Интуиција: Никола Тесла


Никола Тесла није био научник, био је нешто много више, интуитивни геније, до дана данашњег непревазиђени геније!

Интуиција: Никола Тесла

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com

Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Интуиција Николе Тесле била је феноменелна, највишег реда, непогрешива и тачна, без ње, Тесла не би био Тесла. У документарцу су дати неки примери Теслине непогрешиве интуиције, интуитивних открића, интуиције која прелази у видовитост. Међутим, и обичан човек поседује интуицију, сви смо свесни тога, готово да нема човека коме се у животу није догодила интуиција.

До дана данашњег, нико није успео да објасни шта је то интуиција, једино је што се зна, да се она догоди, ненадано, одједном…. ви упорно и упорно покушавате да решите неки проблем, готово излудите, а решења нема, па нема, и баш кад се од напора да решите проблем опустите, испразните ум… решење дође путем интуиције, изненада, ниоткуда! Отприлеке, тако се догађа интуиција, она се не може објаснити интелектом, језиком ума, јер је језик ума језик нижег реда, за разлику од интуиције која је језик вишег реда, језих духа, Бића. Из тог разлога нешто што је вишег реда попут интуиције може да продре у нешто што је нижег реда: ум, интелект, логику, а обрнуто не може да се деси, да ниже продре у више.

Зато интелект и логика могу само да осете и опипају интуицију, не и да је објасне…

Постоје разни видови и облици интуиције: интуитивно одлучивање, интуитивно предвиђање, интуитивно процењивање људи, постоји женска интуиција и нешто што је најтајанственије – интуитивно откриће, зашта је Тесла био Мајстор над Мајсторима, Велемајстор! Али, такође, готово да не постоји обичан човек на Планети који у животу није нимао неки изненадни интуитивни увид, увид који му је можда спасао живот, донео неки бољитак, битан преоктрет у животу.

Данас се и научници слажу да постоји неко Универзално Космичко информативно поље у коме су похрањене све информације о прошлости, садшњости и будућности као и свим знањима, научним знањима, свим могућим знањима и генијалним открићима. Када време сазри, одређени обдарени и посвећени људи дођу до великих интуитивних открића, одједном, попут бљеска муње. Али, понекад се деси, да друштво није сазрело за генијално откриће, геније јесте, он га је и открио, али друштво није.

Није далек дан када ће друштво, наше Планетарно друштво сазрети за реализацију Теслиних генијелних открића, ми смо управо пионири тога… зора је код нас у Србији већ сванула, ускоро ће засијати пуним сјајем светлост новог дана, новог почетка.

То Универзално Космичко информативно поље доступно је свима, сваком облику живота, па и нашим драгим животињама. Познато је, да се животиње разбеже 2-3 дана унапред са неког места где ће се десити нека катастофа, ти случајеви су забележени, дакле свако живо биће, облик живота, има приступ том Универзалном и Јединственом  информативном пољу, човек на свом нивоу, животиње на свом, само, када је реч о човеку, он треба поставити право питање, бити посвећен нечему искрено, чисто и потпуно, без остатка…. и интуиција долази, решење проблема долази, спас долази, интуитивно откриће долази, кад се најмање нада.

Интуиција ми говори, да ће у предстојећим турбулентним временима, села, брда и планине бити спас за човека, спас од болести, беде, лудила и повратак себи, повратак истинском здравом животу и испуњењу свих својих потенцијала.

Ртањ

Сува планина код Ниша

3 реаговања to “Интуиција: Никола Тесла”

  1. Zoran Says:

    Tesla-Andjeo Bozii odredjen rukom Stvoritelja na Velebitu dok se krio od mobilizacije Austrougarske vojske a sjedinivsi se sa prirodom i njenom kosmickom silom tokom sest meseci borbe za goli zivot u njoj…doneo svetlo planeti. Govorio je u zatvorenim,ezotericnim krugovima u poslednjim godinama zivota da su pravi donosioci svetlosti,novi narod Izrailja-Srbi! Slava mu i hvala.

  2. (Tesla)ja i dalje najviše volim ceo svet Says:

    Jedini NESEBIČNI ČOVEK KOJI NIJE SAMO TRAŽIO ŠTA DA UZME I UZIMAO ZA SEBE OD ŽIVOTA DRUGIH NEGO NAPROTIV ,OD SEBE STVARAO I STVORENO PODARIO LJUDIMA,sa kojima je saosećao i razumeo njihove potrebe običnog ljudskog života i čovečanstva u svim vremenima dok bude postojalo..*

  3. Gordana Ana Says:

    Intuicija bi mogla da se definise kao veza sa Visim ja ili Svetim andjelom cuvarom, preko kojeg smo povezani sa kosmosom ili bozanskim duhom. A intuitivne informacije mozemo da primimo u obliku unutrasnjeg osecaja, misli, unutrasnjeg glasa, simbola ili slika, sto je zapravo najrazvijeniji oblik intuicije.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: