Тотална и брутална издаја Тадића! Потуно је открио своје право лице!


Брутална издаја! Председник Тадић позвао Србе да уклоне барикаде!

Тадић који је, колико свих ових пар месеци, подржавао мирне протесте Срба на барикадама, заједно са Стефановићем и министром за КиМ Богдановићем, што се могло чути на малим екранима, јер кад голорук стојиш мирно на барикадама то је миран протест, одјеном је учинио „преокрет“ и тотално, брутално понизио и издао косметске Србе, говорећи им сада потпуно супротно, да повуку барикаде, да то више није у склопу националних интереса!?

У Скупштини Србије 31.07.2011. усвојена је декларација која говори да нема било каквих преговора са шиптарима док се стање не врати пре насиља Тачијеве полиције на административним прелазима Брњак и Јариње! Тадић је то прекршио, и да је ово нормална земља он би због ВЕЛЕИЗДАЈЕ већ до сада био кривично изпроцесуиран, био би у затвору, јер својим поступцима међународно легитимише Тачијево насиље као вид решавања проблема!

Дакле, сем Устава Србије он је прекршио законски акт Скупштине Србије! Прекршио је горепоменуту скупштинску обавезујућу декларацију, одобрио преговоре, све шиптарске захтеве који оверавају њихову независност Тадићев преговарачки издајнички тим је послушно извршио!

Тадић више не може да сакрије мржњу према српском народу, не може да је више скривено контролише! Једно јавно прича, сасвим друго мисли, а то што мисли и реализије, брисање српског народа са Космета!

Тобоже испрва није хтео да потпише Чедину издајничку декларацију „Преокрет“ у којој је стојао позив србима са Космета да уклоне барикаде. Говорио је тада да неће потписати ту декларацију, јер она подржава ахтисаријев план, другим речима нестанак Срба са Космета. То сам лично гледао кад је изреко на ТВ, баш када је позван да потпише декларацију ЛДП-а и СПО.

А сада је управо овим позивом да Срби уклоне барикаде потписује! Смишљено вара Србе!

Џабе му је да испразно и излизано говори:

„Никад нећу признати независно Косово!“

Јер с обзиром на ситуацију та прокламација изгубила је сваки смисао, пошто практично и фактички удовољавајући свим захтевима шиптара и страних налогодаваца, успостављањем царине на административном прелазу са АП Косово и Метохија, признаје независност Косова, јер царина се наплаћује само на државним границама.

Може он и даље да виче у глас:

„Никад нећу признати независност Косова!!“

То му више ни најблесавији неће веровати, јер у стварности испоставом царине где ће службу вршити шиптари, затим разним претходним уступцима око диплома, катастра, итд… и овим позивом Србима да повуку барикаде, директно гура Косово у независност, а знамо да Срби протествују на барикадама против присуства шиптарских цариника на тим прелазима. Траже гаранције да неће бити шиптара на прелазима, још их нису добили. Ако повуку барикаде, Еулекс ће само потврдити присуство шиптара на граничним прелазима као царинике, што је верификовање државне границе!

Да је ово нека нормална држава, са нормалним тужилаштвом и судством, Тадић би већ био ухапшен због велеиздаје! Не само он, многи, јер само пре неколико дана и поред великих тешкоћа на КиМ, Веселинов тражи сецесију Војводине што је противно Уставу и тиме најављује ко је следећи „кандидат“ за отцепљење:

Веселинов: Војводина треба да добије статус Републике
http://www.politika.rs

Мафијашка издајничка бестидна окупациона власт заузела је све институције и сад хорски и брутално спроводи издају по издају, несметано и некажњено, све су институције попут паукове мреже опхрлили.

Тадићев бруталан и немилосрдан квислиншко-окупациони режим тренутно је најгори непријатељ Срба којег су Срби икада имали у историји! Гори је од било којег страног непријатеља којег смо икада имали! Гори је од аустроугара из првог светског рата, гори од Немаца у другом светском рату, гори од Солане, НАТО-а, КФОР-а, САД-а, Клинтона, гори је, зашто?

Зато што прихватајући и пропагандно промовишући лажну и црну слику новог светског поретка о Србима као геноцидног народа, народа убица и кољача који су криви за сва светска зла, комплетно брише српску слободарску историју! Он издајом Косова и Србије, са претњом потпуног брисања Срба са географске карте, поново убија све изгинуле косовске српске јунаке! Све Србе који су пролили крв за слободу у свим ратовима кроз историју, од народа који је највише на овим просторима страдао у геноцидима од аустроуграске војске и усташа, он сребреничком резолуцијом заснованом на неистинама, самопонижавајуће претвара Србе у геноцидан народ! Са Тадићевим режимом, ми више немамо историју, брише је и претвара нас у хорду дивљака који су заслужили све ово што им се дешава. И када се бранимо од непријатеља и клања, он се после извињава свима где стигне, јер Срби су „агресори и дивљаци“ и кад се бране.

Хрвати су поднели апсурдну и смешну тужбу за „геноцид“ против Србије за рат 1991-1995. а Хомен предлаже следеће:

Слободан Хомен: Повући међусобне тужбе за геноцид
http://bit.ly/tILh8v

Па чекај сад, ако је био геноцид Хрвата над Србима, зашто сад хоћеш да повучеш тужбу!!??

А Јасеновац!!!

Сви знамо да су хрвати у акцији олуја измасакрирали доста српских цивила, а Тадићев режим жели да повуче тужбу!??

Ето како се он спрда са нашом историјом, а да не помињем неактивирање тужбе за Јасеновац и 700.000 покланих српских цивила! ДОС режим је повуко тужбу против НАТО пакта за агресију, за геноцид и екоцид путем осиромашеног уранијума, и самим тим легитимише НАТО огресију као легитимну! Комплетно нам брише историју! Прихватањем лажне слике о Србма као геноцидног и дивљачког народа, Тадићев режим поново убија све убијене и измасакриране србе кроз целу историју! Издајом КиМ-а не оставља нам никакву наду за будућност, јер ако Тадићев режим остане на власти, исто ће се дешавати са Војводином, Рашком, а припрема и регионално цепање Србије!

Све ово Тадић индиректно најављује следећим речима…
Извор: РТС

„Тадић је рекао да се „не смеју поновити грешке из деведесетих година када су представници Срба одбили Венс-Овенов план и план Z-4″.“

Једини мировни план који су потписале све 3 стране у Босни, био је Кутиљеров план, то је било 21.02.1992. Све 3 стране су се сагласиле са њим, али је Изетбеговић повукао свој потпис неколико дана после потписивања. Ворен Цимерман је касније признао да је потпис са лисабонског споразума Алија повуко на препоруку и захтев америчке администрације. Дакле, муслимани су криви за рат у Босни! План „Z-4“ крајишки Срби су разумљиво одбили, јер су их претходно Хрвати из свог Устава избрисали као конститутивни народ, претворили их у мањину, и тако довели у неравноправан положај, за разлику од равноправног положаја којег су сви народи имали у СФРЈ, са страховитим претећим сећањима и асоцијацијама на усташки период и Јасеновац, којег овде сви заборављају, као да је то био логор за камповање, а не логор најстравичнијег монструозног геноцида који се икада десио на Балкану!! И шире…

Овде је ситуација другачија, Срби на Космету нису мањина, већ народ, шиптари су мањина по Уставу Србије. Космет је по Уставу Србије и Резолуцији 1244 саставни део Србије, а Тадић се заклео свечано да ће бранити Устав и интегритет државе Србије! Међутим, гледајући његову личност, где једно прича, а друго ради, то му је било као да снима рекламни спот у пропагандне сврхе испирања мозга српском народу!

Он крши све, и наше законе, и међународне обавезујуће уговоре, односно не захтева од УН-а да се доследно спроводи једино важећи и најмеродавнији правни акт за Космет, а то је резолуција 1244, по којој на административне прелазе треба да буде српско особље. Скините тај документ да све то погледате:
Резолуција 1244

Цитат:

1. Након повлачења, договореном броју југословенског и српског особља (сада је све преузело српско особље и Србија као наследница СРЈ) биће дозвољено да се врате да би обављали следеће функције:

2.-Везу са међународном цивилном мисијом и међународним снагама безбедности; – Обележавање/чишћење минских поља; -Одржавање присуства на српским историјским локалитетима; Одржавање присуства на кључним граничним прелазима !!!

Дакле, овде се јасно види да на административном граничном прелазу централне Србије са АП КиМ треба да буде српско особље, никакви шиптари, ни Еулекс! Тадић то није никада тражио у УН-у да се реализује, а сада сарађује са Еулексом који је предвиђен да спроводи ахтисаријев план, који није одобрен у Уједињеним Нацијама! Еулекс је дакле нелегална организација, која је перфидно на превару увучена у цео процес, без одобрења Уједињених Нација путем једино меродавне резолуције 1244.

Милован Дрецун:

„Еулекс је формиран на основу ахтисаријевог плана и он само треба да надгледа један прелазни период потпуне предаје свих овлашћења свим косовским институцијама до тренутка док Косово не постане међународно признато у целини…“

Остале детаље ћете чути од самог Милована Дрецуна…

Милован Дрецун говори о превари са Еулексом!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.


Сажето, указује се…

Оно о чему властодршци ћуте је то да је првобитно нашој јавности речено да ће ЕУЛЕКС деловати паралелно са УМНИКОМ који је главни заштитник резолуције 1244, по којој је Космет саставни део Југославије односно данас Србије. ЕУЛЕКС је продукт неповољног за нас ахтисаријевог плана. Алармантно је да је тај ахтисаријев план одбачен у Уједињеним Нацијама! ЕУЛЕКС затим долази под окриљем УН-а што је нелегитимно и немогуће, јер ЕУЛЕКС није предвиђен тренутно важећом резолуцијом 1244 коју треба да спроводи УМНИК под окриљем УН-а. Е, сад, ако се хоће спровести у пракси да Косово постане независно, потребно је само имплементирати ахтисаријев план. Механизам за то је ЕУЛЕКС. У свему овоме имамо парадокс и правну нелогичност. ЕУЛЕКС по ахтисаријевом плану има задатак постепене предаје власти косовским институцијама, али ахтисаријев план није одобрене од стране УН-а, препрека је и УМНИК полиција и резолуција 1244.

Будући да резолуција 1244 није могла да се замени ахтисаријевим планом, уклоњена је УМНИК полиција која је бројала 3000 полицајаца, замењени су са 800 полицајаца ЕУЛЕКСА што је сигурно прошло са сагласношћу наших власти!! Остало је само 30-ак официра за везу да се јавности замажу очи, као и трули компромис са светским моћницоима у 6 тачака који је овде представљен као велика „дипломатска победа“ (безвизни шенгенски режим…), а у суштини те 6 тачке не значе ништа, ако је цена независност Косова!!

Подсећајући нас на деведесете Тадић нам индиректно, али веома јасно, сугерише да методом „куване жабе“ следи разбијање целе Србије, које долази после признања независности тзв. „Републике Косово“.

После признања независности Косова, доћи ће на ред отцепљење Војводине што Веселинов некажњено најављује! Говориће тада Тадић Србима из Војводине, на неким новим будућим барикадама после изсценираних немира по косметском рецепту НАТО-КФОР „заштитника мира“, следеће:

„… Сетимо се деведесетих, сетимо се Космета… пустимо лепо Војводину да буде Република, „то је реалност“, а ми ћемо своје националне интересе повратити кад сви као добри суседи уђемо у ЕУ…“

Па кад се отцепи Војводина, доћи ће Рашка област на реду, немири… барикаде… Кфорови… и после разних драматичних тренутака Тадић ће поново репризирати:

„Сетимо се деведесетих, сетимо се Косова, сетимо се Војводине… сетимо се… сетимо се… шта хвали да и Рашка област постане Република и да сви будемо добри суседи, јер „то је реалност…“ … па кад тако сви заједно уђемо у ЕУ: и Косово, и Војводина, и Рашка област, и ми… показаћемо ми „свој демократски потенцијал…“

И тако, док окренеш и обрнеш, од Србије ће остати Београдски пашалук!

Е, зато је Тадић гори од горе поменутих српских спољних историјских непријатеља, који се јасно и традиционално понашају као непријатељи, јер Србију разбија квислиншки изнутра, немилосрдно и стравично, али под еуфемизмом усрећивања нације „евроатланским интеграцијама“, илити тренутно „статусом кандидата“, убијајући бестидно Србима сваку МИСАОНУ НАДУ НА ОПСТАНАК! Он сарађује са нашим историјским непријатељем који оптужује Србију да је крива за њихове поразе у 2 светска рата, послушно их слуша и извршава сва наређења око разбијања Србије! Наравно, ти наши непријатељи сада су само променили имена, то су сада наши „европски пријатељи“ који нам помажу око „евро-атланских интеграција“.

Досов режим је потпуно и брутално опљачкао Србију, уништио привреду, економију, финансијски сектор , довели су нас у беду, умиремо од сиромаштва и све драстичније од канцерогених болести од последица дејства осиромашеног уранијума, којим су нас „пријатељи који нам помажу да се интегришемо у ЕУ“, „частили“ приликом једне „хуманитарне интервенције“.

Издају земљу, Резолуцијом о Сребреници прогласише нас геноцидним народом, иако смо највише на Балкану страдали од усташког геноцида! У свим медијима нас наружују, понижавају и представљају као хорду дивљака и психопата. Њихови про-режимски редитељи снимају филмове о томе, убијају нам душу, али власт каже, добићемо за узврат:

„статус кандидата“

Статус кандидата за неко лудило, то да, бићемо народ дворска луда у ЕУ, са којим ће се сви спрдати, то већ сад раде. Ево Турска има већ 25 година тај „спасоносни“ „статус кандидата“, па још нису ушли у Европску Унију.

Али, турци су се за сво то време кандидатуре економски развијали без ЕУ, без „бесповратних европских фондова“ које ће добити „тек кад уђу у ЕУ“, нису пљачкали свој народ неолибералном криминалном приватизацијом говорећи му да ће им бити боље „тек кад уђу у ЕУ“, јер ето, 25 година имају „статус кандидата“.

Европска Унија се распада, сити су разних додатних кандидата, јер им се већ постојеће државе економски и финансијски распадају, чак нас неке земље отворено не желе да виде у ЕУ, што каже и сам Тадић:

http://bit.ly/sh1sam

„Према његовим речима, има много оних који имају интерес да Србија не добије статус кандидата – од неких земаља Европске уније у којима постоји замор од проширења, преко интереса криминала до интереса политичких странака, које би желеле да ова Влада не искаже своју успешност, и политичких екстремиста.“

Пазите парадокс, он критикује неке земље ЕУ које не желе да нас виде у ЕУ, као да смо ми Срби неки супервизор који одлучује о томе, малте не испада да смо ми неки над-фактор који је негде верификовао стварање ЕУ пре тог самог процеса, па нам сад ниже инстанце не одобровају да уђемо у ту творевину?!

Каква бре успешност Владе Србије!!!

А, да, заборавио сам, успешност у разбијању и уништавању Србије, то да!
Највећи „привредни домет“ за ових 11 година „реформи“ су вам народне кухиње.
И животиње сте подигли на ниво људских права, док сте Србима доделили „права“ животиња!

Све сте упропастили и опљачкали, вама влада ММФ, ни једну одлуку из финансијског сектора не доностите зато што ви тако хоћете, већ све радите по диктату ММФ-а који је стварна Влада Србије, не ви, и тиме још више путем кредита од Србије стварате још већег дужничког роба, ради политичких уступака и издаје земље, богаћења и опстанка на власти. У томе сте успешни, величанствени сте у томе, непревазиђени у свету!

И шта да ради народ са тим вашим „статусом кандидата“!!

Јер може то да се маже на хлеба, да се нахране гладна дечица?

НЕ!

Јер може „статусом кандидата“ да се отвори неко ново радно место, пошто сте све фирме упропастили?

Не!

У државном буџету од опљачкане привреде немате више никаквих здравих буџетских прихода које сад попуњавате новим милијардама дугова. Јер можете онда пензионерима са „статусом кандидата“ да повећате пензије, трудницама субвенције, пошто сте производњу упропастили?

НЕ!

А шта треба за узврат да дамо да би добили једно велико ништа: „статус кандидата“!!

Срце наше душе и Родне Груде, територију Косова и Метохије!

Е па не може!

Спас је у Русима…!

Молим Бога да браћа руси на највишем нивоу удовоље све већем броју захтева косметских Срба за руским држављанством! То је једини излаз да се на време спаси КиМ и самим тим цела Србија од тоталног распарчавања које следи ако Тадић пусти КиМ низ воду, а видимо да га пушта! Већ има око 70.000 тих захтева ( http://bit.ly/sYyFOC ) тако да ће косметски Срби имати двоструко држављанство. Сам тај осећај планетарних усамљеника, говори колико су косметски Срби очајни од издаје, усамљени, продани и понижени, али и трезвени и мудри, јер су учинили праву ствар!

Чин тражења руског држављанства показује колико је Тадић са својим режимом нешто најопасније и нихилистички најуништавајуће по Србе у целој њиховој историји! Косметски Срби су са Тадићем као председником најусамљенији, најизданије и најодбаченији народ од своје власти који је икада живео на Планети Земљи!

Осим Срба, такву судбимну ни један народ на свету није доживео, што довољно говори о најмрачнијем србомрзачом квислиншком режиму који је Србија икада имала!!

Кад Срби са Космета добију руско држављанство, неће то бити никаква окупација, већ братска слога и обострани интереси, заједнички! Руси ће добити тачку на Балкану која им је увек била ослонац за брањење сопствених интереса. А косметски Срби, иницијално сви Срби у Србији, односно сада не само Срби већ УЈЕДНО и РУСКИ ГРАЂАНИ, добиће заштиту, и тиме ће бити зацртан почетак и крај Тадићевог нихилистичког бруталног режима, јер спречиће се одузимања Космета и протеривање Срба са северног дела! Биће то тада „острвце спаса“ за целу Србију! Самим тим, спречиће се домино ефекат даљег распарчавања Србије, на „жариштима вулкана“ која чекају „тектонски миг“ за активацију!

Чим су чули да Срби траже руско држављанство, неки утицајни амерички конгресмени сад „признају грешку“, грешку признавања независности Косова, јер кажу требали су прво да пусте Србе и шиптаре да се договоре око решавања разних проблема и спорова.

Наредних дана нешто ћу детаљније говорити о томе, биће и видео прилога, јер у овом моменту, заиста… једини излаз за спас северног дела КиМ-а и целог Космета, је руско држављанство за косметске Србе!

А колико видим, пошто је овом бруталном издајом у виду препоруке косметским Србима да уклоне барикаде, Тадићев режим шокирао цео народ у централној Србији, није искључено да ћемо и ми из централне Србије ускоро затражити руско држављанство!

Заправо, моја је препорука да неко што пре почне да прави и те спискове, нека Тадићев режим зна колико је космички непожељан од СРПСКОГ НАРОДА…!!!

Сведочење о издаји КиМ-а Оливера Ивановића (иза које је алфа и омега Тадић)

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Малопре сам на вестима чуо, да због законске немогућности, руси нису у могућности да удовоље косметским Србима за држављанством, али су наложили да им се пошаље велика хуманитарна помоћ. Лако је сад саветовато одавде косметске Србе, предлажем им да остану на барикадама, а да нека патриотска организација одавде што хитније организује подршку Срба из централне Србије косметским Србима, у мирном и чисто физички голоруким присуством на барикадама.

Ово би требало да организују „Двери – Покрет за Живот Србије„, али да им помогну и друге организације, а уједно ово је задњи испит за тзв. „опозицију“, да ту организовану подршку у физичком присуству на барикадама осим Двери подрже и ДСС, СРС, разни интелектуалци, Црква, Универзитет!

 Kрајње је време за слогу…!

4 реаговања to “Тотална и брутална издаја Тадића! Потуно је открио своје право лице!”

 1. DRAGAN Says:

  потпуно сте у право да је крајње време за слогу,
  што је немогуће, али, увек има оно али,
  слога може да се купи, само мало умешнсоти и кривудавом, стрмом стазом
  сценски кртоз само организованост можђе да се понуди удеруживање ка споњљем фиктивном сиљу који уставри отвара врта за комплетну изолацију свих квислинга и завереника који распарчују и удробњавају Србију.
  Изклаз постоји!
  Излаз увк постоји!
  Не бих јавно о том општем заједничком искораку ка удруживањем и само организовањем за постизање јасних и животних цињеа за спас и реконструкцију државног Српског апарата за боње животне вредноости .
  позз. ДРАГАНешковић

  • Небојша Says:

   DRAGAN,

   Јел умеш ти да пишеш?

   Како то да немаш стрпљења да провериш правопис, па после да пустиш коментар?
   То ти се стално дешава, зато ти то и причам…

 2. DRAGAN Says:

  Небојша!
  Моја (не)писменост по мени несме бити ограничење ка изналажењу опште наше рашамонијаде,
  сви треба да покушамо наћи онај део себе који нез колебања и размишљања хоћемо дати ка спасу, реконструкцје опшет јавног сервиса, државе.
  На Вашем овој јавној раскрисници интереса нисам имао прилике да прочитам шта је то Српски национални интерес, а нисам имао прилке ни на једном јавном информационом огласу да прочитам шта је то Српски јавни интерес.
  Ово је мој задњи искорак да преко Вашег портала спознам узрок а не само о последицамајер смо сви жртве узрочности, изузетак сте Ви Срби ван Србије, Вам је ово само исповеероница, да своју унутрашњи искорак ка ничему ублажите.
  Нежелим Више да Вас ичим узнемиравам оисебно мојом (не)писменошћу.
  позфрав из сунчаног Београда,
  А Вам Небојша, ништа лично, желим Вам бистро око и бистар ум.

  je: Кроз само организованост, „директне, непосредне демократије: формирати, надзирати, контролисати и санкционисати, “Јавни серви“, тј. државну хjархију, да по књизи и исључиво из буџета подмири умешно спровођење дипломатску и сваку другу интелектуалну борбу на овој „плавој планети“ ка очувању неопходних снага у виду његових расних вредности и броја, да би сва национална умешност заштите и очувања неопходног животног простора, како у смислу кавнтитета, тако и у виду квалитета.

  01.05.2010 Алтруист: ДРАГАНешковић
  ПС:
  Репрезентативна демокртатија је канцерогена у заједници, друштву, држави, јер одузима грађанска и лична права. Стварна животна демократија је блокирана одлукама које одузимају лична, грађанска права да би препустили сва права институцијама, принчевима и принцезама, свештеничким кастама, војним и полициским хунтама, партитократијама-странчке диктате, корпорацијама, тајкунима.
  Основни постулат, темељ „демократије је :
  „Ваше право не сме да угрози моје право, јер моје право не угрожава Ваше право“. И тачка.
  Био ја насправ Вас или наспрам огранизације било какве бројности право које сам стекао рођењем нико, ничим несме то спутати, условити, оградити или угрозити. Држава мора мени гарнтовати личну, правну и имовинску наслеђењу и стечену (не)материјалне личне и породичне вредности, као и на крају националне вредности! У противно снакције следе по аутоматизму саме државе. Држава је систем. Држава је измишљена ствар. Држава је измишљена ствар и подложна је промена. Држава је безброј интереса усглашена ка оној карики зајердништва у којој се сви до задњег препознајемо и учествујемо и без мало колебања и размишљања учествујемо свим својим знањем, радним способностима и материјалним добрима. Ако порески обавезник из своје месечне текуће зараде издваја један добар део своје за „сервисну подршку државних организација и система, онда је послодавац свим учесницима који троше буђетски новац, јер ми даје новац и запошљава их, порески обавезник има задњу реч и одлуку.

  Више партиски систем нигде ни у којој држави више не постоји, па ни у Србији
  као и у свим бившим републикама Југославије, већ фракције једне постојеће „Бизнис партије“.
  Учешће грађана у демократији своди се на узалудно гласанје које не прожа избор нити решења?
  Директна – непосредна демократија има у својој основи и ксвојој конструкцији боље и вредније животне вредности наспрам репрезентативне демократије.
  Да ли ово може да се постигне, може, може за још првих 6 месеци од сада, ако се удружимо и само организујемо! Следите ме, и постигнућемо све ово а и више од овог.АМИН!

  • Небојша Says:

   Еј, DRAGANE,

   Олади мало, нисам ти реко да си неписмен, већ да не провераваш правопис пре него што пустиш коментар, то ти се редеовито догађало. Сви ми грешимо у правопису док пишемо, не што га не знамо, већ због брзине у писању, премора итд… но, ипак све треба проверити пре него што се пусти коментар.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: