Српски ТВ „Велики брат“: Вук Драшковић – ЕУ нас оправдано условљава


Хронологија једног квислинга, који исписије свој једини прави роман, а то је како је ушо на топ-листи „статуса кандидата“ као најперфиднији и најсофистициранији издајица Србског народа. Пуно ће их бити на тој листи, али он је врх врхова. Због оваквих многобројних добро „школованих“ перфидних типова, Србија пропада у задњих 150 година! По потреби су све што треба: југословени, комунисти, партизани, срби, четници, мундијалисти, европејци, ахтисаријевци…

Извор: Вести онлајн

********

Драшковић – ЕУ нас оправдано условљава

Лидер Српског покрета обнове Вук Драшковић изјавио је да ће Србија тешко доћи до статуса кандидата за ЕУ „организованом кампањом“ против ЕУ и „паролама“ да не жели да мења косовску политику, коју је назвао „губитничком и погрешном“.

Вук Ахтисаревић: Ахтисаријев план је једина реална могућност

„Чак и ако добијемо (статус кандидата) био би то неки знак милостиње од стране ЕУ, а то нам ништа не значи без коренитог преокрета државне политике“, рекао је Драшковић у интервјуу агенцији Бета.

Драшковић је рекао да Србија треба да одустане од „везивања“ за резолуцију 1244 Савета безбедности УН и да треба да се позове на нестатусни део Ахтисаријевог плана као најбољу и „једино реалну“ могућност.

„Везивање за Резолуцију 1244, везивање је за пораз и слепу губитничку политику. Оно на шта Србија треба да се позове и што је најбоља и једино реална могућност јесте нестатусни део Ахтисаријевог плана. Тај нестатусни део Ахтисаријевог плана без формалног признавања косовске независности требало би предложити као основу за дијалог Београда и Приштине уз посредовање ЕУ“, рекао је Драшковић.

Драшковић је рекао да су тај план прихватиле су земље ЕУ, укључујући и оне које нису признале косовску независност, САД, све друге чланице НАТО и генерални секретар УН, али је рекао да жали што тај документ не може да добије печат Савета безбедности УН због противљења Русије, која се са Србијом „веже за резолуцију 1244 која српском народу на Косову не гарантује практично ништа“.

Упитан шта би била алтернатива прихватању нестатусног дела Ахтисаријевог плана, Драшковић је рекао да би Србија била „одбачена од Европе, са могућношћу да за десетак година и у НАТО и у ЕУ буде Косово, а да Србија и даље буде привезана за једну мртву норму у своме Уставу и једну мртву резолуцију Савета безбедности УН“.

Лидер СПО је оценио да Србија није добар промотер регионалне сарадње, да је тачно да ЕУ Србији испоставља услове које није упућивала другим земљама кандидатима, али да то није „неправедно“.

У ратовима у којима је убијена Југославија Србија је била уплетена у три велика и крвава рата – у Хрватској, Босни и на Косову. По томе смо велики изузетак и ти додатни услови везани су за овај изузетак и од нас се с правом захтева да не настављамо непријатељства него да непријатељства гасимо пријатељством. Од нас се тражи да будемо промотер европских начела помирења и регионалне сарадње, јер напросто то су темељи на којима почива ЕУ“, рекао је председник СПО.

Драшковић је додао да „није патриотизам подстицати мржњу Срба на Косову и Метохији против албанске већине на Косову и Метохији“, као и да је политика пријатељства између Београда и Приштине, политика економске, културне, трговинске и сваке друге сарадње „заправо најбоља заштита српског народа на Косову и Метохији“.

На питање о паду евроентузијазма у Србији, Драшковић је оценио да је то последица „државне пропаганде и кампање“ која је уследила после 9. децембра и одлуке лидера ЕУ да за март одложе давање кандидатуре Србији.

„До 9. децембра у подне Европа је била идеално место, којем смо тежили, да би након вести да нисмо добили статус кандидата истог дана кренула кампања да та Европа више заправо и није Европа, него је то немачки Рајх и да нас је исти историјски непријатељ довео у позицију у којој смо били 1914. и 1941. године и да је национална обавеза да одговоримо тврдо, жестоко као што смо одговорили онда“, рекао је
Драшковић.

Истовремено, додао је он, лансирана је прича о померању „некаквих тектонских плоча на планети уз оптимистичко радовање да ће у том сударању Америка пропасти, да ће се ЕУ распасти и да ће драматично да се затресе Балкан и да је у том хаосу који чекамо велика шанса Србије.

„То су опасне ствари“, рекао је председник СПО.

********

Вук овде прича сам са собом, и наравно са својим налогодавцима, прате они његов рад. Права је увреда за интелект величати једну фикцију, имагинацију која се зове „статус кандидата“ која не значи ништа над реалним животом, стварном стварношћу и ситуацијом Србије, јер ето, реда ради да споменемо… Турска је већ 25 година под „статусом кандидата“, па није ушла у ЕУ. Македонија је од 2005-те добила статус кандидата за ЕУ, па још није започела ни преговоре за улузак у ЕУ, а камо ли да уђе.

Али ето, док Србија умире и нестаје, овде и сада, за Вука је идеал добити „статус кандидата“, за питај Бога када!

Вук сам себе исмејава, и понижава, каже да је до 9 децембра ЕУ била идеално место, а сведоци смо константно да се ЕУ распада, да је банкротирала, траже финансијску помоћ од Кинеза да би опстали. О пропасти ЕУ, те творевине попут бившег Совјетског Савеза говоре сами европљани који живе у њој, представници својих народа у парламенту ЕУ, један од њих је британац Nigel Farage, који говори о уласаку Србије у ЕУ:

Nigel Farage:Кандидатура Србије за улазак у ЕУ је невиђена глупост (преведено)

Затим…

Nigel Farage: Еуро игра је завршена, ЕУ се распада…! (преведено)

Али не Вуче, па он то намерно прича, појма он нема без обзира што живи у ЕУ, наговори ли га Срби „из деведесетих“ да то прича. Твој коалициони партнер Тадић је сам признао да су од нас ЕУ моћници, да би добили само тај имагинарни и ништавни „статус кандидата“, тражили да признамо независност тзв. „Републике Косово“:

Србија одбила да призна независност КиМ за статус
http://bit.ly/rtFdMT

„КРАГУЈЕВАЦ – Председник Србије Борис Tадић изјавио је данас у Крагујевцу да је Србија одбила захтев да призна независност Косова, који је изнет у последњим тренуцима преговора о статусу кандидата..“

И неписмен кад му ово прочиташ схвата да овакве захтеве можа да упути само немачки Рајх под маском ЕУ, али не, Вук је књижевник, не разумемо ми то, он види дубље, мора да се ту крије нешто добро што ми сад тренутно не видимо. Кад сами признамо независност тзв. „Косова“ да би добили тај фамозни „статус кандидата“, сазнаћемо зашто је то добро, не пре.

Хмм… хммм… а да! После, кад добијемо тај „статус кандидата“, да би кренули даље у бољитак и препород, илити у преговоре за улазак у ЕУ, мораћемо да признамо и независност тзв. „Републике Војводине“.

Да, да, како се нисмо сетили. Дивота једна, баш ће да се „интегришемо“.

Драшковић:

„У ратовима у којима је убијена Југославија Србија је била уплетена у три велика и крвава рата – у Хрватској, Босни и на Косову. По томе смо велики изузетак и ти додатни услови везани су за овај изузетак и од нас се с правом захтева да не настављамо непријатељства него да непријатељства гасимо пријатељством. Од нас се тражи да будемо промотер европских начела помирења и регионалне сарадње, јер напросто то су темељи на којима почива ЕУ“, рекао је председник СПО.“

Па добро Вуче, шта је радила у тим „великим крвавим ратовима“, конкретно у Хрватској, твоја Српска Добровољачка Гарда? Ти си је основао, ти си најодговорнији за њено деловање.

Зашто тебе нико не зове у Хаг за „злочине против човечности“, попут Шешеља?
По чему си сад ти изузетак Вуче?

Зашто је Вук изузетак говори и овај текст.

Једноставно, људско дно у историји читавог људског рода, читаве историји људске цивилизације, исписује се у Србији!

Знам, знам, губитак је времена писати било шта о Вуку, он је већ прочитана књига, боље је копати канал за паре, али ето, свако има неке своје лоше навике, којих се треба ослободити.

Одлучујућа 2012-та година је пред нама…

13 реаговања to “Српски ТВ „Велики брат“: Вук Драшковић – ЕУ нас оправдано условљава”

 1. eugenika Says:

  …он је морални муљ!
  Али ипак да се види
  Од „ЦИА Српства“ до НАТО србофобије
  http://vrtlog2011.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html

  • Небојша Says:

   И деца озбиљније размишљају од њега, поводом уласка у НАТО

 2. Vesna1 Says:

  Зар тај истрошени получовек још увек има нешто да каже, да нам још мало соли памет. То је онај исти који је љубио руке србождерки Олбрајт и потписао Партнерство за рат. Неки иде заједно са жутима да га наше очи не виде више никада. Срамота.

 3. eugenika Says:

  Има ту доста зла које је он протурио
  ….на пример

  ВУК ДРАШКОВИЋ НАМ НАТОВАРИО ЦРНОГОРЦЕ
  http://goo.gl/nJgJi
  А шта рећи за поздрав са три прста?

  Хрватске усташе полагали су заклетву своме поглавнику пред римокатоличким свештеником са раширена три прста десне руке.
  Овакав поздрав хрватске усташе преузеле су од немачких СС јединица.

  http://goo.gl/IIHfc
  http://goo.gl/J8LFL
  СРПСКИ РАТНИЦИ СУ ЗАКЛЕТВУ ПОЛАГАЛИ СА СПОЈЕНИМ ПРСТИМА ДЕСНЕ РУКЕ
  КАО СИМБОЛ ЈЕДИНСТВА СВЕТЕ ТРОЈИЦЕ, УПРАВО ОНАКО КАКО СЕ ПРАВОСЛАВЦИ И ПРЕКРСТЕ.

  http://goo.gl/el46r
  Када је Архиепископ Мелентије спојио три предходно расирена прста из њих се виде светлост као муња.

  Прво раздвајање прстију код Срба десило се почеком 90-их година.
  Срби заборављају стари хришћански поздрав са спојена три прста и узимају антихришћански са раздвојена три прста.

  …не овако!

  tadic

  • Небојша Says:

   О томе је један детаљан чланак имала и на мом блогу Валентина: „Три прста антисрпства»

 4. eugenika Says:

  Моје извињење…нисам имао намеру да понављам тему,
  само сам повезао са горе наведеним!

  • Небојша Says:

   eugenika,

   Ма нема шта да се извињаваш, нисам ја дао линк ка теми да би ти између редова реко да је све непотребно понављати, јер као већ постоји тема, него сам и ја то повезао у склопу твог коментара, да се прочитају још неки детаљи, то је то… 😉

 5. eugenika Says:

  Да, ми смо народ који брзо заборавља !

 6. eugenika Says:

  …и још мало да се дода
  СА ЦИОМ У ЏЕПУ И УДБОМ У СРЦУ
  http://vrtlog2011.blogspot.com/2012/01/blog-post_8061.html

 7. Gordon Flash* Says:

  Drašković je želeo da piše romane ali kad je shvatio konkurenciju u životu da ŽIVOT PIŠE ROMANE hteo je da kao političar piše život, međutim problem je umetnika što moraju po želji onih koji ih plaćaju da stvaraju umetnost po meri njihovih ideologije političkih interesa a NIKAKO S POŠTOVANJEM LOGIKE ŽIVOTA PO MERI LOGOSA UNIVERZUMA=*BOGA JEDINOGA*
  ..da argumentujem političko prostituisanje umetnika,evo sledećeg komentara datog na fb.Glas Amerike > Intervju Anđeline Žoli:

  >Poštovaoc Monike Levinski,žrtve seksualnih manijaka

  Pogledajte istoriju i videćete da su Srbi najčešće i najviše bili kao narod izloženi siledžistvu okupatora.
  ..harač,desetak,danak u krvi,haremi,surgum pasoš narkomaniju prostituciju ekonomsku izolaciju bombardovanja civila u srbskim gradovima NISU SRBI IZMISLILI !
  Najveći zločin počinili su oni koji su od srbskih protivnika zločina napravili zločince jednake sebi.
  Za razliku od Anđeline koja više razume nego što sme da govori pravu istinu,samo za „prostitutku“ nema ni loših ni dobrih momaka jer nije svesna razlike da li je siluju ili vode ljubav sa njom.
  ..za muške pare..
  Pitanje je,da li bi Anđelina mogla da odigra ulogu Monike Levinski..?

 8. Gordon Flash* Says:

  ..znam znam,neću biti pozvan na molitveni doručak..

  ŽIVOT

 9. dieta Says:

  Да ли је то аргумент против изласка на изборе? Нипошто. То је само аргумент да се буде спреман на све, јер се Империја и њени агенти ама баш ничега не стиде. Значи, изађите на изборе, али гласајте не за мање зло, или за некога ко би могао да победи, већ за нешто у шта верујете и за некога ко би требало да победи, због идеја за које се залаже. Ако вас упркос томе поново преваре и на власт доведу неку ЕУропску или атлантску химеру, то само значи да више нисте обавезни да играте по њиховим правилима. Нисте, у ствари, никада ни били. Њихова правила (која се мењају како и кад им одговара) су попут оног оквира са почетка текста: само претпоставка у вашим главама. Ако морате да питате којим правилима би требало да се руководите, онда ћу да вас упутим на Свето Писмо. Да не тражите хлеба преко погаче.

 10. Gordon Flash* Says:

  Gordon Flashstar каже да му се свиђа линк.

  Glas Amerike
  _____________________________________
  Kosovski ministar vraćen sa
  granice
  ______________________________________
  Srpska policija na prelazu Končulj,
  na jugu Srbije danas nije dozvolila
  kosovskom ministru za
  dijasporu…

  петак. у 4:22 по подне · Свиђа
  ми се .
  __________________________
  koment:
  *
  Kosovski ministar subverzivnih
  poslova u Srbiji
  traži slobodu kretanja na sledećem
  delu još neokupirane teritorije
  Države Srbije planiranu za
  proširenje okupacione zone u
  narednom periodu legalizacijom
  aktivnosti dalje inicijative
  hohstaplerske diplomatije rata.
  Tim činom dokazao opravdanu
  bojazan srbske lokalne
  samouprave i podizanje balvanskih barikada
  slobodi kretanju pretnje“Samoopredeljenih“ po miran
  život stanovnika Srbije.

  Prema „mirotvoračkoj
  logici“agresora SVAKO PRUŽANJE
  PREPREKA DIPLOMATIJI
  AGRESORA DOKAZ JE „KRIVICE
  ODBRANE ZA DALJU ESKALACIJU
  AGRESOROVOG RATA PROTIV
  ODBRANE“

  ..i to vam je neka ali siledžiska
  kriminalna logika ne/mira..
  *
  LOGIKA MIRA
  ____________________________________
  петак. у 5:01 по подне · Свиђа
  ми се ·


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: