Скандал у основним школама: Увалили деци геј рачунаре!


Извор: Курир

********

(19) Четвртак, 17. Новембар, 2011.| Аутор:

Ученицима на Врачару општина дала 540 лаптопова који у себи садрже игрицу хомосексуалног садржаја

Ништа ово није случајно, ради се о информативној агресији и рату за људске душе. На овај начин се врбују млади људи да постану геј, па кад се родитељи побуне, онда је све "грешка". Међутим, информација је испуинила свој енергетски циљ... до следеће "грешке".

БЕОГРАД – Поклону се у зубе (не) гледа!

„Врачунари“ које је општина уручила деци 10. новембра у себи садрже игрицу, врсту пасијанса, под именом „Гордон хомосексуалац“. Отац једног детета које је добило овај рачунар рекао је за Курир да је био згрожен кад је видео о чему је реч.

– Правило у игрици је да се слажу карте док се не дође до збира 11. Оно што је скандалозно јесте правило да се жандар ставља на жандара, што у нормалном пасијансу није случај, већ се жандар ставља на даму – каже он и наставља:
– Ја само желим да добијем објашњење. Да ли на овај начин неко намерно покушава да овако образује нашу децу? – пита се огорчени отац и додаје да је његова једина жеља да се ово обрише с рачунара и да се на тај начин најмлађи заштите од оваквих садржаја.

Програмом који је назван „Врачунари на дар“ подељено је укупно 540 лаптопова и ученици су добили могућност да их користе до краја основне школе. Њихове главне функције требало би да буду развој информатичке писмености деце и помоћ у бржем и лакшем савладавању градива, али изгледа да у себи садрже и оно што не одговара тим основним циљевима.

Председник општине Врачар Бранимир Кузмановић, који је и уручивао овај поклон основцима, каже да се грешка вероватно поткрала током превода ове апликације на ћирилицу.

– Извињавамо се због грешке, али то је било из жеље да користимо оперативни систем на ћирилици, да би деци било блискије и лакше коришћење рачунара. Наравно да ћемо одмах упутити захтев да се то што пре исправи – додао је Кузмановић.

Из Министарства просвете рекли су нам да се обратимо Градском секретаријату образовања јер је цео програм организовала једна београдска општина.

Тамара Марић

Убунту: На преводима раде волонтери

Тамара МарићУрошевић Владислав, члан тима Убунту заједнице, која је била задужена за превод ових апликација, рекао је да на преводима раде волонтери, али да квалитет тих превода углавном проверава такозвани кор тим, тим професионалних преводилаца.

Тамара Марић- Овај превод заиста јесте несрећан, али није нетачан, зато је промакао надзору. Убунту заједница Србије је обавестила преводилачки тим ГНОМЕ да постоји непријатна грешка и да она у најскорије време мора бити исправљена. Али осим тога, ја бих ипак одвојио питање квалитета превода и тога ко је бирао апликације за те рачунаре и ко је одобрио да се она појави на њима – додао је Урошевић.

Директор: Обрисати програм

Тамара МарићДиректор ОШ „Светозар Марковић“ с Врачара Драги Лукић каже да су добили рачунаре, али да не зна за тај програм.

– Ја за то нисам чуо, али ако постоји, требало би га што пре обрисати с дечјих компјутера. Ко би нормалан у друштву дао деци нешто такво?! – рекао је Лукић.

********

Ништа ово није случајно, ради се о информативној агресији и рату за људске душе. Ови из општине и школе су пуки свесни извршиоци, правих планера. На овај начин се врбују млади људи да постану геј, па кад се родитељи побуне, онда је све „грешка“. Међутим, информација је испунила свој енергетски циљ, ушла је у мозак и психу младих људи да створи конфузију… до следеће „грешке“.

А затшто никад ови из општине и школе не направе случајно једну другу „грешку“, односно не грешку, већ праву ствар. Зашто нису убацили у компјутер игрицу која говори да је хомосексуалност болест, оно што је егзактно тачно, и што се учи у основним и средњим школама:

Хомосексуалност је болест – што се и учи у основној и средњој школи

Нема шансе, јер све институције, па и образовање воде људи без икаквог морала и савести, они су су само пуки извршиоци планера иза сцене, за шаку долара…!

И сада се овде јасно види колико нашу државу води најгора багра, у основним и средњим школама исправно уче младе људе да је хомосексуалност болест, међутим ако би неко од њих кренуо да студира медицину, сусрео би се са чињеницом да у том случају, на студијама, хомосексуалност се не третира као болест?!

Ако би се овакве „грешке“ кажњавале, када би рецимо председник општине и директор школе сносили законске санкције због ове „грешке“, смена са функције, морална осуда и 15 дана затвора, то би био знак да ову државу воде одговорни људи, али и они сами знају да неће бити санкционисани, јер су само део заштићеног система за обробљавање људи.

10 реаговања to “Скандал у основним школама: Увалили деци геј рачунаре!”

 1. Gordon Flash* Says:

  xomo gordon seksualac..meni to izgleda na želju ljudomorne=bolesne osobe da gordon ne bude bolji od gorega..nego samo rob=sluga donjem delu ljudskom kao i ženskom telu.
  Flaš Gordon je možda prema Dejl Arden homo i seksualac ali bilo bi malograđanski, kurirski, špijunirati njene privatne seksualne želje..no
  „sumnjiv „je jer se bori protiv MINGA=mindža,da oslobodi opsednutu devojku od njene seksualne opsednutosti, »GINE-KO-KRATI-JE«, a i sebe..od nje..
  ..xa xa xa..nadam se da sam odbranio čast mog fb imena..
  ha ha ha..*

  • Небојша Says:

   Хаа…хааа… е вала јеси, одбранио си 🙂

 2. eugenika Says:

  Ни сам не знам како ово да назовем, односно немам прави израз за то!

  Прети нам тиха асимилација и тотално губљење идентитета…отимање.
  Ево, само пар ствари, за мене тотално иритирајућих.

  -9. мај, дан велике победе над фашизмом, слави се као дан уједињене
  европе!? Празник победника се претворио (случајно?) у празник поражених!
  Фашисти, нацисти и њихове слугењаре ликују.Историја се полако мења…ал
  нека само они сањају о томе. И овим нашим квислинзима, дража је та уједињена
  наказна нацистичка творевина од истине, а истина је да смо положили много
  живота у ту велику победу! Али ко нас и пита било шта последњих година?

  Занима ме, да је Русија којим случајем у ЕУ, дал би ико имао храбрости
  да прослави дан уједињене европе, код нјих и како би прошао? Да, или оно
  зло од Израела, да је којим случајем у ЕУ, дал би неко смео да прослави
  тај „празник“ тамо?

  -у обдаништима и основним школама, навелико је ушло у моду да се организују
  маскембали за „ноћ вештица“ (Haloween). Врло, врло сатанистички…шта друго!
  нај болније, бар за мене, је што је то 31. октобар, баш на велики црквени
  празник, славу Св. Лука. Срамота! Не, никог од њих не занима како се осећају
  верници, који гледају тај сатанистички чин. Они то намерно раде, а циљ је јасан.
  Сасећи све корене, ако је то могуће. Тврдин да није, мада је мучно и болно.

  Занима ме, дал би можда, у горе наведеном Израелу којим случајем, да се поклапа
  овај сатанистички обред са јом кипур-ом (Yom Kippur), неко имао храбрости да
  обуче те монструозне костиме и „прославља“.

  -Св. Трифун. Ма ко је то…наравно, питају се они. Е моји европејци, салонске
  демонократе…жута багро! Па јел наш празник дан заљубљених (Saint Valentine’s Day)?
  Ко је увео тај „празник“ на мала врата? Као…врло симпатичан дан за заљубљене и
  баш на дан црквене славе Св. Трифун. Није то добро, али опстаћемо ми и сачуваћемо
  оно што је наше!

  Па нека ме гледају као конзервативног, десног…припадника неке друге „назадне“
  Србије, ал бар знам да нисам на продају, да нисам овчурина коју могу да шишају
  и кољу кад им се хоће. Имам своје ЈА и своје принципе и нисам тиква без корена.
  Нека се замисле мало, јер нас „назадних“ има поприлично!

  -Та иста влада, поклања (а не поклања, већ даје на услугу) лаптопове деци са
  онаквом грешком. То је неко намерно урадио и тачка!

  -Све ово наведено се провлачи кроз форму „симпатичних“ и „безазлених прослава“
  а протурају их раѕне не владине организације, канцеларије за европске интеграције
  …којекакви одбори…а сви добро знамо које сподобе седе тамо. И понављам, за
  ово зло крива је наша квислиншка влада!

  За љих је све ово спрдачина, или добар виц у салонским расправама уз бирано
  пиће и биране цигаре. Новац је њихова вера, новац је њихова црква.
  Ми нисмо битни!!!

  -Извињавам се на дужини текста и на грешкама, али написано је у даху и великом
  бесу. Надам се да има људи који ће ово схватити на прави начин.

 3. Стојан Says:

  Желео бих да свој наступ започнем речима великог руског мислиоца И. А. Иљина. Требало би да данас те његове речи постану наше животно правило: „Русији(Србији) су данас најпотребнији истина и слобода. Она ће до слободе доћи само кроз истину. Све док будемо лагали бићемо робови, који лажно сведоче о свом ропству и учвршћују га… Лицемери и лажови нашег времена одводе нас у ропство.

  Ми из те проклете пометње нећемо изаћи док поштено и јасно не одвојимо истину од лажи и док не почнемо да непоколебиво изговарамо истину… Сада им је успело да многе од нас заразе том лажи. Жалосно је кад видимо да су и честити људи почели да верују у лаж и да је понављају. Нема, међутим, никакве сумње да будућност Православља неће одредити компромиси с антихристом него управо оно херојско заступање и исповедништво, од којег су се ти лажови тако дрско, тако издајнички одрекли.“
  Ово је само ДЕО текста који је написао :В.П. Филимонов: „Велика лаж глобализма „

 4. Vesna1 Says:

  Страшно заиста! Људи који раде са малом децом на њиховом васпитању и образовању продали се за ситне паре. Како рече Никола Алексић, просветари једино штрајкују ради зарада, а сутра ће им деца умирати и нестајати на рођене очи. Па наравно, није случајно. А мора и да је ради тзв. ћирилице. ЦЦЦ. Еугеника и Стојан су све рекли, мој коментар непотребан.

 5. Gordon Flash* Says:

  Ako kažemo da je „homoseksualnost“posledica bolesnog društva onda se ta bolest društvenosti,bilo da je partnerska ili konkurentska zove LJUBOMORA.
  ..po mom mišljenju posle starenja naj rasprostranjenija izlečiva bolest..
  podjednako napada i muškarce i žene..
  »konkurentska.. ,u osnovi je svih političkih problema u svakom momentu istorijskih dešavanja na planeti..
  »partnerska.. ,tipično sredstvo ženske odbrambene manipulacije uspostavljanja svoje dominacije GINE-KO-KRATI-JE nad alfa mužjačkom inicijativom muške seksualne manipulacije..
  mi je neprestano promašujemo kao glavnu temu proučavanja radi zaštite od nje i zato smo sve više ugroženi..
  ako bi smo njene faktore otkrili i učinili transparentnim,u mnogome bi smo efikasnije zaštitili prava od nje i svih pojava kršenja motivisanih njom umesto što se jalovo borimo da pedantno evidentiramo njene razorne posledice..*
  ..mi društvo možemo iz ove faze lamentiranja i stalnih apela preći u fazu transparencije i lečenja..od nje.

 6. Miloje Says:

  Samo jednostavne stvari nikad ne razocaraju ili jednostavnost je najveće blago i najveća vrlina čovekova ali „Gordon Flash“ toliko iskomplikuje da ga NIKO ne razume ili veoma „malo“ njih. Mnogo si „težak“ i komplikovan „prenosilac“ svojih ili tuđih misli. Piši i govori da te ceo svet razume!!! Ostavi šifre i simbole ,apstraktne pojmove i sl. za neke „naučne rasprave“ mi smo samo obični ljudi, željni malo OBIČNE i JEDNOSTAVNE ISTINE !

 7. Gordon Flash* Says:

  ..u redu,izvinjavam se Miloju i svima što nisam odmah mogao da smislim jednostavnije izlaganje..to jeste problem nauke,..prvo otkriti ISTINU i
  ..kako što »jednostavnije« opisati=formulisati ISTINU ..evo konkretno,
  šta sve znači reč *JEDNOSTAVNOST*?
  1.svaka reč je šifra,manje ili više poznata i kao pojam manje ili više različito ili jednako shvaćena od različitih ljudi.
  ..u matematici=čistoj logici prirode,JEDNOSTAVNOST je RACIONALIZACIJA=izbacivanje suvišnog pojavljivanja parametara i računskih operacija iz formule a da to ne menja tačnost njenog rešenja,
  ..ako bi JEDNOSTAVNOST značila REDUKCIJU=USKRAĆENJE=izbacivanje nekog parametra iz formule radi veće jasnoće svima,formula više ne bi bila tačna i ne bi prikazivala ISTINU a to znači izgubila bi smisao svog postojanja da prikaže ISTINU ma koliko ona tako izgledala jednostavnija ili komplikovanija publici..
  Miloje,kažete JEDNOSTAVNOST JE NAJVEĆE BLAGO.
  ..koliko sam ja shvatio mislili ste,
  ISTINA JE NAJVEĆE BLAGO *
  ..koliko je ISTINA jednostavna za shvatanje,to je subjektivni doživljaj različitih osoba različitog stepena u razvoju intelektualnih sposobnosti različitih sistema vrednovanja ISTINE PRIRODE.
  ****JEDNOSTAVNO***

  ISTINA JE SAMO JEDNA*
  *ETAR JE JEDINI BOG*
  *****************
  (a ne gine-ko-krati-ja..)
  ..ali kako će je pripadnici svetskih religija shvatiti..kao najveće blago ili kao jeres, to ne zavisi od mene,pa ipak ja se slažem sa Vama,
  (da mi) nije lako učiniti je jasnom pred svetom.

 8. Ivica Says:

  Mene samo zanima da li bi ljudi uočili čudna pravila igre i da li bi toj celoj priči pridavali značaj da igrica ima neko obično ime? Jer postoje mnogi homoerotični sadržaji po internetu ali pošto naslovom nije istaknuto da pripadaju pod taj žanr ljudi ne obraćaju pažnju i nisu toga ni svesni.

  • Небојша Says:

   Ivica,

   Није то „причица “ буразеру, не ради се овде о интернету, већ се педерска причица са јасним насловом: „Гордон хомосексуалац“ грубо и противзаконито уводи у основне школе! По закону у основним и средњим школама предаје се да је хомосексуализам болест, тај клип ће очи да ти истера горе у тексту, а ти се правиш као неко невинашце и све поредиш са џунглом званом интернет на којој може свашта да буде приказано, док се у овом случају говори о основној школи, не интернету…!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: