„Тадић директно у служби Запада“, издаја Космета!


Извор: Васељенска Телевизија

********

Косовска Митровица – Српско национално вијеће (СНВ) северног Косова и Метохије саопштило је да је однос председника Србије Бориса Тадића према насиљу НАТО снага над Србима на северу Космета „директно у служби спровођења налога Запада да се у овом делу јужне српске покрајине инсталира албанска власт“.

Док је био министар одбране, уништио ју српску војску, а специјални саветник му је био генерал енглеске војне обавештајне службе Џон Мур Бик!?? И сада поручује косметским Србима да неће моћи да их брани ако их нападну шиптари или НАТО у виду КФОРА!

„То је кључни услов ЕУ и САД актуелној власти у Београду за свесрдну помоћ у изборној борби за још један мандат, који је Тадићу далеко битнији од очувања Косова и Метохије у саставу Србије“, наводи се у саопштењу.

СНВ северног Космета наводи да Тадић у најновијој изјави Србима на барикадама не упућује поруку да је Србија уз њих и уз све Србе на КиМ, већ им „готово отворено сугерише да ‘батале’ барикаде и Косово и помогну му да поново освоји власт“.

У саопштењу се истиче да је то најочигледније у Тадићевој поруци српским лидерима на северу КиМ, од којих, без било каквог конкретног повода, тражи да доносе одлуке које се тичу искључиво виталних интереса грађана и доприносе очувању српског народа на КиМ, а не интересима њихових страначких шефова који и ово питање дневно-политички инструментализују у сврху неких будућих избора.

„Да Тадић не брине за судбину Косова и косовских Срба, већ како да, евентуално, осујети изборни пораз и губитак власти, појаснио је шеф преговарачког тима Београда Борко Стефановић, који је најновије Закључке одборника четири општине са севера Косова, дрско и без утемељења у истини, окарактерисао као неоствариве и политички мотивисане „, наводи се у саопштењу, које је потписао председник СНВ северног Космета Милан Ивановић.

На бранику Отаџбине ми извршавамо Лазарев Завет!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинуту путем овог упутства.

Молимо Бога да нас неко у Србији чује – 21.10.2010 Јагњеница

Најновије вести пратите на овом линку!
http://www.vaseljenska.com/vesti/vesti-sa-kosmeta-uzivo/

Повезани прилози:
Срби са Косова се састају са Тадићем
http://www.vaseljenska.com/vesti/srbi-sa-kosova-se-sastaju-sa-tadicem/

КФОР проширује свој пункт у Јагњеници
http://www.vaseljenska.com/vesti/kfor-prosiruje-svoj-punkt-u-jagnjenici/

********

Борис Тадић

Док је био министар одбране, уништио ју српску војску, а специјални саветник му је био генерал енглеске војне обавештајне службе Џон Мур Бик!?? Погледати прилог о томе:

Борис Тадић марионета запада
( 09.05.2008.)

Наш врли председник Тадић Бо-ри-с има праксу да се бори за Србију тако што се стално на најодговорнијим функцијама „консултује“ са странцима, са Бриселом, са Вашингтоном.

Дакле, енглески генерал Џон Мур Бик, био је Тадићев специјални саветник у министарству одбране када је Тадић био министар одбране, генерал енглеске војне обавештајне службе!? Да, да, па то су наши „савезници“ побогу, они нас стално бомбардују за „наше добро“, још за време другог светског рата када су бомбардовали само српске градове, „гађали немце“, а побили српске цивиле, а и сад 1999-те такође се нас бомбардовали за „наше добро“ због Милошевића.

На свом сајту предедник Тадић говори ово:

Председник Србије Борис Тадић: Војска Србије кључни фактор стабилности на Балкану
30. мај 2008

„Председник Републике Борис Тадић изјавио је данас да је наша стратешка намера да Војска Србије буде најснажнија у региону западног Балкана, не да би претила другим државама, већ да би била кључни фактор стабилности тог подручја.“

Које лицемерје и обмана. Док је био министар одбране, уништено је доста нашег наоружања и тако је у великој мери ослабљена борбена моћ војске, а каже да му је стратешка намера да наша војска буде најснажнија у региону!??

Како… са чиме Тадићу…? Са праћкама?

Давинић је после њега само завршио посао. По међународним конвенцијама тадашња Србија и Црна Гора није имала обавезу да уништи то наоружање. Уништено је милион ипо против пешадијских мина, неколико стотина тенкова, 1200 ракета типа „Стрела 2“ и разног другог наоружања. Све је рађено полутајно и не зна се прецизно тачан број уништеног наоружања.
Тадићев режим је такође уочи рата у Јужној Осетији, помагао грузијском режиму 2008-ме, наоружавши га против наших традиционалних савезника и братског народа Руса! Нашим ракетама „Стрела 2М“ грузијци су обарали руске хеликоптере! Тада је министарство одбране Русије саопштило да је прилоком напада на Јужну Остетију, Грузија од српског наоружања користила наше калашњикове, ПВ ракете типа „Стрела 2М“, тенковске и топовске гранате.

Незаконито је спровођена кадровска чистка, посебно против ратне гарнитуре која је пружила отпор НАТО агресору! Било је заостајања у платама да би војни кадрови напуштали војску, уништен је морал припадницима војске, медијским омаловажавањем вођена је негативна кампања против ње, да би се показало да је она неспособна.

Планира се да наша војска има само 30.000 војника. Али зато шиптари не мирују, по подацима које Дрецун износи, на Косову се ствара организована шиптарска војска која ће бројати око 50.000 људи. По извештају УН-а на Косову шиптари поседују од лаког наоружања око 480.000 комада, такође имају и артиљеријско наоружање. Шиптари покушавају да набаве хеликоптере, шаљу своје људе на обуку за пилоте, раширили су обавештајну мрежу по Србији…
Баш лепо, док режим слаби и разбија нашу војску, шиптари је стварају, а познато је да имају „велике апетите“ што је зацртано по програму њихове организације зване „Призренска лига“ из 1878-ме.

Шта ако шиптари купе авионе, хеликоптере, тенкове и нападну север Косова, јужни део Србије? Ко ће то да брани Тадићу, и са чиме? Са праћкама…?

Прави државник би прогласио окупацију непосредно после проглашења шиптара самозване независне државе Косово, и тако би показао да се не одричемо тог дела територије. Чекала би се повољна констелација и распоред снага у свету, не би ли се то искористило да се Косово и Метохија поново врати под контролом Србије.

Са овим шибицарима на власти и „опозицијом“, ништа нас добро не чека!

Бољитак нас чека само са потпуно, потпуно, потпуно НОВИМ ЉУДИМА, са новом поштеном и ЧАСНОМ ЕЛИТОМ која ће да води рачуна о нашим највиталнијим националним интересима, која ће да препороди ДОМАЋУ ЕКОНОМИЈУ, ПОЉОПРИВРЕДУ, ЕНЕРГЕТИКУ, ВОЈСКУ, ЕКОЛОГИЈУ, КОРУМПИРАНО СУДСТВО, ТУЖИЛАШТВО, ЗДРАВСТВО, ОБРАЗОВАЊЕ, НАУКУ…!

11 реаговања to “„Тадић директно у служби Запада“, издаја Космета!”

 1. DRAGAN Nešković Says:

  Тадић није проблем, проблем смо ми тако разједињени, удробљени и савко од нас своју фрустацију и свој очај на разне начине испољава а не пита се и не налази одговор шта да од себе дам, шта да од себе испољим кроз лину акцију, лични рад.
  Фали нам она карика заједништва за коју ћу без и мало колебања и размишљања да дам оид себе и да учиним, ону карику заједништва коју имају Немци, Швајцарци . . . . .
  Од Тадића треба учити, треба применити оно што је он применио кад је дошао на ту јавну позицију, Успео је да скупи преко 800 хиља гласова, из тога јасно пртоизилази да смо сви ми пред личним и општим нашим националним раскршћу да у заједничкој само организованој акцији кроз уфруживање ставимо све под контролу па и овој очајног Тадића.
  Цреме приче и реазговора је из нас, сад је време за акцију, у противном расплет и крај растакања и удробљавања Српства и саме Србије је врло близу.
  Поздрав из Београда

 2. Vesna1 Says:

  Да ово је заиста страшна истина о нашим властодршцима, немају срама, образа ни части, и вероватно ће ући у све уџбенике за будуће генерације како су нас јефтино продали ради личних интереса. Нашла сам на Дверима изјаву члана демократске странке из Панчева, па сам ископирала део о томе шта он каже, а жива је истина, а верујем да се многи који су се тој странци придружили у време “демократских промена“ надајући се искрено бољитку и напретку после Милошевића, осећају изневерено, посрамљено и очајно, мада их нико и не пита данас шта мисле о целој ситуацији и дешавањима у СрБији. Па ево дела изјаве Сретена Михајловића:

  “….Данас њени чланови и активисти не смеју себи у очи да погледају а камоли да јавно агитују за странку. Данас је Демократска странка највећа опасност и највећа срамота за Србију и њене грађане. Данас се сав нормалан свет згражава над нама и од нас.

  Зато позивам све часне чланове Демократске странке, све родољубе и пристојне људе да затраже одлазак Бориса Тадића и његових слугу са места председника странке, јер су они данас Божија казна за Србију, Србе и демократе. Рецимо доста и одлазите да вас наше очи више никада и нигде не виде како би имали шансу да се, макар, у будућности искупимо пред Богом и народом, како би макар млади људи имали шансу да сперу нашу срамоту с њхових образа“.

  Поздравља Вас ваш у срцу демократа Сретен Михајловић.

 3. ВЕСНА Says:

  Сви смо огорчени политиком издајника из садашње власти, па сам пре неки дан чула страшну причу о догађајима од 5. октобра. Човек који је враћао крагујевачке демократе после пуча у Крагујевац, каже да се каје што им је помогао. Разлог за то је њихово понашање у колима, а којим су признали шта су им задаци и циљеви и колико су се стварно борили за оно што су говорили.Све време су се радовали победи и у трансу изговорили да је сада њихово време и да ће свима показати….И показали су нам. То су криминалци и барабе, који су имали само један циљ, а то је оно што су ОНИ данас……богати, дрски, недодирљиви, моћни.Човек који је ово говорио је познат Крагујевчанима и ОМРЗНУТ, па је зато морао да побегне код свог брата Гуте у Београд и да га тамо удоме.

 4. Vesna1 Says:

  Брана Црнчевић, пророк, човек који је много знао и ево шта је рекао још пре три или четири године. У три речи нам је рекао све.

 5. Pančevac Says:

  Podržavan odluku Sretena Mihajlovića da sagleda realnost oko sebe onakvu kakva jeste i da pogleda istini u oči.
  Ima još časnih članova Demokratske stranke u Pančevu koji isto razmišljaju kao i Sreten ali zbog mogućih „posledica“
  ( gubitak radnog mesta,položaja ili neke funkcije i sl.) nemaju dovoljno hrabrosti da istupe u javnosti kao Sreten. I sam sam bio „žrtva“ žutokratske obmane ,laži, prevare sve dok nisam SAM SEBI PRIZNAO DA SAM PREVAREN – “ dosta je sa … lažnom demagogijom, praznim rečima, sakrivanje i izbegavanje ISTINE i slično . Jednostavno u tebi „NEŠTO“ pukne i ne želiš više da te neko
  vuče za nos – gledaš život otvorenih očiju – „demokrate“ sam napustio 2006.godine.Tek danas, vidim koliko sam bio u pravu i zato Sretene, SVAKO DOBRO I SRETNO TI PROLEĆE !

 6. Kastelec Edvard Says:

  фоно-извештај
  Делегација Двери провешће ноћ на барикадама!
  Зубин поток, касно ноћу, 23.10.2011

  Владан Глишић и Бошко Обрадовић испред УО и Југослав Тајић испред београдске канцеларије предводе делегацију Двери, коју чине представници повереништава из свих крајева Србије.

  Бошко Обрадовић: Барикаде су тест за све Србе света! Ови људи не траже помоћ, већ присуство. Позивамо све јавне личности, глумце, музичаре, интелектуалце, академике, спортисте, да дођу и проведу једну ноћ на барикадама са овим људима који су спремни да не попусте и који никада неће прихватити шиптарске институције.

  Нови извештај са барикада биће на окачен на сајту ујутру, у понедељак, 24. октобра.

  http://bit.ly/rsxPsp

 7. BorbazaSrbiju Says:

  Narode moj , širi dalje ovu važnu informaciju –
  http://bit.ly/v9VHVf

  DO POBEDE! ZA SRBIJU!!!

  • Небојша Says:

   Пренео сам ову вест као текст на блогу, а ево је и овде у коментару.

   Коначно један прави предлог…!

   Извор: Видовдан

   ********

   Борис Малагурски, режисер филма „Тежина ланаца“:

   Сутра се прави Facebook event за овај догађај, уз све неопходне информације о поласцима. Неке информације ће се временом допуњавати, а поласци се, за сада, очекују из Београда, Новог Сада, Суботице, Ниша, Ужица и Крагујевца. Ако имате контакте преко којих можете средити бесплатни аутобус из ваших градова, јавите се овде. Сви улазимо на Космет заједно, и они који иду аутобусима и они који долазе сопственим превозом се налазе на локацији пре административног прелазау одређено време, а све ће бити написано у евент-у. Сутра такође објављујем бројеве рачуна за уплату донација које ће се употребити за намирнице и остала средства која носимо на Космет. Такође ће бити могуће уплатити донације преко PayPal-a. Активираћу све контакте које имам у медијима да добро пропратимо овај догађај. Трудићу се да средим да и Russia Today преноси ова дешавања!

   http://sr-rs.facebook.com/b.malagurski

   Сви на барикаде на северу космета као помоћ косметској браћи! на легитимне и мирне протесте!

   ********

   Ово са барикадама на северу Космета је легитиман протест наше браће косметских Срба! Дакле, само мирно и ненасилно физичко присуство на барикадама. То су више пута поновили политичари из Тадићевог режима као и данас на ТВ Авали, то се могло експлицитно чути од министра за Косово и Метохију Горана Богдановића.

   Ово причам с тога, што је раније Тадићева полиција враћала аутобусе са грађанима из Србије ван Космета, који су желели да на миран начин пруже подршку својој браћи на северу Космета.

   Тадић стално истиче да ће мирним и демократским средствима бранити КиМ. Е, па, ово је мирно и демократско средство, одлазак на барикадама грађана из Србије ван КиМ-а, да својој враћи са КиМ-а пруже подршку. Ако Тадићева полиција и овог пута буде враћала грађане назад, Тадић ће прекршити задату реч и изгубити кредибилитет и углед код грађана Србије, јер ко ће тада ишта да му верује, а иовакоје је његова реч до сада кроз разне неиспуњена обећања на „лабавим ногама“.

 8. Pančevac Says:

  Na pomolu rascep u Demokratskoj stranci u Pančevu !

  Posle pisma objavljenog u javnosti dugogodišnjeg člana i odbornika u Skupštini opštine Pančevo, Sretena Mihajlovića, ( možete ga u celosti ovde pročitati: http://bit.ly/vFREeh ) u javnosti su istupila još dvojica ISTAKNUTIH članova DS Pančeva i to, Petar Andrejić – šef polaničke grupe DS u Skupštini Pančeva i Siniša Kojić – poslanik DS u SAP Vojvodine. On su na direktan ili indirektan način sopštili pančevačkoj javnosti da se se neslažu sa zvaničnom politikom Borisa Tadića i izdajničkom vladom Srbije, time što su u lokalnom listu „Pančevac“ od 27.10.2011. objavili čitulju pukovniku Gadafiju sa sledećim tekstom:

  „Pukovniče, kada si rekao da ćeš se boriti za svoje ideale do kraja, mi smo ti verovali.Za nas ti si heroj, a heroji nikada ne umuru. Tvoji ,Petar Andrejić i Siniša Kojić“.

  Znamo da tog heroja i mučenika Gadagija , naš izdajnički režim na čelu sa Borism Tadićem, su odbacili i priznali, prozapadnu plaćeničku „revolucijonarnu Vladu ( Savet) Libije“. Znači.Tadić za svoje članove VIŠE NIJE HEROJ ili LIDER, „već najveća SRAMOTA i OPASNOST za Srpski narod “ a HEROJ je pukovnik GADAFI. To puno govori , zar ne ! Istina se polako ali sigurno „probija“ kroz maglu laži – u njihovim redovima .ONI „pucaju“ po svim šavovima . Istina je jedna i jedinstvena!

  • Небојша Says:

   Ево те читуље:

   sloboda

   Оваквих потеза и иступа биће све више у ДС. То је добра вест за србски народ, а лоша за Тадића и његов ДС, који се распада изнутра!

   Тооо…!
   Тооо… са вeликим очекивањем жели народ Србијеее…!
   Чланови ДС-а… напуштајте ДС, немојте се више срамотитииии…!

   Ето… и у срцима појединик људи из ДС-а Гадафи није мртав, већ жив, за разлику од Тадића који је иако жив, већ увелика прошлост!

   Гадафи је одржао своју реч, платио ју је животом, а Тадић је сваку своју реч погазио, поготову своје обећања да ће се за КиМ борити свим демократским средствима!

   Па зашто онда не позове грађане Србије да у што већем броју ненаоружани, чисто физичко голоруко присуство, оду на север Космета ?
   Да тако заједно са косметским Србима, на миран, голорук начин на барикадама бране КиМ свим демократским средствима!

   Зато што је постављен од стране запада да потпуно уништи Србију, док истовремено народу треба да даје само лажна обећања, а сва обећања западу испуњава ревносно! Толико немилости према Србији не могу све више да поднесу и поједини чланови ДС-а, јер то Тадићево уништавање Србије је тако ниско, бескрупулозно и немилосрдно, да би и голи камен закукао, а камоли жив човек!

  • Небојша Says:

   За све људе који су још чланови демократске странке, ево праве истина како је настала и основана ДС. Ко ју је основао, и зашто су ти оснивачи врло брзо изашли из те стртанке.

   Коста Чавошки: Истина о демократској странци и њеном срозавању

   На самом почетку особа о којој Чавошки прича је покојни академик Никола Милошевић.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: