Драган Симовић – Књига: „Поћи ћу да нађем Земљу Светих Предака“


Прича Перуна Белобора – Великог Посвећеника Белог Србства

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратечи ово упутство.

Са задовољством могу да објавим вест да ће ускоро, уз помоћ редакције Фејсбук Репортера, изаћи из штампе књига песама и лирских записа нашег србског Посвећеника, песника и књижевника, Драгана Симовића. Назив књиге је: „Поћи ћу да нађем Земљу Светих Предака„. Преносим детаље са ФБ сајта.

Извор: www.facebookreporter.org/

ЕКСКЛУЗИВНО – “ФБР КЊИГА”: НАЈНОВИЈА ЗБИРКА ПЕСАМА ДРАГАНА СИМОВИЋА

Књига: ПОЋИ ЋУ ДА НАЂЕМ ЗЕМЉУ СВЕТИХ ПРЕДАКА нашег најчитанијег аутора књижевника Драгана Симовића је уникатно издавачко дело аутора Симовића и СРБског ФБРепортера… За више детаља и да бисте наручили ово изузено уметничко и патриотско дело, кликните на доњу слику… ФБР редакција.

3 реаговања to “Драган Симовић – Књига: „Поћи ћу да нађем Земљу Светих Предака“”

 1. Vesna1 Says:

  Небојша, ја бих књигу радо наручила, али цена је у доларима, и не разумем како се наручује. Има ли неки број телефона или мејл да оставите за наручивање. Спасибо.

  • Небојша Says:

   Питаћу то Драгана у вези наручивања, да ли постоји могућност да се књига наручи телефоном или мејлом, па ћу вам одговорити.

  • Небојша Says:

   Vesna1,

   Ево, преузео сам упутство за наручивање књиге преко Фејсбук Репортера:
   Упутство за наручивање књиге

   Да ли ћете успети да купите књигу нисам баш сигуран, јер као што се види, момци из ФБ репортера све су искомпликовали, џабе су дали разумљиво и сликовито упутство за наручивае књиге, јер све иде преко девизног плаћања путем кредитних девизних картица и Пеј Пала. Прво, систем Пеј Пала плаћања преко интернета у Србији још не функционише, ту је и Албанија испред нас, то тек треба да дође, о томе говори доњи прилог:

   Пеј Пал на тржишту Србије

   И друго, у овој беди и сиромаштву људи немају ни динаре, а комоли евре и девизне картице да би књигу наручивали у еврима. Момци из ФБР-а имали су веома просто и једноставно решење, и то опет преко интернета, онако како је преко мог сајта Сава Росић продавала своју књигу „Манипулација свешћу„. Требали су да један део одштампаних књига дају Драгану, тако да би их он путем поузећа могао да продаје преко свог мобилног телефона чији би број објавио ФБР, па ја, и други сајтови. Остали део тиража могао би да се понуди домаћим књижарама. Ако прихвате прихвате, ако не, све би могао да продаје Драган. На овај начин и Дуци продаје своје књиге за подручје Србије.

   Сава Росић је била презадовољна овим начином продаје своје књиге којег сам сад изложио.

   Тако би се избего нефункционални девизни систем плаћања прејко девизних картица, и такође девизни трошкови трансфера и трошкова слања књиге наручиоцу, а поврх свега, када би људи наручивали књиге преко Драгановог мобилног телефона, паре би директно ишле њему, без посредовања трећег лица, и сигуран сам да би до сада продао око 5-10 књига, барем би му ваше паре стигле.

   Но, добро, битно је да је књига изашла из штампе, а грешке око продаје се могу исправити…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: