Срећна Вам Нова Србска 2012-та година…!


Драги Срби…!

Да би свим нама Србима на личном, породичном и колективном плану било у сваком погледу све боље, и боље… потребно је да у овој кључној 2012-ој години падне мркло мрачни, нихилистички и окупационо-србомрзачки Тадићев диктаторски режим..!!!

Комплетан ДОС!!!
Нека буде тако!!!
Срећно…!!!

Павле Аксентијевић – манастир Дечани

Нови календар старих Срба за 2012-ту годину или 7520-ту годину од постанка света

Кликни на календар да га видиш у већој димензији

Календар сам преузео са овог линка.

Једно реаговање to “Срећна Вам Нова Србска 2012-та година…!”

 1. eugenika Says:

  …а обећали су:

  Прво: Усвојићемо декларацију о хитним припремама за доношење новог Устава ради отклањања постојећег уставног хаоса.

  Друго: Донећемо резолуцију којом се укида садашња економска и политичка блокада Црне Горе, а највиши државни органи обавезују се да одмах отпочну разговоре с легитимним изабраним рукводством Црне Горе о карактеру и функцијама будуће државне заједнице Србије и Црне Горе.

  Треће: Обавезујемо будућу Владу да одмах поднесе програм конкретних мера Савету безбедности УН, којим би се омогућила доследна примена Резолуције 1244 о Косову, очувао територијални интегритет и суверенитет Србије, гарантовало право на миран и сигуран живот, и подстакла његова интеграција у институције земље.

  Четврто: Донећемо закон којим ћемо смањити број министарстава барем за трећину, укинути сва министарска места без портфеља, и ограничити број потпредседника на највише 3.

  Пето: Донећемо закон којим се свим посланицима и чиновницима Владе забрањује гомилање функција током мандата. Члановима Владе током мандата биће изричито забрањено да управљају привредним организацијама
  Шесто: Нова Влада ће се обавезати да у року од 100 дана стави на увид скупштинским одборима сви тајни полицијски досијеи

  Седмо : Сви чланови Владе и народни посланици биће обавезни да објаве детаљан преглед свог имовинског стања и стања своје породице на дан ступања на дужност.

  Осмо : Од Народне скупштине Републике Србије захтевамо да одмах обустави примену оних закона који производе огромну друштвену штету Србији и њеним грађанима.

  Девето : Одабраћемо једну реномирану, независну ревизорску кућу да изврши ревизију буџета и обави темељан преглед финансијског пословања Скупштине и Владе током предходних мандата.

  Десето : Скупштина ће формирати независну комисију експерата који ће преиспитати и обнародовати све релевантне документе, аудио и видео записе које је садашња власт држала у тајности, а односе се на вођење унутрашње и спољне политике Србије и Југославије од 1987. до 2000. године


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: