Енергија Тијања: Дар Бога, очувајмо то!


Енергија Тијања: Дар Бога, очувајмо то!

Линк ка видео прилогу на: http://vimeo.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Тијање је село са око 200 становника, налази се на падинама планине Јелице, надомак Гуче, у општини Лучани.

Као што ћете видети у прилогу од разних људи са стране и мештана Тијања, лековита енергија Тијања помаже људима да се излече од разних болести, наслоњени на дрвеће. На липама, брезама, боровима, а посебно је лековит и исцељујући један храст који се налази на око 2 километра од школског дворишта, поред пута који води од Тијања ка Гучи. Обим храста је око 415 цм и стар је неколико стотина година.

Због свог изузетно исцелитељског дејства и моћи, мештани Тијања овај храст зову још „чудесно дрво“ и „храст мудрости“.

Сво ово лековито дрвеће, укључујући и овај храст, цео овај лековити природни и енергетски простор, протеже се на око 2 квадратна киломентра. Због свог лековитог дејста, Тијање се прочуло, тако да у Тијање долазе многи људи са стране, не би ли се излечили. Из Београда, Новог сада, Ниша, Чачка, из Словеније, Мађарске, од свукуда…

Ја познајем 2 човека из овог краја, они се нису појављивали у емисији, једном од њих Тијање је завичај. Они су у енергетском пољу Тијања препознали и самоспознали не само лековиту моћ на људски организам, већ и изузетно вибрантан духовни простор, који је дар Бога – ОТВОРЕНА КАПИЈА за духовна уздигнућа и спознаје. Тијању се Бог нешто више насмешио него другим местима и крајевима. Тијање је одвајкада капија ка вишим духовним световима, до самог Творца Земље и Васељене, Бога.

Нажалост, силе таме и зла, преко маргиналних људи локалних марионета бизнисмена и политичара, припремају се да потпуно униште овај лековити природни простор, будући да у Тијањском пољу планирају да отворе угљенокоп и рудник лигнита, као и да у близини направе термоелектрану за производњу струје. То можете прочитати у следећа 2 прилога:

Рудник лигнита за ТЕ код Гуче:
http://bit.ly/vPX9kU

Код Гуче 49 милиона тона лигнита:
http://bit.ly/tle8Ye

Моја порука мештанима Тијања, Гуче, Драгачева и комплетне општине Лучани, ако се не одупрете отварању рудника лигнита и термоелектране, лажним обећањима… ваше Тијање и цео тај крај биће потпуно биолошки уништен! И више! Неко од вас ће радити у тим објектима, то да, али буквално… бићете гробари тог краја, самих себе и ваше деце, уништиће се природа, флора и фауна, разне болештине и умирање биће ваша свакодневница! Будите сигурни да се у том случају Бог више никада неће поново осмешити вашем крају, он то чини само једном, већ ће ђаво ликовати! Нико више неће долазити у ваше Тијање да се лечи, заобилазиће га километрима, ви сами ћете бежати из Тијања у здравије крајеве, или ћете заједно са вашом децом умирати у властитој гробници коју ћете копати сваког дана, све дубље и дубље….

Одуприте се Тијањци, Гучанци, Лучанци, и запамтите… Бог се смеши само једном, не схватите ли то, осетићете и живећете константно бич ђавола, без наде да ће вам се Бог икада више поново насмешити!

ОВО ДОБРО ЗАПАМТИТЕ, ШТА ВАС ЧЕКА, АКО СЕ НЕ ОДУПРЕТЕ.
ОВО ЈЕ ЈЕДНА СТУДИЈА О ШТЕТНОСТИ ЛИГНИТА.

Последице по здравље од лигнита:

• Сагоревањем нискокалоричног лигнита у котловима термоелектрана настају велике количине димних гасова, који садрже штетне материје од којих су најзначајније:
• Прашкасте материје (летећи пепео) се састоје из SiO2, CO2,(Fe), (Mg), (Na), (K)
• угљен -диоксид (CO2) је отпадни гас који треба да се одстрањује.
• Сумпор-диоксид (СО2), који представља гас оштрог мириса, тежи је од ваздуха. Иритира дисајне путеве, а при већим концентрацијама оштећује плућа и чуло мириса. Киселост атмосферских падавина, најчешћа су последица реакције киселих гасова SO2+ H2O » SO3 + H2
• Оксиди азота (NOx) изазивају надражај грла, плућа, очију.
Азот-моноксид због оксидације трансформише се у NO2
NO + O2 » 2NO2

• При непотпуном сагоревању појављује се угљен- моноксид (CO, који је врло токсичан гас без боје, укуса и мириса. Нешто је лакши од ваздуха, запаљив је и у смеши са ваздухом је експлозиван.
• Поред процентуално најзаступљенијих компоненти у гасовитим продуктима сагоревања присутни су и метали: арсен (As), олово (Pb), кадмијум (Cd), хром (Cr), никл (Ni), кобалт (Co); и неметали: хлор (Cl2), флуор (F2).
• У димним гасовима налазе се у врло малим количинама отровне и опасне материје, занемарљиво мале масе, али опасне по утицај на здравље! Ове материје се теже акумулирају у организму, неке су канцерогене и задржавају се у плућима! У ове супстанце спадају полуциклични ароматични угљоводоници, бензопирен и бензоантрацен, тешки метали.

ТИЈАЊЦИ… ПРУЖИТЕ ОТПОР!!

Енергија Тијања

Храст исцелитељ у Тијању


Људи из свих крајева долазе у Тијање да се лече...


Центар села Тијања снимљен с јужне стране...

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: