Монсанто тужбом напада Николу Алексића преко свог ексклузивног партнера у Србиј, помозимо Николи!


Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

**********

Јавни апел поштоваоцима борбе еколога Николе Алексића, еколога из Србије

24. Јануар 2012.

Помогнимо донацијама храброг борца за истину Николу Алексића и његов Еколошки Покрет Новог Сада

Због изношења истине о геноциду над својим народом и човечанством засипањем отровима са неба из злочиначких авиона и о криминалном увођењу генетски модификованих организама (ГМО) у комерцијални промет у својој земљи, Никола Алексић, лидер еколога Србије, суочен је са непремостивим тешкоћама.
Поново су покушали да га по ко зна који пут ликвидирају приликом доласка на најављену конференцију за новинаре у Београд. Монсанто је поднео тужбу против њега преко свог ексклузивног партнера у Србији због изношења истине, претећи да ће њему и породици отети стан ради одштете преко корумпираног судства Србије.

Шаљу се претње свим потенцијалним донаторима и спонзорима да не смеју да пружају финансијску подршку Еколошком покрету нити да сарађују са еколозима. Никола Алексић се бори више од четири деценије као друштвени активиста за најплеменитије циљеве и постиже светске резултате, али и поред тога информативни медији су затворени за Николу Алексића и за истину у Србији.

Када је јавно одржао дату реч и сам кренуо на Народну скупштину, јер није прогласила Србију за територију без генетски модификованих организама у задатом року, полиција га је противправно лишила слободе и одвела пред судију где је новчано кажњен.

Да ли знате неког у свету ко је због дате речи грађанима Србије сам кренуо на парламент своје земље ради будућности свог народа?
Да ли знате неког у свету ко је јавно позвао војску да ухапси свог врховног команданта због издаје народа и државе?

Такву храброст има само Никола Алексић.

Ако дозволимо српском режиму да уништи Еколошки покрет и сломи кичму Николи Алексићу, свет ће остати сиромашнији за једног вансеријског борца за заштиту животне средине и људска права, за опстанак човечанства и планете Земље.
Ми бранимо наше природно и уставно право на здравље и опстанак, нико нам то не сме угрозити било из ког разлога. Не постоји патриотизам без екологије, нити екологија без патриотизма, зато је врхунски циљ патриотизма заштита животне средине.

Зато вас позивамо да солидарно пружимо помоћ Еколошком покрету Новог Сада, окосници

борбе за спас планете Земље и светског отпора Новом светском поретку добровољним прилозима према сопственим, макар и најмањим могућностима.
Уплате донација се могу вршити на жиро рачун Еколошког покрета Новог Сада:
335-1856-19

**********

Требамо помоћи овом храбром човеку, Николи Алексићу и његовом Еколошком Покрету Новог Сада, јер је Никола врло добро знао да су овакви напади на њега у смислу ликвидације и разних тужби по принципу: „Кадија те тужи, кадија ти суди“ могући, али је и поред тога храбро устао да каже народу истину на начин који је био изводив: преко интернета (блогови, сајтови, фејсбук итд…), мањих телевизија, трибина и протеста. Данас сви који желе да се информишу дошли су до информација да је генетски модификована храна (ГМО) штена за људски организам! Још 2008. сам писао о томе:
Генетски модификована храна»

О штетности ГМО не говоре видовите Зорке, већ релевантни научни радници попут Др Арпада Пустаиа, који су решили да проговоре ради заштите читавог човечанства. Дакле, Никола Алексић је само наводио сазнања оваквих савесних научних радника, а шта ради фирма „Монсанто“ можете сазнати пажљиво гледајући овај целовечерњи филм».

Поред помоћи у донацијама за Николу Алексића и Еколошки Покрет Новог Сада, не би било лоше да нека организација организује у Новом Саду или Београду протест подршке Николи Алексићу и Еколошком Покрету Новог Сада.
Да би схватилои ко је Монсанто, обавезно погледаје овај Филм, са пуно пажње

Свет по Монсанту (цео филм, преведен)

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Преносим текст испод видео прилога..

„…Не морате да верујете да Бог постоји, али ћете после овог филма знати да ђаво постој!

Монсанто је највећа глобална компанија која производи пољопривредне производе: пестициде, хормоне за одгајање животиња, али и генетски модификована семена соје, кукуруза и других култура. Монстанто је направио и неке од отрова који су криви за многа обољења, рак, деменцију а правили су и рецимо Напалм коришћен за рат у Вијетнаму или пираленска уља за која се испоставило да су канцерогена као мала атомска бомба. Уз све то, користе се подмићивањем, претњама, корупцијом док им је уништавање малих пољопривредних произвођача омиљени хоби. Филм је снимила француска новинарка Марие Мониqуе Робин.

Као одговор на француску забрану „Монсанту“ да производи генетски модификовани кукуруз крајем 2007, тада амбасадор САД у Француској Крејг Стејплтон затражио је од Вашингтона да казни ЕУ, посебно оне земље које нису подржале употребу генетски модификованих усева. Списак земаља којима се треба осветити „требало би да нанесе одређену штету широм ЕУ, пошто она сноси колективну одговорност, али би делом требало да се фокусира и на најгоре прекршиоце“, рекао је Стејплтон.

Бугари изашли на улице! Као пример треба да нам послужи Бугарска, чланица ЕУ, чији је парламент у марту прошле године пооштрио закон којим је забрањено гајење ГМ усева. Пре овог пооштравања и њихова влада је, као наша сада, под спољним притисцима, најавила могућност гајења ГМ усева. Међутим, Бугари су изашли на улице, и после двомесечних протеста и писања петиција држава је одустала од планова које су им наметале САД.

Србија није једина којој прети опасна генетски модификована храна! Портал Викиликс је објавио најновије депеше из америчких амбасада широм Европе у којима пише да је Америка започела трговински рат, у војном стилу, против европских земаља које се противе производњи и употреби у исхрани генетски модификоване хране! Нас су условили чланством у Светској трговинској организацији, после чега је Србија америчком Министарству пољопривреде дала обећање да ће у најскоријем року изменити закон о генетски модификованим организмима (ГМО)…“

Донације

Са сајта Еколошког Покрета Новог Сада може се видети на којим рачунима се могу уплаћивати донације. Што се тиче динарских, на доњој слици можете видети како се попуњава уплатница, па нек уплати ко колико може, ја ћу сутра уплатити 200 динара, толико могу.

Динарска уплатница

Кликните на слику да је видите увеличано

Напоомена: Ако је неком у динарској уплатници нејасан број испод „шифра плаћања“, тај број треба да буде 189.

Људи из Еколошког Покрета Новог Сада могу да размотре могућност да им се уплате врше преко ПостНета, путем њиховог броја службеног мобилног телефона, тако да се паре могу подићи у било којој пошти у било ком граду у Србији.

Можда ће овај вид новчаних трансакција бити неком погоднији, од уплате на банковни рачун. Ево како изгледа та ПосТнет упутница, горња слика је за ПосТнеТ упутницу, а доња за Поштанску упутницу. Разлика је у брзини испоуруке:

skica

Сва објашњења можете наћи ма доњим линковима…

Трансфер новца – Србија
http://bit.ly/iHlVgJ

Објашњење за ПосТнеТ упутницу
http://bit.ly/k64a9k

Трансфер новца – иностранство
http://bit.ly/iA5g9f

Путем Western Union упутнице
http://bit.ly/jgfq7R

Списак пошта које обављају услугу WU упутница
http://bit.ly/jpW1Tl

Праћење статуса:
http://bit.ly/j1bYSu

Call centar:
http://bit.ly/lkka0Y
http://bit.ly/lEBB3n

Ево о том начину трансакције са других сајтова:
http://bit.ly/lu2CDh
http://bit.ly/lzAZoo
http://bit.ly/lgXXDa
При дну стране говори се до детаља о томе…

http://bit.ly/meEdw9

Девизне донације

INSTRUCTIONS FOR INCOMING PAYMENTS IN FAVOR OF CLIENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD

For EURO transitions

Please pay as per instructions given below:

Field 57A: Account with institution: RBVORS22
RAZVOJNA BANKA VOJVODINE
NOVI SAD, RS

Field 59: Beneficiary customer: RS35335000000008300930
EKOLOŠKI POKRET NOVOG SADA
VOJVODJANSKIH BRIGADA 17
NOVI SAD REPUBLIKA SRBIJA

Note: Usage of the field 70 is mandatory.

You are kindly requested to choose one of the following correspondent banks from the list below.

LIST OF MAIN EUR CORRESPONDENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD
Currency Bank CitySWIFT/BIC
EUR Deutsche Bank AG Frankfurt DEUTDEFF
Standard Chartered Bank (Germany) GmbH Frankfurt SCBLDEFX
LHB Internationale Handelsbank AG Frankfurt LHBIDEFF
Commerzbank AG Frankfurt COBADEFF
Unicredit Bank Austria AG Vienna BKAUATWW
Intesa Sanpaolo SpA Milano BCITITMM
UBS Deutschland AG Frankfurt UBSWDEFF
Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG Vienna RZBAATWW

————-

For USD transitions

Please pay as per instructions given below:

Field 57A: Account with institution: RBVORS22
RAZVOJNA BANKA VOJVODINE
NOVI SAD, RS

Field 59: Beneficiary customer: RS35335000000008300930
EKOLOŠKI POKRET NOVOG SADA
VOJVODJANSKIH BRIGADA 17
NOVI SAD REPUBLIKA SRBIJA

Note: Usage of the field 70 is mandatory.

You are kindly requested to choose one of the following correspondent banks from the list below.

LIST OF MAIN USD CORRESPONDENTS OF RAZVOJNA BANKA VOJVODINE AD NOVI SAD
Currency Bank City SWIFT/BIC CHIPSABA
USD Standard Chartered Bank New York SCBLUS33 0256 026002561
Deutsche Bank Trust Company Americas New York BKTRUS33 0103021001033

41 реаговања to “Монсанто тужбом напада Николу Алексића преко свог ексклузивног партнера у Србиј, помозимо Николи!”

 1. Uros Says:

  Da li mogu dobiti informaciju (da li neko uopste zna) gde se nalazi Monstanto-va filijala(kancelarija/predstavnistvo) ovde kod nas,u Beogradu?

 2. Enna Says:

  Kancelarije Monsanta su u Institutu za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad.

 3. Еколошки покрет новог Сада Says:

  Зову се : Монсанто Србија д.о.о. Преко интернета се може доћи до њихове адресе

 4. Еколошки покрет новог Сада Says:

  Небојша, у име Еколошког покрета се најискреније захваљујем на пруженој подршци и предлозима како би се могли извући из тоталне финансијске блокаде. Са својим сарадницима ћемо покушати следити упутства са достављених линкова. МК Група преко мене заправо плаши вас, грађане Србије. Мени се суди за мишљење о њима! Има ли неког у Србији ко има позитивно мишљење о овој групи и њеном власнику? Да није трагично, било би смешно. Срдачан поздрав, лепо је знати да ниси сам, Никола

  • Небојша Says:

   Никола,

   Да, ниси сам, грађани Србије су са тобом, ја сам учинио колико сам могао, објавио сам ову вест на свом сајту и раширио је и на фејсбуку.
   Сви смо на истој линији борбе против тровача у Србији и ми грађани, и ти, и Еколошки Покрет Новог Сада, и тачно је то да МК група преко суђења теби шаље поруку нама свим грађанима Србије, и то за мишљење?! У Србији је забрањено и мишљење?!

   Поздрав и теби и држи се…!

  • Небојша Says:

   Urose,

   Нисам ја администратор за потврђивање представништва компаније Монсато У Србији, јер нисам ни био у том представништву па да знам где се налази, па онда да потврдим, или не, само могу да кажем шта сам нашо на интернету, а нашо сам да Монсанто има своје представништво за Србију у Београду под називим „Монсанто Сербиа д.о.о.“, са седиштем у Булевару Зорана Ђинђића 64А/4, на Новом Београду.

   Ко је из Београда може то лако да провери и потврди или не потврди.

 5. Dzevad Kadic Says:

  Nisu ljudi svjesni sta im to znaci.Nama ce Evropa unistiti sve sto vrijedi pocev od livada,voca zivotinja i ostalog sve za svoj interes.Tako cemo jednog dana imati „Plasticno“ voce i povrce bez mirisa i okusa,i trovati njime vlastite organizme.Ali to isto voce i povrce Evropski parlamentarci i nasi politicki kriminalci ne jedu,jer traze prirodno sto je danas u Evropi vrlo skupo.
  Treba Nikolu podrzati i pomoci mu da istraje,sto mu i ja iz sveg srca zelim.

 6. Ljubisa-Bile Ilic Says:

  Braco Srbi,ako nam je jos malo ciste svesti ostalo, pomozimo ovom BORCU za spas srbstva i potomstva

 7. Uros Says:

  Mogu li od administratora dobiti potvrdu o lokaciji tog predstavnistva (adresa i mesto) ?! 🙂

 8. Spirit Says:

  Mozda postoje Monsantove kancelarije u Novom Sadu, ali postoje i u Beogradu kao predstavnistvo.
  Monsanto Europe SA
  Beograd 11000
  Milentija Popovica 9 (Sava Centar)
  Tel: 011/3-112-029 i 011/3-112-782
  http://goo.gl/WRuve
  Do 25. januara 2012. je trajao oglas za zaposljavanje „Sales Representative“ i bio je objavljen na sajtu Infostud.

  http://goo.gl/EXdus
  Btw to sto Evropski parlamentarci i nasi politicki kriminalci ne jedu GMO povrce, ni po jada, nego sto ni Monsanto zaposleni ne jedu GMO. U prilog tome evo clanka:

  http://goo.gl/2nYP2
  Sto se tice same drzave Srbije, evo i clanka na temu pritisaka:

  http://goo.gl/g98H5

 9. Uros Says:

  Pa dobio sam 2 adrese, Milentija Popovica 9 i to u Bulevaru….?! Koja je od te dve….ali naravno,provericu to uzivo. hvala. 😉

  • Небојша Says:

   Емисија Откос 25.12.2010.

   Овде видимо да извесни др Зоран Птровић ради за Монсанто у Србији..

   Затим имамо ово…

   Конфидо тим презентовао Декалб ДКЦ хибриде

   На овом линку видимо да је Монсанто купио Фирму „DEKALB Genetics Corporation“ која се бави генетиком…
   http://goo.gl/l8qYv

   У Америци су милиони против Монсанта…

   Millions Against Monsanto Campaign 2011

  • Небојша Says:

   Никола, кажи само да ли у налогу за уплату у квадратићу испод „шифра плаћања“ стоји број 190?

 10. Spirit Says:

  Obe adrese su vrlo blizu jedna drugoj. Zorana Djindjica je malo nize i prekoputa Sava Centra, deli ih ulica Milentija Popovica. Mozda su promenili samo prostorije jer je u Z.Dj. izgradjen novi poslovni objekat.

 11. sanja Says:

  ne mogu da pomognem novcem jer ga nemam, al zarad moje cetvoro dece i sve ostale dece sveta idemo na sve skupove protiv gmo, prenosimo vesti i edukujemo nase prijatelje i poznanike, podrzavamo vasu borbu za istinu i zdrav zivot kako god i gde god mozemo…niste sami Nikola …ima nas mnogo koji slusamo i cujemo i razumemo ono o cemu nam govorite…hvala na hrabrosti da javno iznesete sve sto znate…

  • Небојша Says:

   Надовезујући се на овај јавни апел подршке Николи Алексићу у његовој борби за истину о ГМО, Кодексу Алиментаријусу и Кемтраилсима, акција подршке Николи Алексићу против Монсанта се наставља.

   Потпишимо што више следећу петицију, ширимо је даље мејловима и интернетом:

   Петиција подршке Николи Алексићу против Монсанта!

   http://goo.gl/sBO3k

   Никола Алексић нас је својом борбом ради добра свих нас и наше деце задужио. Потпишимо ову петицију подршке Николи.

   На доњем линку петицију сам објавио и као чланак:
   http://wp.me/p3KWp-4Y2

  • Небојша Says:

   Напоомена: Ако је неком у динарској уплатници нејасан број испод „шифра плаћања“, тај број треба да буде 189.

 12. Vesna1 Says:

  Какви преваранти ови из Монсанта, причају о хибридима. Хибриди, колико ми је познато нису исто што и ГМО. Лепо овај њихов слуга каже да је Монсанто у Србији присутано од 2007.год. По ком то закону су имали право да тестирају СрБско земљиште са њиховим отровом и ко им је то допустио. Ово је страшни суд, заиста. А ови људи који седе и слушају мамонисте и лажове, очигледно и не знају да им подмећу нешто ради чега ће се горко кајати, ради себе самих и своје деце.
  Еколошком покрету-господину Алексићу свакако треба помоћи у борби са овим аветињама. Даћу још сутра мој скромни новчани допирнос.
  Што се тиче шифре плаћања, то је мање битно, попуниће је сваки чиновник на шалтеру поште или банке, важно је попунити друге податке добро.
  Господин Никола се подметнуо за све нас и треба му наша подршка. Свака му част на храбрости и истрајности.

 13. DRAGANešković Says:

  Vreme priči i razgovora je po meni prošlost,
  sad je vreme za akciju,
  karajnje je vreme da se udružimo i samo organizujemo da bi tako udruženi pred palatom pravde u Beogradu napravili onaj davno viđeni al nikad ne zaboravljeni red koji se je viđao pred sad već propalom „Dafiment bankom“ i svako od nas strpljivo i samo disciplinovano u tom beskrajnom redu u jednoj od naših ruku imamo svoju ličnu kartu dok u drugoj ruci hemisku olovku.
  Krajni rezultat ovog reda, je promena života po našem izboru, tradiciji i . . . .
  Jedina sila na ovoj napaćenoj Srbiji je sila samo organizovana gupa sugrađana, jedan veći deo Srpskog naroda.
  Nema veće sile u Srbiji, od samo organizovane ljudi jer je to najveća sila.
  Ta samo organizovan sila može da sve uradi, prepreka tad ne postoje.

  Oni koji najviše rade i stvaraju ti su najsiromašniji, dok oni koji ne mogu, ne umeju i ne znaju ništa da urade, da stvaraju, zbog svoje organizovanosti, oni prisvajaju sva materijalna bogatstva i žive kao vlastela-plemstvo-vladari

  Krivica je uvek u uszroku, nikad u posledici.
  Atinski zakonodavac “ SOLON“ proglasio je ne zakonitim svako ušutkavanje od rasprave,
  što i ja sad proglašavam.
  pozz, DRAGANešković

 14. Katsumi Ogava Says:

  Kad vec trazite novac, bilo bi posteno i postaviti kopiju tuzbe a ne samo tekst ..

  • Нови сад Says:

   Поштовани Katsumi Ogava, хтео сам већ да тужбу ставим на интернет мрежу, али ми је од стране адвоката саветовано да то не чиним, јер би се то тумачило као вршење притиска на суд, због чега смо управо поднели контра тужбу против МК Групе. Они су ме преко својих гласила већ осудили пре пресуде суда и запретили испостављањем вишемилионске одштете због ,,нарушеног,, пословног угледа. Вас ослобађамо од било какве солидарне уплате новчаних средстава у било ком износу, јер не би могли прихватити ни један динар од неког ко сумња у наше намере после 22 године доследног волонтерског залагања и за Ваше услове живота. С поштовањем, Никола Алексић

 15. Нови сад Says:

  Еколошки покрет се најсрдачније захваљује Небојши Јовановићу, Слободану Братићу и трећој особи која је уместо свог имена и адресе уписала моје име и презиме који су у петак, 3. фебруара уплатили донацију за солидарну помоћ Еколошком покрету Новог Сада. Више од номиналног износа нас радује чињеница да нисмо сами, хвала вам браћо у невољи. Никола Алексић

  • Небојша Says:

   Свет по Монсанту (цео филм)

   Преносим текст испод видео прилога…

   „…Не морате да верујете да Бог постоји, али ћете после овог филма знати да ђаво постој!

   Монсанто је највећа глобална компанија која производи пољопривредне производе: пестициде, хормоне за одгајање животиња, али и генетски модификована семена соје, кукуруза и других култура. Монстанто је направио и неке од отрова који су криви за многа обољења, рак, деменцију а правили су и рецимо Напалм коришћен за рат у Вијетнаму или пираленска уља за која се испоставило да су канцерогена као мала атомска бомба. Уз све то, користе се подмићивањем, претњама, корупцијом док им је уништавање малих пољопривредних произвођача омиљени хоби. Филм је снимила француска новинарка Марие Мониqуе Робин.

   Као одговор на француску забрану „Монсанту“ да производи генетски модификовани кукуруз крајем 2007, тада амбасадор САД у Француској Крејг Стејплтон затражио је од Вашингтона да казни ЕУ, посебно оне земље које нису подржале употребу генетски модификованих усева. Списак земаља којима се треба осветити „требало би да нанесе одређену штету широм ЕУ, пошто она сноси колективну одговорност, али би делом требало да се фокусира и на најгоре прекршиоце“, рекао је Стејплтон.

   Бугари изашли на улице! Као пример треба да нам послужи Бугарска, чланица ЕУ, чији је парламент у марту прошле године пооштрио закон којим је забрањено гајење ГМ усева. Пре овог пооштравања и њихова влада је, као наша сада, под спољним притисцима, најавила могућност гајења ГМ усева. Међутим, Бугари су изашли на улице, и после двомесечних протеста и писања петиција држава је одустала од планова које су им наметале САД.

   Србија није једина којој прети опасна генетски модификована храна! Портал Викиликс је објавио најновије депеше из америчких амбасада широм Европе у којима пише да је Америка започела трговински рат, у војном стилу, против европских земаља које се противе производњи и употреби у исхрани генетски модификоване хране! Нас су условили чланством у Светској трговинској организацији, после чега је Србија америчком Министарству пољопривреде дала обећање да ће у најскоријем року изменити закон о генетски модификованим организмима (ГМО)…“

  • Нови сад Says:

   Шта још треба да се деси да би се пробудили и стали раме уз раме са Еколошким покретом Новог Сада и његовим борцима за право на живот и опстанак? Да ли неко сумња да ће нам праунуци постати стерилни? Да ли неко сумња да генетски модификовани организми изазивају 65 најтежих болести код људи? Када загадимо земљу овим злом неће нам помоћи ни да повешамо све који су дозволили узгој семена зла. Пробудите се људи, за име Божје, док не буде касно!

  • Нови сад Says:

   У име Еколошког покрета Новог Сада најискреније се захваљујем Драгану на донацији у знак солидарности са нашим залагањем за боље сутра, срдачан поздрав, Никола

 16. Milan Says:

  Ono sto je moje misljenje naglasavam licno moje, je da je monsantno=SAD administracija. Znaci nije to firma nego sjedinjene americke drzave. Nemamo problema sa firmom koja se bavi gen.inzinjeringom vec sa SAD drzavom. To je ciljna tvorevina. Potrebno je organizovati veliki protest kao sto su uradili Bugari. Naravno podmuklo kao i sto svi rade, skupiti sredstva i platiti navijace i masu neobrazovanih ljudi koji ovo ne razumeju kako bi bio veci broj ljudi. Tako i politicari rade i to nije tajna.

  • Нови сад Says:

   У име Еколошког покрета најискреније захваљујемо Милошу Којићу из Београда и Јасмини Савић из Неготина на солидарној помоћи-донацији Еколошком покрету. Радује нас чињеница да солидарност још није умрла, срдачни поздрав, Никола Алексић.

  • Нови сад Says:

   Поштовани Милане, све што си рекао било ми је познато, само ми недостаје савет како да скупим средства, с поштовањем, Никола

 17. DRAGAN Says:

  Ко је ексклузиван партнер у Србији, “ Монсато-а“
  Дајтер на име и презиме ако је физичко лице. а ако је правно лице, уме фирме и чим се све бави и у којим фирмама има партнерског удела да их бојкотујемо у сваком сегменту њиховим пословним понудама.
  Позивам све суграђане широм Србије да се придруже овом бојкоту.
  Морају да упознају наш одговор кад је било ко од нас.
  позз. ДРАГАНешковић

  • Нови сад Says:

   Поштовани г. Нешковићу, МК Група Миодрага Костића, особе која је купила три шећеране за по три марке по шећерани у време кад је само зрењанинска шећерана имала резерве шећера у вредности од 42 милиона марака, је ексклузивни увозник Монсантових семена. Јако се радујем што ћете покренути акцију бојкота њихових производа (шећера) и желим Вам успех у тој акцији. Срдачан поздрав, Никола

 18. DRAGAN Says:

  Хвала господине Алексић-у! Да ли сте ми путоказ да изнађем све што је траговима из овог подобног „Кумровачког ђака Костића“. Истражићемо где је био и каква је економска моћ била у тренутку кад је завршиo основну школу, па каква је била еконосмка моћ породице кад је завршио средњу школу, па тако све редом до тренутка кад је за 3 марке преотео шећеране које смо сви ми из само доприноса изграђивали годинама, потрудићемо се да траг новца испратимо до те фиктивне купопвине ових шећерана, а и после ове трансклције које осликавају „закон спојених судова“.

  Све у своје време, како је посејао тако ће и да пожње. молим и ви да са своје стране покушате да испртатите пут новца, па ће мо да измењамо информације и да замолимо све наше суграђане да нам се придруже у овој истрази. а од данас у свом пословном и приватном окружењу заговараћу тоталан бојкот услуга и роба овом подобног господина. у послу сам од 77 године и имам скромног утицаја на пословну средину у којој се крећем: http://www.hermes.co.rs. Поздрав из Београд и не клоните духом, наоружајте се стрпљењем, међу нама се стидљиво и не одлучно јавља спознаја да нам нико не може помоћи осим сами себи ако се удружимо и само огранизујемо и да их све можемо ставити под контролу и прозивку да положе рачун за све што су из личних интерсних побуда и потреба сво минуло време лагали. позз. ДРАГАНешковић

  • Нови сад Says:

   Поштовани г. Нешковићу, честитам Вам на идеји да на тај начин осветлите ову сподобу. Ја имам информацију да је био оџачар, затим је продавао семенке сунцокрета испред стадиона ФК Војводина, да би на таласу тзв демократије 1996 постао директор Демократске странке. Овај концепт организованости је ДС преузела од Еколошког покрета Новог Сада који је први у Србији (СРЈ) распустио колективни извршни орган и претворио га у једну функцију, функцију директора (1995). Од тада је почео његов успон. Користите свој пословни утицај на окружење да се сви окупимо око Еколошког покрета и наше грађанске неполитичке изборне листе под именом ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ-НИКОЛА АЛЕКСИЋ, то је једини начин да се спасимо, поздрав, Никола

 19. ghost Says:

  Masterblaster
  Konfuzija jednog duha- proza za dječji uzrast

  Od nastanka civilizacije uvijek postoji grupa ljudi koja svojim umom, da ne kazem pameću , nastoji pokoriti ostalih 99% populacije.
  To ne rade pameću jer imaju znanja jedino njima dostupna koja su naslijedili od ranijih civilizacija. I koje su nestale iz razloga na kraju teksta.
  Znači bitna je informacija a ne otvoren um i razmišljanje. Zato se njihova pamet kanališe u metode zatupljivanja onih 99% da se slucajno ne bi došlo do nekog rezultata koji ne odgovara masteru.Ako se neko i drzne pa smisli neku najlogičniju stvar koja bi poboljšala stanje i olakšala život tu je blaster da snagom ubije svaku volju za razmišljanjem.Normalno je da blaster mora biti gluplji i bezobzirniji od vecine populacije da bi stvar funkcionirala. Isto tako je svjestan da negdje postoji drugi koji bi volio biti blaster pa i preventivno i samoinicijativno čuva svoje dupe, samim tim i mastera.
  Perpetuum mobile na djelu. Sve radi kako masteru odgovara i kao podmazano. Ljudi se drže u pokornosti prodajom hrane, energije i svih onih gluposti radi kojih su i maknuti sa sela gdje su imali sve ono neophodno za život i dovedeni u gradove gdje se vješto drže na jednu platu od bankrota. Poenta je da su ljudi odvojeni od prirode, što je onima koji vladaju najbitnije.
  A gradovi su jako zgodni za opkoljavanje i čišćenje od nepoželjnih elemenata. Ulaz je besplatan, a o izlazu ćemo popričati kad dođe vrijeme.
  E onda dolazi na red prodaja gluposti kojih smo se dobrovoljno odrekli jer nisu bile bitne, tako su nam rekli, a novine i tv ne lažu, to se zna.
  -Hrana sa aditivima koji nas truju: ako neko i digne glas protiv oni nude rješenje u vidu zdrave hrane koja je nenormalno skupa i mnogima nedostupna, osim toga i nema aditiva koji nadražuju receptore okusa pa nije ni ukusna. Bolji je Mc Donalds.
  -Promocije raznih džoginga i ostalog što bi nam trebalo vratit zdravlje. Ko da na selu nismo hodali normalno i besplatno.
  -Sunčane naočare i kreme da se zaštitimo od zlog i opakog sunca. Ko da na selu nismo gledali u sunce, hodali bosi i primali svakodnevno normalnu dozu sunčevog zračenja i bili zaštićeni svojim tenom . Sungazing se prodaje kao opasna i mistična pojava sa daaalekog istoka, a potpuno je normalna i sastavna posljedica života sa prirodom. Kreme za sunčanje blokiraju znoj koji je otrov da izadje iz tijela i sa kremom se stvara spoj koji postaje u najblažu ruku nezdrav.
  -Promocija države kao samo sebi dovoljne, ali eto oni su dobri pa nas ponekad nešto i pitaju.U povelji Ujedinjenih nacija je napisano da sva prirodna prava čovjeku daje država, a ne sam život.Živimo u zabludi da biramo vođe, a svi oni su unaprijed izabrani od mastera da glume svoje uloge i prodaju nam maglu. Javna je tajna da se ljudi drže u pokornost tako što im se u vodu i hranu dodaju fluor, brom i ko zna šta još. Ko da voda nije već ubijena prolaskom kroz cijevi i pumpe, sva životna energija joj je isisana i pretvorena je u bezbojnu i bezličnu tekućinu. Ni za akvarijum nije.
  -E kad to nije dosta onda se špricaju chemtrailovi da se ubije i ono malo što se još odupire. Truje se zemlja i biljni i životinjski svijet. Jedino što može rasti na takvoj zemlji je genetski modifikovana biljka koja već čeka spremna u nekom labu. I sredstvo protiv korova je u tom istom labu. Ono ubija sve osim gmo biljke. A možeš mislit šta u tom monstrumu ima zdravo kad je jedina otporna na otrov a još ga i akumulira. I ne daje sjeme, moraš ga ponovo kupit.
  -E sad smo već blizu cilja: imamo čovjeka koji je u ekonomskom, mentalnom i zdravstvenom ropstvu.
  -Debeo: ne pada mu na pamet da se odmetne u šumu, ljepše je pred tv-om
  – Bolestan: postaje potrošač ljekova koji ne liječe i uzimaju se doživotno
  -Zatupljen i nesposoban za normalan porodični život, bez ideja
  Sad na scenu stupa novi svjetski poredak da bi se smanjili troškovi i još povećala zarada, i to od nas koji nismo bili u središtu zbivanja pa samim tim ni puno korisni masteru. Razne privatizacije i prodaje su samo finta da se upropasti što više i napravi novi početak. Njima, nama ne. A ionako nas je par milijardi previše.
  I sad postaje zanimljivo- niko nam nije rekao da osim nas postoji još neko čiji smo mi ustvari plastenik, rasadnik. Ko nas je posijao na ovoj planeti radi nekih svojih ciljeva, nama nedokučivih kad za njih ni ne znamo. A master to zna, i nije mu milo. I nad popom ima pop. A blaster, trenutno Amerika ,nema pojima. Oni su prva kolaterala.
  Od velikog mnoštva zvijezda, više ih je nego zrnaca pijeska na zemlji, mi smo jedina živa bića.To stoji kao istna. Ali nije. E ti koji su nas posijali trebaju zlato, a mi ga stvaramo za njih. Jer nama zlato ne treba, ne jede se.Ali nas master uči da je zlato vrijedno. Vrijedno je jedino u monatomskom obliku jer tada u mozgu omogućava procese izdizanja svijesti koji su u startu onemogućeni dislokacijom atlasa i svim ostalim malverzacijama nad ljudskim bićem. Ali mi vjerujemo da je vrijedno.
  Pa se onda pojavljuje opasnost iz svemira kojoj ne znamo uzrok, kao što ne znamo zašto kamataš dolazi određenog datuma u kuću. Ali se informacija skriva od ukućana. Nije pitanje da li će doći nego je pitanje kad će doći.
  E tako i nama katastrofa kuca na vrata, a neko se igra sa datumima da se mi ne bi spremili. Znate da nas je premnogo. A naši masteri će nas spasiti. Poneke.
  I tako se igramo lego kockicama samo što bi mi u igru ubacili čekić da upasujemo to što nam ne odgovara. A ne ide to tako.
  Ljudska glupost je bezgranična, baš kao i svemir. Mada za svemir nisam siguran(Einstein)

 20. Бане Павловић Says:

  У ТАБЛОБИДУ од 02.02.2012.године,пажњу ми је привукао текст МАСОВНА САМОУБИСТВА УСЛЕД МАСОВНЕ ПЉАЧКЕ где сам,гле чуда,угледао име светског монструма број 1 ,,МОНСАНТА,,.Ко жели може да прочита о чему се ради.А када га прочита биће му јаснија и улога МК групе у инсталирању МОНСАНТА у Србију.И зато се господин Костић латио тужбе како би колико-толико амортизовао аргументоване нападе на МОНСАНТО и његову МК групу због онога што чине људима а све зарад профита.
  Господине Алексићу,у каквој земљи живимо боље Вам је познато него мени али не заборавите да уз Вас стоје сви људи којим је стало до будућности Србије.И хвала Вам за све што сте до сада ућинили за нас.

 21. Ime Says:

  Mozemo li da vidimo tu tuzbu?

 22. UNLOCK Says:

  Monsanto kriv za trovanje seljaka
  Izvor: Tanjug

  Lion — Sud u Lionu presudio je da je gigant u oblasti biotehnologije, kompanija Monsanto, kriv za trovanje jednog francuskog poljoprivrednika hemijskim agensima.
  Monsanto kriv za trovanje seljaka!
  http://bit.ly/xSRX6C

 23. Pravda i istina Says:

  ghost, odakle ti ova znanja 🙂

 24. nenad Says:

  Evo, oni verovatno znaju sta se sprema, pa traze osobu za prodaju GM proizvoda …
  http://www.sljaka.com/job/13672/monsanto-serbia-doo/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: