Небојша: Црко ми је компјутер! Привремено обустављам рад на блогу, док не решим проблем


Поштовани посетиоци јављам се од једног пријатеља, пре 3 дана цркла ми је матична плоча на компјутеру тако да не могу ништа да радим на њему, да преглеђујем имејл пошту, а ни да одржавам блог. Да би наставио рад на блогу требају ми потпуно нове и квалитетне компоненте за нов компјутер, тако да сам решио да распишем донације закључно са 27. Јулом ове године, за нов комјутер, будући да ми је за комплетан и свеобухватан рад потребан квалитетан и брз процесор, и све остале пратеће компоненте, добар хард диск, монитор са равним екраном, да поштедим ове моје намучене очи итд…

Да би купио један такав добар компјутер, потребно ми је 500 евра, тако да ако би ми посетиоци и поштоваоци мог блога и дела добровољно својим донацијама помогли у томе, био би им много захвалан!

Наравно, само ако се може, све је то на добровољној бази и ако се може, јер сам свестан да је беспарица све присутнија и присутнији у народу.

Донације расписујем закључно са 27. јулом ове године, и ако не прикупим потребна средства, мораћу да одвојим неке паре од донаторске помоћи за поправку зуба, коју сам већ прикупио раније, управо преко овог блога, од добрих људи и поштоваоца мога рада, јер морам да наставим рад на интернетру, будући да ми је он за сада једино средсво неке најминималније, какве такве зараде за живот. У том случају, све потребне компоненте које би купио биле би половне, јер морам да наставим рад.

Будућу да ми није доступна електронска пошта, ко жели поводом овога да ме контактира, да нешто каже или предложи, нека ме позове на мој мобилни телефон:
062-354 943

Унапред се захваљујем од срца, свим потенцијалним донаторима!

Динарске донације уплаћивати на следећи рачун:

Banca Intesa

Уплатиоци уплатницу попуњавају  овако:

уплатилац:………. име донатора…
сврха уплате:…. на текући рачун
прималац:……… банка Интеса
износ: ……………..

Број мог  текућег рачуна је:

160-5400100450913-16

……..

Девизне донације уплаћивати на следећи рачун:
……..

7A: Account with institution:RZBSRSBG
RAIFFEISEN BANKA AD
BEOGRAD, RS59: Beneficiary customer:RS35265050000012360739
(за моју тачну адресу становања, обратите ми се на: 062/354 943)

Можда ће овај вид новчаних трансакција бити неком погоднији, од уплате на банковни рачун. Ево како изгледа та ПосТнет упутница, горња слика је за ПосТнеТ упутницу, а доња за Поштанску упутницу. Разлика је у брзини испоуруке:

skica

Сва објашњења можете наћи ма доњим линковима…

Трансфер новца – Србија
http://bit.ly/iHlVgJ

Објашњење за ПосТнеТ упутницу
http://bit.ly/k64a9k

Трансфер новца – иностранство
http://bit.ly/iA5g9f

Путем Western Union упутнице
http://bit.ly/jgfq7R

Списак пошта које обављају услугу WU упутница
http://bit.ly/jpW1Tl

Праћење статуса:
http://bit.ly/j1bYSu

Call centar:
http://bit.ly/lkka0Y
http://bit.ly/lEBB3n

Ево о том начину трансакције са других сајтова:
http://bit.ly/lu2CDh
http://bit.ly/lzAZoo
http://bit.ly/lgXXDa
При дну стране говори се до детаља о томе…

http://bit.ly/meEdw9
Овде само укратко.

Име и презиме знате, а мој број мобилног је:
062/ 354 943

2 реаговања to “Небојша: Црко ми је компјутер! Привремено обустављам рад на блогу, док не решим проблем”

 1. Небојша Says:

  Драги посетиоци,

  Ево да вас обавестим о тренутној мојој ситуацији око компјутера. За око 140€ купио сам добар половни компјутер и сада га управо тестирам. Успео сам да оспособим и стари рачунар, јер осим матичне плоче која је цркла, све остале компоненте су биле исправне, тако да сам куповином половне скоро идентичне матичне плоче (15€) као са старог компјутера, оспособио и стари комјутер за рад.

  По карактеристикама, овај нов-половни компјутер је значајно бољи од овог старог, али ћу овај стари (80 ГБ. хард диск) да користим као складиште за разне матерјале, а на новом ћу да радим (160 ГБ. хард диск). Данас треба да купим један кабл да повежем стари и нови компјутер ради преноса драгоцених података са старог на нови рачунар и ради ове директне повезаности око складиштења разних матерјала.

  Треба још мало да изтестирам овај нов комјутер, затим да инсталирам све потребне програме (неки ће бити и нови, јер на старој машини нисам могао да их инсталирам због слабијег процесора који не подржава њихов рад) тако да се надам да ћу са уобичајеним радом на сајту почети од понедељка или уторка.

  Донације

  На име донација за компјутер стигло ми је тачно 8150 динара, тако да се свим донаторима искрено и од срца захваљујем на помоћи!!!

  Будући да један донатор, који је дао највећи прилог (5000 динара), није хтео да му објавим име, не би било фер да објавим и остала имена људи који су ми помогли. Свима вама, ви знате ко сте и ја знам ко сте, срдачно се још једном захваљујем, јер сте ми помогли да колико-толико покрпим све новчане трошкове.

  Поздрав свим донаторима и посетиоцима мог сајта, од срца!

  srce-1

  srce-2

  Небојша Јовановић

 2. МиодрагНоваковић Says:

  Reblogged this on СРБски ФБРепортер.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: