Никола Алексић: Полиција покушала да ме убије!


Окупациони режим Бориса Тадића клизи ка тоталној анархији, хаосу и расулу, све више личи на амерички дивљи запад који га је и инсталирао у Србији, да терорише, уништава и понижава српски народ!

Колико год да нас побије, народ увек побеђује, тако је било… и биће!!

Извор: Васељенска Телевизија

Београд – ”Приликом доласка у Прес центар Удружења новинара Србије у Београду, поново је покушана, ко зна која по реду, моја ликвидација од стране полицијског возила”, каже Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада.

Осим да пљачка, терорише, понижава и убија на кратке и дуге стазе српски народ, овај режим, ништа друго и не ради!

– Ја сам једини човек у Србији који је режим назвао издајничким и јавно затражио хапшење генерала Милоја Милетића и свих издајника који су издали народ и државу – наводи Алексић.

Он каже да је њега и његова четири сарадника који су били у возилу, камион полицијских таблица са приколицом, који је превозио хаварисана возила, покушао да одбаци са пута на камион из супротног смера.

– Камион маслинасто зелене боје са полицијским регистарским таблицама и приколицом на ауто-путу Београд-Загреб, пре скретања за Буђановац, излетео је у пуној брзини са споредног пута на главни пут без икаквог упозорења, са намером да возило у коме сам ја био одбаци на возила из супротног смера или закуца у задњи део приколице. Само крајњим напором возача, возило није дошло у исту раван са камионом и на сву срећу нико није повређен – каже Алексић.

Директор Еколошког покрета послао је писмену пријаву Јавном тужилаштву, МУП-у и истражном судији да установе читав случај, ко је возио камион, зашто је излетео на пут, ко му је то наложио и остале детаље.

– Вриштале су колегинице које су биле у аутомобилу, и четворо сведока је потписало пријаву за угрожавање безбедности саобраћаја и живота против НН возача из полицијског камиона који је покушао да нас убије. Налогодавци и извршиоци ће кад-тад одговарати пред народним судом – рекао је Алексић.

– Заказао сам у октобру свој долазак пред Народну скупштину, да им кажем у лице да су издали народ и државу и да поведем све оне који хоће да бранимо устав у Србији – каже Алексић.

Без одговора из полиције

На питање новинара “Правде” да ли је забележен овакав инцидент, у полицији нису могли да одговоре. До закључења овог издања новина није стигао ни одговор на остале наводе Николе Алексића.

3 реаговања to “Никола Алексић: Полиција покушала да ме убије!”

 1. Ekololozi Says:

  Nikolu Aleksića za ministra ekološke zaštite Srbije.

 2. Vgoto Says:

  Podrzavam predlog za gosp. Aleksica za ministra ekologije, ali i ministra zdravlja.

 3. Vesna1 Says:

  Хапшење Николе Алексића пред Скупштином
  Београд – 02. октобра у 12:10 ухапшен је Никола Алексић испред Скупштине на мирном протесту једног грађанина који је уредно пријављен полицији као протест појединца, а не као позив на протест грађана. Обавештаваћемо о даљим догађањима.
  Полиција је погрешно протумачила пријаву протеста једног грађанина као окупљање грађана. Ради се о протесту Николе Алексића који никога не позива него обавештава јавност о свом личном протесту. О томе он само обавештава остале грађане и наводи да они сами поступе по својој савести. Обављена је консултација са прaвницима и нема прекршаја закона. Свако привођење или хапшење је незаконито.
  Еколошки покрет Новог Сада
  (Преузето са Васељенске)


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: