Хитно – Ванредна вест: МУП Србије управо срушио барикаду у Јарињу (видео прилог) !??


Домаћи окупатори на власти очајнички покушавају да и даље одрже „статус кандидата“ код својих ментора светских моћника, не бирају седства са својом репресивном и однарођеном полицијом!! Kрше сопствени Устав и међународну резолуцију 1244. у односу на Ким! Међутим, у очима србског народа они су далеко мрачнији непријатељ него сви светски моћници, они ће за сва и вечита времена имати у србском народу „само један једини статус, „статус издајица!!“ Србски народ ће надвладати сву ту домаћу квислиншку окупациону структуру, избориће се за слободу, у одбрани Устава и споственог права да живи на својој сопственој Земљи, у својој сопственој држави,у Србији, без промена граница, на Косову и Метохији , нема распродаје…!

Косово и Метохија је Србија!!!

Извор: Фејсбук Репортер

Српска жандармерија руши барикаду у међузони

23.02.2012.

6:43, Кименовине: Јариње- Тренутно је џип жандармерије на пункту заједно са КФОР и ЕУЛЕКС окупаторима!?
3:24: СРБИ НА ОКУП Најновија вест: “Служба за чишћење путева из Новог Пазара” тренутно рашчишћава пут у међузони од “снега”! У ствари акција је и била планирана да би Србија могла да одржава путеве и чисти их од снега, невероватно, али истинито! Вест је директно са терена.

РТС: четвртак, 23. феб 2012, 02:25 -> 02:55
Уклоњена барикада код Јариња

Барикада која је била постављена на путу Рашка – Лепосавић, испред административног прелаза Јариње на територији централне Србије, уклоњена је у среду вече после поноћи, јавила је агенција Танјуг… Барикаду од дрва и шатор који су били на путу уклонило је десетак неуниформисаних лица, који су најпре позвали неколицину особа које су дежурале на барикади да се разиђу.

3:14 СРБИ НА ОКУП Косово и Метохија:”Пријатељи који су у шуми изнад барикаде, смс: ” Ево, покушавамо до њих да идемо не знам ни сам куда, прате нас иза нас петнаест метара издајници једва смо преко….хладно је, мокри смо од снега има да се иде, ако нас не врате одозго, јер све врви од олоша! Да Бог да па преживимо ноћ ићи ће Србија на којекуде и нека се бре сви довлаче знају стазе! Избацуј да барикада мора да остане! У помоћ Срби!”

3:00 СРБИ НА ОКУП: Барикада у Међузони, Јариње: Помоћ у људству је стигла, али жандармерија тренутно преговара и договара се са КФОР-ом, тражи уступак да се КФОР не меша, а они ће држати пут у блокади. Сада већ група људи која је без обзира на блокаду нашла пут до међузоне стоји на путу и чека шта ће се даље дешавати. Слава Богу, момци нису више више сами, стигла су им браћа у помоћ! Иако је мрак надамо се да ћемо ујутру имати неку фотографију или снимак.

2:56 Срби на Окуп 40-50 људи је до сада пристигло у помоћ, тренутно је мирно!

2:46 Миодраг Новаковић, уредник Србског ФБРепортера

Позивам у своје лично име све Српске родољубе да се актима цивилне непослушности и пасивног физичког отпора масовно супротставе овим отвореним актима велеиздаје српског режима… Пре пар сати су припадници МУП-а маскирани режимски фашисти напали голоруке српске омладинце у међузони Јариње претећи им том приликом и убиством… срушили су и једну барикаду по налогу издајничког Тадићевог режима и његових НАТО господара… њима су већ у помоћ пристигли наши “обилићи” са севера КиМ… њима то није проблем, јер је данас једина слободна српска територија и под правим патриотским руководством управо Косметска Српска Спарта- српски гето на северу КиМ.

Остатак српске државе, а нарочито Централне Србије је данас под режимском фашистичком окупацијом!

У току је масовна режимска репресија унутар Србије – блокаде путева и хапшења свих српских патриота за које ови режимски фашисти и помисле да иду у помоћ нашим српским јунацима на барикадама на слободном северу Космета… пре кратког времена је ухапшено око петнаест српских младића у Шабцу. Тадићева однарођена, послушничка и издајничка полиција чак упада у куће српских омладинаца без налога, тероришући и све укућане!!!

Овај распамећени и антисрпски режим сада отворено насрће и на нашу децу, и прети им не само хапшењима, већ и убиствима…

У овој ситуацији треба правити барикаде свуда по Србији, а нарочито око режимских полицијских инсталација, потребно је да се Србија пробуди одмах- сутра ће бити касно!!!

Србија мора да се брани барикадама и цивилном непослушносћу – и у Централној Србији, а не само на КиМ!

За почетак такве акције није потребна масовност већ одлучност мањих група српски патриота! Поставите прве барикаде, делите летке са позивима на цивилну непослушност, то је ваше грађанско право и по људским и по Божијим законима!

Не прибегавајте насиљу, осим у нужној одбрани!
Убрзо ће и други следити ваш пример!

2:45 Срби на окуп: Natalija Soto: “@VladMiskovic: Getting unconfirmed reports that masked attackers on #barricade are members of #Tadic secret police (BIA). #Jarinje #Kosovo #Serbia”

2:43 Памтићу вече… Србија је вечерас нападнута на Косову! Дачићева полиција руши барикаде на Јарињу. Срби из Лепосавића, Сочанице, Колашина, Звечана крећу на Јариње у одбрану барикада. Новинару Танјуга онемогућено да прође јер је акција у току! Да ли је ова издајничка власт успела да окрене Србе против Срба? Зар ће народ доле морати и са својом полицијом да се бије да би опстао?

Београд спава…

2:42 Памтићу вече… ШАБАЦ: Darko Dzordan Мени су око 12 стајали испред куће после првог позива телефоном тај момак је ухапшен, ја сам побегао сад су ми јавили да мене траже, упали ми у кућу сад чекамо да се организујемо па крећемо.

2:30 Српски Народни Покрет 1389: “ Не бојим се од вражјега кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим од зла домаћега.” (Његош) Нека буде што бити не може, нека буде борба непрестана!

2:38 СРБИ НА ОКУП Не може да прође нико путем, осим ако се добро познаје терен, кроз шуму, све је опкољено! Жандармерија не дозвољава пролаз! Једини проходан пут је кроз шуму ко познаје добро терен.

2:24 СРБИ НА ОКУП Пре пар дана је КФОР момке са барикаде из међузоне изгурао према Жандармерији и административној линији да не би они хапсили, боље је да то ураде Срби. Да ли сви ти специјалци у цивилу знају шта раде, да ли су чули за Лазареву клетву, да ли се боје Бога, што малтретирају српску децу која ништа лоше не раде осим што својим срцем чувају своју једину отаџбину!

Повезана вест од 22.02.2012.

Тачи позвао “Снаге безбедности” да буду спремне
извор: Агенција ФоНет

Приштина – Хашим Тачи позвао је “Снаге безбедности да буду спремне и опрезне у наредним данима, јер се могу очекивати немири против споразума о регионалном представљању Приштине због резолуције 1244 у фусноти. ”

“Он је свестан да је питање фусноте веома осетљиво и позвао је на опрез. Могуће су реакције, због чега треба бити спреман”, рекао је извор листа Коха диторе који је био на састанку косовског Савета за безбедност.

Америчка државна секретарка Хилари Клинтон пренела је у телефонском разговору Тачију да Приштина има “безрезервну подршку САД за чланство у Европској Унији (ЕУ) и НАТО”, преноси приштинска штампа.

Клинтон је истакла да САД не би предложиле смер активности које би биле супротне интересима Косова и његових грађана у процесу евроатлантских интеграција.

2:20 Памтићу вече… У Шабцу ухапшено 10-15 младића који су хтели да крену на барикаду. Памтићу вече

2:04 VladMiskovic via twitter UNCONFIRMED: Masked #Tadic policeman receiving reinforcments from uniformed Tadic special police forces. #Kosovo #Serbia,

2:10 Зорана Миљевић: Шиптарски твитераши ипак су исправили своју информацију. @GazyGaz: Correction BREAKING: According to many reports, #serbian police have attacked a barricade in #Mitrovica #Jarinje. #Kosovo authorities quiet.

2:06 СРБИ НА ОКУП И све ово раде да би добили статус кандидата за ЕУ. Срамота за Србију, опколили децу, Дачићева и Тадићева Жандармерија, ту изигравају силу и снагу на младим патриотама и Србима. Стиди се Србијо што си ово дозволила!

2:00 Небојша Јовић: Из Митровице и Звечана креће нас 15-ак, требали би сви будни да кренемо одмах до међузоне. Мислили смо да ће се п…… фантомске брзо повући,али остају још. Лепосавић МОРА да крене одм а х !!!!
И прекопотребна је нека ТВ екипа из Рашке, ако не може одавде. Издаја се мора документовати!!!

2:02 ФБР Никола Јевтановић: из КМ су управо кренули група од око 30 момака.
2:00 Глас Косова и Метохије: Стигла је помоћ из Лепосавића, очекује се из Звечана и Митровице. Свака част момцима који су на барикадама!!

2:01 СРБИ НА ОКУП Најновија вест: “Жандармерија блокирала цео потез око барикаде у међузони, помоћ може да стигне само ако се иде пешке кроз шуму, колима је немогуће. Може да прође само онај ко познаје терен”.

1:53 Српски Народни Покрет 1389: Добили смо најаву да крећу момци из КМ, Звечана, Сочанице, Ибарске Слатине ….

1:53 Миша Вацић: интернет, смс, зовите телофоном, али са Севера Косова, ко може да крене, нека крене!

1:24 Курир: Уклоњена барикада испред Јариња

ЛЕПОСАВИЋ – Барикада која је била постављена на путу Рашка – Лепосавић, испред административног прелаза Јариње на територији Централне Србије, уклоњена је у среду вече после поноћи. Барикаду од дрва и шатор који су били на путу уклонило је десетак неуниформисаних лица, који су најпре позвали неколицину особа које су дежурале на барикади да се разиђу. На самој административној линији налазе се и војници Кфора који су ту стигли са прелаза Јариње, односно из правца војне базе која се налази у непосредној близини.

Барикаду која је уклоњена пре неколико дана су припадници Кфора изгурали из своје зоне одговорности, на северу Косова, преко административне линије – на територију Централне Србије. Због ове барикаде грађани су од летос на север Косова долазили путевима који заобилазе један (Јариње) од два званична административна прелаза која се налазе између севера Косова и Централне Србије.

1:49 Србија Србима: Стигла је помоћ из Лепосавића очекује се из Звечана и Митровице. Свака част момцима који су на барикадама!

1:45 Миша Вацић: људство са барикаде се повукло, дубље на територију Косова, како не би били више у домашају маскиране полиције, и ту је сада у току постављање нове барикаде, управо се обарају стабла и прави поновна блокада. Овде се бар очекује само КФОР, а не и Српски изроди, сви који су са севера Косова, пожељно је да крену у помоћ!

1:46 СРБИ НА ОКУП: Креће и једна група из Митровице! Нека их све Господ сачува!

1:39 СРБИ НА ОКУП: СТИЖЕ ПОМОЋ ИЗ ЛЕПОСАВИЋА… Макар да их заштите од малтретирања.

1:37 СРБИ НА ОКУП Најновија Вест: Сниматељу из танјуга није дозвољено да прође на Рудници, речено му је да је акција у току!!! Значи, МУп из Централне Србије малтретира српску децу!

1:33 Срби На Окуп: вест из међузоне: “не знамо шта ће са нама бити, прети нам жандармерија хапшењем, долази и КФОР. Можда нас и они ухапсе и дају шиптарима, а можда нас ухапсе ови са фантомкама, сами смо, молите да дођу да нам помогну”!

1:18 СРБИ НА ОКУП ВЕСТ која је тренутно најактуелнија на северу КиМ-а, осим дивљачког уклањања барикаде из међузоне, је и та да причају да је Борко нешто договорио и потписао са “Приштином” и да је све то повезано, да зато није смео чак ни да да изјаву вечерас. Срби су успешним референдумом показали шта мисле о издајничкој власти у Београду!

1:09 Срби на окуп: сад смо се чули поново са момцима из међузоне, добро су али опкољени и не знају шта ће даље, јако је хладно!

1:05 Миша Вацић: МУП уништио барикаду на Јарињу. Питање је ко ће хапсити МУП или КФОР?

12:55 Миша Вацић: Прете да ће момке подавити у реци…

12:53 Срби На Окуп: Момци са барикаде: “Јавите свима да ови што нас руше сарађују са КФОР-ом”. Нас има мало, стојимо на путу према КФОР-у, опкољени смо, чекамо помоћ, не знамо шта ћемо. Неки су се јавили да долазе”!

12:50 Срби На Окуп: Најновија вест: 20 припадника МУП-а у црним униформама управо је срушило барикаду у међузони код Јариња!

12:48 Миша Вацић: Јесте МУП, сада им је дошло и појачање, интервенте јединице и Жандармерија… Ширите ово свим медијима!

12:42 Срби На Окуп – барикада у међузони: Они који су дошли да прете одбијају да покажу легитимације и представљају се као “представници владе! Србије”!

12:15 Миша Вацић: Управо ванредна вест са барикаде:
20 људи у црним униформама, са фантомкама, без обележја и значки. Дошло је са стране пункта МУПа, до барикаде у међузони на Јарињу, и напало шатор СНП1389. Момци покушавају да се одбране, ситуација је крајње напета!

Слике са терена
(Поправио сам затамњене слике због недостатка блица на фотоапарату, тако да код мене затамњене слике се виде јасније. Ако хоће, нека преузму то момси са Фејсбук Репортера, и нек обаце у постојећи слајд шоу)

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

20. 02.2012.

12:44 Миша Вацић: Стигла је група момака из БГ, очекује се још пар тимова из других градова појачања да дођу… Синоћ су враћење барикаде на страну где је КФОР порушио…
Јутрос су опет дошли и рекли да је: “Врло неозбиљан потез, поновне блокаде пута”! Одговорено им је:” да је врло неозбиљан потез њихово присуство ту, и да треба да се врате у Вирџинију” 😉

19. 02.2012.

ПОСЛЕДЊА ВЕСТ ЗА 19.фебруар 2012. извор РТВојводине

Брњак и Јариње и даље у блокади

ЛЕПОСАВИЋ – Административни прелази Јариње и Брњак на северу Косова и даље су у блокади, због неочишћеног снега и барикада које су Срби поставили испред ова два прелаза на територији централне Србије. На север Косова из правца Рашке и Рибарића и обрнуто долази се и даље заобилазним путевима, који су изузетно лоши, а неочишћен је и снег на делу магистралног пута Рашка -Лепосавић између Руднице и Јариња.
Припадници Кфора су пре два дана уклонили барикаду која се налазила у њиховој зони одговорности, тако да су препреке од дрва и металне банкине сада постављене испред Јариња на делу пута Рашка – Лепосавић, на територији Централне Србије.

На овом путу налази се и шатор у којем дежурају локални Срби, а током претходних недеља , док је било лоше време, то је била крајња тачка за аутобусе и комби возила из којих су путници преседали како би стигли до одредишта. Грађани који долазе на север Косова из овог правца користе заобилазни пут који пролази изнад административног прелаза Јариње и базе Кфора. Контролу уласка и изласка са Косова на овом споредном путу код Јариња врше припадници немачког Кфора. Такође је у блокади и пут Рибариће – Зубин Поток испред прелаза Брњак, јер локални Срби не дозвољавају пролаз овим путним правцем. Грађани заобилазе Брњак макадамским путем дугим око 3 километра, али контролу саобраћаја и на овом споредном путу врше француски војници Кфора.

Из Кфора је саопштено да су Јариње и Брњак отворени за све врсте саобраћаја, али нико од Срба их не користи од летос протестујући на тај начин због доласка косовских цариника на ове прелазе. На северу Косова остало је још барикада, које нису уклоњене ни након више позива званичног Београда. Међу највећим су оне које су бетониране, а налазе се на путу Косовска Митровица -Лепосавић у месту Дудин Крш и на северној страни главног Ибарског моста у Косовској Митровици.

22:37 ФБР Витезови Отаџбине: ”Барикаде у међузони опет постављене у комплету ! Н.П.О на терену”

20:10 ФБР је јутрос у 04:00 из поузданих извора са терена сазнао да НИЈЕ било жандармерије која је заустављала људе на пункту на Рудници, свако ко је желео да дође са стране централне Србије на барикаде тај је могао да дође на барикаде без проблема… а то је данас потврдио на свом ФБ профилу и Миша Вацић»: Момци из СНП 1389 Рашка, без проблема су прешли пункт на Рудници, тако да то да је блокирано је потпуна лаж.

19:50 ФБР: наставља се ојачавање барикаде у међузони, која је померена мало према Централној Србији, јер су синоћ окупаторски војници на десетак метара од брикаде нацртали белу линију са исте стране, не зна се који је повод и разлог томе, ништа нису рекли, само су тако урадили.

17:21 Миша Вацић: Барикада на Јарињу је и даље ту!

16:00 Имамо незванична сазнања, на неколико ФБ страница – информације “са лица места”, да “административни прелаз Рудница врви од полицијских инспектора у цивилу”, са претпоставком да су “највероватније стигли из Београда”. “Циљ им је провера и спречавање да се приђе у испомоћ барикади од стране централне Србије. Непосредно пре Руднице регистрована су два привођења момака који су од стране централне Србије кренули као помоћ барикади у међузони”…

Кликните на мапи да је видите увеличано и јасније

15: 20 СРБИ НА ОКУП: Најновија веста са терена са барикаде из међузоне Јариње: “Барикада коју је окупатор срушио је поново успостављена. стигла им је помоћ у људству, Слава Богу!”

15:16 СРБИ НА ОКУП: Барикада у међузони према Јарињу: Наоружане једнице КФОР-а стоје поред шатора у коме се налази, сад нешто већи број браће. Ситуација је напета, али мирна. Велики је притисак на младим људима који су на барикади. Хвала им за све што чине у одбрани своје отаџбине!

2 реаговања to “Хитно – Ванредна вест: МУП Србије управо срушио барикаду у Јарињу (видео прилог) !??”

  1. Vladimir Zivkovic Says:

    Izdaja od njih se ne moze nista drugo ni ocekivati a pogtovu od koferasa

  2. Pančevac Says:

    Još jedan dokaz da je ovo OKUPATORSKA VLAST!!! Oni ubijaju sopstveni narod, a time, ubijaju sopsvenu državu. Čisti izdajnici koji uspostavljaju robovski sistem. Srbi ROBOVI i ničije SLUGE, N E Ć E biti!!!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: