Помоћ за Србског Песника и Посвећеника Драгана Симовића! Егзистенција му је угрожена!


Пре неки сат, преко мејла екипа Фејсбук Репортера ме је обавестила да је нашем Песнику и Србском Посвећенику, Драгану Симовићу, искључен интернет због немогућности да исплати рачуне, а ко зна, можда му искључе и струју. Пре отприлике 24 сата, добио сам на мејл од Драгана, закачено у атачменту, два текста за објаву, ја то нисам због презаузетости и рада на једном матерјалу одмах погледао, будући да сајт уређујем и радим на њему сам самцит, већ сам ускладиштио те текстове у фолдер за Драганове матерјале, да то касније прочитам.

Доста од других добијам разне матерјале да им објавим на сајту, и због велике и огромне презаузетости радом на њему, обрадом разних матерјала, а ту је и константан премор, презасићеност интернетом, ја те матерјале оставим да прочитам касније, кад имам времена, јер морам ове моје измучене очи да сачувам.

Сада, када сам погледао та два Драганова текста, видим да је само један за објаву, а други текст је у ствари било писмо, упућено мени и људима са Фејсбук Репортера, где нас Драган обавештава да му је искључен интернет. Оба текста у Wordu писао je он, али све је послала његова ћерка Ива из стана једног њеног пријатеља.

У поруци није ништа написала, само су била та два текста закачена у атачменту. Да ме је обавестила у поруци у мејлу да је Драгану искључен интернет, реаговао бих брже, зато ову објаву за помоћ Драгану објављујем са закашњењем од 24 сата.

Ево како се може брзо и ефикасно помоћи Драгану, путем ПостНет Упутнице, јер потребно је само знати име примаоца донације и његов број мобилног телефона, не треба адреса становања, и онда му се у пошти уплати ко колико може: 100, 200, 500 динара. Ево података за Драгана:

Драган Симовић,
мобилни телефон: 064 471 70 83

Кликните на доњу слику да је увећате, како би и сликовито видели како се једноставно врши уплата преко ПостНета.

Помозимо нашем Србском Посвећенику, Књижевнику и Песнику, Драгану Симовићу!!!

Ево како изгледа та ПосТнет упутница, горња слика је за ПосТнеТ упутницу, а доња за Поштанску упутницу. Разлика је у брзини испоуруке:

skica

Сва објашњења можете наћи ма доњим линковима…

Трансфер новца – Србија
http://bit.ly/iHlVgJ

Објашњење за ПосТнеТ упутницу
http://bit.ly/k64a9k

Трансфер новца – иностранство
http://bit.ly/iA5g9f

Путем Western Union упутнице
http://bit.ly/jgfq7R

Списак пошта које обављају услугу WU упутница
http://bit.ly/jpW1Tl

Праћење статуса:
http://bit.ly/j1bYSu

Call centar:
http://bit.ly/lkka0Y
http://bit.ly/lEBB3n

Ево о том начину трансакције са других сајтова:
http://bit.ly/lu2CDh
http://bit.ly/lzAZoo
http://bit.ly/lgXXDa
При дну стране говори се до детаља о томе…

http://bit.ly/meEdw9
Овде само укратко.

П. С.

Ако буде коментара, пустићу их тек сутра увече, јер за пола сата почињем нову инсталацију мог Windows оперативног система, нешто ме зеза, стално нешто кочи, треба да га средим, јер од Дуција сам добио видео матерјал за објаву и све мора да буде како треба.

Објављено у Инфо. 8 Comments »

8 реаговања to “Помоћ за Србског Песника и Посвећеника Драгана Симовића! Егзистенција му је угрожена!”

 1. МиодрагНоваковић Says:

  У потпуности подржавам ову акцију и племените Небојшине побуде да се помогне Драгану- ми на СРБском ФБРепортеру након добијања Драгановог писма, смо посебно нагласили и популарисали већ постојећу промоцију на нашем сајту изузетне Драганове књиге песама на 116 страница- Приход од књиге (око 4 евра по примерку), иде директно Драгану, и сматрамо да је добра алтернатива овој Небојшиној акцији, нарочито за читаоце из дијаспоре који то могу да приуште- цена од $12,88 долара за ово изузетно дело по нама је приступачна за већину патриота из дијаспоре, а од те цене пола иде директно песнику (остатак издавачу „Лулу.ком“)…у наставку је информација са нашег сајта и линк на коме може да се наручи књига, и на тај начин се такође помогне нашем омиљеном песнику и великом родољубу Драгану Симовићу! ФБР уредник М. Новаковић
  ОБАВЕШТЕЊЕ за све поштоваоце Драганове писане речи: Наш најцењенији и најпродуктивнији аутор-песник Д.Симовић због беспарице није више у стању да приушти интернет, нити да настави сарадњу са нама… Они читаоци (који су у могућности),најбоље ће помоћи Драгану куповином његове књиге на доњем линку. Сав приход од продаје овог изванредног уметничког дела, се уплаћује директно Драгану! ЕКСКЛУЗИВНО- “ФБР КЊИГА”: НАЈНОВИЈА ЗБИРКА ПЕСАМА ДРАГАНА СИМОВИЋА- наручите део “ФБР историје”…
  Књига: ПОЋИ ЋУ ДА НАЂЕМ ЗЕМЉУ СВЕТИХ ПРЕДАКА нашег најчитанијег аутора књижевника Драгана Симовића је уникатно издавачко дело аутора Симовића и СРБског ФБРепортера… За више детаља и да бисте наручили ово изузетно уметничко и патриотско дело, кликните на доњу слику… ФБР редакција
  http://www.lulu.com/spotlight/DraganSimovic

 2. Рајица Марковић Says:

  Жао ми је што сам и сам у сличној ситуацији и нисам у могућности да помогнем материјално. Јављам се да бих јавно осудио рушење човека које спроводе сатанске институције, јер ко зло није осудио, тај га је благословио.

  • Небојша Says:

   Ево тек сад пуштам коментаре, изаћи ћу вечерас на нет поново, јер имам још доста програма да инсталирам.

 3. Pogled u Nebo Says:

  Jel se skupilo dovoljno novca? Ako treba da prosirimo akciju i na drugim blogovima…

  • Небојша Says:

   Ова донатоирска акција треба да буде константна, да се Драгану уплати с времена на време, ко колико може, и треба да се прошири и на другим блоговима.

 4. Драган Симовић Says:

  Драги Пријатељи!
  Од пре два часа, поново сам с вама, на нашој мрежи!
  Хвала Небојши и Миодрагу, хвала Рајици и Радосаву, хвала и свима инима, пријатељима и друзима, људима добре воље!
  Неки су ми припомогли новцем, а неки молитвама! Помоћ је помоћ!
  Сви смо ми Једна Душа, Једно Биће, Једно Суштаство!
  Сви ми спасавамо једни друге, а све нас Заједно спасава Створитељ наш, Бог Живи и Сушти!
  Братски вам поздрав од Песника!

  • Небојша Says:

   Драги Драгане!

   Драго ми је да чујем да ти је помоћ стигла и да си се поново прикључио на интеренет, али се такође надам да ће ти и убудуће од људи добре воље стизати донације, онолико колико се може, да се помоћ настави, да акција има неки свој континуитет…

   Поздрав!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: