Хаг! Генерал Дејвид Фрејзер: Муслимани убијали своју децу и оптуживали Србе!


Знам да је ова вест већ објављена на интернету, али треба је непрекидно обнављати, јер доказује да је цео свет (тзв. „међународна заједница“) ратовао против Срба, са часним изузецима попут генерала Дејвида Фрејзера. Посебно је треба натурати муслиманима из БИХ, да виде како су их њихови политичари само користили као „топовско месо“ за остваривање својих циљева. Једно је сигурно, ово Срби не би никад урадили своме народу, да убијају сопствене цивиле, да би се по договору и сагласју са монструозним владарима планете у медијима оптуживала непријатељска страна.

Са још већом упорношћу, ову вест треба натурати издајничкој гарнитури на власти, посебно тзв. „интелектуалној елити“, разним Басарама и сличним србомрзцима, који бескрупулозно и немилосрдно на културно-духовном плану ИДЕНТИТЕТНО „убијају“ и уништавају србски народ, са намером да му промене матрицу, генетски код понашања, како би он коначно постао „функционалан“, „по западним стандардима“, у сагласју са сликом креатора новог светског поретка (НСП). А то све значи… да срби, који су по НСП искључиво: „злочинци, убице, крволоци, геноцидан народ крив за сва зла овога света…“ – прихвате са страшћу и понизно ту монструозну слику, да су они то и стварно, да се утркују у доказивању те морбидне слике о себи, како би се евентуално, евентуално, тзв. „међународна заједница“ умилостивила и прихватила србе у групи „цивилизованих народа“ где свако игра додељену улогу „добрих“ и „лоших“ момака..

По истом принципу, како издајничка „елита“ бесомучно у својим контролисаним медијима преноси небитне вести из црне хроника за овај народ, како се рецимо „камион у Камбоџи сурвао низ литицу и при том је погинуло свих 9 лица“ … тако и преко интернета треба с времена на време обнављати ову вест, јер наши „елитни србомрзци“ нон-стоп по медијима утркујући се, шире лажну и морбидну слику о нама, како би ми коначно „легли на руду“ и постали „функционални“.

Али то неће моћи, не „прима се“ то баш тако лако зујали они о томе колико хоће, будући да је на генетско-духовном нивоу то „немогућа мисија“, али ће зато сигурно наши „генетичари“ кад западу не буду више „функционални“, добити шут-карту!

А после?

После их чекају домаћи судови, доказа и сведока има колико хоћеш, Србски народ…!

Извор: Васељенска ТВ

Хаг – Генерал канадске војске, бивши УНПРОФОР-овац, Дејвид Фрејзер рекао је на суђењу Радовану Караџићу пред Хашким судом да је било случајева да су муслимански снајперисти гађали своје цивиле, чак и децу, како би Срби били окривљени.

Генерал канадске војске, бивши УНПРОФОР-овац, Дејвид Фрејзер

Муслимани су били одговорни за гађање својих цивила и ми (УН) смо уложили због тога протест“ властима у Сарајеву, рекао је Фрејзер и додао да је информацију о муслиманским нападима на децу чуо од војника УН.

Члан тадашњег ратног председништва БиХ Ејуп Ганић „остао је без речи и није био срећан када је чуо за поступања муслиманске војске
према сопственим цивилима“

, казао је Фрејзер и признао да никад није чуо да су Срби нападали сопствени народ.

Канадски генерал је рекао да је знао и за муслиманска, а не само српска снајперска гнезда у Сарајеву и потврдио да је „чуо приче“ да су француски припадници УНПРОФОР-а имали видео снимак муслиманских снајпериста како пуцају по сопственом народу, али је напоменуо да никад није видео тај снимак.

Сведок тужилаштва је оценио да су артиљеријски напади на муслиманске војне циљеве, укључујући војна возила, складишта муниције и места команде, били легитимна стратегија, али да се то не односи на нападе на мете у близини цивила или цивилних инсталација.

Караџић је рекао да су муслиманска војска и војне инсталације били свуда по граду, али Фрејзер се није сложио с тим, мада није могао да наведе који је део града био искључиво цивилни, и додао је да су међу метама српских напада били и зграда председништва и други делови града, који нису имали никакав војни значај.

Генерал Фрејзер је истакао и да би он, да је био на месту српских снага, у многим случајевима избегавао да користи артиљерију чак и против војних мета, јер не би могао гарантовати да у нападима не би страдали и цивили.

Он је, такође, оценио да је поузданост и доследност војних посматрача УН, чија је команда била у Загребу, зависила од тога из које су земље и додао да су се команданти УНПРОФОР-а ослањали углавном на сопствене изворе како би потврдили информације са терена.

Говорећи о наводима тужилаштва да је генерал Ратко Младић блокирао улазак хуманитарних конвоја у Сарајево, Караџић је рекао да су Срби, због шверца оружја у град, морали да појачају контролу возила.

Фрејзер је на то одговорио да је контрола морала да постоји, али не у тој мери да се хуманитарни конвоји спречавају да дођу до одредишта и подсетио да су УН вршиле истрагу везану за шверц оружја, идентификационих докумената, алкохолних пића и цигарета у Сарајеву.

Канадски генерал је, такође, признао да је могуће да је возило француског команданта полицијског вода УН дигнуто у ваздух због антишверсерских активности тог Француза. Фрејзер је био официр УНПРОФОР-а у Сарајеву од априла 1994. до маја 1995. године.

Суђење бившем председнику РС настављено је пошто су претходне две седнице, у четвртак и петак, биле прекинуте због лошег здравственог стања оптуженог. Караџић треба сутра да настави унакрсно испитивање Фрејзера.

Караџић ће у јуну захтевати ослобађање

Бивши председник Републике Српске Радован Караџић затражиће 11. јуна пред Хашким трибуналом да буде ослобођен оптужби за геноцид и друге злочине у БиХ, а Хашко тужилаштво одговориће на тај захтев два дана касније, саопштио је данас суд у Хагу.

Караџић ће захтев засновати на тврдњи да тужиоци у двогодишњем доказном поступку, који је завршен 4. маја, нису доказали његову кривицу.

Тужиоци ће, сa друге стране, тврдити да су извели довољно доказа против Караџића за свих 11 тачака оптужнице.

Одлуку о Караџићевом захтеву да буде ослобођен после прве половине процеса, расправно веће председавајућег О Гон Квона (О Гон Квон) донеће после јунске расправе.

Суђење Караџићу почело је крајем октобра 2009, али је тужилаштво првог сведока пред судије извело тек средином априла 2010.

Прву оптужницу против Караџића, Трибунал је поднео крајем јула 1995, али је он остао на слободи до 21. јула 2008. када су га у Београду ухапсиле власти Србије и затим изручиле у Хаг.

Бивши лидер босанских Срба оптужен је пред Хашким трибуналом за геноцид над несрпским становништвом у Сребреници и још седам босанских општина, као и за прогон, истребљење, убиства, депортације, нехумана дела, терор и незаконите нападе на цивиле и узимање међународних талаца током рата у БиХ (1992-1995).

2 реаговања to “Хаг! Генерал Дејвид Фрејзер: Муслимани убијали своју децу и оптуживали Србе!”

 1. internet marketing Says:

  Поред ова два кључна ограничења (у трећој и четвртој фази – доношење одлука и имплементација) која показују да Борис Тадић нити је у позицији, нити одговоран за јавне политике из домена Владе, постоји и трећа битна препрека да он „узурпира“ послове Владе – време као ресурс. Наиме, само за годину дана Тадић је имао више од 50 иностраних путовања, као и велики број дипломатских састанака у земљи. Реално је претпоставити да је на овакве активности потрошио најмање трећину године, а вероватно и нешто више. У остатку времена највећи део енергије био је усмерен на решавање два изузетно тешка питања, којима ниједан председник у Европи није оптерећен: изручење хашких оптуженика и питање Косова. Све заједно – дипломатске активности, као и свакодневни рад на реализацији лоцирања и изручења хашких оптуженика, плус активности у вези са борбом против независности Косова, окупирају готово целу агенду председника Републике, и све и да жели да се бави осталим јавним политикама – то је физички неизводљиво и немогуће. Другим речима, како је могуће да се Тадић детаљно бави пореском политиком, политиком образовања, запошљавања, социјалном политиком, или било којом другом политиком у тој мери да се може сматрати одговорним за преузимање контроле над свим фазама из њеног циклуса?

  • Небојша Says:

   internet marketing,

   Овакав коментам може само да да онај ко жели да вређа здрав разум и србски народ, или ко је у маркетинг екипи највећег тиранина и издајника којег су Срби икада у историју имали, убедљиво!!! А то је бескрупулузни и немилосрдни диктатор, Борис Тадић!!!

   Тадић ничим није био оптерећен док је био председник Србије, а и зашто би се оптерећивао када је само слепо и са великим задовољством послушно извршава све налоге запада за уништење Срба и Србије! Сва обећања ка уништавању Србије Тадић је према западу 100 посто испунио, а сва обећања које је дао србском народу и осталим грађанима, наравно није испунио, није ни мислио то да уради, само је бринуо како да изманипулише народ и дође на власт, да докрајчи започето уништење Србије!!

   Свега чега се дотако, уништио је и обезвредио, а и кршио је Устав безброј пута, као када се 2008. на парламентарним изборима кандидовао на парламентарној листи: „Борис Тадић за Европску Србију“, јер као председник Србије није по Уставу имао права да са кандидује у име ДС-а на изборној листи. За кршење Устава иде се у затвор!

   Али Устав Србије наравно на важи за највећег диктатора у историји Срба, Бориса Тадића!!!

   Борис Тадић за Европску Србију обећања и неиспуњења 2008. – 2011.

   Човек лаже чим зине, дакле не да није отворено 200.000 радних места него је толико затворено, а људи су отпуштени!!!

   Он је креатор издаје Космета и признавању његове независности, миц по миц, што је остварено најновијим споразумом о интегрисаном управљању границом, где издајник Тадић административне прелазе са АП Косовом претвара у граничне, са царином која се успоставља само између 2 државе!

   Тачи: Гранични споразум две европске државе
   http://srb.time.mk/

   И блесави виде да се ЕУ потпуно распада, а Тадић каже да је пут ка ЕУ једина алтернатива, и ту је у праву, али за нестанак Србије, не за њен просперитет!

   Затим, док је био министар одбране, зашта као психолог није имао ни стручне квалификациј да ту дужност обавља, потпуно је уништио и раскантао војску Србије, јер је као послушник и марионета запада имао и те какве квалификације да то уради, зато је и за свог специјалног саветника, поставио странца, енглеског о генерала Џон Мур Бика?!

   Лудило….!

   Чисто ради контроле и провере да се види да ли марионета испуњава све „обавезе“ и започет посао, да не заборави нешто…

   Борис Тадић – марионета запада!

   “Тадић директно у служби Запада”, издаја Космета!
   https://dzonson.wordpress.com/

   Али доћи ће правда и сви издајници попут Тадића и остали политичари-уништитељи Србије, биће судски изпроцесуирани када дође народна власт, а то ће се десити, биће то… „све у своје време“.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: