Драган Симовић: Народ Белог Ветра


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

Ми смо Стриборјани!
Ми смо ВедСрби!
Ми смо Северњаци!
Ми смо Сварогов
Народ Белог Ветра!
Песник Перун Стрибор

Србски песник и књижевник, Драган Симовић

Сврха вековног ратовања против ВедСрба, сврха свих војни, и похода кроз векове, на Србство и Србију, јесте, песнички речено, болесни порив Западњака, да се ВедСрбима избрише сећање, поништи памћење да су ВедСрби, да су Стриборјани, да су Коловени, да су Пра Аријевци! И ово потоње поробљавање Србије и Србства, има исти онај и узрок и разлог који је, вазда и увек, имао у минулих седамдесет и седам векова!

Зато се србска повесница и кривотворила у свим временима, у свим добима; зато кидишу на србско предање, на србски језик и писмо, на песме и на приповести србске!

Не воде они рат против нас због Земље, због природних блага, због шума и руда, већ, пре свега, рат воде због порекла нашег, због повеснице наше, због Истине коју само ми знамо! Рат против ВедСрба, јесте истовремено и војна против ВедРуса, будући да су ВедСрби и ВедРуси један те исти народ са два истородна имена.

Јер кад год су мрачне силе кретале на Србију, кретале су у исти мах и на Русију, и обрнуто! На свим европским дворовима, вековима су коване завере против ВедСрба и ВедРуса. Није било ни једног јединог века, није било ни једне једине године, кад се није темељно, на свим западним дворовима, разрађивао поход на Србе и Русе, кад се није припремало сатирање и уништење Срба и Руса! Само они Срби који Бићем својим нису Срби; само они Срби који су у опсенама и омајама овога света, неће и не могу (јер им није дано!), да поверују у ово! Вероватно сте приметили, да све западне испоставе у Србији, да сва она демонска удружења, да све оне сатаничке организације диљем Земље Србије, најжешће кидишу на наше порекло, на нашу повесницу, на наше предање, на наше памћење. Још сам у раној младости освестио, када сам објављивао србске књиге, да им ништа тако не смета као србска књига!

Могао си да урадиш ово или оно, да украдеш или да опљачкаш, да учиниш не знам какво злодело, али за то никада ниси био кажњен тако жестоко, као када си објавио србску књигу! Дакле, чини све што ти је воља, само немој да објављујеш србске књиге!
Тако је и данас!

Стога су сви медији у Србији поробљени.
Стога културну политику у Србији воде западни плаћеници!
Стога је у свим србским издавачким кућама цензура.
Стога су у сва србска уметничка удружења убачени саботери и доушници!
Стога се из званичне употребе истискује србица илити ћирилица!
Да се пороби србски ум, и да се избрише србско памћење!
Шта је, зацело, Истина коју знаду ВедСрби, а због које синови таме вековима
ратују против нас?
И то ратују до потпуног затирања и уништења Србства!

То није класичан рат једног народа против другог народа, већ је сваки рат против Срба вођен до потпуног уништења, до сатирања. У светим се књигама ВедСрба налазе тајинствена Знања о Пореклу, о Боговима и Прецима, о међузвезданим путовањима наших Великих Предака, о сазнањима и искуствима са тих путовања низа звездана јата, о Рођењу Земље, као и Тајна о Постању Воде. Ту је и предање да су се ВедСрби, наши Велики Преци низвели Одозго, на Беломе Ветру, како је у песничким сликама опевано и описано.

Застаните на тренутак, и размислите! Како ће синови таме да завладају светом, како да поробе човечанство, ако постоји народ који је свестан својега божанског порекла?!

Народ који не прихвата вековима смишљану лаж, црних опсенара и чаробњака, да је Његово порекло мајмунско! Можда су неки народи и постали од мајмуна, али ВедСрби знаду да Они, зацело, нису! Зато су спаљиване и уништаване србске свете књиге кроза све минуле векове.

Уништена је књижница Светога Саве.
Уништена је књижница Деспота Стефана Лазаревића.
Уништене су све књижнице Новога Брда.
Уништаване су књижнице и ризнице србских великаша и краљева.
Грчки су калуђери у седамнаестом веку спањивали србске рукописне књиге.
Више су они, за кратко, спалили србских књига него Турци за све време!

У двадесетом веку сваки рат против Срба, био је, уистини, рат против србске књиге, против србског памћења, против србског ума! Рећи ћу, овде и сада, оно што знам, па ма како то некима звучало! Србске су свете књиге, кроз векове, највише сметале инородним хришћанима! И то не само западним! Сметале су и грчким свештеницима и калуђерима! Само су Руси спасавали и чували србске књиге, као што су и Срби спасавали и чували руске књиге!

И ово нам потврђује да су Срби и Руси један народ.
Један Ведски, Хиперборејски народ!
Зашто вам песнички беседим о овоме?
Да бисте и сами кренули да истражујете о Себи и Прецима својим.
Само нас Знање у Истини спасити може!
Колико је Знања у нама, толико је и Снаге у нама!

5 реаговања to “Драган Симовић: Народ Белог Ветра”

 1. Радосав Says:

  Цивилизација људског рода коју смо стварали ми Срби од језика,писма,топљење метала па све до данас бесповратно се променила (да ли?).Књиге се све мање читају а ово о чему ми пишемо не може да стане у СМС.Али зато има људи са душом који гласно пишу,како би њихови радови о њиховим прецима били сачувани у вечности,за далека нека покољења.
  Како о аутохтоној историји Србског народа да пишу они из САНУ,и наши Др. кад су они своје докторате добили на темељима нордијске школе историје која је на Србе увек гледала закрвављених очију.Како о томе да пише Др. историјских наука кад је дисертација на основу које је добио ту звучну титулу гласила:“Земљорљдничке задруге од 1945.-1951.год“ и сада је Директор Историјског Института,или Др.историје који су завршили Право а докторирали Историју са темом о Драги Машин.Могао бих овако да набрајам до сутра али оно што је важно то је да после тих дисертација н ису објавили ништа ни из чега?Како то да нам правила и правопис ПРЕПРАВЉАЈУ,Анте Пижурица и Иван Клајн који су оформили незванично тело у оквиру САНУ по називом“Одбор за правопис и стандардизацију Србског језика“ ни од ког ни наложен,ни одобрен?Зар нема ни једног Србина Радована или већ који би то могао,боље и правићније да уради ако је то уопште потребно?Никола Хајдин Председник САНУ зато је и доведен на чело те институције са налогом да гуши све што почиње са словом С.Све званичне институције САНУ,Матица Србска,и сви марионетски политичари крију се иза флоскуле „духа времена у којем живимо“,како би пригушили критике оних који се противе њиховим „визијама“(без алтернативе).Једини траг светлости из те „куће бесмртних“ је Академик Василије Крестић који не може сам и без подршке.
  Придруживање ЕУ је памфлет на којем ,користећи Србску марионетску владу и политичаре,са купљеним факултетским дипломама,истрајава ЕУ са циљем истребљења Србског народа,његовог језика,културе,писма(ЋИРИЛИЦЕ),носиоца цивилизације и развоја људског рода.ЕУ нам нуди отрован хамбургер,а не дозвољава нам бурек јер је масан и једе се прстима,јер нам преко пестицидованог хамбургера смањује функције и сужава развој мозга.Код њих речи историја,традиција одавно нису на цени(зато јер их немају).Код њих вредност има само оно што се исказује бројкама на текућим рачунима.Њихова „памет“ је лакирана,обасипана небитним информацијама,нарученим истраживањима и представљају талог њиховог образовног система.Тај систем не може да се пореди са нашим какав год да је,јер где год оду наши „клинци“ они побеђују и екипно и појединачно из свих области и свих свера друштвеног живота што говори о супериорности Срба над осталим народима.НСП је створио машину за млевење личности и прети нам опасност ако се не призовемо памети да нас сажвакају и испљуну ,а онда себи припишу сву славу стварања цивилизације,бесрамно отимајући је од нас Срба.
  У модерној Србији мало шта траје дуго.Овде ко год дође на власт говори да историја почиње од њих и да је прошлост трагична заблуда.Говорити о традицији и трајању у таквој земљи,која често траћи садашњост не били се придружила „светлој будућности“ која нас чека у ЕУ,обично је залудан посао.Али зато постоје људи борци попут наших Небојше,Драгана Симовића и др. који „посрнуле“ исправљају и дижу јер знају пут којим иду,али пут који има алтернативе.
  Морамо бити истрајни у нашој борби за истину о нама,и морамо веровати да жемо победити јер ћемо само тако и победити.
  Радосав
  Радосав Дурковић , Дробњак са Жабљака

 2. Драган Симовић Says:

  Радосаве! Роде мој!
  Има нас! Има нас Срба! ВедСрба!
  И све нас је више!
  Шири се и разастире Поље Беле Сварге! Шири се Пра Васељеном, и низа најудаљенија звездана јата!
  Долази Доба ВедСрба, ВедРуса!
  Кад ми је тешко, кад немам одговор на неко суштаствено питање, ја призовем у помоћ Богове и Претке!
  Често призивам Његоша!
  Често зазивам Теслу!
  И сви ме они храбре и соколе, да истрајем на Путу!
  Пре неке ноћи, гле, рекоше ми, да је најмрачније пред Свитање!
  А било је, уистини, Праскозорје!
  Изиђем, у Изгрев Сунца, у свој Врт за тиховање, и схватим, у трептају ока, да НЕКЕ НОВЕ ЗОРЕ СВИЋУ НАД СРБСТВОМ И СРБИЈОМ.
  И Ти си један од Пробуђених ВедСрба! А ускоро ће их, у Твојему окружењу, бити на стотине!
  Веруј ми, Брате Радосаве!
  Приметио си, свакако, да на овим страницама има и ОНИХ СРБА, ТАМООНИХ, који се, са јада својега, ругају овоме што ми чинимо.
  Њихов је задатак да се ругају. И нека се ругају!
  Никада се нисам обзирао на ОНЕ НАЗОВИСРБЕ, који, сем јада својега, ничега другог немају!
  Штавише, такви су ме, најчешће, подстицали да још са већим Заносом идем Напред и Навише!
  Остај ми у Здрављу, и у Радости, Брате Радосаве!
  И поздрави ми Владику Рада!
  Заиста, Владика Раде је данас живљи него игда!
  Поздравља Те Песник Белих Срба!

 3. Никола Алексић Says:

  На јавном протесту 5. јуна 2012. године, на Светски дан заштите животне средине, одржаном у Београду на Тргу Републике у организацији Еколошког покрета Србије и реализацији Еколошког покрета Новог Сада, покренута је иницијатива да се због опште преваре и обмане бирача на политичкој сцени од стране свих учесника парламентарних избора оснује Патриотски блок. Одмах сутра дан на ТВ Б92 најављено је поновно оснивање Грађанског савеза, тог стецишта свег политичког шљама што је изнедрила тзв. демократска опозиција последње две деценије.
  Тако хитро парирање издајничког режима и њихових страних ментора изворној идеји окупљања правих патриота и родољуба око спасавања Србије, више него јасно указује да је то једини исправни пут, али и указује чега се и кога овај плаћенички полусвет прибојава. Још више признања је на тај начин одато организатору и реализатору наведеног јавног протеста, што значи да је издајнички режим потпуно свестан да у овом тренутку једине патриотске и родољубиве снаге у Србији представљају еколошке организације, јер нема патриотизма без екологије, нити екологије без патриотизма. Доследност и непоткупљивост челних људи наведених организација током 22 године постојања и рада то на најбољи начин доказују.
  Поред тога,чињеница да режим покушава поново да оснује дубоко компромитовани Грађански савез из кога је изнедрено и кукавичје јаје звано Отпор, за кога се сада јавно износе подаци о плаћеном издајничком раду не само против сопствене државе, указује да је издајнички режим истрошио све видове преваре бирачког тела и да више нема маште. Нове странке више не може да оснива, јер су све странке основане непосредно пред изборе већ скинуле маске одсуством реакције на највећу превару бирачког тела нелегитимним изборима и узурпацијом власти.
  Спремност челних људи издајничког режима да сопствену земљу изложе бомбардовању уколико изгубе власт, показује не само издајничку, него и сву злочиначку природу тих гнусоба које су нелегитимним изборима узурпирале власт.
  Зато се ми, који осећамо макар трунку одговорности пред собом и својом децом, морамо коначно пробудити и удружити око заједничке идеје спасавања Србије, једине идеје за коју је вредно жртвовати и сопстевни живот.
  Припреме за оснивање Патриотског блока су завршене, име је заштићено, монопола на патриотска и родољубива осећања се одричемо, јер смо уверени да сви ми, који се разликујемо од издајника и плаћеника, делимо иста осећања, љубав према својој домовини и роду свом.
  Очекујте ново саопштење и јавни позив. Проследи даље.
  Никола Алексић

 4. Драган Симовић Says:

  Племенитом Николи Алексићу!
  Драги Никола!
  Твоја љубав према Природи и Роду, заиста, већа је и моћнија од мржње и зла свих оних против којих се достојанствено бориш!
  Твоја љубав према Природи и Роду, гле, давно је већ узрасла у Љубав према Човеку, према Бићу и према Животу!
  Али круна Твоје Љубави, верујем и знам, јесте Љубав према Створитељу!
  Из Те Љубави, из Језгра Божанског Бића, у Тебе струји животна сила и божанско дејство, дајући Ти снагу да савладаш сва та мрачна човеколика сподобија.
  Одавно већ ниси усамљен!
  Око Тебе се шири Лучезарно Поље, будући да Ти својим Посвећеним Духом привлачиш многе божанске душе, многе пробуђене људе Себи блиске и сродне!
  Ти си и мене, својим племенитим делима, толико пута, кад ми је тешко бивало, придигао и покренуо да дејствујем са сврхом и смислом.
  Ми и јесмо Ту, да чувамо и спасавамо једни друге!
  Кад год тако чинимо, каже Песник, онда се радују сва звездана јата и сва бића ина у Пра Васељени!
  А сада ћу Ти открити нешто што сам видео у својим песничким јасновиђењима!
  Њихово време истиче, зато су тако узнемирени.
  Они су већ потрошени и исцеђени.
  Од њих је још остала само љуштура и грозота пустоши.
  Радуј се, Никола!
  Они који долазе, који морају доћи, стајаће у Твојим редовима!
  Ићи ће Путем којим Ти корачаш!
  Веруј ми, Никола!
  Братски Ти поздрав од Песника ВедСрба!

 5. Nina Says:

  Добри храбри Господин Никола разумних речи и милога гласа има много својих присталица међу мислећим и одговорним људима. Tреба их окупити.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: