline i sl….
  Čovjek treba da bude imun prije svega na političare. Kad jednog dana bude ugašen HAARP, ako običan čovjek ne napravi sebe ubuduće imunim na moćnike i pokaže neposlušnost i odbijanje čitavog sistema politike u globalu, onda ljudski rod nije učinio ništa. Od svega što je urađeno do danas, vidi se da glavno nije od starta čovječanstva – ono što je korijen svega, matematički i društveni, a to je opšta pažnja mase i puna svijest.

 19. Vladimir Says:

  I ne znam da li znate, ali nema ništa od ovoga sa HAARP-om, jer je antena uklonjena, reče prošle nedjelje Milan Vidojević u emisiji sa Lj. Kljakićem i dr.S.Radišićem u Marićevoj emisiji „Ćirilica“.

  • Небојша Says:

   Да, зна се тo, сад се прича да су те бељинске антене премештене на Космају…

   Србија у необјављеном рату

  • Небојша Says:

   Ево, баш ми је малопре стигао циркуларни мејл од професора Радишића, а повезано је са том емисијом „Ћирилица“ када је он говорио о Харпу.

   Светозар Радишић: ХААРП и Србија


   Ево шта каже Радишић:

   „На захтев многих пријатеља да се постави на YouTube емисија „Ћирилица“ у којој сам био гост 24. септембра 2012, стављени су њени делови /у сировом облику, без редакције одговорног лица са Happy TV/. Нисам гледао емисију, јер сам био ван Србије. Чуо сам да је део мојих исказа скраћен, а знам да је крај снимка пребачен на почетак и да је нешто додато. Но, ево оригинала делова, у којима сам сам учествовао. Добијање сировог снимка пре емитовања, поставио сам као услов за учешће“.

   Мене овај тип, водитељ, ужасно нервира, стално истиче себе и прекида госте баш кад крену нешто најинтересантније да причају, са потпуно неким блентавим подпитањима, тако да особа понекад и не настави започету значајну мисао, да је доврши до краја, јер овај „ћирилица“ га преусмери на латиницу, и све се изгуби…

   Иначе, то Теслијанци знају, данас када је технологија толико напредовала, димензије антена више не значе ништа, тако да када вам неко каже „ова антена је само пријемна“ то није тачно, јер уз разне додатке, који могу бити и под земљом, који се не морају видети, итд… итд… та иста „само пријемна“ антена може бити и одашиљач. И то се може врло лако открити мерењима. Проблем је што такве провере и мерњења власт уопште не ради, тако да свако ко из иностранства овде нешто инсталира поред марионета на власти, може да ради шта хоће, без секирације да ће нешто бити провераван од власти, јер кад су марионете нешто проверавале? Никад, оне само слепо извршавају наређења.

  • Небојша Says:

   Светозар Радишић: Група 69

   Ја би овом циркуском и вашарском водитељу, да сам неки фактор, забранио да буде водитељ на било којој озбиљној телевизији, односно да води и усмерава озбиљне тема, јер сваку озбиљну тему у*ере, а циркуске може да води. Али ми немамо озбиљну телевизију, то је проблем.

  • Небојша Says:

   Тај Миломир Марић видитељ „Ћирилице“, сваку озбиљну тему максимално избанализује и доведе на ниво циркуса, на ниво „ТВ фарме“. Ако је он водитељ, ја сам онда редитељ. Наравно, то озбиљни гости знају, али кад нема озбиљне телевизије, они ипак прихвате да буду гости, желећи да у етар пусте неку вест народу. Међутим, том Марићу се треба дати услов:

   Ок, гостоваћу код тебе, али да ћутиш док причам, док не кажем, тачка.

 20. ивант Says:

  Слажем се, међутим, он мора непрестано да банализује да би се уопште одржала ова јако популарна емисија.
  Скинули би га одмах да је потпуно озбиљан. Овако, нико није сигуран шта заправо мисли док за то време гости ипак изразе свој став и на крају крајева појаве се у јавности. Зна он шта су мејстрим медији и како се за велике масе пакују информације које могу да прихвате.

  • Небојша Says:

   Он нити може да буде озбиљан. Нама шансе, ни под разно, знам ја њега и од раније.

   Рецимо, Биљана Ђоровић је озбиљна, она и дан данас води озбиљне емисије на радију и нико је не укида, садашњи „Селен“. Њој да даш овакву емисију да води, то би била потпуно друга прича, да је слушаш са задовољством, као наравно и госте, максимално би извукла из њих, не би их прекидала, већ насупрот, подстицала би их да што више битног кажу.

   Нема тај Марић благе везе, нити културни ниво, само умишља да нешто зна, свака његова емисија је циркуска парада, мени се смучи док то гледам, док Биљану Ђоровић слушам са задовољством.

   Рецимо, ТВ Мост има озбиљне емисије, извуку максимум из гостију, и нико их још није укинуо.

   Исто то се односи и на Оливеру Милетовић, у њеним емисијама се баш озбињно говори о разним овим темама, имала је и она тему о харпу, и хајде да упоредимо њен инсерт о харпу, и Марићев:

   Војислав Милошевић: ХААРП који је постављен у Барајеву, почео је да функционише почетком маја 2012.!

   Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

   Човек је причао озбиљно о харпу, дао значајну инмформацију, и нико није забранио Оливерину емисију. Упоредити Марића и Оливеру као водитеља што се тиче озбиљности је смешно, Оливера је доктор за њега, озбиљно води емисије о озбиљним темама, а емисије јој и даље трају, не укидају се.

   А Марић, шта ради? Он сваку озбиљну тему банализује, он уствари прави неки свој шоу програм где су гости у другом плану, јер он жели да истакне само себе, свој его, као „он нешто зна“, а смисао за хумор му је на нивоу детата, и зато је свака његова емисија са озбиљним темама чиста банализација и циркус.

   Више о овој Оливериној емисији погледати овде».

 21. Kraj "čovečanstva" Says:

  12. октобар 2012. | 13:22 | Извор: ФоНет

  Отворен „Тесла фест“ у
  Новом Саду

  НОВИ САД
  – Горан
  Сечујски,
  члан Градског већа
  Новог Сада за привреду
  отворио је данас 26.
  Међународни фестивал
  иновација, знања и
  стваралаштва „Тесла
  фест 2012“, који су
  организовали Светска
  организација за
  интелектуалну својину,
  Завод за интелектуалну
  својину Србије,
  Факултет техничких
  наука у Новом Саду и
  Савез проналазача
  Војводине.
  Fb___________________________
  Stanislav Saša Arsic

  На данашњи дан 1887.
  године Никола Тесла
  пријавио свој први патент у
  области полифазног
  система преноса електричне
  енергије.

  comment:
  ..prijavio hohstaplerima koji su Markonju priznali otkriće Teslinog radija,a kasnije mu dodelili i Nobela za to što je uspešno opljačkao i plagirao fundamentalna Teslina naučna otkrića.Dobro je što to Novi Sad organizuje da koliko toliko okaje i grehe Pupinove što je bio uz te lopurde protiv ČOVEKA No.1 SVIH VREMENA ODKADA JE I DOK BUDE POSTOJALO NEGDE U SVETU ČOVEČANSTVO.
  ..na današnji dan je i taj EU „smisao za mir“ kao i onaj Edisonov „smisao za američki humor“ DOBIO ISTU TU LAŽOVSKU NOBELOVU NAGRADU ZA UJEDINJENJE NARODA I DOPRINOS MIRu po receptu koga su,gle čuda, lopurde opet plagirali od „dekadentnih“ balkanskih malih naroda u davno pre PATENTIRANOJ MIRNOJ ZAJEDNICI JUGOSLAVIJI kad su evropski narodi roptali u duhovnom mračnjaštvu kaznenih međusobnih ratova EGOISTIČNIH IMPERIJA BEZ BALKANSKOG SMISLA ZA DUH MEĐUSOBNOG UVAŽAVANJA U ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU NARODA NA JUŽNOSLOVENSKI JUGOSLOVENSKI NAČIN.
  ..Danas bi Tesla mogao da kaže,..nije mi krivo što su pokrali moje ideje nego što nisu nikad saznali čemu služi to što kradu..

  Teslijanci sa Kosova

 22. V. / (T = Wb/m2) / duh-nauk Says:

  Sve je to tako i surova realnost, na veliku žalost, ali mora se priznati i nemar, brzopletost i ponegdje praznoglavost Južnih Slovena jer nije Zapad za sve kriv. Božanstvenost je dala šansu koja nije iskorišćena. Od toliko Jugoslavija nijedna nije bila sređena, zato što su, kao i u svemu na političkim scenama, trijumfovali izopačeni političko-ideološki ideali… A što se tiče Markonija, „tog ljudskog velikana prije svega“, koji je dogurao dotle uz pomoć fašizma u Italiji i poznanstva sa Musolinijem, pa do Edisona sa svojim prijateljem Henrijem Fordom – finansijerom nacističke stranke i eutanazijskih projekata u Americi, a Edisona koji je znao samo dorađivati tuđe od svojih asistenata koji su se odricali autorskih prava za veliki novac da bi ih ovaj proglasio „svojim“, može se reći, kada se sve sagleda, da su bili: „velike ljudine“, „humanitarci“, „moralni i etični ljudi“, „antifašisti prije svega“, „koje nije vodio lični interes i interes korporacija, već čovječanstva“.

  Tako danas ne treba da čudi kako i Obama, podvođa jedne imperije, dobi Nobelovu nagradu „za mir“ samo što je onda sjeo na predsjenički presto da bi nakon toga poslao bombe na Libiju. Ne treba da čudi ni za nagradu EU. Pa još davno je i Ajnštajn dobio, ali ne za teoriju koja nije bila originalna a kamo li tačna, nego za fotoefekat, dok se ljudima unazad 70 godina koji su radili tehnički na tome nije dala nijedna nagrada…

  Sve su to „mirotvorci“ koji za mir i humanitarne reakcije šalju atomske bombe i napalm nekada, kao i nekadašnje trovanje zemljišta pesticidima i buldožerisanje zemljišta u Vijetnamu, danas bombe osiromašenog uranijuma, spremljene viruse, istopolne brakove iz kojih „nastaju djeca“ da bi se oteta davala istopolnim na usvajanje, favorizovanje jednih zločina oslobađajući počinioce drugih i sve ostale „zdravorazumske postupke“ u cilju „demokratije“, „humanitarnih reakcija“, „mira“ i „integracije čovječanstva globalizacijom“. A sve to podržava EU, jer se radi o spoju imperije i hegemonije za prodor na Istok, kako bi se narodi održavali u sukobu za pokvarene skrivene interese i ideale i na kraju svjetska populacija svela na na što manji broj. No, malo su se proračunali, pošto demokratija i imperija sa imperijalizmom ne idu zajedno, jer bi to bilo isto kao da je Hitler bio demokrata a vodio onakve ratove i zločine sa svojim timom na vrhu zemlje – jedno drugo isključuje, ali i kad ne, rastezanje imperija sa imperijalizmom dovodi do kraha – ZLO SAMO SEBE UNIŠTAVA.
  Ostaje samo nada u kosmičku pravdu za cijeli svijet kao i za ove prostore, pa tako i što se tiče Kosova, a ne bi bilo loše da im iz više dimenzije duh Nemanjića tamo odgovarajuće sudi matematikom kroz DNK, svakoj individui koja se osilila i napravila bilo koji zločin, od balkanskih dekadenata u strukturi NATO i EU, stranih vojno-korporacijskih organizacija, pa do teroristo-fašista koja djecu svoju truju lažima u Albaniji putem „prosvetnog sistema“ da su Balšići „njihova dinastija“ a cijeloj populaciji im „preci Iliri“ da bi pravdali okupaciju bivšeg prostora SFRJ pa čak i dio BiH-a (što bi isto sjutra pisali za srpsku kulturno-naučnu baštinu na Kosovu), a o čemu EU, nekim čudom, „pojma nema“. Vidjećemo hoće li po nekim takvim prijetnjama biti rata do kraja novembra ove godine, u cilju „ispravljanja vještačkih granica za stari ilirski živalj“.
  Daće kosmički matematički balans da se takvi ideali ne ostvare, okretanjem polariteta nakon sakupljene energije izopačenih (zato je samo na primjeru Markonija jula 1943. poništen patent koji je ukrao Tesli; isto je bilo i sa velikim istorijskim fenomenima imperija sa imperijalizmom, hegemonijama… koje se više nikad ne mogu ostvariti, jer prošlost stupa na scenu i nakon 1 sekunde i ne može se u društvenom svijetu isto ponoviti, već samo uraditi neuspjela kopija.

  NEKA IZOPAČENI UMOVI NIKAD NE OSTVARE SVOJE IDEALE!!!

  NEKA MATEMATIKA NA MAKRO-MIKRO NIVOU ONEMOGUĆI NJIHOVE KRAJNJE CILJEVE!!!

  ONI SU SAMO ANTIZLATNI REZ U SPIRALI SVOG BEZVRIJEDNOG DNK, KOJIMA TREBA LAŽNA SVJETLOST U SVOM CILJU I DA BI SE PRIKAZALI MASAMA, GLOBALNO, KAO PRAVA. SVE TO TRAJE DOK SE MAKRO-MIKRO PRORAČUN NE SVEDE NA 1 ILI 0, KAO ŠTO JE BILO SA SVIMA TAKVIMA U ISTORIJI (zato su rijetki mudraci umirali na stratištima sa osmijehom na licu pred oružjem izopačenih umova, znajući da duša teži beskonačnom).

 23. Gordon Flash* Says:

  Da nije bilo ČOVEČNOSTI Južnih Slovena ne bi bilo ni jedne Jugoslavije,a da nije bilo Jugoslovenskih vođavođa SVE BI JUGOSLAVIJE BILE USPEŠNE.

 24. ивант Says:

  хвала Владимиру на линковима са промоције књиге Мише Вацића, а ево нашег премудрог професора и у Ћирилици

 25. Jasenka Petrujkic Says:

  Evo najave da je Air Force of US predložio Američkom Kongresu da zatvori HAARP.
  http://www.adn.com/2014/05/14/3470442/air-force-prepares-to-dismantle.html

 26. oki Says:

  jebote pa ja sam taj dan polomio zube

 27. Небојша Says:

  19.05.2014.

  Обавезно погледати овај најновији прилог:

  Инфо ратници радија „Снага Народа“: Гост Велимир Абрамовић – Да ли су најновије катастрофалне и невиђене поплаве у Србији изазван харпом? Видео
  http://wp.me/p3KWp-6HD

  У емисији је било речи и о томе да ће се ускоро од стране 3 независна инжењера ових дана извршити сва потребна мерења на мосту на Ади, како би се утвдило да ли је у мосту стварно уграђен харп уређај, а резултати тих мерења биће објављени идуће недеље у емисији „Инфо ратници против новог светског поретка“ радија „Снага Народа“.

  • Небојша Says:

   Фридриг Вагнер говори о ратном злочину бомбардовања пројектилима са осиромашеним уранијумом и самој катастрофалној штетноси осиромашеног уранијума по људско здравље (преведено)

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   „Фриедер Вагнер је одрастао до средње школе у Хоф (Саале). Од 1966 до 1969 био је помоћник за камеру код Лукаса Марија Бохмер, Жерар Ванденберг и Јан де Бонт. Од 1970 ради као независни камерман. Као одговорни сниматељ у многим документарним филмовима добија 1982 златну награду Адолфа Гриме. Раније је добио сребрену Гриме награду. Вагнер је, такође добитник Европске награде за телевизију. Од 1982, Вагнера ради своје филмове као писац, кинематограф и редитељ. У сарадњи са Елвира Охоа основао је филмску продукцију. Од 1986 он је такође радио са ЗДФ-а познати немачки ТВ. Од 1992 се окренуо истраживачким документарцима за АРД, ЗДФ и ВДР.

   2003 Вагнер је снимао документацију „Лекар и контаминирана деца у Басри“ који је емитован на ВДР-у. За то је добио награду на европском ТВ ОКОМЕДИА.На основу тог материјала урадио је 2007 и 93-минутни документарни филм „Смртоносна прашина“. Упркос свим позитивним реакцијама и награде Вагнер не добија више посао. Филм „Смртоносна прашина“ је у немачкој непожељан.
   Фридер Вагнер је ожењен и има двоје деце и живи у Келну.“

   ochoa-wagner.kulturserver-nrw.de/

   Искачем из ове теме око харпа, да искористим прилику да укажем на штетност од осиромашеног уранијума по људско здравље, будући да смо бомбардовани од НАТО злочинаца 1999! И ово требамо увек имати на уму. Пажљиво послушајте Вагнера о самој штетности осиромашеног уранијума по људско здравље и колико дуго траје његово зрачење тамо где га НАТО „посеје“.

  • Небојша Says:

   Извор: ВестиНет

   РУСКИ АНАЛИТИЧАР ТВРДИ: Климатским оружјем и поплавама руше Републику Српску и Србију

   21. мај 2014. 14:08

   Дмитриј Седов: Уз климатско оружје, ефекат поплаве је баш онакав какав је предвиђен

   Присећам се како је у време рата у Ираку свет облетео следећи филм. Из америчког хеликоптера се пуца по лоповима који су одлучили да разделе некакву робу из напуштеног камиона. Судећи по кадру и коме се од испаљених пројектила отржу чак и велики точкови камиона иза кога се крију људи, пуца се из аутоматског топа. А када комад долети до човека, тај се распада у хиљаду комадића. Све је као у стрељани: хеликоптер виси у једној тачки, стрелац мирно циља у следећу жртву и пуца. Када се жртва растури стрелац равнодушно воки-токијем извести: „роџер“.

   Реч „роџер“ на америчком војном сленгу значи „лобања“ или „мртвац“. А цео ужас сцене је у томе, што за посаду хеликоптера људи на које је пуцано топом уопште не представљају људе. То су – циљеви. Зато што су људи седели у хеликоптеру, а на земљи је било нешто – „ништа битно“.

   Данас се на Балкану најбоља станица за прикупљање информација налази у бази Бондстил. Тамо се региструје све што се дешава у етру, између осталог и репортаже за медије, преговори српских спасиоца, полиције, руских експерата из Министарства за ванредне ситуације. Региструје се и све већи број погинулих. Вероватно и овде, када стигне вест о новом утопљенику, неко равнодушно извести: „роџер“.

   Како би колико-толико помогли Србима технику за спасавање Руси пребацују хиљадама километара далеко. Али за спас од гигантске поплаве нису потребни појединачни комади, већ стотине средстава за спасавање. А она су ту, на пушкомет: у Бондстилу. Тамо има технике за воду, понтона на расклапање, средстава за прву помоћ настрадалим – ћебади, шатора, суве хране, има лекова, пумпи и уређаја за филтрирање. Има много чега што би за народ који је претрпео катастрофу представљало немерљиву помоћ.

   Али „Бондстил“ – то вам је онај већ поменути хеликоптер, из кога са висине људи изгледају као оно нешто – „није битно“, чији живот не вреди ни колико једно ћебе, а поготовоне као ланч-пакет. Из те базе катастрофу посматрају са знатижељом.

   Ни џентлмени из ЕУ баш много не журе да пруже помоћ. Много је удобније седећи уз камин и пућкајући дуван из луле дискутовати о људским правима него извадити новчаник и бројати новчаницу по новчаницу да би се помогло тамо некаквим Србима.

   Чека се време када ће катастрофа проћи и њене последице се показати у пуној мери. Тада ће се појавити ММФ и издвојити потребан новац од неколико милијарди долара, само уз минималних 10 процената камате. Зар то није великодушно? Да се из срца откине цео камион свеже наштампаних новчаница, које ММФ коштају таман онолико, колико кошта стари папир и усто, како би се наставила пљачка земље која је и без тога спала на просјачки штап, поброји читав низ услова, те их пребацили у Београд.

   Ако се упореди са ирачким филмом – то ће бити чин праве-правцате великодушности. Па неће да се пуца се из крупнокалибарског топа! Само ће се земља елегантно придавити ужетом од новог дуга и пљачком најзад дотући. А једном, када прође много и много година, неки нови Едвард Сноуден ће открити информацију о томе како је покушавано да се помоћу климатског оружја дотуче Србија. Данас америчке власти неће да одговоре на питање шта ће им у Канади и на Гренланду станице са снажним краткоталасним зрачењем, баш као и посебна група сателита са ретранслаторима тог зрачења. Из непознатог разлога они не реагују ни на извештаје Руске Академије Наука о експериментима које они изводе, а који се односе на производњу „јонског сочива“ у горњим слојевима атмосфере.

   Смисао тих експеримената је у томе да над одређеном облашћу преко зрачења сателита може да се стањи озонски слој – добија се озонска рупа кроз коју стиже појачано загревање ваздуха, а у атомосфери долази до планиране турбуленције. 2010.године руски научници су са врло озбиљним разлогом посумњали да је страшну сушу у Руској Федерацији изазвала људска рука.

   Тим пре, што су руски РЛС регистровали пролажење америчког сателита који је испуштао ласерски зрак на местима где је суша била најјача, а надлетао је на малим висинама.

   Данас је дошло до неочекиваног и необјашњивог циклона над Србијом. Судећи по томе што ни Вашингтон, ни Брисел нису до сада мрднули прстом како би помогли да се ситуација поправи, рекло би се да он за њих и није био баш толико неочекиван.

   Али зато ефекат који је он донео ја био баш онакав, какав је требало да буде!

   Рекло би се да англосаксонци практикују методу „два у једном“. Са једне стране се изврши нови експеримент из области климатског оружја, а са друге се испроба бацање Србије на колена.

   Мада – „љубав“ англосаксонаца према Србима јако личи на страст настраних. Они уживају кад тај народ пати. И, вероватно ће врхунац доживети уколико буду могли да кажу: „Србија – „роџер“.

  • Небојша Says:

   Ове катастрофалне поплаве средином маја 2014. избациле су на површину истину о Србији, држава Србија не постоји! Нема никакве организације и реда, на главним местима су људи који немају благе везе како да унапред и стратешки припреме државу за овакве катастрофалне елементарне непогоде, да их евентуално спрече, предупреде, да их ублаже, само мисле како да напуне своје џепове парама! Немају никакве емпатије према обичном човеку, према србском народу….!

   Немају пара за лопате, хеликоптере, чамце, али имају пара за 50.0000 службених аутомобила», имају пара за високе плате и апанаже, имају паре за своја обезбеђења, за разна путовања по белом свету, али за обичног смртника немају ништа, немају ни најосновније! Немају ни лопате! Немају чамце! Немају хеликоптере! Немају ништа: „Цркни сиротињо, цркни стоко…!“… то је порука, то нас чека са овом квислиншком марионетском влашћу…!

   Лазански брутално огољава тоталну разбијеност Србије око ових поплава. Заказала цивилна заштита, војска разбијена (саветници јој били британски и холандски генерали (!!?). Држава нема лопате, моли грађане да донесу лопате, нема амфибије, нема чамце, нема хеликоптере.

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Лазански почиње да прича од 9 мин. и 10 секунди…

 28. Небојша Says:

  Ово је снимак данашње емисије (24.05.2014.) „Инфо ратника против новог светског поретка“ у којој је поново гостовао професор Велимир Абрамовић и говорио и повезаности најновијих катастрофа и поплава у Србији са прецизно вођеним метеоролошким ратом.

  Велимир Абрамовић: Најновије катастрофалне поплаве маја 2014-е у Србији изазване метеоролошким ратом – 24.05.2014.

  http://wp.me/p3KWp-6HY


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: