Српски Народ: Е, сад је доста!


Српски Народ: Е, сад је доста!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Ово треба рећи баш на данашњи дан, на најцрњи дан у историји српског народа, 5. Октобар, дан када је издајнички ДОС окупирао Србију зарад интереса страних налогодаваца у циљу потпуног уништавања Србије и Срба!

Суштина петооктобарских „промена“, оно што у старту нисмо видели, а требали смо…

Најподлија и најсуровија превара…!!

А народ им је веровао...!!!

3 реаговања to “Српски Народ: Е, сад је доста!”

 1. DRAGAN Nešković Says:

  Шта сте очекивали,
  покојни Зоран Ђинђић и ова данашна највеће Српака издајица, Вук Драшковић уочи тог 5 октобра добили су од окупатора 200 милиона марака кеш у коферима, и онада су куповале Србе да Срби дсами себе покопају живе телом а душом мртво робље, неко за 5 марака, неко за 50 марака, док неки и за 500 марака до 5000. како ко, условљеној алавости. Дилема између домовине или имовине, превагла је „имовина“. Колоко су ова два издајника ставили пострани за своја домачинства то само они знају, ал на рачун пореског обавезника Србије. Дат новац није поклоњен већ је условљен враћањем са каматом што опет ће да плати порески обавезник Србије. Свака прича има свој крај, и кад тај крај заживи, подвоче се црта и цена мора да се плати, крчмар никад није платио, дог глад је увек на крају морала да плати и тим плачањем продубила је своју глад, малтене до смрти.
  Излаз постоји.
  Срби, кад ће те да се тргнете и да се пробудите из тог полу сна,
  сна очајника, сна слуђеног и дезиорентисано роба?
  Излаз увек постоји, питање је ко га види?
  Један мислилац је давно, давно рекао:
  Величина једног народа није у томе да ника не поклекне,
  његова величина није у томе да никад не посрне,
  већ његова величина је у томе да се издигне из тог.
  “ Конфучије “
  Сад смо сви ми пред тим нашим општим искушењем и испитом да се удружени и само организовани искорачимо и изградимо ону општу карику заједништав која се сво ово време више измешу нас не уочава, не маје?
  позз. ДРАГАНешковић
  e-mail.: DRAGANeskovic@Gmail.com
  DRAGANeskovic@Yahoo.com

 2. Vesna1 Says:

  Ево један одличан клип са јутјуба. То нам нико неће приказати ни на једној телевизији у Србији. Просто човеку да се смучи живот од скотова који шетају овим Београдом, погледајте ове гмазове. Нико није одговарао ни данас за паљење зграде скупштине, а данас им сметају навијачи и националистичке организације у СрБији које су против режима. Ово је званично признање ко их је финансирао. Ево оставићу линк, па погледајте. Има превод на СрБском.

 3. Vesna1 Says:

  Видим да нема коментара о овом видео клипу, па сам помислила због основне фтографије где су арапска слова у позадини. Човек би помислио да се ради о не знам чему…Међутим ради се о организацији Отпор у Београду, Срђи Поповићу и “његовом ментору“ наводном србину Слободану Риновићу, и целој причи како се “десио“ Отпор у Србији, као и о организацији Канвас. Из филма се види, а то потврђују и лица која су интервјуисана да се ради о томе да су ментори уствари у Вашингтону. Како је Канвас са Срђом Поповићем развио бизнис у целом свету укључујући и Блиски и Средњи Исток, Египат, Тунис и друге земље и какао се плански свргавају непожељне владе наводно од стране незадовољног народа. Где све наступа Срђа и коме држи предавања о тзв. ненасилном отпору народа. Не могу да верујем да се о томе отворено прича и ради у Београду, да се кретен смеје пред камерама, не мислећи на велики број људи и деце који ће погинути, бити убијени или умрети ради “ненасилног“ свргавања постојећих власти широм света, како се већ и десило у Србији, Ираку, Либији.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: