Драган Симовић: Бог Срб, Пра Отац Срба


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

Један есотеријски поглед на СРБство,
илити: Овако беседи Ананда Ор Србинда,
потомак Белих Срба подно Светих Хималаја».

По једном древном тајинственом ведском учењу, што је записано у Књизи кедровој, која је створена у Девичанско доба Стриборије, Срби су звездана стриборјанска, хиперборејска раса, која се појавила пре седамдесет и седам векова, на Белом Пупку Звездане Стриборије, а то је данас северозападни Сибир, илити по древном, Срберија. Они су били творци и чувари Веда, тајинствених Знања звездане расе; а звездана раса се изравно спустила Одозго, кроз Пурпурни Пролаз Звезде Разјаснице.

Срби се испрва нису тако звали. Њихово праисконо име бејаше ВДЖЊи. Што у преводу значи, они који вде, односно умеју, жњти, живети! Дакле, Пра Срби су знали и умели да живе, имали су још на самом почетку развијену и заокружену уметност посвећеног живљења!

Њихов Бог, који се зваше СрРб, био је истовремено и њихов Пра Предак!

Много доцније, Звездана Знања које су донели Срби прозваше се по њима Веде или Вједе, будући да ни један народ, у њиховом окружењу, није могао да изговара пра србске речи без убацивања самогласника. Језик Пра Срба био је саздан од звучних сугласника, а сугласници у изговору Пра Срба имали су вредност самогласника. У том древном језику, пра језику, бивало је и петогласних речи без иједног самогласника.
Таквих речи је сачувано и до дана дањег у србском језику. Речи сврдл, вртњ, врт, смрт, шкрт, пртњ, жртв, жрвњ, ждрл и сличне, не може, сем Срба, нико други да изговора.

Светлосни запис Срба носи чудесну звездану енергију, тајинствено божанско дејство, а тако силна стваралачка звездана енергија захтева духовну строгост и озбиљност, духовну и ратничку изузетну одговорност!

И шта се догађало кроз векове и светове са Србима?

Сви ини народи у окружењу Срба, будући да нису имали тај светлосни запис, што значи, да нису морали строго да се придржавају СрРбовог Записа, живели су распусно, распојасано, препуштени чулним уживањима.
Чари и сласти овога света, повукле су оне слабије Србе да се и сами препусте чулном уживању, да напусте СрРбов Закон, угледајући се тако на иноплеменике, на ине чулне народе. И тај се поступак, одрицања и напуштања Србства, одвијао кроз многе векове, до дана дањег. Корен србомржње, а то ћеш видети кад зађеш у Вечну Потку Србства, има у основи самосрбомржњу!

Ето, сада ти је јасно откуда у савремених Срба тако изражена самомржња, болесна мржња према Србству!
Све оно што не може да издржи ту чудесну звездану енергију, а што је у светлосном запису, илити у генетском коду Пра Србства, то се испрва буни, а потом и бори против својега прасрбског бића. Сада, пошто знаш, не смеш више да судиш о оним Србима који напуштају Србство. Напросто, то бреме је претешко за њихова плећа! Њихово унутарње биће не може да се носи с таквим енергијама!

Тога нема у других народа, зато што други народи и немају тај светлосни запис, тај божански код!
Лако је свим другим народима да буду то што јесу, зато што они немају тај строги звезданих запис у својим генима. Немају ту одговорност, немају Вертикалу!

Бити Србин, значи, бити три пута одговорнији од свакога другог!
Али, такав је Пут Срба Посвећеног!

Једно реаговање to “Драган Симовић: Бог Срб, Пра Отац Срба”

 1. Драган Симовић Says:

  ОНО СМО ШТО СНЕВАМО. Ово је наслов једне моје песничке књиге. И, заиста, ништа тако не обликује нашу Душу, наше Унутарње Биће и Битије, као снови које, гле, будни сневамо!
  Само сневачи путују низа далека звездана јата, само сневачи творе будуће светове у којима се снова рађају.
  Нека Перунови Вртови буду Наши Снови!
  Пронађите Перунове Вртове у својему Бићу, у својему Дому, у својему Роду!
  Нека то буде Пут Посвећења!
  Хвала Брату Небојши на обликовању и уређењу Блога!
  Хвала вама који пратите и читате ове странице!
  Слава Боговима и Прецима!
  Слава!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: