Колективна ЕУтаназија


Аутор: Ратко Крсмановић, професор

Данас наши министри (овог пута без ватромета) славе препоруку Европске комисије за статус кандидата за чланство Србије у ЕУ, прећуткујући гомилу уцена; Цена улазнице у ЕУ, јесте признање Косова; То је јасно речено и написано и то је цена европских интеграција; На нама је да бирамо између ЕУ и целовите Србије.

Наши министри славе западну цивилизацију, јер тамо све савршено функционише. Задуживање и програмирани колонијализам нарочито. Ред, рад, развој, право, закони, судови, све је укалупљено и постројено под будним оком глобалног тутора. Та цивилизација моћног Запада, уредила је своје стандарде сагласно својим интересима уз тенденцију да се стално шири на начин како су агресори туђих земаља и народа правили своје освајачке легије од покорених народа. Такво „окрупњавање“ се одвија и под шињелом ЕУ. Себи су сами дали за право да оцењују, уцењују, условљавају, награђују, кажњавају… Званично, они само „хуманитарно“ интервенишу „милосрдним“ крстарећим ракетама и пројектилима обогаћеним са осиромашеним уранијумом као и оним касетним које угрожавају углавном цивилно становништво. И све то, за ради успостављања демократије!?

Они нису шкрти на плаћању стварних и потенцијалних следбеника, наоружавању и дресури своје пете колоне. Своје интересе не саопштавају, али никада не пропуштају да зграбе плен из колонизованих земаља и кажњеног народа.

Када би њихов главни мото о потреби ширења демократије као система владавине народа био тачан, поставља се питање: Шта ће то онда лидерима неколико моћних земаља света и ЕУ, што себе излажу опасностима и трошковима да би интервенисали час у Авганистану, Србији, Ираку, Либији..? Зар само зато да би успоставили власт народа у тим земљама? Владају ли данас Ираком Ирачани, хоће ли, рецимо у Либији, након НАТО интервенције владати Либијци или неки Саркози? Шта је са правима, слободама и заштитом имовине оних које глобални тутор у својим интервенцијама лишава живота или трајно обогаљује а животну средину непоправљиво загађеном и разореном?

И данас наши министри (овог пута без ватромета) славе препоруку Европске комисије за статус кандидата за чланство Србије у ЕУ, прећуткујући гомилу уцена садржаних у овој препоруци и другим документима ове уније где водећу улогу има само неколико земаља чланица. Тешко је измерити које је зло горе. Оно које покушава да наметне колонијална решења под плаштом демократије или зло у виду њихових следбеника, залуђених паликућа плаћених да раде у корист својих ментора и донатора а на штету сопствене земље и народа. Њихова упорност и фанатична загриженост у самозаблуде и ужасне манипулације, надилази све познате облике политичке самодеструкције. Себичност коју носе у себи већа је од свих досадашњих егоизама забележених у историји српског народа.

Прича о тобожњој статусној неутралности поменуте препоруке Европске комисије за статус кандидата за чланство у ЕУ и својеврсном „позитивном кораку“ Србије, неодољиво асоцира на вољну еутаназију, односно убијство некога ко то жели. Тако би се могло закључити из понашања наших властодржаца заљубљеника у немачку Европу, расположену да уништи Србију а сходно вољи владајуће олигархије. Јер, услов те и такве Европе, за улазак у ЕУ, јесте признање Косова. То се за почетак пакује у обланде „нормализације“ односа са Косовом, позивања на већ изнуђене резолуције и једностране акте сецесије…То је јасно речено и написано и то је цена европских интеграција. На ту цену, која никоме није испостављена осим Србији, може пристати само самоубица. На нама је да бирамо између ЕУ и целовите Србије. Србија је једина земља од које се тражи да своју улазницу у ЕУ плати својом територијом. Чак и када би неким случајем, овако уборисовљавана Србија, пристала на такву цену, уследиће нова, овог пута од северног суседа. Ни ту није крај черупања Србије.

********

И овај прилог биће користан као прилог овом Ратковом тексту. Прилог који говори да је ЕУ тамница народа која се распада, а нас властодржци гурају у ту тамницу, да добијемо „статус кандидата“?! Кој ирационализам и лудило!

Nigel Farage: ЕУ – Економска владавина ја анти-демократски диктат

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

3 реаговања to “Колективна ЕУтаназија”

 1. eugenika Says:

  Једини човек, из те зле машинерије, који реално говори
  и то не први пут. Погледајте и ово…
  Истина о Европској Унији
  http://video.google.com/videoplay?docid=2962041616414853362

  • Небојша Says:

   Да, ту је све речено. Иначе, то је клип са мог гогле налога, посатавио сам га још јула 2008-о, затим на блогу овде, али сам га недавно пребацио и на ју тубе и то убацио у текст.:

   Истина о Европској Унији

  • Небојша Says:

   Најновије…

   Nigel Farage: Безумље српске власти


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: