Драган Симовић: Поље Беле Сварге


Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник»

Наше мисли имају чудесно божанско дејство, поготову када смо преко Ума прикључени на Правасељенску Свест. Песнички речено, када смо мислима изравно повезани са Пољем Беле Сварге, илити са Пољем Космичке Прасвести, тада наше мисли уобличавају Стварност на Свих Дванаест Ступњева Великог Стварања.

Поље Беле Сварге могу да васпоставе и три Човека, ако су саобразна са Великим Духом Стварања, и ако су васаображена са Правасељенским Бићем Свести. Из Поља Беле Сварге може се дејствовати на Стварност, како у Највишим, тако и у Најнижим световима.

Велики Посвећеници тако дејствују у Свету, на дух времена, као и на Велики Дух Времена (а то је Дух Доба, Дух Ере, Дух Епохе!), чинећи дела Љубави и Доброте, како за свој Род, тако и за Човечанску Расу, па и за Мајку Земљу.

У времену долазећем, у времену што је већ дошло, и јесте, Велики Србски Посвећеници морају, већ у овом трену, да васпоставе Поље Беле Сварге (а то је оно што се у тајним братствима зове Егрегор!), јер ће једино тако моћи да се сачува и спасе преостало Бело Србство од Синова Таме, који су у овом времену жешћи него икад!

Шта је Поље Беле Сварге? Песнички речено, Поље Беле Сварге јесте енергетско-ментално-духовни штит, од којега се одбијају све енергетске и менталне стреле Синова Таме. Надаље, то је мрежа неуништивих енергетских влакана која стварају наше божанске мисли, а та енергетска влакна некада и вековима остају неразграђена, чувајући Биће и Суштаство једног народа. У овом времену, Срби су, заиста, једини народ који нема васпостављено Поље Беле Сварге, и, ако то не учинимо у овом часу, бићемо, напросто, већ колико сутра, заувек поништени од Синова Таме.

Шта нам је чинити?

Пре свега, Србски би Посвећеници требало, преко електронске мреже на Интернету, да васпоставе и ону још тананију, још суптилнију, енергетску и менталну мрежу! Искуство Великих Посвећеника казује да су и компјутер и Интернет веома осетљиви на наше мисли. Опити Великих Посвећеника казују да усредсређене мисли, уз јаку имагинацију и визуализацију, могу и на даљину да утичу на рад компјутера и Интернета. Један Србски Посвећеник сведочи, да је ментално издавао наређена компјутеру да дејствује искључиво преко ћириличног писма, и каже, да већ после кратког времена компјутер није хтео да прихвати ниједно друго писмо, све док га Посвећеник није рашчинио од тих чини!

Ово чудно звучи уму заробљеном у тродимензионалном свету, али уму који је прешао пети ступањ креативне имагинације, ушавши у поље Петог Пространства Стварања, то је посве разумљиво и остварљиво.

Србски Егрегор могу да васпостављају по тројица, по деветорица, по тридесет и тројица посвећеника, у заједници или понаособ, али свесно и самосвесно, а то значи, при пуној и чистој Правасељенској Свести, преко Дванаестог Ступња Стварања. То ће бити енергетска и ментална србска мрежа која ће се прожимати са електронском информационом мрежом. Шта ће то у стварности да значи? Опет, песнички речено, то ће да значи, да нико преко те србске мреже неће ни моћи ни смети да шири неистине о Србима. Свака лажна информација, у трену, биће самопоништена!

Аутор: Драган Симовић, песник и књижевник

Једно реаговање to “Драган Симовић: Поље Беле Сварге”

 1. Ваљ Says:

  ПЕРУН ЈЕ СТАРИЈИ ОД ЗЕВСА, ОД НИМФИ ВИЛЕ,
  ПЕСМЕ СТАРОСТАВНЕ НИСУ ТО КРИЛЕ,
  СРБСКЕ СУ МАЈКЕ ЊИМА ДЕЦУ ЗАДОЈИЛЕ.
  —-
  ВИНИКОЛО

  Винуло се Коло
  Венац,

  Сунца лоза
  Вења,
  Плод Божијега
  Хтења.

  Посијмо,
  Расијани,
  Колом
  управљани,

  Семе
  Рода
  Венчанога.
  ————————————-
  Вила на Звизди, високој планини, Витезу кад је у долини – са облака Утве Златокриле шаље, казујући им даље : Утве златокриле, моје сеје миле, Витезу долину осветлите – за њега је прозирном учините. Лаж и превару пред њим разгоните, биљем видовитим помозите. Искром истиности искресаном Смиљана Планина Витеза прима у окриље пространо за виђење онострано. Окриље осмоструко јасенова и борова, витих јела и стамених борова, мирисавих липа, разгранатих ораха, те древније` тисовине и храстова. А виденије Тројно : Јав, Нав и Прав су поприште бојно. У Праву је суштина а Нав је изван Права, и док је Јав са Правом повезан Живом је Водом умиван.
  ——————————————————————————————–
  Огњиштарци,
  Велесови унуци,
  Дуги им брци,
  И погледи мрки.

  Што науме,
  Брзо саврше,
  И тачно изврше.

  Ништа не траже,
  Само славу узносе.
  На Дедову ноћ,
  Прецима одлазе,
  По исконску моћ.

  Искова Перун,
  Оружије Србиново,
  Непријатељу несазнано,
  За одбрану огњишта,
  Родитељског и дедовог.

  Хитри бише,
  оружијем искованим,
  Звер савладаше.

  Славу имају,
  А на споре
  Гаврани гракћу
  И пси лају.

  Ваљевско читање Велесове књиге
  15.Световидења 7512. у Београду,
  и сутрашње созерцање:

  Светород рађа
  Триглава лик
  Трећи.
  Дух свети,
  Којим смо
  Заклети.

  За бој бодри,
  Бодрићи.
  У боју љути,
  Љутићи.

  Погледа храбријех,
  Бркова мужевнијех,
  Корака бесмртнијех

  Крочисмо у
  Световида дан,
  Вечни Видовдан.
  ————————————–

  Стопио се са Свемиром
  Син Перунов и Сварогов
  Унук Велесов, Дајбог
  Кад` Кашчеја порази
  И свет обнови,
  Вишњим Дајбогом
  од тада он се слови.

  Сваргом плавом
  Брод Свевишњега плови,
  Блиста светлошћу огњеном
  Вишњи Дајбог у лику свом.

  Царство наше,
  Расијско, србословенско,
  Због деде свога, Дајбога,
  древних царстава сунчевих
  наследник постаде.

  Огњенога точка,
  Власт Светлости,
  Царством Раса,
  Дух Живота
  Остварује. … испевано 7. Белојара 7515.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: