Пуцали су на нас док смо носили рањене, откривају косметски Срби!


Извор: Васељенска Телевизија

Косовска Митровица – То нема нигде, да пуцају у људе који носе рањеног човека. Носили смо човека који је рањен у ногу ка колима Хитне помоћи. Такав отворени прелом нисам никада видео. Кост му је скроз искочила, а они су пуцали у нас. Нисам ни осетио кад ме је метак погодио у браду. Само сам одједном био у полунесвесном стању – каже у разговору за „Блиц“ 31-годишњи Младен Антонијевић, кога је на административном прелазу Јариње погодио метак који су испалили војници Кфора.

- Ја сам рањен први. Два метка у ногу и један у раме. Ипак, што је најважније, сада сам добро – каже Саша Станојевић и додаје да ће, чим се опорави, поново бити на барикадама ако се ништа не промени набоље.

Поред Антонијевића, на шок одељењу болнице у Косовској Митровици леже и Александар Радуновић (35), Саша Станојевић, Небојша Радојичић (38), Стево Петронијевић (44) и Милан Премовић (44).

– Ја сам рањен први. Два метка у ногу и један у раме. Ипак, што је најважније, сада сам добро – каже Саша Станојевић и додаје да ће, чим се опорави, поново бити на барикадама ако се ништа не промени набоље.

У првом тренутку лекари су као најтеже повреде проценили ране које је задобио Александра Радуновић. Метак га је погодио у лево плућно крило, и оперисан је.

– Имам двоје деце, сина и ћеркицу. Не волим да будем на баракади. Нико од нас то не воли. Али морам деци да пружим будућност на овој нашој земљи – успорено прича Радуновић док се на његовом лицу види грч бола.

И Небојша Радојичић истог је мишљења.

– Имам тројицу синова од шест, 11 и 16 година. Сва тројица су спортисти, учим их таквом животу. И не желим да моји синови буду на барикадама, ја треба да им обезбедим будућност – каже Радојичић, који је рањен у стомак и десну потколеницу.

Метак је Радојичића погодио док је, како каже, био у заклону. Управо њега је носио Антонијевић када је и сам погођен у десну страну вилице.

Сви рањени Срби кажу да ће, чим се опораве и изађу из болнице, поново бити на барикадама да бране опстанак свог народа на Косову.

********

Борис Тадић иако зна да су Срби били голоруки наспрам до зуба наоружаног НАТО окупатора, после пуцњаве КФОР војника бојевом муницијом на ненаоружане Србе, позива Србе на „уздржаност“??!!
Од чега да се уздрже Борисе?

Од живота, удисања ваздуха, битисања на Косову и Метохији, то…?
А шта да је неко подлего ранама, од чега би требао он да се „уздржи“?!

Једно реаговање to “Пуцали су на нас док смо носили рањене, откривају косметски Срби!”

 1. *Sud Javnosti Sveta* Says:

  LOgično rešenje za zaustavljanje eskalacije,po rezoluciji 1244,prisutne vojne sile svojim odlukama i oružanim dejstvom nasilja protiv ustavnog prava lokalnom stanovništvu :

  *SB UN da donese HITNU odluku o zameni vojnika međunarodne mirovne misije na KiM koji dolaze iz i pod komandom su zemalja koje
  !»nepriznaju«!
  USTAVNU TERITORIJALNU CELOVITOST Nacionalnoj SUVERENOJ DEŽAVI SRBIJI !

  Sa

  VOJNICIMA,KOJI DOLAZE IZ DRŽAVA KOJE NEMAJU POLITIČKU POTREBU za podršku etničke promene nacionalne strukture na štetu država kao NI INTERESE ZA PROMENAMA GRANICA DRŽAVAMA UN ČLANICA dela SVETA NACIONALNIH NEIMPERIJALNIH SUVERENITETA !
  ..koji su sposobni da humano i moralno pravno i pravedno obavljaju mirovnu misiju u Srbiji na terenu Kosova i Metohije radi doslednog poštovanja rezolucije 1244 I uklanjanja opasnosti po bezbednost života ugroženom stanovništvu.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: