Деретић: Београд под уценом, Меркелова поднела три списка људи са власти који су покрали донације!


Деретић: Београд под уценом, Меркелова поднела 3 списка људи са власти који су покрали донације!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Са једне нишке телевизије у Емисији „Полигон – Политички ммагазин“ у којој је био Гост академик Јован И. Деретић извуко самко сам један битан детаљ који објашњава стрмоглаво „јуришање“ Тадићевог режима да све већим уступцима шиптарској страни, кроз тзв. „преговоре о техничким питањима“, њиховој такозваној „Републици Косово“ фактички да све прерогативе једне независне државе и тако фактички призна „реалност“, односно независност Косова.

Када је долазила у Београд, Ангела Меркел је поднела 3 списка људи са власти који су покрали паре од донација, повољних кредита и путем махинација из транзиције. Меркелова је у име Европске Уније тражила да се ти људи похапсе, да се те паре врате држави. Шаховским речником речено, Меркелова је људе из врха власти довела у шах-мат позицију, може се претпоставити како се налазе под страховитим уценама, и да не би добили мат и били судски гоњени од Европске Уније, они послушно испуњавају све захтеве да одцепљеном Косову дају све атрибуте државности и тако признају његову независност! У ту сврху треба да послуже најављњени преговори у Бриселу о интегрисаном управљању границом. Ако га Борислав Стефановић потпише то би био последњи чин издаје, фактичког признавања независности тзв. Републике Косово“.

Иначе, интегрисано управљање границом, је европски концепт међудржавног разграничења, како је то у медијима објаснио Слободан Самарџић из ДСС-а. Претходно је Борко Стефановић, како шиптари тврде, споразумом с краја јуна о слободи кретања, тзв. Републици Косово, већ дао атрибуте државности, јер ће Сби морати личне карте, возачке дозволе и пасоше да узимају из Приштине, као и таблице за аутомобиле. Рок да Срби с Космета замене своја садашња српска документа шиптарским је 1.јануар идуће.

Ако уз све ово већ потписано Борко у Бриселу потпише споразум о интегрисаном управљању границом, односно сада административним прелазима, то ће бити крај! Србија ће тим међудржавним разграничењем фактички и статусно признати независност Косова!

Једини спас да се то не деси је да косметски Срби на барикадама и даље остану, а да неко овде у централној Србији организује грађане, кад већ то „опозиција“ неће или не сме, да се покрене масовна иницијатива, петиција, да се прекину сви преговори са Пришптином, да се проблем са Косметом врати ономе ко је једини меродаван да то решава, Савет безбедености Уједињених Нација, јер по резолуцији 1244 једино су Уједињене Нације меродавне да решавају ситуацију на Космету. Брисел, Европска Уније, Еелекс, немају никакав мандат да решавају косметски проблемм.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: