КФОР провалио барикаду код Брњака!


Извор: Курир

Петак, 28. Октобар, 2011.| Аутор: Агенција ТАНЈУГА

БРЊАК – Војници Кфора рано јутрос уклонили су барикаде коју су Срби држали на улазу на административни прелаз Брњак из правца Рибарића.
Акција је изведена нешто после три сата, а војници Кфора су том приликом уклонили неколико камиона. Један камион је гурнут у провалију према језеру Газиводе, други одвучен на сам прелаз Брњак који је и даље затворен, а који контролишу војници, док је трећи камион померен у страну.

Војници Кфора рано јутрос уклонили су барикаде коју су Срби држали на улазу на административни прелаз Брњак из правца Рибарића. Акција је изведена нешто после три сата, а војници Кфора су том приликом уклонили неколико камиона.

Срби који су се ту рано јутрос затекли, акција је била муњевита, и у њој је учествовао велики број војника Кфора. Војници су, према њиховим речима, са оклопним транспортером померили теретна возила са пута од којих је један одгуран у провалију.

Кфор је претходних дана преузео све барикаде које су спречавале саобраћај из правца Зубиног Потока, а сада је уклонио и последњу препреку из правца централне Србије.

Саобраћај се, као и претходних дана, одвија алтернативним путем изнад прелаза Брњак, на којем контролу саобраћаја врше војници немачког и француског контингента.

На путу из правца Рибарића одакле су уклоњени камиони војници Кфора су поставили своју препреку од бодљикаве жице.

Једно реаговање to “КФОР провалио барикаду код Брњака!”

  1. Sud svetske javnosti* Says:

    *MEĐUNARODNE MISIJE MIRA U SRBIJI SVOJOM SLOBODOM KRETANJA NEMAJU MANDAT DA VRŠE ILI OBEZBEĐUJU PROMENU DRŽAVNIH GRANICA SRBIJI !*
    Sloboda kretanja međunarodnih misija u funkciji »OBEZBEĐENJA MIRNE PROMENE DRŽAVNIH GRANICA Srbiji« nije ostvarila slobodu kretanja lojalnom stanovništvu u NJEGOVOJ državi Srbiji !

    Iz USTAVNE OBAVEZE PREMA SVOM GRAĐANSTVU LOJALNOM U SVOJOJ DRŽAVI SRBIJI :

    *DRŽAVA SRBIJA IMA PRAVO DA OD MEĐUNARODNIH INSTITUCIJA SB UN ZATRAŽI OSLOBAĐANJE OD PRISUSTVA MISIJA I STRANIH DRŽAVLJANA NA SVOJ SVOJOJ DRŽAVNOJ TERITORIJI KOJI NISU U FUNKCIJI MIRNOG I BEZBEDNIG ŽIVOTA SVOM STANOVNIŠTVU LOJALNOG GRAĐANSTVA.*


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: